Raizi כתב:
נכון, הכל חרא.
וזה לא חדש, זה כבר מספר שנים טובות.
הבעלים, ההנהלה, המאמן, השחקנים, חולדאי וכל מי שרק קשור בקשר כזה או אחר למועדון.
התסכול גובר בנו, הייאוש כבר עמוק בפנים וכל כך הרבה זמן שלא חווינו נחת מהקבוצה שלנו.
מה שתמיד חיזק וחיבר אותנו היה האהבה למועדון.
בתקופות היפות ובתקופות הקשות, תמיד ידענו לשים חוצץ ולאהוב את הקבוצה ולתת לה את הדחיפה המתאימה.
אהבה נטו, אהבה למועדון. בלי תלות בכלום.
זה מרגיש לי שבשנים האחרונות והרעות שלנו איבדנו את זה. האהבה התחלפה בתסכול וכעסים, שללא ספק הם לא הרגשות שיעזרו לנו לעבור את התקופה הזו בצורה שבה אנחנו רוצים לעבור אותה.
אין פינה שתהיו בה בבלומפילד ולא תשמעו אוהד משלנו שמקלל שחקן, ואין שחקן שחסין מהקהל שלנו.
הם לא אשמים שהם חלשים, לא מחוברים או סתם בעלי יכולות קבלת החלטות שגויה. הם נמצאים בסיר לחץ שרק הולך וגובר משנה לשנה, וגם הם צריכים את התמיכה שלנו בשביל לקבל ביטחון ולהראות לנו את הסיבה שהביאו אותם לכאן.
אז כן, אין חלוץ, ואין בלם ואין מאמן ואין רוכש וחסרים לנו כלכך הרבה שלבים בדרך בשביל להגיע למקום שאנחנו מכירים כל כך טוב. אבל הדרך להגיע לשם צריכה להיות מאהבה טהורה, אהבה ששורפת את העיניים ובוערת מבפנים. אהבה של לעזור לקבוצה לצאת מהבור ולא של לעזור לה לחפור אותו.
הרעשים מסביב לא יפסיקו, בטח אם נפסיד היום.
יהיו קריאות להתפטר ויהיו כתבות באתרי הספורט הצהובים שיגרמו לנו לעוד כעס ותסכול.
אני מבקש ממכם, אחיי האדומים, להתעלות על כך ולזכור את הסיבה שלשמה אנחנו בוחרים לבוא בכל שבוע לראות ולעודד את הקבוצה שלנו.
וזה לא רק לבוא ולעודד 90 דקות, זו לא המהות.
המהות זו השפה והאנרגיות שבהם אנחנו משתמשים כשאנחנו מדברים על/אל הקבוצה.
תמיד יש מקום למחאות, יש מקום להביע דעה ולצעוק את שכואב לנו. ועדיין זה צריך להיות בגבולות האהבה ובשימוש בשפה הנכונה.
אני באמת מאמין שזה מה שיעזור לנו לעבור את מה שאנחנו חווים, ואני רוצה איתכם איתי.
בתקווה שנצליח לראות את האור בקצה המנהרה מהר מאוד ולצאת מהמצב שבו אנו נמצאים.
בואו נשמור על האהבה שלנו בין הקהל לעצמו ובין הקהל למועדון.
רק ככה ננצח
לאב❤️
Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
גם אם תאמין בכל הכוח ,תרצה הכי הרבה שאפשר ותתפלל לכל אל זה לא יעזור
זה לא סרט של דיסני
אנחנו נצא מהמצב שאנחנו נמצאים בו רק אם יבואו בעלים אחרים