הי. אם למישהו יש קשר להנהלת הקבוצה - אשמח אם המסר וההצעה יעברו אליהם.
-------
הי הפועל.
אני רועי, 26, מגיע למשחקים מגיל 11.
עשיתי מנוי ב 2009 ונסעתי במאי 2010 לטדי להגיד תודה, וגם עשיתי מנוי ב 2017 אחרי שבכיתי בנתניה כמה חודשים קודם במשחק הירידה.
תמיד עם המשפחה מהיציע, משער 7.
כמו כולם חיכיתי לחזור הביתה, לבלומפילד, ואני כמובן רוצה לעשות מנוי - רק ש
אין לי יציע לקנות אליו מנוי.
שער 7 היה לאורך שנים יציע של חבורות. היו בו אזורים שישבו בהם, אזורים שעמדו בהם - אבל כולם הכירו את כולם, ידעת לאן ללכת כדי לעודד, ללאן ללכת כדי לקלל, והחברויות שנוצרו ביציע יצאו גם החוצה לחיים עצמם.
כרגע בבלומפילד החדש נמכרים בשער 7 מנויים מסומנים בלבד, כשגם הקבוצה ולאן אומרים שאין הגדרה לגבי עמידה או ישיבה ביציע -
כך שיתכן שחבורות שירצו לעמוד ימצאו את עצמן לצד אנשים שירצו לשבת, בלי אפשרות לזוז - וכמובן בלי אפשרות להביא ילדים קטנים, אורחים ממזדמנים, ואוהדים פוטנציאלים אחרים שיוכלו לרכוש מנויים בעתיד (כי אם מישהו ירכוש את הכיסא שלידי - אין לי אפשרות לזוז למקום אחר ביציע המסומן).
יציע עם אופי כזה - מסומן - הוא חשוב - וקיים בשער 2 כפי שהיה מתמיד.
שער 5 של היום מתואר כמו ששער 7 היה פעם - אבל הוא ממוקם מאחורי השער, בזווית משחק ובאינטנסיביות עידוד שלא תמיד מתאימה לכולם.
התוצאה של היציע החדש - בהנחה וכל יושבי 7 הותיקים יקנו אליו - הוא שבמקום יציע תוסס ומעודד בנוסף לשער 5, נקבל שני שערי ישיבה משני צידי המגרש. אירוע שפוגע בעידוד, וגם לא נותן מענה לכמות גדולה של אוהדים.
אני - ורבים כמוני -
לא קונים כרגע מנוי כי אין לנו מושג לאן לרכוש, כך שכרגע ישנה גם פגיעה בכמות הקהל.
הפתרון בעיניי הוא פשוט מאוד - להודיע על חלק מהשער שיהיה מסומן ובישיבה - וחלק אחר שיהיה לא מסומן ובו הסדרנים לא יקפידו על סידור הישיבה, בדומה לשער 5.
מי שירצה לקבל את חוויית הישיבה בשער 7 יוכל לבחור בחלק המסומן, ולהיפך.
לרוכשי המנויים בחלק שיהיה לא מסומן ניתן להציע את אחד הפתרונות הבאים: המרת המנוי לכזה שאינו מסומן, העברה לצד המסומן, או ביטול הרכישה (אני מניח שזו אופציה שלא רבים יבחרו בה, בטח יום לאחר שרכשו מנוי לשער שאין להם מושג מה חוויית הצפיה בו).
מהלך כזה יראה על קשב לאוהדים, וגם יאפשר לכמה מאות אוהדים לפחות לרכוש סוף סוף מנוי - לאחר שכרגע אני ורבים שכמותי נאלצים לשבת על הגדר במקום להבטיח את מקומנו בבלומפילד בשנה הבאה.
בתודה,
רועי ושאר יושבי שער 7 הישן - ובתקווה גם החדש