הוקיץ' כתב:
אין סיבה להשקיע שקל בעמדה הזו.
בעונה הבאה רז שלמה צריך להיות שחקן הרכב וגם ירין פרץ חוזר מהשאלה אחרי עונה יפה ויכול להוות אחלה גיבוי בעמדת הבלם. זה אמור לשחרר את דגני להיות מגן ימני.
אני אשמח לראות עד סוף העונה גם את פרחאת מקבל צ'אנסים כי הוא הרבה יותר מוכשר מעידן כהן.
אני לא רוצה "לשחרר" את דגני להיות מגן ימני, אלא מעדיף אותו כבלם, משתי סיבות:
1. בלם זו עמדה יותר חשובה ממגן באופן משמעותי. כמו שאמרת בעצמך, בעמדת הבלם הטעויות פחות קריטיות ועולות בפחות שערים. אם יש לנו שחקן הגנה ברמה גבוהה, שעושה פחות טעויות וגם יכול למנוע שערים באופן אקטיבי, והוא יכול לשחק כבלם (לצד מגן ימני ברמה פחות גבוהה) או כמגן ימני (לצד בלם ברמה פחות גבוהה), אני מעדיף אותו כבלם.
2. היכולת של דגני להניע כדור בתור בלם משנה לנו את המשחק לגמרי. בעיניי זה ניצול אף יותר משמעותי של היכולות שלו עם הכדור מאשר בתור מגן. כשאנחנו משחקים עם גוטליב ושלמה ביחד, ששניהם לא מניעים כדור (לשלמה יש פוטנציאל להיות כזה בעוד כמה שנים, אבל הוא עוד רחוק משם), יש לנו בעיה רצינית לפתח משחק התקפה ואנחנו יותר מדי מעיפים כדורים למעלה. המקרה יוצא הדופן זה נגד קבוצות נחותות שמראש מוותרות על איזשהו משחק לחץ ונותנות להניע כדור חופשי, ואז עדיף את דגני כמגן, כמו נגד אשדוד בבית וחדרה בבית בגביע.
לגבי עידן כהן, הוא לא ילד כמו רז שלמה, אבל הוא גם שחקן צעיר (בן 23) וחסר ניסיון (עונה ראשונה בליגת העל) שמציג עקומת שיפור יפה בשתי העונות האחרונות.