תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עידן כהן
הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
לצערי, עם כל האהבה, שחקן חלש מאוד. מציע כבר העונה להעלות מישהו במקומו כי ממילא אסור לו להמשיך פה בעונה הבאה. גם לא על הספסל. שיעור הפעולות החיוביות שלו אפסי לדעתי (למרות שהיום כנראה שיפר את הסטטיסטיקה האישית שלו ביחס לאיבודי כדור ותיקולים מוצלחים).

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עידן כהן
הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
אחלה עידן שבעולם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 01:06 
בונדר 2 אוהב אותו, לא מסכים עם הנאמר לעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 01:10 
מסכים שהעמדה הזאת היא אחת מהחוליות החלשות שלנו אבל חייב להודות שהוא היה טוב במשחקים האחרונים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
לא הבעיה הראשונה שלנו וגם לא השניה.

עידן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
רק מהמשחקים היום:
קריית שמונה הפסידו מטעות גדולה של אבו-עביד שיצא גרוע מאוד לפריי ואפשר לו לעבור אותו.
השער הראשון של חדרה הגיע מטעות גדולה של ויקי כחלון.
דיאא לבאבידי ספג צהוב שני מטומטם והשאיר את הקבוצה שלו בעשרה שחקנים, כשבסופו של דבר שער השיווין שהם סופגים אחר כך מגיע מאגף ימין של ההגנה.

עידן כהן לא ברמה של שאר שחקני ההגנה שלנו (שהם מהטובים בליגה), אבל קצת פרופורציות. הוא לא נופל מרוב השחקנים בעמדה שלו בליגה. אידאלית גם אני הייתי מעדיף שחקן יותר טוב במקומו, אבל אין שחקן ישראלי כזה מחוץ לקבוצות העשירות, וממש לא בטוח שכדאי לבזבז משבצת של זר על העמדה הזאת (כשגם פה, אין שום ערובה לכך שנביא שחקן טוב ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 08:00 
אפשר לשקול לתת צ׳אנס לפרחאת עד סוף העונה. לפחות נבין מה רמת 2 המגנים בסל ובנוסף זה מגיע לו כי הוא לא קיבל צ׳אנס אמיתי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 09:01 
לא כוכב גדול, אבל מגן סופר לגיטימי לליגה שלנו. בהתחשב בזה שזאת עונה ראשונה שלו בליגת העל, עשה עונה טובה מאוד. בכלל, לא חושב שצריך לעשות שום שינוי בחוליה האחורית שלנו שהייתה מהטובות בליגה. כל שקל פנוי צריך להשקיע בחלק הקידמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 10:03 
אין סיבה להשקיע שקל בעמדה הזו.
בעונה הבאה רז שלמה צריך להיות שחקן הרכב וגם ירין פרץ חוזר מהשאלה אחרי עונה יפה ויכול להוות אחלה גיבוי בעמדת הבלם. זה אמור לשחרר את דגני להיות מגן ימני.
אני אשמח לראות עד סוף העונה גם את פרחאת מקבל צ'אנסים כי הוא הרבה יותר מוכשר מעידן כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 10:34 
מפתיעה לטובה. כל הכבוד.
כתבתי פה בתחילת העונה שחייבים מגן ימני במקומו, בפועל הוא חלק מרכזי בהגנה השניה בטיבה בליגה.

נכון, הוא לא "חורך את הקו" והוא לא מפרפר שחקנים בדרך לקרוסים מדהימים (כמו זה שנתן לזיקרי), אבל הגנתית הוא פשוט נותן שקט.
הוא בעיקר יודע להתמקם כמו שצריך. כמעט ולא קורה שכדורים ארוכים מגיעים לשחקנים שבצד שלו למצב שלו הרמה (בניגוד לעמירן שקלים למשל). הוא מתמקם נכון כדי להרחיק כמו שצריך (עם הראש בדר"כ) ובגלל זה יריבות כמעט ולא מגיעות למצבים מסוכנים מהצד שלו. כמו פירסמן.

בקיצור הוא חלק מההגנה השניה בטיבה בליגה וזה במקרה.
אכן יש דמיון לדני בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 10:57 
הוקיץ' כתב:
בעונה הבאה רז שלמה צריך להיות שחקן הרכב וגם ירין פרץ חוזר מהשאלה אחרי עונה יפה ויכול להוות אחלה גיבוי בעמדת הבלם. זה אמור לשחרר את דגני להיות מגן ימני.
אני אשמח לראות עד סוף העונה גם את פרחאת מקבל צ'אנסים כי הוא הרבה יותר מוכשר מעידן כהן.

לא מאמין ששניהם ישארו (יחד) בעונה הבאה, אבל אם כן אז ברור שדגני וגוטליב חייבים להמשיך כצמד הבלמים.
מעבר לזה שהם צמד הבלמים הכי טוב בליגה, הציוות שלהם יחד עושה לכל אחד מהם עוד יותר טוב.
בכל משחק ששלמה שיחק עם אחד מהם (בעיקר עם גוטליב), זה השפיע להם על המשחק לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 11:02 
זכרון קצר.
במרבית העונה שלמה היה מצוין. הסיבה ששלמה בכלל נכנס להרכב היא שגוטליב היה זוועה בפתיחת העונה וזה היה לצידו של דגני.
אי אפשר להשוות את הפוטנציאל של ההגנה שלנו כאשר שלמה בלם ודגני מגן לעומת הפוטנציאל כשדגני בלם וכהן מגן. עולם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 11:58 
הוקיץ' כתב:
זכרון קצר.
במרבית העונה שלמה היה מצוין. הסיבה ששלמה בכלל נכנס להרכב היא שגוטליב היה זוועה בפתיחת העונה וזה היה לצידו של דגני.
אי אפשר להשוות את הפוטנציאל של ההגנה שלנו כאשר שלמה בלם ודגני מגן לעומת הפוטנציאל כשדגני בלם וכהן מגן. עולם אחר.

מה אכפת לי מה הפוטנציאל שלו?
אין ספק שכרגע עידן כהן שחקן בשל יותר לליגת העל, אפילו אם הפוטנציאל של שלמה גדול פי כמה (מה שאני לחלוטין לא בטוח שהמצב).
אי אפשר לבנות על בלם שעושה כל כך הרבה טעויות להרכב ראשון, בטח בקבוצה שרוצה פלייאוף עליון.
זה שיש לו אולי פוטנציאל זה אחלה, שחקנים עם פוטנציאל צריך לפתח, אבל לפתח אין פירושו לתת לו לשחק כשהוא לא בשל לזה.
קצת מפתיעה הגישה שלך פה לעומת הגישה שלך בנושא ים מדר, שניהם שחקנים עם פוטנציאל גבוה לכאורה אבל לא כאלה שמסוגלים וצריכים לקבל תפקידים כל כך מרכזיים כשהם כל כך לא בשלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 12:09 
אין לי מושג על מה אתה מדבר.
רז שלמה היה נהדר במרבית העונה וכמה טעויות הספיקו כדי לסמן אותו בתור "ילד" שלא מתאים למעמד. גוטליב בתחילת העונה (ולא רק בתחילתה למען האמת) עשה טעויות על ימין ועל שמאל, חטפנו שערים בגללו והפסדנו נקודות, אבל הוא לא ילד אז אף אחד לא משייך את זה לחוסר ניסיון.
רז שלמה מתאים להרכב פי כמה מעידן כהן. הדבר היחיד שמשחק לטובת עידן כהן זה שהוא משחק בעמדה שבה הטעויות שלו פחות קריטיות ופחות עולות בשערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 12:09 
מת עליך עידן כהן
ילד טוב ,משקיע ,יודע את מקומו ,מחוייב
ברור כמו שנכתב שהוא לא המגן ,אבל עם כל מגרעותיו אחלה עידן
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שחושב שהוא יכול להיות בהרכב של הפועל (גם על הספסל אני חלוק אתכם) טועה לדעתי ויווכח בזה במוקדם או במאוחר. למרות שאם לא שמתם לב עד כה, אולי אין לכם תקווה ;) למען הסר ספק, כולי תקווה שאתם צודקים ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 14:44 
רואה שחורות כתב:
כל מי שחושב שהוא יכול להיות בהרכב של הפועל (גם על הספסל אני חלוק אתכם) טועה לדעתי ויווכח בזה במוקדם או במאוחר. למרות שאם לא שמתם לב עד כה, אולי אין לכם תקווה ;) למען הסר ספק, כולי תקווה שאתם צודקים ואני טועה.

אל תהיה רואה שחורות :WHOME:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

אני לא רוצה "לשחרר" את דגני להיות מגן ימני, אלא מעדיף אותו כבלם, משתי סיבות:
1. בלם זו עמדה יותר חשובה ממגן באופן משמעותי. כמו שאמרת בעצמך, בעמדת הבלם הטעויות פחות קריטיות ועולות בפחות שערים. אם יש לנו שחקן הגנה ברמה גבוהה, שעושה פחות טעויות וגם יכול למנוע שערים באופן אקטיבי, והוא יכול לשחק כבלם (לצד מגן ימני ברמה פחות גבוהה) או כמגן ימני (לצד בלם ברמה פחות גבוהה), אני מעדיף אותו כבלם.
2. היכולת של דגני להניע כדור בתור בלם משנה לנו את המשחק לגמרי. בעיניי זה ניצול אף יותר משמעותי של היכולות שלו עם הכדור מאשר בתור מגן. כשאנחנו משחקים עם גוטליב ושלמה ביחד, ששניהם לא מניעים כדור (לשלמה יש פוטנציאל להיות כזה בעוד כמה שנים, אבל הוא עוד רחוק משם), יש לנו בעיה רצינית לפתח משחק התקפה ואנחנו יותר מדי מעיפים כדורים למעלה. המקרה יוצא הדופן זה נגד קבוצות נחותות שמראש מוותרות על איזשהו משחק לחץ ונותנות להניע כדור חופשי, ואז עדיף את דגני כמגן, כמו נגד אשדוד בבית וחדרה בבית בגביע.

לגבי עידן כהן, הוא לא ילד כמו רז שלמה, אבל הוא גם שחקן צעיר (בן 23) וחסר ניסיון (עונה ראשונה בליגת העל) שמציג עקומת שיפור יפה בשתי העונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 17:18 
אני לא מסכים.
אולי הייתי מסכים אם דגני היה בלם אפס טעויות כמו טופוזאקוב או גרשון, אבל דגני הוא בלם של לא מעט פאדיחות והוא עלה עלה לנו השנה בלא מעט נקודות.
רז שלמה זה כישרון על והוא היה השנה מצוין ברוב הזמן ששיחק. הוא עולה בעיני על רוב הבלמים הפותחים בליגת העל ואין שום סיבה בעולם שהוא לא יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה, בטח כשיש לך את ירין פרץ כגיבוי.
עידן כהן, עם כל הכבוד להתקדמות היפה שלו, הוא שחקן סופר מוגבל וללא ספק אחת החוליות החלשות שלנו. השוו אותו פה לדני בונדר ואני מסכים לגמרי, רק שמשום מה מישהו חושב שזו מחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 17:48 
הוקיץ' כתב:
אני לא מסכים.
אולי הייתי מסכים אם דגני היה בלם אפס טעויות כמו טופוזאקוב או גרשון, אבל דגני הוא בלם של לא מעט פאדיחות והוא עלה עלה לנו השנה בלא מעט נקודות.
רז שלמה זה כישרון על והוא היה השנה מצוין ברוב הזמן ששיחק. הוא עולה בעיני על רוב הבלמים הפותחים בליגת העל ואין שום סיבה בעולם שהוא לא יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה, בטח כשיש לך את ירין פרץ כגיבוי.
עידן כהן, עם כל הכבוד להתקדמות היפה שלו, הוא שחקן סופר מוגבל וללא ספק אחת החוליות החלשות שלנו. השוו אותו פה לדני בונדר ואני מסכים לגמרי, רק שמשום מה מישהו חושב שזו מחמאה.

ירין פרץ כגיבוי? עם כל הכבוד לו, הוא הבלם הפחות טוב של הקבוצה שספגה הכי הרבה שערים בליגה.
רז שלמה היה מצויין רוב הזמן? כישרון על? יותר טוב מרוב הבלמים הפותחים בליגת העל?
תשמע, יש מצב שיש לו פוטנציאל, אני לא התרשמתי משום תכונה יוצאת דופן במשחק שלו, אבל לדעתי אתה לחלוטין יוצא מפרופורציות, מדובר בבלם שעלה באופן ישיר בלא מעט שערים, וכמובן חלק גם באופן עקיף.
לא נראה לי שאפשר להגיד שהוא פלופ או שלא יצא ממנו כלום, אבל גם בוא לא נהפוך אותו לריו פרדיננד הבא.
הוא לא הוכיח שהוא שווה מקום בהרכב ראשון בליגת העל, בטח לא מועדון ששואף לפלייאוף עליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
רז שלמה בפתיחת העונה היה באמת מצוין, ובניגוד למה שיובל כתב אני דווקא כן חושב שהוא מניע כדור ברמה גבוהה לליגה הישראלית, לא ברמה של דגני אבל יותר טוב מגוטליב.

בהנחה שהתקציב בשנה הבאה יהיה מוגבל ובהתחשב בחוזה של גוטליב שמסתיים בסוף העונה הבאה, אני חושב שברמת ניהול הסגל יהיה חכם לנסות למכור את גוטליב לאחת מהגדולות או אפילו לאירופה, ולבנות על רז שלמה כבלם פותח. גוטליב משחק מצוין בזמן האחרון והאופציה למכור אותו חזרה להיות ריאלית.

כדי לעשות את זה צריך להתחיל להריץ את רז שלמה ברגע שנתרחק מספיק מהקו האדום. חובה לפחות לתת לשלמה צ'אנס של כמה משחקים כדי להוכיח אם שווה להמר עליו לעונה הבאה.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 10 מרץ 2019, 18:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 18:09 
אם אתה לא התרשמת משום תכונה יוצאת דופן אצלו ב-20 הופעות שלו העונה, אז אני לא חושב שיש לנו בסיס לדיון.
בעיני קריאת המשחק שלו, משחק הראש שלו ומשחק הרגל שלו הם ברמה טובה מאוד כבר היום, ודי נדירים לשחקן בגילו. תוסיף לזה יכולות אתלטיות לא רעות בכלל וקיבלת בלם מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2019, 21:03 
הוקיץ' כתב:
רז שלמה היה נהדר במרבית העונה וכמה טעויות הספיקו כדי לסמן אותו בתור "ילד" שלא מתאים למעמד. גוטליב בתחילת העונה (ולא רק בתחילתה למען האמת) עשה טעויות על ימין ועל שמאל, חטפנו שערים בגללו והפסדנו נקודות, אבל הוא לא ילד אז אף אחד לא משייך את זה לחוסר ניסיון.
רז שלמה מתאים להרכב פי כמה מעידן כהן. הדבר היחיד שמשחק לטובת עידן כהן זה שהוא משחק בעמדה שבה הטעויות שלו פחות קריטיות ופחות עולות בשערים.

אני חושב שדווקא לרז שלמה התנהגו בסלחנות כמה פעמים (עד שהוא איבד לגמרי את הביטחון ועשה שרשרת טעויות, וגם מצב הקבוצה כבר היה נורא) כי הוא שחקן בית צעיר ודווקא את גוטליב שפטו לחומרה על כל טעות כי זה גוטליב והוא "זורק זין" וכו' וכ'.

שלמה בלם עם פוטנציאל גדול מאוד אבל זה לא שהוא עשה כמה טעויות ועשו לו עוול או משהו. הראה כישרון וירד לספסל בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2019, 15:41 
רז עשה טעויות קריטיות שעלו לנו במספר הפסדים, ,מבאס אבל הספסוך שלו מוצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
המגן הכי גרוע ב2 הליגות הראשונות בישראל.
IQ כדורגל שואף לאפס.
בושה שהוא שחקן סגל אחרי ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 19:46 
הוקיץ' כתב:

אתה מודע לעובדה שספגנו 8 שערים בכל הסיבוב הראשון וב-8 משחקים שמרת על שער נקי?
דווקא כשגוטליב ״השתפר״ (לפי התפיסה שלך), הקבוצה בפגה 15 שערים בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 20:23 
Asafas כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה מודע לעובדה שספגנו 8 שערים בכל הסיבוב הראשון וב-8 משחקים שמרת על שער נקי?
דווקא כשגוטליב ״השתפר״ (לפי התפיסה שלך), הקבוצה בפגה 15 שערים בסיבוב השני.

לא הבנתי איך זה סותר את מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 06:08 
״גוטליב עשה הרבה טעויות שעלו לנו בהרבה בתחילת העונה״.
כל הסיבוב הראשון ספגנו 8 שערים. דווקא כשרז שלמה ראה ההרכב, המספרים גבוהים יותר.
מוכן לכמות ספיגה כזו כל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
דור אלו אוזכר כמי שצפוי לעזוב הקיץ את באר שבע.

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 17:28 
השתפר. עכשיו הוא מחליף לגיטימי

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: