bruno conti כתב:
el dudernio כתב:
בקיצור אתה מספר סיפורים כדי להסביר לעצמך למה קבוצה שבמקום 11 תסיים את העונה במקום 13 או 14. בלי שום קשר לכלום.
כמו שכתבו לפניך זה לגמרי כדי להקל על הירידה במידת ותהיה ולהגיד אמרתי לכם. לא יודע מבחינתי זה תבוסתנות. הפועל היא קבוצה של פליאוף עליון גם היום. וזה אכזבה וכישלון שאנחנו לא שם.
שמע אתה חי בסרט ובהכחשה/הדחקה לא ברורה.
עד אמצע הליגה זו גם היתה הבעיה הכי גדולה של הקבוצה הזאת שהיא חשבה שהיא שווה פלייאוף עליון
בזמן שלא ידעה לנצח משחקים שלא לדבר על להבקיע שערים.
נראים טוב היללו כולם כולל כולם,הבעלים המאמן האוהדים והשחקנים,כולם חיו בסרט חולני ובתגובה שלך
אני מבין שלך לפחות זה עדיין לא חלף...
הפועל תא הנוכחית היא מהחלשות שידע המועדון הזה אול טיים! ויש סכנה ממשית שזו תהיה הירידה הראשונה
שלנו מקצועית נטו על הדשא.(ללא הורדת נק)
אני ממש לא מסכים איתך.
רק אתמול הגיע לך פנדל ברור ו 2 קורות. לא נפלת בשום דבר מלבד ניצול מצבים (ובזה אנחנו כנראה הקבוצה הגרועה בליגה ולכן אנחנו בתחתית). אבל הכדורגל הוא הרבה יותר מזה לדעתי למרות שזאת השורה התחתונה. אני לא ממהר לסגוד לשחקנים / מאמנים וגם לא ממהר לשפוט. נכון אנחנו קבוצת תחתית אי אפשר להתווכח על כך. אבל אתה ממש לא קבוצה של ירידת ליגה, אין לך סגל של ירידת ליגה ואם תרד זה יהיה הרבה בגלל מזל.
זה לא שאני מתעלם מהמצב אבל אני ממש לא נכנס למרה שחורה זה לא יעזור לכלום וממש לא הדרך בה אני בוחר להסתכל על הדברים.
אני אגיד לך מעבר לזה אני מאוד אשמח עם הגרעין של הקבוצה הזאת ישאר גם לשנה הבאה.
לבקוביץ בשער
דגני + גוטליב + רז שלמה בלמים (אפשר בלם נוסף ואז דגני מגן)
פירסמן + שחקן נוסף מגן שמאל (אפשר את דור אלו מבש)
שחקן נוסף + עידן כהן (מגן ימין)
אליאס + לקס + 2 שחקנים (אפשר להשאיר את בואטנג)
ספורי + (3 שחקנים)
דאמרי + ( 2 שחקנים)
אפשר להשאיר את ברשצקי/עבאד/זיקרי/ גנדה אבל רק כשחקני ספסל סגל רחב ולא כשחקני הרכב.
כך שבכללי הייתי משאיר כחצי הרכב ומשאיר חלק גדול מהסגל.