redrony כתב:
טכנית לארז כתב:
benaim כתב:
אני אפילו לא אדבר על הפן הערכי של להשתמש במושגים האלו ביריבות ספורטיבית, אני רק אדבר על הנזק הכלכלי והתדמיתי שעושה ועדת הקישוט למועדון.
לא פחות גרועים מרמון וכבירי.
עד מתי?
"הנזק התדמיתי" הזה הוא תוצר של צביעות אחת גדולה ומבחילה של כל הישראל ישראלים שחיים פה.
לא הוא לא. הוא תוצאה של מוסר נמוך של אלה שקוראים אותן שמשחקים לידיים של התקשורת. זה שיש איפה ואיפה בין קריאות שואה לחיזבאללה זו התוצאה של הצביעות, אבל מציע לך בכלל, שתבדוק את עצמך קודם. הקריאות האלה הן בזויות מיסודן, בדומה לקריאות של שמעון מזרחי יתום ולבן של אובארוב וכל השיט הזה שאוהדי הפועל מוציאים מהפה שלהם.
זה שאוהדי בית"ר ומכבי גזענים, יופי. שיטפלו בעצמם.
אבל זה שאוהדים מצפצפים על כולנו וממשיכים בזה, בדיוק כמו אוהדים שזורקים חפצים לדשא, זה צריך להיות מטופל אצלנו. הם אומרים כולם בכל מקרה שונאים אותנו אז על הזין שלנו. בדיוק כמו שופט שדופק אותך ובשביל להראות שאתה לא מזיז לו ממשיך לדפוק אותך.
ראיתי את הבן שלי שר "שתהיה שואה למכבי" יום אחד במגרש ואמרתי לו שזו פעם אחרונה. פעם הבאה שאני רואה אותו עושה את זה הוא לא הולך יותר. זה בגלל שלי חשוב איך אני מתנהג ומה עקרונות המוסר שלי. על הזין שלי ההתאחדות, התקשורת ואוהדים של קבוצות אחרות
אם הדיון הוא ערכי אז ברור שדעתך לגיטימית.
הקטע הוא שמדברים על "הנזק העצום" וכל זה. בפועל אין הבדל מהותי בין "שואה למכבי" לבין איחולי סרטן נוראיים אישית למישהו. להיפך, שואה למכבי זה הרבה פחות גרוע.
אבל "שואה" הרבה יותר קשה לאנשים לשמוע, אז זה הרבה יותר "מזעזע".
בפועל לקהלים אחרים יש קריאות לא פחות "מזוויעות" ואפילו יותר.
זה שלכל אחד יש סולם "זעזוע" אינדיבידואלי משלו זה לא מה שבהכרח קובע ש"שואה" זה הרבה יותר מזעזע ונוראי וחוצה גבולות מאיחולי סרטן.