תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
מנויי סטודנט, אלי בואנו, אוראל דגני , מחירי המנויים, מנחם קורצקי גם המינוי וגם ההתנהלות המביכה איתו עכשיו, שכחתי משהו?
האנשים האלו רק מחרבים את השם והמותג של הפועל שגם ככה הולך ודועך, לראשונה מגיל 13 אני לא מתכוון לעשות מנוי וזה ממש לא קשור לירידת ליגה,
פשוט נגעל מההתנהלות המביכה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
תוסיף את פרויקט הבית האדום המבורך שפיתח שחקנים צעירים מעולים ועבר למכבי שזה אחד הדברים החשובים לדעתי שהצליחו לטאטא טוב טוב.

*אה ותיזהר שלא יתבעו גם אותך על הפוסט הזה.

נערך לאחרונה על ידי ChEGi בתאריך 27 יולי 2017, 22:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
שחכת הרבה דברים.
אבל זה לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:18 
לא חושב שיש איזשהי בעיה יוצאת דופן עם ההתנהלות בנושא מחירי המנויים, דגני, אלי בואנו או מנויי הסטודנט. בטח שזה לא קונצנזוס שהייתה כאן התנהלות רעה.
כל הסיפור הנוכחי עם קורצקי הוא אכן מביך למדי אבל זו בטח לא סיבה להגדיר אותם כמחריבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:37 
זה שפתחתם אשכול ייעודי ליללות אומר שתניחו לנו באשכולות האחרים?
אם כן, זאת יוזמה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק אבל היית מת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 23:27 
נמאס לי מכל אוהדי הפועל
זה מגיע לנו, מגיע לנו כל החרא הזה
כמו נשים מוכות
לא משנה מה יקרה ימצאו תירוץ למה לא ללכת ולהפגין ולנסות לשנות את החרא הזה
כן עוד הפגנה , כן להיות מעורבים
לא יפול מהשמיים רוכש אתם יודעים למה? כי אין מוכר!!!!!
סעמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 23:43 
הוקיץ' כתב:
לא חושב שיש איזשהי בעיה יוצאת דופן עם ההתנהלות בנושא מחירי המנויים, דגני, אלי בואנו או מנויי הסטודנט. בטח שזה לא קונצנזוס שהייתה כאן התנהלות רעה.
כל הסיפור הנוכחי עם קורצקי הוא אכן מביך למדי אבל זו בטח לא סיבה להגדיר אותם כמחריבים.

מביך זה קצת אנדרסטיימנט. זאת הזיה, בלתי נתפס שהם עומדים מאחורי זה ומנסים להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 00:11 
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

מביך זה קצת אנדרסטיימנט. זאת הזיה, בלתי נתפס שהם עומדים מאחורי זה ומנסים להסביר.

מסכים לחלוטין אבל חרם מנויים? לעמוד להם מחוץ לבית? נו בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

אז אתה מעדיף להפוך בעוד כמה שנים להפועל חיפה? ואז יקומו כמה אוהדים ויקימו איזה הפועל בלומפילד תל אביב?
בוא תסביר לי למה אתה מחכה? אתה באמת חושב שלהפועל תל אביב יש עתיד עם ההנהלה הזאת? תן לי שחקן טוב אחד שיסכים להגיע לקבוצה עם הנהלה כזאת מביכה,
אפילו הקהל הנאמן מתחיל לאבד את הסבלנות מ6000 מנויים אתה עומד על פחות 2000 היום ותאמין לי שזה לא רק בגלל שזה ליגה לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 01:06 
Daniel כתב:
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה באמת חושב שלהפועל תל אביב יש עתיד עם ההנהלה הזאת? תן לי שחקן טוב אחד שיסכים להגיע לקבוצה עם הנהלה כזאת מביכה.

ג'ורדן פושה בראיון לערוץ הספורט, הערב: "...אם הפועל תל אביב הייתה משחקת בליגת העל היא הייתה האופציה הראשונה שלי, אבל אחרי כל כך הרבה שנים בליגה הלאומית החלטתי שאני חייב לשחק בליגה הראשונה..."

אביחי ידין בתגובה: ״אני שמח להישאר בבית ולעשות הכל כדי להחזיר את המועדון למקום הראוי לו״

השוער אריק ינקו חתם הערב (שלישי) על חוזה לשלוש שנים בשורות הפועל תל אביב. ינקו (26) שגדל במחלקת הנוער של המועדון ורשם שלוש הופעות בקבוצה הבוגרת, אמר: ״אני נרגש לחזור למועדון נעוריי..."

שלושה שחקנים יותר מלגיטימיים לליגת העל ששלושתם מוכנים להגיע לקבוצה עם הנהלה כזאת מביכה, אחד מהם אפילו ירד מליגת העל ללאומית רק כדי לשחק בהפועל תל אביב. קטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט נראה שעד כה הם מתנהלים בצורה קולקלת, אני גם חושב שהרע עוד לפנינו כי לדעתי יש בעיה מקצועית גדולה מאוד שעוד חודש תתגלה במערומיה גם לאלו שמתכחשים כעת.
אבל אין מה לעשות עם זה, בינואר הקבוצה עברה פירוק ואלו האנשים שלקחו אותה, אני מקווה שהם יבריאו את המועדון החולה הזה וישחררו אותו הלאה.
אבל כנראה שנמשיך לסבול חרא כי אנחנו אוהדים הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת
הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Daniel כתב:
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה באמת חושב שלהפועל תל אביב יש עתיד עם ההנהלה הזאת? תן לי שחקן טוב אחד שיסכים להגיע לקבוצה עם הנהלה כזאת מביכה.

ג'ורדן פושה בראיון לערוץ הספורט, הערב: "...אם הפועל תל אביב הייתה משחקת בליגת העל היא הייתה האופציה הראשונה שלי, אבל אחרי כל כך הרבה שנים בליגה הלאומית החלטתי שאני חייב לשחק בליגה הראשונה..."

אביחי ידין בתגובה: ״אני שמח להישאר בבית ולעשות הכל כדי להחזיר את המועדון למקום הראוי לו״

השוער אריק ינקו חתם הערב (שלישי) על חוזה לשלוש שנים בשורות הפועל תל אביב. ינקו (26) שגדל במחלקת הנוער של המועדון ורשם שלוש הופעות בקבוצה הבוגרת, אמר: ״אני נרגש לחזור למועדון נעוריי..."

שלושה שחקנים יותר מלגיטימיים לליגת העל ששלושתם מוכנים להגיע לקבוצה עם הנהלה כזאת מביכה, אחד מהם אפילו ירד מליגת העל ללאומית רק כדי לשחק בהפועל תל אביב. קטע.

ידין? גם נמצא בבוררות מול ההנהלה הזאת והוא נשאר כי יש לו חוזה גבוה ולא היו לו הצעות אטרקטיביות יותר ובלי קשר הוא רחוק משיאו
ג'ורדן פושה? זה גם סיפור מביך תאמין לי שאם הם היו טיפה מכניסים תיד יותר לכיס הוא היה פה מזמן נראה לך שהוא מעדיף לשחק בהפועל רעננה? זה הכל עניין של כסף מה ציפית שהוא יגיד בראיון? אני רוצה יותר כסף? Show me the money?
לגבי אריק ינקו אני מסכים שזו בהחלט החתמה ראויה ועדיין אני חושב שעם ההנהלה הזאת גם אם נעלה ליגה אתה תישאר קבוצת תחתית ששחקנים לא רוצים להגיע אלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 06:43 
לא אהבתי כשהתברר שקורצקי נקבע במידה רבה לפי עלותו.
התאכזבתי כשהביאו בינואר ערימת חלוצים שלחלקם לא היתה הזדמנות אמיתית למרות פוטנציאל.
האכזבה התיצבה כשמסרו שהם מחליטים על החתמת שחקנים (וללא המאמן או גורם מקצועי מיעץ). הסתמנו כטביב לעניים.
האכזבה הפכה ל"מבחינה משפטית לא אחראים למעשיהם" כשבחרו באיוניר כמאמן.
ומאותו הרגע הענין שלי בקבוצה צנח (למרות נתוני פתיחה טובים כמו חולשת היריבות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 08:07 
לא נמאס לכם?
מה לא ברור? כל זמן שאנשים שאין להם כסף מחזיקים את הקבוצה אין מה לדבר.
הפירוק היה בשביל לפתוח דף חדש ולהכניס רוכש עמיד, במקום זה קיבלנו עוד מצילים, ואתם מתעסקים בניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת
הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 08:30 
Daniel כתב:
ידין? גם נמצא בבוררות מול ההנהלה הזאת והוא נשאר כי יש לו חוזה גבוה ולא היו לו הצעות אטרקטיביות יותר ובלי קשר הוא רחוק משיאו
ג'ורדן פושה? זה גם סיפור מביך תאמין לי שאם הם היו טיפה מכניסים תיד יותר לכיס הוא היה פה מזמן נראה לך שהוא מעדיף לשחק בהפועל רעננה? זה הכל עניין של כסף מה ציפית שהוא יגיד בראיון? אני רוצה יותר כסף? Show me the money?
לגבי אריק ינקו אני מסכים שזו בהחלט החתמה ראויה ועדיין אני חושב שעם ההנהלה הזאת גם אם נעלה ליגה אתה תישאר קבוצת תחתית ששחקנים לא רוצים להגיע אלייה.

לא הבנתי, אתה טוען ש"אף שחקן טוב לא יסכים להגיע לקבוצה עם הנהלה כזאת מביכה", אני נותן לך דוגמאות לשלושה שחקנים שכן ואתה מתחיל לקשקש על כסף.
חוץ מזה, לא זכור לי שאמרת "אף שחקן טוב לא יגיע אם לא ישלמו לו הרבה כסף". ברור שאם היו מציעים לפושה 220 אלף יורו לעונה הוא היה מגיע, גם מאור בוזגלו היה מגיע אם היו מציעים לו 4 מיליון דולר. איך זה נראה רלוונטי לטענה שלך, שהוכחתי תוך שנייה שהיא קשקוש מוחלט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 08:44 
חוץ מזה, זאת עוד טענה הזויה. ג'ורדן פושה אמר אתמול בלילה בצורה חד משמעית שהוא לא היה מעוניין לשחק בליגה הלאומית. חוץ ממה שציטטתי, הוא אמר בראיון שהיו לו הצעות מהפועל חיפה ומבית"ר ירושלים.
אלא אם היינו מציעים לו שכר גבוה משמעותית מרעננה (שזה דבר מטומטם מאוד לקבוצה עם משאבים מוגבלים), איזו סיבה בדיוק יש לו להעדיף אותנו עליהם? באיזה סרט אתה חי בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 09:49 
Noam כתב:
זה שפתחתם אשכול ייעודי ליללות אומר שתניחו לנו באשכולות האחרים?
אם כן, זאת יוזמה נהדרת.

אשכול יללות מרוכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 09:52 
RedFox כתב:
בהחלט נראה שעד כה הם מתנהלים בצורה קולקלת, אני גם חושב שהרע עוד לפנינו כי לדעתי יש בעיה מקצועית גדולה מאוד שעוד חודש תתגלה במערומיה גם לאלו שמתכחשים כעת.
אבל אין מה לעשות עם זה, בינואר הקבוצה עברה פירוק ואלו האנשים שלקחו אותה, אני מקווה שהם יבריאו את המועדון החולה הזה וישחררו אותו הלאה.

אומנם רק מחנה אימונים, אבל הבעיה הגדולה היא בעמדת המאמן והבניה ה(שוב) עקומה של הסגל, לא רואה אותנו חוזרים לליגת על העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 09:58 
chimpfive כתב:
RedFox כתב:

אומנם רק מחנה אימונים, אבל הבעיה הגדולה היא בעמדת המאמן והבניה ה(שוב) עקומה של הסגל, לא רואה אותנו חוזרים לליגת על העונה.

:BOW:
ענק !
היית במחנה האימונים + האימונים בוולפסון, ראית כל משחקי האימון כולל המשחק מול לוד
ורק את החלטת שאיווניר הוא הבעיה?
יאללה תפתח אשכול על שם איווניר וקרא לו להתפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 10:48 
GATE7 כתב:
לא נמאס לכם?
הפירוק היה בשביל לפתוח דף חדש ולהכניס רוכש עמיד, במקום זה קיבלנו עוד מצילים, ואתם מתעסקים בניהול.

חוסר כסף וחוסר שכל.
מוני הביא לנו דאבל עם השקעה מינימלית. ונראה לי שהיה בין הבודדים שהגיע מדי בפעם למאזנים חיובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
לא נמאס לכם?
הניהול מדאיג. אנחנו צוברים עוד תביעות עתידיות שירחיקו רוכשים. אין לכם כסף? אין לנו תלונות!!! תעמידו קבוצה בתקציב נמוך שתשרוד בליגה הלאומית ותמחקו את החובות. אל תתנהלו כמו חבורה של ליצנים שמחתימה שחקנים על חוזים שלא מתכוונים לכבד!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 11:53 
פותח האשכול שכח לציין את העניין הכי בעייתי עם הניסנובים, שעל פי הצהרתם לא מתכוונים לשחרר את המועדון פרט למישהו בקנה מידה של גולדהאר או אלונה להגדרתם.
לדעתי זאת הולכת להיות בעיה עצומה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 12:22 
Lion Den כתב:
פותח האשכול שכח לציין את העניין הכי בעייתי עם הניסנובים, שעל פי הצהרתם לא מתכוונים לשחרר את המועדון פרט למישהו בקנה מידה של גולדהאר או אלונה להגדרתם.

אז למי אתה רוצה שימכרו את הקבוצה?
לאיזה רוכש שאין לו כסף להביא שחקנים ולהפוך להפועל פתח תקווה?
דיי כמה התבכיינות
תארגנו מאה מיליון שקל תקנו את הפועל ותעשו מה שאתם רוצים כל עוד אין אפשרות כזו לא נחזור להיות מעצמת כדורגל בארץ ובאירופה כמו שהיינו הכסף משחק תפקיד חשוב בכדורגל העולמי מי שלא מבין את זה כנראה באמת מטומטם וגם טמבל!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 13:27 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
RedFox כתב:

:BOW:
ענק !
היית במחנה האימונים + האימונים בוולפסון, ראית כל משחקי האימון כולל המשחק מול לוד
ורק את החלטת שאיווניר הוא הבעיה?
יאללה תפתח אשכול על שם איווניר וקרא לו להתפטר

מי ישמע הביקורת, לא תופס מאיוניר בשום מצב, לא בליגת על לא בלאומית, קשקשן נטו, מקווה להתבדות.
אני לא מהפותחי אשכולות, או בעד קריאות ״לפטר ולשרוף את המועדון״ (לשרוף בגלל ורמוט או לוי זה כבר התחום שלך) אם אתה מרגיש צורך כזה, פתח אני אגיב מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 16:56 
על בסיס מה אתה מגיב מקצועית עוד לפני שהתחילה הליגה ??
לפני שעוד שיחקו משחק רשמי אחד?
על בסיס משחקים שראית על בסיס אינטרנט כושל ועוד משחק אחד ששודר בטלוויזיה?
תנתח מקצועית שיהיה בסיס על מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 17:37 
kobiko כתב:
Lion Den כתב:

אז למי אתה רוצה שימכרו את הקבוצה?
לאיזה רוכש שאין לו כסף להביא שחקנים ולהפוך להפועל פתח תקווה?
דיי כמה התבכיינות
תארגנו מאה מיליון שקל תקנו את הפועל ותעשו מה שאתם רוצים כל עוד אין אפשרות כזו לא נחזור להיות מעצמת כדורגל בארץ ובאירופה כמו שהיינו הכסף משחק תפקיד חשוב בכדורגל העולמי מי שלא מבין את זה כנראה באמת מטומטם וגם טמבל!!!

אני אענה לך בצורה רגועה למרות שאתה מתנהג לא כל כך יפה, סוג של אותו טיפול שאני נותן לבני בן השנתיים.
כבר עכשיו יש לנו בעלים שהופכים אותנו להפועל פתח תקווה. כבוד גדול להם על מה שעשו בינואר ועל כל הכסף שהם היו מסוגלים להוציא מהכיס, אבל המציאות מורכבת יותר מהכרת התודה הזו.
יש גם פתרונות ביניים במרחב שבין תקציבים של מאה מיליון שקל שמעמידים אלונה ומיץ' גולדהאר, עם החתמות של פקהארט וסקריונה, לבין מה שההנהלה הנוכחית מציעה לנו.
למה שהדלת תהיה סגורה בפני רוכש שיכול להציע תוספת קבועה מהכיס של כ-5 מיליון ש"ח מדי עונה מעבר לתקציב ההכנסות הבסיסי, למשל? זה מה שיכול להביא למועדון את השלושה-ארבעה שחקנים שהיא צריכה בשביל להיות בפלייאוף העליון ולא לרבוץ בפלייאוף תחתון ואפילו להאבק על ירידה כל עונה, מה שסביר להניח יהיה מנת חלקנו החל מהעונה הבאה במידה ונעלה, כי להנהלה הנוכחית אין כוונה ויכולת להשקיע כספית באופן הזה.
זו לא בכיינות, זה לא להיות "מטומטם וגם טמבל!!!", במציאות יש גם פתרונות ביניים - על פי הצהרתם הניסנובים לא רוצים למכור לאף אחד שאיננו טייקון וההשלכות של זה בעייתיות בלשון המעטה.
בשביל עתיד המועדון הם חייבים, אבל חייבים, לרדת מהעץ הזה ולהצהיר אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
על בסיס מה אתה מגיב מקצועית עוד לפני שהתחילה הליגה ??
לפני שעוד שיחקו משחק רשמי אחד?
על בסיס משחקים שראית על בסיס אינטרנט כושל ועוד משחק אחד ששודר בטלוויזיה?
תנתח מקצועית שיהיה בסיס על מה.

כן, ראינו משחקים בשיטה גרועה שלא מתאימה לסגל השחקנים ולא עובדת, ראינו התעקשות על השיטה שלא שונתה לרגע.
אפשר וצריך לנתח מקצועית את הדבר הזה. כולי תקווה שישנו חשיבה אבל זה לא נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 17:22 
מה עם הבקרה התקציבית? אנחנו עוברים? עברנו?
יש לנו משחק ביום חמישי, נעלה עם רבע הרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 18:20 
1. בנושא ההנהלה אני שמח לראות שיש יותר ויותר קולות שמצליחים לראות את הכיוון הכללי אליו אנחנו הולכים
2. בנושא איווניר - על סמך ניסיון העבר אני חושב שיש מספיק סימנים כדי להתחיל לחשוש מהקדנציה שלו
3. מעניין אותי לדעת איך בנוי התקציב העונה, כמה כסף בא מהבעלים (אם בכלל ???) כמה הכנסות טבעיות .
4. מעניין לדעת כמה מנויים נמכרו עד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: