KingAlpaca כתב:
שער עצמי לא נחשב
הסטטיסטיקה החשובה היא שער שהובקע לזכות הקבוצה המדוברת, מכיוון ששער עצמי הוא עניין די נפוץ בכל הרמות וההגדרה שלו היא לעיתים שרירותית.
בשביל הפיקנטריה, הפעם האחרונה ששחקן הפועל הבקיע לזכות הקבוצה הייתה בסיום מחזור 2 - שער הניצחון של עגייב מול הפועל חיפה, לפני כ-450 דקות.
רועי כתב:
אני זוכר בעונת אבוקסיס שהיה לנו רצף נוראי מהשער של עומר בתוספת הזמן בגשם נגד רמה"ש, עד משחק שטועמה הבקיע בו נגד קש (ועאבד השווה בדקה האחרונה ?)
מניח שמדובר על 2012/13. זה הכי ארוך שלנו בעצם ?
לגמרי,
http://wiki.red-fans.com/index.php?title=%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%AA_2012/13_(%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%9C)_%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A8_23 מדהים שהייתי לוקח רק שחקן או שניים מההרכב של המשחק ההוא (בכושר של אז) להרכב היום, מכניס קצת לפרופורציות. סיימנו מקום 3 באותה עונה והיינו מאוכזבים...
מצאתי רצף ארוך יותר בעונת 1996/97

- שישה משחקים פלוס ללא כיבוש, 610 דקות סה"כ.
KID A כתב:
השיא שלנו ללא ספיגה הוא 674 דקות, בעונת 1949/50.
מהיכן הנתון? אני רואה 7 משחקים ללא ספיגה, אבל אני לא בטוח שלא היה רצף ארוך יותר.
חשוב לציין, הנתונים מתייחסים לספירה לפי סדר המחזורים הרשמי שאינו זהה בהכרח לסדר הכרונולוגי של המשחקים.
זה פורסם לפני איזה שנה באתר הרשמי עד כמה שזכור לי, עכשיו מצאתי את זה רק בוויקיפדיה וכנראה שמהאתר הרשמי זה הגיע לשם.