תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תחתימו כבר את דגני על חוזה חדש
הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:03 
הרי את החוזה של גוטליב אתם מוכרים כנראה, לא? לפרק הגנה של שני בלמים כל כך יציבים יעשה נזק הרבה יותר גדול מהחיסכון הפוטנציאלי של המשכורת של דגני, בדמות עשרות אלפי צופים בעונה - זה הפער בין ההגנה השנייה בטיבה בליגה להגנה שפוטנציאלית יכולה להיות בינונית מינוס עד גרועה ולהוביל אותנו למאבקי תחתית. גם אם השיקול כאן כלכלי, הרבה יותר הגיוני להחתים את דגני על חוזה חדש. ואל תחרטטו על זה שאין כסף - אם גוטליב נמכר ולשם זה נראה שזה הולך, יש מספיק כסף לשלם לדגני (אם במצב הנוכחי לפני שהוא נמכר יש כסף לשלם לשניהם). די עם העלבונות, ההעלבויות והקשקושים. למען הפועל ואפילו למענכם תחתימו אותו כבר על חוזה בלי סעיף יציאה מגוחך ואפשר יהיה להמשיך הלאה לקיץ נורמלי ולא קיץ של חוסר ודאות בו לא ברור איך הולכת להראות הקבוצה הזו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תחתימו כבר את דגני על חוזה חדש
הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיבה להחתים אותו על חוזה חדש רק כי הוא דורש שיש לו עוד 3 שנים בחוזה הנוכחי ולא נראה שיש קבוצה שהולכת לשלם את סעיף השחרור שלו.
צריך לשקול את זה רק אם מדובר בהעלאה סבירה של שכרו בתמורה לוויתור מצידו על סעיפי שחרור לארץ ולחו״ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:09 
RedFox כתב:
אין שום סיבה להחתים אותו על חוזה חדש רק כי הוא דורש שיש לו עוד 3 שנים בחוזה הנוכחי ולא נראה שיש קבוצה שהולכת לשלם את סעיף השחרור שלו.
צריך לשקול את זה רק אם מדובר בהעלאה סבירה של שכרו בתמורה לוויתור מצידו על סעיפי שחרור לארץ ולחו״ל.

עד כמה שהבנתי מהכתבות שהתפרסמו הסיפא שלך היא פחות או יותר מה שהוא מבקש. השחקן הזה חשוב מדי מכדי לוותר עליו, גם אם מסתכלים על העונה הבאה מבחינה כלכלית נטו (כאמור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:24 
כל מילה של פותח האשכול :ROSE:

דגני אוהב את הפועל וחשוב מאוד שהוא ישאר.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:25 
דגני רוצה שדרוג של 30/40 אלף דולר לעונה לשלוש שנים.
כלומר לכיוון ה230 או אפילו קצת יותר לעונה שזה מה שמציעים לו ככל הנראה בבש ואצל חוגג.
זה לא עניין של היעלבויות וחשבונות אישיים אלא עניין עקרוני שקשור גם בהתנהלות שלו אבל לא רק.
ההגנה השניה בטיבה בליגה? משחק הגנה של קבוצה הוא מעבר לבלם או כל שחקן בודד כזה או אחר(אולי מלבד שוער)
בכל אופן זה שספגנו הכי מעט אחרי מכבי אין מזה להסיק שזה יחזור על עצמו השנה עם אותם שחקנים.
אשמח שיישאר ולא אבכה אם יילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:26 
shaharot כתב:
כל מילה של פותח האשכול :ROSE:

דגני אוהב את הפועל וחשוב מאוד שהוא ישאר.

אם דגני אוהב את הפועל אז שיישאר.
יש לו חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 16:49 
bruno conti כתב:
כלומר לכיוון ה230 או אפילו קצת יותר לעונה שזה מה שמציעים לו ככל הנראה בבש ואצל חוגג.
זה לא עניין של היעלבויות וחשבונות אישיים אלא עניין עקרוני שקשור גם בהתנהלות שלו אבל לא רק.
ההגנה השניה בטיבה בליגה? משחק הגנה של קבוצה הוא מעבר לבלם או כל שחקן בודד כזה או אחר(אולי מלבד שוער)
בכל אופן זה שספגנו הכי מעט אחרי מכבי אין מזה להסיק שזה יחזור על עצמו השנה עם אותם שחקנים.

אז אתה בעצם מודה שזה עבודה של מאמן. חשבתי שרפואה היה נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:02 
joshsoos כתב:
bruno conti כתב:

אז אתה בעצם מודה שזה עבודה של מאמן. חשבתי שרפואה היה נוראי

בהחלט עבודה של מאמן.
הייתי שמח להבקיע(הרבה)יותר וגם לספוג יותר...
רפואה בדרך לתאילנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
לי אין שום אהבה יתרה או רגש מיוחד לדגני.
העניין היחיד שמפריע לי הוא שאנחנו יכולים לאבד את אחד משלושת הבלמים הכי טובים בליגה על שטויות. גם אם הוא יישאר בסופו של דבר, הקו הלוחמני הזה לא נותן שום דבר אלא יכול רק להזיק. להפועל אין את הפריבילגיה להסתכסך עם דגני, גם אם הוא חתום לעוד 3 שנים וכרגע אין קבוצה שמפעילה את סעיף השחרור שלו.
אפשר לחשוב שהוא דורש העלאה של 50% במשכורת. בסך הכל 30-40 אלף דולר.
אפשר לסגור על משהו באמצע, אפשר לתת לו העלאה לעונה הנוכחית בלבד, אפשר לגלם את ההעלאה הזאת בבונוסים על הישגים. אפשר לעשות הרבה דברים שישאירו את דגני בהפועל, מרוצה, ושלא יפגעו בתקציב של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:08 
אין שום סיבה בעולם לשדרג לו את החוזה.
המגן השמאלי שלנו מרוויח 60 אלף יורו נטו, עשה עונה טובה ולא רץ להתבכיין להנהלה על שדרוג.
לדגני יש חוזה עם סכומים גבוהים ששנה אחת ממנו היתה בלאומית (יש קבוצות בלאומית ששכר כל השחקנים שלהם ביחד שווה לדגני).
הוא חצוף, ואם הייתי יודע שיתנהג ככה, הייתי מבקש שיחתום על חוזה התנדבות אחרי הבישול שלו לזהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:15 
Asafas כתב:
אין שום סיבה בעולם לשדרג לו את החוזה.
המגן השמאלי שלנו מרוויח 60 אלף יורו נטו, עשה עונה טובה ולא רץ להתבכיין להנהלה על שדרוג.
לדגני יש חוזה עם סכומים גבוהים ששנה אחת ממנו היתה בלאומית (יש קבוצות בלאומית ששכר כל השחקנים שלהם ביחד שווה לדגני).
הוא חצוף, ואם הייתי יודע שיתנהג ככה, הייתי מבקש שיחתום על חוזה התנדבות אחרי הבישול שלו לזהבי.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
למה זה לא לגטימי ששחקן שיכול להרוויח יותר במקום אחר יבקש שידרוג?
כל אחד מאיתנו היה מבקש אותו דבר מהבוס שלו במצב דומה ועובד מוערך גם צריך לקבל שידרוג, לדגני יש חשיבות גדולה בקבוצה הזאת, לראות אותו בביתר בגלל שלא היו מוכנים לשרדג לו את השכר ב30-40 אלף דולר יהיה מבאס מאוד ויקח אותנו 3 שנים אחורה מבחינת חוליית ההגנה, שהייתה השניה בטיבה בליגה בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:26 
עומרי קנדה כתב:
כל אחד מאיתנו היה מבקש אותו דבר מהבוס שלו במצב דומה ועובד מוערך גם צריך לקבל שידרוג, לדגני יש חשיבות גדולה בקבוצה הזאת, לראות אותו בביתר בגלל שלא היו מוכנים לשרדג לו את השכר ב30-40 אלף דולר יהיה מבאס מאוד ויקח אותנו 3 שנים אחורה מבחינת חוליית ההגנה, שהייתה השניה בטיבה בליגה בעונה שעברה.

השניה בטיבה,הצעיר לגילו,והשישית באירופה.
לעצם העניין,זכותו לדרוש מה שבא לו וזכותה של ההנהלה לא להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 17:30 
bruno conti כתב:
עומרי קנדה כתב:

זכותו של כל אחד לעשות כל דבר, אבל השאלה היא מה טוב להפועל, ולנו כאוהדי הפועל? אם המבט של ההנהלה הוא נטו כלכלי, גם באספקט הזה שדרוג קל בשכר של דגני עדיף על שחרור שלו (שלא לדבר על מקצועית שם נראה לי שכלל אין מחלוקת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:13 
האדום הצורר כתב:
bruno conti כתב:
עומרי קנדה כתב:

זכותו של כל אחד לעשות כל דבר, אבל השאלה היא מה טוב להפועל, ולנו כאוהדי הפועל? אם המבט של ההנהלה הוא נטו כלכלי, גם באספקט הזה שדרוג קל בשכר של דגני עדיף על שחרור שלו (שלא לדבר על מקצועית שם נראה לי שכלל אין מחלוקת).

אני מניח שההיבט הוא לא רק נטו כלכלי אלא גם בעניין ההתנהלות שלו.
בנוסף כאשר אתה משדרג לשחקן מסויים יש לכך השלכות גם לגבי אחרים שיכולים
להתנהל אותו דבר.
מקצועית השאלה היא כמובן מה יביאו במקום אם וכאשר,
בסכומים המדוברים אפשר להביא גם בלם זר מניח את הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:17 
ומה הסיכוי שבלם זר יהיה ברמה של דגני? כמה בלמים זרים שהיו כאן היו ברמתו? אחד בעשרים שנה, אולי 2 (דגלאס ופצ'אלקה). לא סטטיסטיקה מדהימה. אם אתה מוסיף לזה את השחרור הצפוי של גוטליב זה עוד יותר אידיוטי. מקצועית כמעט ודאי שנחלש משחרור שלו, ברמת המעל 90 אחוז בעיניי. חוץ מזה, מה הבעיה בהתנהלות שלו? הוא רוצה יותר כסף בחוזה שישקף את הסטטוס שלו בכדורגל הישראלי כשהוא הולך ומתקרב לגיל פרישה, בעיניי זה לגיטימי לגמרי, בטח כשמדובר על עלייה מאוד מתונה יחסית בשכר.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 03 יולי 2019, 18:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע עד כמה שדרוג של דגני זה מהלך חכם כלכלית. הוא בן 30 ובונה הרבה על מהירות שתרד, החוזה שלו גם ככה גבוה, יש לך בעמדה שלו שני שחקני עתיד שנתנו עונה טובה בליגה הבכירה (פרץ ושלמה, שניהם צעירים מדגני בעשור). כרגע נראה שגוטליב בדרך החוצה אבל אם איכשהו מצליחים להחתים אותו על חוזה חדש יש לך בלם ברמה דומה אבל צעיר בארבע שנים. בכסף של המכירה שלו יהיה אפשר אולי להביא חלוץ שהקבוצה הזו משוועת אליו. בכל מקרה יש לנו מקום לבלם זר.

אני לגמרי מעריך את הטענה של החיבור הרגשי, אבל הקטע בחיבור רגשי צריך להיות הדדי - אם דגני באמת מחובר למועדון אז הוא מוזמן להישאר עם חוזה דיי גבוה לשחקן ישראלי (ועם ביטחון ל3 שנים קדימה, שבגילו גם זה משמעותי. לא בטוח אם עוד שנתיים הוא משיג חוזה בשכר כזה).

אם הכל פה ביזנס אז למכור את דגני זה אופצייה סבירה.

לא שאני חושב שצריך למכור את דגני, אבל אני לא חושב שאי אפשר לטעון שיש הגיון כלכלי בלא לשדרג לו את החוזה, גם במחיר שיפעיל את סעיף השחרור.

ועוד פקטור - איך אמורים להרגיש פירסמן ועידן כהן? לטעמי שניהם נתנו עונה יותר טובה מדגני ויש להם חוזים נמוכים משמעותית. למה שהם לא יקבלו שדרוג דומה?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:21 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לא יודע עד כמה שדרוג של דגני זה מהלך חכם כלכלית. הוא בן 30 ובונה הרבה על מהירות שתרד, החוזה שלו גם ככה גבוה, יש לך בעמדה שלו שני שחקני עתיד שנתנו עונה טובה בליגה הבכירה (פרץ ושלמה, שניהם צעירים מדגני בעשור). כרגע נראה שגוטליב בדרך החוצה אבל אם איכשהו מצליחים להחתים אותו על חוזה חדש יש לך בלם ברמה דומה אבל צעיר בארבע שנים. בכסף של המכירה שלו יהיה אפשר אולי להביא חלוץ שהקבוצה הזו משוועת אליו. בכל מקרה יש לנו מקום לבלם זר.

אני לגמרי מעריך את הטענה של החיבור הרגשי, אבל הקטע בחיבור רגשי צריך להיות הדדי - אם דגני באמת מחובר למועדון אז הוא מוזמן להישאר עם חוזה דיי גבוה לשחקן ישראלי (ועם ביטחון ל3 שנים קדימה, שבגילו גם זה משמעותי. לא בטוח אם עוד שנתיים הוא משיג חוזה בשכר כזה).

אם הכל פה ביזנס אז למכור את דגני זה אופצייה סבירה.

לא שאני חושב שצריך למכור את דגני, אבל אני לא חושב שאי אפשר לטעון שיש הגיון כלכלי בלא לשדרג לו את החוזה, גם במחיר שיפעיל את סעיף השחרור.

ועוד פקטור - איך אמורים להרגיש פירסמן ועידן כהן? לטעמי שניהם נתנו עונה יותר טובה מדגני ויש להם חוזים נמוכים משמעותית. למה שהם לא יקבלו שדרוג דומה?

בעיניי עדיף שישדרגו לכולם את החוזה (כמה זה יוצא סך הכל, 100 אלף דולר?) ושיוותרו על איזה אולהה רנדומלי, זה עדיף על פירוק של החלק הכי טוב בקבוצה בשנה שעברה. בכל מקרה, לעידן כהן ופירסמן אין סעיפי יציאה בניגוד אל דגני, ולכן אין להם מנוף מול ההנהלה. לדגני יש וזה לא כל כך קשה לרצות אותו. במקום לשחק משחקי כוח עדיף שיתרכזו במה שטוב להפועל וטוב להם כהנהלה מבחינת חשיבה לטווח ארוך, מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
אתה מוכן לשלם את ה100 אלף דולר האלה?
או לחליפין, מוכן לוותר על חלוץ/קשר נוסף? נניח ודמארי נפצע, אתה חושב שעדיף ששחר הירש יהיה בהרכב והמחליף הראשון זה עלי כנעאנה או רז שלמה והמחליף הראשון ירין פרץ?
לי זה ברור שהאופציה השנייה עדיפה. עכשיו, ברור שיש גם אופציות ביניים (כמו למכור את דגני ולהביא בלם זר, או להשאיר את דגני עם תוספת צנועה יותר במידה ויסכים). אבל אי אפשר לטעון שהתשובה פה ברורה מאליה. אגב, לפירסמן יש מנוף כלכלי לא קטן כי החוזה שלו נגמר עוד שנה. של כהן נגמר עוד שנתיים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:36 
במקום אולהה שמפורסם שהם מוכנים לשלם עליו 80 אלף דולר? כן. ובטח ובטח אם הם מתכוונים למכור את גוטליב, מה שיכניס עוד חצי מיליון. בכל מקרה החתמה מחדש של דגני כל עוד גוטליב לא נשאר היא בעדיפות ראשונה, במקרה אחר, אני חושב שהוא מספיק חשוב בשביל להתמודד אחר כך עם בקשות דמיוניות של שחקנים אחרים. לטווח ארוך, הכסף הזה אמור לחזור אליהם במכירת כרטיסים מאסיבית שתגיע מקבוצה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:41 
האדום הצורר כתב:
ומה הסיכוי שבלם זר יהיה ברמה של דגני? כמה בלמים זרים שהיו כאן היו ברמתו? אחד בעשרים שנה, אולי 2 (דגלאס ופצ'אלקה). לא סטטיסטיקה מדהימה. אם אתה מוסיף לזה את השחרור הצפוי של גוטליב זה עוד יותר אידיוטי. מקצועית כמעט ודאי שנחלש משחרור שלו, ברמת המעל 90 אחוז בעיניי. חוץ מזה, מה הבעיה בהתנהלות שלו? הוא רוצה יותר כסף בחוזה שישקף את הסטטוס שלו בכדורגל הישראלי כשהוא הולך ומתקרב לגיל פרישה, בעיניי זה לגיטימי לגמרי, בטח כשמדובר על עלייה מאוד מתונה יחסית בשכר.

שוב ב200 אלף דולר חוזה אפשר להביא בלם זר ברמה השאלה אם זה בכלל הכיוון שלהם.
איזה סטטוס בדיוק יש לו בכדורגל הישראלי? נמנעתי מלהיכנס כאן לדיון המקצועי לגביו אבל וואלה
לא חושב שהוא יהיה כזה אבידה.
אתה מבין שבהתנהלות שלו יש משהו שאומר שיש קבוצה מאחוריו? זה לא מפריע לך?
ועדיין אני לא רואה קבוצה בארץ שתשים עליו 400 אלף דולר בגילו.
מה שאולי יכול לקרות זה שאחרי שהוא ימאיס את עצמו על ההנהלה מצב שיבוא טרייד עם ב״ש
לגבי שחקנים.
ימים יגידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:44 
bruno conti כתב:
האדום הצורר כתב:

שוב ב200 אלף דולר חוזה אפשר להביא בלם זר ברמה השאלה אם זה בכלל הכיוון שלהם.
איזה סטטוס בדיוק יש לו בכדורגל הישראלי? נמנעתי מלהיכנס כאן לדיון המקצועי לגביו אבל וואלה
לא חושב שהוא יהיה כזה אבידה.
אתה מבין שבהתנהלות שלו יש משהו שאומר שיש קבוצה מאחוריו? זה לא מפריע לך?
ועדיין אני לא רואה קבוצה בארץ שתשים עליו 400 אלף דולר בגילו.
מה שאולי יכול לקרות זה שאחרי שהוא ימאיס את עצמו על ההנהלה מצב שיבוא טרייד עם ב״ש
לגבי שחקנים.
ימים יגידו

התשובה היא לא, זה לא מפריע לי. לא אכפת לי ממשחקי כבוד, אכפת לי שהפועל תהיה קבוצה טובה. שחרור של דגני בסבירות מאוד גבוהה יהפוך אותנו לקבוצה פחות טובה, כשמתחשבנים איתו על סכומים שווי ערך למשכורת של שחקן סגל שיצא לא מזמן מגיל נוער, בלי שום חשיבה לטווח ארוך על המשמעויות הסבירות מאוד של פגיעה בקבוצה ששחרור כזה יביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
במקום אולהה שמפורסם שהם מוכנים לשלם עליו 80 אלף דולר? כן. ובטח ובטח אם הם מתכוונים למכור את גוטליב, מה שיכניס עוד חצי מיליון. בכל מקרה החתמה מחדש של דגני כל עוד גוטליב לא נשאר היא בעדיפות ראשונה, במקרה אחר, אני חושב שהוא מספיק חשוב בשביל להתמודד אחר כך עם בקשות דמיוניות של שחקנים אחרים. לטווח ארוך, הכסף הזה אמור לחזור אליהם במכירת כרטיסים מאסיבית שתגיע מקבוצה טובה יותר.

אשמח אם תראה לי את החישוב לפיו הכסף חוזר אליהם.
ושוב אתה מניח שדגני וגוטליב שניהם עוזבים בלי מחליף.
א. גוטליב עוד לא עזב
ב. יש לך מקום לעוד שתי זרים, במחירים שמדובר עליהם אפשר להביא יופי של בלמים
ג. יש לך שנים משלושת הבלמים הכי מוכשרים בארץ (השלישי זה עופרי ארד), שניהם נתנו עונה טובה בליגת העל
ד. בלם זו דווקא העמדה היותר רוויה בשוק הישראלי. שיר צדק ורמי גרשון עדיין מחפשים קבוצה ממה שאני יודע (השני אולי ישאר בחיפה). אני לא חושב שהם ברמה של דגני, אבל אין פה איזה הבדל מטאורי ביכולת.

לגבי אולהה - שנינו לא יודעים מה תהיה הרמה שלו (אני מתרשם שנמוכה, מצד שני ניסו מאד התלהב ממנו). בכל מקרה הוא כבר חתום (וגם אם לא, כמו שאמרתי אני מעדיף חלוץ זר אחר גם בוויתור על דגני).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 18:53 
מה עוזר לי הכישרון של רז שלמה וירין פרץ כשבתכלס הם ממש לא יכולים להחזיק את ההגנה של הפועל השנה? החישוב הוא פלייאוף עליון לעומת תחתון, עם שחרור של דגני וגוטליב הסיכוי לפלייאוף תחתון עולה בכמה עשרות אחוזים. לדעתי מדובר על איזור ה-5 מיליון שקלים לפחות פער (עליון לעומת תחתון), גם במקרה הרע מאוד. אני גם חושב שאנחנו צריכים עוד חלוץ, אני מקווה שההנהלה תבין שגם עוד חלוץ לא יעזור אם לא תהיה לנו הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 19:43 
האדום הצורר כתב:
מה עוזר לי הכישרון של רז שלמה וירין פרץ כשבתכלס הם ממש לא יכולים להחזיק את ההגנה של הפועל השנה? החישוב הוא פלייאוף עליון לעומת תחתון, עם שחרור של דגני וגוטליב הסיכוי לפלייאוף תחתון עולה בכמה עשרות אחוזים. לדעתי מדובר על איזור ה-5 מיליון שקלים לפחות פער (עליון לעומת תחתון), גם במקרה הרע מאוד. אני גם חושב שאנחנו צריכים עוד חלוץ, אני מקווה שההנהלה תבין שגם עוד חלוץ לא יעזור אם לא תהיה לנו הגנה.

בינתיים עם דגני וגוטליב היינו פלייאוף תחתון וכפסע מירידת ליגה,
אני לא אומר שזה בגללם אבל הדברים מורכבים מכך כאמור.
ובכלל שחקן קפטן תחת חוזה מכובד לכל הדעות שלא רוצה להישאר אצלך וזה לא מפריע לך?
אין לי מה לומר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 20:00 
דגני מתנהל כמו שחקן עם משכורת חייל.
לא רוצה להישאר? שיביא קבוצה שתשלם את סעיף השחרור שלו וביי.
שיר צדק כרגע בכושר זוועתי, ועדיין, בשיאו הוא היה רמה אחת מעל דגני.
כל מי שמציע שדרוגי שכר בעלות של מעל 100 אלף דולר לכל ההגנה לא מבין שעלות המעביד היא יותר מכפולה, והופ נוסף לו עוד מיליון ש״ח לסעיף שכר השחקנים.
בשנה שעברה הימרנו על חוליה לא פחות חשובה (שוער) והרווחנו.
בעונת 96-97 הימרנו בעונה של מאבק כנגד הירידה על בלם אלמוני בשם שמעון גרשון והרווחנו.
מוכן בכל רגע נתון לטרייד של דגני תמורת ממן ושיר צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 20:06 
שיר צדק שחקן פחות טוב מדגני ב-3 רמות בערך.
בכל מקרה, הטענה שלי היא שגם אם מדובר בעלות מעביד של 200 אלף דולר, או 700 אלף שקל, זה שווה להנהלה כשהיא מסתכלת על הפער הכלכלי בין פלייאוף עליון לתחתון. כנ"ל מיליון ומיליון וחצי. לא פשוט לבנות תיאום הגנתי בין 4 שחקנים, ולהביא עכשיו שני בלמים פותחים חדשים ולהגיד "טוב נו, הם באותה רמה של דגני וגוטליב, יהיה בסדר" זה קצת לא להבין בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
יותר משמפריעה לי עזיבה של שחקן כזה או אחד, מפריעה לי העובדה שהייתה לנו הגנה טובה והתקפה נוראית, ובמקום להשקיע הכל בחיזוק ההתקפה, החלפנו שוער ואנחנו הולכים כנראה להחליף 2 בלמים, במקום להשקיע את זה בהתקפה.
אם אפשר לשדרג? ברור. אם אפשר לשרוד עזיבה של שחקן כזה או אחר? כמובן. אם צריך לתת לכל שחקן כל מה שהוא רוצה כדי שישאר? בשום אופן לא.
אבל במקביל, אי אפשר להחליף את כל הקבוצה כל שנה ולקוות שיהיה טוב, וצריך שלד כלשהו. היה ברור לכולם שעיקר השלד משנה שעברה שצריך היה להשאר זה ההגנה, ובנתיים אנחנו מוותרים על זה. וזה מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

אף אחד לא טען שזה לא לגיטימי. אבל גם מאוד לגיטימי לסרב בטח שיש לו חוזה לעוד 3 שנים.
בינתיים גם אף קבוצה לא שמה עליו את סעיף השחרור אז שהם מוכנים לשלם לו יותר כסף לא מעניין ולא צריך להוות שיקול, ביום שתגיע הצעה רשמית מבית"ר על 400 אלף יורו אז יהיה שווה לשקול להשוות את התנאים שהם מציעים לו בהנחה ורוצים להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 20:57 
ההגזמה עליו פה חסרת פרופורציות.
אנשים כותבים שהוא בטופ 3 בלמים בארץ, כאילו בואו, זה מרגיש כאילו חוץ מהפועל אין לכם מושג מה קורה.
בוא נתחיל עם זה שבנבחרת עולים טאהא, אלחמיד וייני לפניו, יש גם את עומרי בן הרוש אבל נוריד אותו מהרשימה כי משחק בחו״ל אבל זה לצורך העניין עוד שחקן שהרצוג סופר לפניו.
אחריהם יש בהיררכיה את עיאד חבשי שהוא באנקר בחיפה ובלם הרבה יותר מוכשר מדגני.
עכשיו שוב אני אזכיר שעד לפני כולה 8 חודשים מול אלבניה וסקוטלנד פתח איתן טיבי, סה״כ בלם עם 4 אליפויות ורקורד פי 100 יותר מרשים מדגני שאם לא פציעה וכושר שיא של שחר פיבן הוא חוזר להרכב של מכבי ואני מוכן לחתום שבשניה שהוא ימצא קבוצה וישחק באופן קבוע הוא יחזור לסגל הנבחרת.

אז טופ 3 הוא ממש לא.
אני חושב שאו הוא או גוטליב חייבים להיות משוחררים תמורת כסף.
דגני בגלל שהוא חצה את גיל 30 ואין הרבה הזדמנויות לעשות כסף על שחקן בגיל הזה.
או גוטליב כי הוא מתעקש שלא לחתום על חוזה חדש, אז בבקשה שיביא הצעה לפחות בגובה הסעיף של דגני.

חייב להיכנס פה שיקול עסקי ולא תמיד הקטע המקצועי מנצח

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: