pelegs כתב:
opheaaa כתב:
pelegs כתב:
השנאה היוקדת הזו של אוהדים שלנו כלפי קטמון היא מגוחכת במקרה הטוב ומטומטמת במקרה הרע. מקרה קלאסי של קנאה, לדעתי - הרי במובנים רבים היינו מתים להיות פרוייקט נקי ואידיאולוגי כמוהם, ולא מלוכלכים מהתעסקויות, בעלים ואלימות של )חלק מה-(קהל כמו אצלנו. ככל שאנחנו מתדרדרים וכבר לא בסטטוס קבוצת פאר כמו פעם, ככה השנאה לדעתי רק תגדל. מיותר.
לשנוא אותם אולי זה מיותר, אבל האוהדים שלהם אלה אותם אוהדים של מכבי ירושלים בכדורסל, שגם הם אולי היו פעם נקיים, אבל ברגע שהגיע הכסף הגדול הם הוכיחו בדיוק כמה אנשי עקרונות הם, הרבה מחוסר הסימפטיה אליהם מגיע משם.
זכורה לי גם התבטאות מאוד בעייתית של אדם מזרחי ששיחק שם (משהו בסגנון של: לשלוח את כל השמאלנים לעזה) והם המשיכו לעודד אותו לאחר מכן כאילו לא קרה כלום, שזה משהו בלתי נתפס בטח עם התדמית שהם מנסים ליצור לעצמם.
שוק שהם אוהדים את ירושלים בכדורסל. כאילו אצלנו באנשים יפרשו אם הפועל תביא מילארדר סטייל מיץ'. בעצם, בפורום פה מפנטזים על זה כבר שנים.
וזה שפעם היה שחקן שהתנהג ככה וככה והאוהדים לא זרקו עליו אבנים או משהו... כאילו, באמת? זה טיעון?
א. הבעיה היא לא עם האהדה שלהם לקבוצת הכדורסל, אלא עם כך שהם עצמם תומכים בדברים שבעבר הם התנגדו אליהם (כמו שריון ביורוליג, שפתאום הם נורא רוצים לקבל למרות שבעבר הם התנגדו לכך מכיוון שזה לא ספורטיבי), אז כן, הכעס כלפיהם על הצביעות מובן, אף אחד מהם לא ביקש להפסיק לאהוד, זה גם לא דבר אפשרי, אבל הם לא הוציאו הגה על התרגיל המלכוכלך עם זליקוביץ, דברים שהם ככ גינו כשהיו קורים במכבי.
ב. הפועל קטמון ממש לא פרויקט טהור, להזכירך, כשהיה להם נוח הם התאחדו עם מבשרת כדי להתחיל בליגה א', ממש לא סמל הספורטיביות (וההיפרדות מהם לא הייתה ממניעים אידיאולוגיים)
ג. זה או לעודד או לזרוק אבנים? אין אמצע? אני ציפיתי ממועדון ומקהל שמתיימר לייצג ערכים מסוימיים, לא לקבל בשלוות נפש אמירה כה בוטה ומסיטה של שחקן בקבוצה. אני רוצה להאמין שבקהל שלנו דבר כזה לא היה עובר על סדר היום.