תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מינויים במחלקת הנוער
הודעהפורסם: 23 מאי 2017, 17:21 
אז בוקסנבוים מנהל מקצועי, רונן חרזי כבר מונה למאמן חלוצים, וב-one כתוב שמיכאל זנדברג שוקל פרישה ממשחק והצטרפות למחלקה (רעיון טוב לדעתי).
מצד שני, ראיתי ששמעון ביטון לא ימשיך ושמו של עומר פרץ כמועמד להחליפו באוויר עוד מימים ימימה.
נראה איך העניינים יתקדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 15:38 
עומר פרץ לא יאמן את הנוער לאור מינויו לעוזר המאמן של הבוגרת.
גם לניב סידי יצטרכו למצוא מחליף. מה היה תפקידו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מינויים במחלקת הנוער
הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
סליחה על הבורות, ואני באמת לא מבין בזה, כמה אנשי מקצוע צריך במחלקת נוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 20:44 
סגור ת'פינה של עירד צפריר, עם בוקסה
https://www.haaretz.co.il/sport/tapina/ ... -1.4156190

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 21:19 
לינק למי שלא מנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:16 
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.4156190

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:18 
bergkamp כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:25 
טוב, לפי הכתבה גם תמיר בן עמי הצטרף למחלקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו ישים תמונה של עירד צפריר בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:48 
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:56 
Meitar כתב:
לינק למי שלא מנוי?

עומר בוקסנבוים במועדון החדש. "יש לי קשר מיוחד וכימיה מצוינת עם הבעלים, אבל אני לא מתערב בשום דבר בבוגרים"צילום: אתר הפועל תל אביב

המנהל המקצועי החדש בנוער של האדומים מדבר על הכעס של שחקני עבר בת"א על העסקתו ("אפשר לראות גם בעולם שלא תמיד השחקנים הטובים הם גם המאמנים הטובים"), על מכירות המשחקים בלאומית ("נורא קל להכפיש את הכדורגל"), ועל קרבתו ל"אולטראס" ("יש לי איזה 5-4 חברים שהם מהגרעין הקשה, אבל זו הזיה")

עירד צפריר

06.06.2017 20:23

בוקסה, איך הולך בהפועל ת"א?
באופן רשמי התחלתי רק היום (השיחה התקיימה ביום חמישי; ע.צ).

רק היום נפרדת מהפועל ר"ג רשמית בפייסבוק.
הדובר ביקש ממני כמה מילים, חייב, למרות שזו לא כזו פרידה.

למה לא?
זו פרידה מבחינת התפקיד, אבל אני עדיין אוהד הפועל ר"ג, גדלתי במחלקת נוער, אני מזוהה עם הפועל ר"ג והמשפחה שלי זו הפועל ר"ג.

בשוטף אתה עובד בהפועל ת"א כבר לא מעט זמן.
באופן רשמי התחלתי ב-1 ביוני, אבל כן למדתי את המועדון בשבועיים האחרונים יותר לעומק.

מה גילית?
זה לא דומה להפועל ר"ג, זה הרבה יותר גדול. זו אחת הסיבות שבגללה הגעתי, כשפרשתי כיוונתי את עצמי למחלקת הנוער כי רציתי לעשות איזשהו שינוי בכדורגל. עשינו משהו שונה בהפועל ר"ג, אבל להפועל ר"ג קשה מאוד להיות המראה של הכדורגל הישראלי. אולי בהפועל ת"א כן נצליח.

המראה של הכדורגל הישראלי זה דבר טוב? אני לא בטוח.
אני לא מדבר על מה שקורה כיום. אני מאמין שהרבה יותר נכון להתחיל את השינוי מהנוער ולא מהבוגרים.

בהפועל ר"ג היית יותר ממנהל מקצועי בנוער, היה לך חלק בניהול גם בבוגרים.
במובן מסוים כן, אבל התמקדתי בנוער.

והיום בהפועל ת"א גם יש לך משקל, אומרים שאתה מנהל מקצועי בפועל גם בבוגרים.
איכשהו זה יצא ככה בתקשורת, אבל זה ממש לא נכון. הבאתי איתי ביחד את עומר פרץ ואיכשהו אנשים הבינו שיש לי השפעה על הבוגרים. יש לי קשר מיוחד וכימיה מצוינת מהרגע הראשון עם הבעלים, אבל אני לא מתערב בשום דבר בבוגרים מלבד עומר פרץ שהבאתי כעוזר מאמן בוגרים ומאמן נוער. הרעיון זה שצריך להיות צינור בין נוער לבוגרים וכששחקנים יעלו להתאמן בבוגרים אתה תרוויח אותם וכשהם יחזרו לקבוצת הנוער הם יצטרכו ולהתנהג באותה דרך ולא לחשוב שהם עכשיו שונים.

זה דווקא הגיוני שתהיה לך השפעה בבוגרים, אתה בכל זאת מכיר את הליגה הלאומית מצוין.
נכון, אני מכיר את הליגה הזו מצוין, אבל לא, צריך להתמקד במשהו. אם אהיה גם וגם אתפזר ואעשה את שני הדברים לא טוב. יש לי חיבור עם הבעלים, אנחנו מדברים על הרבה דברים, אבל אני לא מקבל החלטות וגם לא נותן יותר מדי המלצות שלא קשורות לנוער.

מה התפיסה שלך מבחינת עבודה במחלקת הנוער? הרבה פעמים מדברים על להשתית שיטה או סגנון אחידים, אבל זה יותר מתאים לברצלונה או לאייאקס.
ממש לא. צריך להתאים את עצמך למקום שאתה נמצא בו. כמו שאמרת באייאקס וברצלונה יש ג'נרל מנג'ר שמכתיב משהו וכולם פועלים לפי זה. בישראל לא עברתי עונה שלא התחלפו בבוגרים 3-2 מאמנים וכל אחד בא עם השיטה שלו. יבוא ילד שכל החיים התרגל לשחק 4-4-2 למאמן שרוצה 3-3-4 ולא יידע לעשות את התפקיד. הדבר הכי חשוב הוא עניין השפה, עבורי הילד הוא הקדוש. כשהייתי שחקן צעיר התמודדתי עם כל הקשיים שבעולם ואני בא לעשות את הפעולה ההפוכה - לתת את כל המעטפת שתאפשר לו הכי לצאת שחקן, לתת לו ביטחון, שידברו אליו בשפה יפה ונכונה, לא על מלחמה, רצון והתאבדות אלא שילמדו אותו כדורגל.

אבל אז הוא עולה למגרש ושומע הורים מקללים את השופט.
תראה, אני לא יכול לשנות את כל המדינה והאנשים. אני מנסה להשפיע על המאמנים שלנו, שישפיעו על השחקנים. בניגוד להרבה מקומות, אני כן רוצה שיתוף פעולה עם ההורים, אם זה בשלוש אסיפות שנעשה איתם השנה כמו בבית ספר, אסיפה פרטנית על הילד, היתרונות והחסרונות שלו, ההתפתחות, איך הילד רואה את עצמו.

יהיה העונה קידום משמעותי של שחקני בית לבוגרים?
בטח, זה חשוב מאוד, בדיוק בגלל זה אנחנו נמצאים. הרבה חוזרים מהשאלה, מי שהכי יתאים ישתלב. מאוד חשוב לאיציק ולשרון שיהיו שחקנים שמזוהים עם המועדון והקהל, משהו שקצת אבד בשנים האחרונות. על זה כן מדברים איתי.

כדי שלא תרגיש לבד העברת איתך את הפועל ר"ג להפועל ת"א.
תראה, לקחתי את אנשי המקצוע הכי טובים שיכולתי להביא. ישבתי ביחד עם יו"ר הפועל ר"ג (עינב חזנוולד; ע.צ) לפני שפניתי לאנשים וביקשתי אישור לדבר איתם. אם היו אומרים לי שאני לא יכול, לא הייתי עושה את זה. רונן חרזי למשל, יגיע להפועל ת"א אבל יישאר גם מאמן חלוצים בהפועל ר"ג. את עומר פרץ הבאתי גם להפועל ר"ג ולדעתי הוא אחד מאנשי המקצוע הטובים שיש בארץ, מאמן העתיד. לתמיר בן עמי לא הסתדר בהפועל ר"ג ושמחתי לצרף אותו כי אני מכיר אותו מגיל צעיר ויודע כמה כדורגל יש לו.

מה עם אלדד שפלר ועודד צחי, הם לא מגיעים לחזק את הזהות האורדונית במתחם חודורוב?
(צוחק) עם אלדד שפלר אני רץ בשבתות בבוקר ויש לנו הרבה שיחות. סך הכל החבר'ה בהפועל ר"ג זה משהו שונה מהפועל ת"א, הרבה יותר קטן ומשפחתי. הפועל ת"א זה משהו יותר עוצמתי, מועדון שתמיד חלמתי להגיע אליו.

אתה סמל וכולם אוהבים אותך שם, אבל מאוכזבים שלקחת מהם כל כך הרבה אנשים.
הכל נעשה באישור. לגבי העזיבה שלי, היא הרבה יותר מורכבת ממה שאפרט וממה שאנשים יודעים.

כלומר, זו היתה עזיבה מרצון הדדי? שמעתי שבאמת היה איזשהו פיצוץ עם חזנוולד.
ממש לא היה פיצוץ, הכל היה ברוח טובה. בוא נגיד את זה ככה, כשהייתי שחקן וקיבלתי הצעה בגיל 30 לעזוב את הפועל ר"ג בכפול כסף אז היא נלחמה להשאיר אותי והצליחה בקלות. אז תבין לבד. לא היה פה שיקול כלכלי בכלל למרות שהיום אני הרבה יותר זקוק לעניין הכלכלי כי זה לא דומה למה שהרווחתי כשחקן ויש לי גם שלוש ילדות.

איך אתה עם מוטי איוניר?
כשעליתי לבוגרים בגיל 19 הוא אימן אותי שנה בהפועל ר"ג. מאז היינו ביחסים טובים. אנחנו לא מדברים על הקבוצה הבוגרת יותר מדי, יש לו שני עוזרים, יש לו את איציק ושרון (ניסנוב) שעוזרים לו גם.

המלצת להם על ליאור זאדה ולא הקשיבו לך.
המלצתי להם על זאדה, ואז כשישבו עם פרדי דוד המלצתי עליו ואז על מוטי. לכולם יש לי קשר אז איכשהו חיברו שאני המלצתי על כולם. הבוגרים זה לא העיסוק שלי אבל אם יצטרכו ממני יום אחד עזרה אז אעזור.

את מיכאל זנדברג אתה גם רוצה אצלכם.
מאוד, נכון. מיכאל הוא נכס, מי שמכיר אותו יודע כמה הוא יכול לתרום, הוא רוצה לעשות שנה פרישה ואולי זה יסתדר בשילוב עם עוזר מאמן בנוער, אני חושב שהפועל ת"א תרוויח מזה בענק.

הוא עדיין רוצה לשחק? הוא כבר שבע שנים מעבר לשיא.
למי שמכיר את מיכאל זה ברור לו שהוא רוצה לשחק, הוא הבן אדם שהכי אוהב כדורגל בעולם, לא נגמרה לו התשוקה. זה כל הזמן יוצא כאילו אני מביא חברים, אבל אם מיכאל יעבוד בקבוצת הנוער וייתן עונה אחת ויתרום למרקם החברתי הפועל תרוויח בגדול. גם ברמה המקצועית, אנשים שוכחים שבעשור הקודם הוא היה ה-שחקן.

שחקני העבר של הפועל ת"א מתמרמרים, אתה לוקח להם את כל הג'ובים.
זה סיפור מעניין. אני חושב שהרבה שחקני עבר של הפועל ת"א עבדו במערכת, אם בנוער ואם בבוגרים ונשרו. אחד הדברים שגרמו לי לבוא זה שאיציק ניסנוב אמר לי שהוא מחפש לקדם את המועדון עם אנשי המקצוע הנכונים. היום בבאיירן מינכן המנהל הספורטיבי הוא הסמל הכי גדול של בורוסיה דורטמונד, מתיאס זאמר. צריך ללכת עם החלטות מקצועיות שישדרגו את המועדון.

לא יודע למה, רק עכשיו נחשפתי לזה, שבהפועל ת"א זה כל כך מפריע לשחקני העבר, שיוצאים בכתבות ומרגישים שחייבים להם. אני לא מצליח להבין את זה, הם היו שחקנים הרבה יותר גדולים ממני ואין מקום להשוות בכלל, אבל אפשר לראות גם בעולם וגם בישראל שלא תמיד השחקנים הכי טובים הם גם המאמנים הטובים. ברק בכר המאמן הטוב בישראל, אבל אפשר להשוות אותו לאבישי ז'אנו כמגן ימני? ז'אנו היה כמה רמות מעליו והיום אף אחד לא יודע איפה הוא.

אולי אחרי שרוקנת את הפועל ר"ג הם יוכלו למצוא שם תפקידים.
ממש לא רוקנתי את הפועל ר"ג.

פעם זה היה הפוך, שחקני הפועל ת"א היו עוברים להפועל ר"ג בסוף הקריירה.
בסוף הקריירה. עכשיו זה תחילת הקריירה, גם שלנו כמאמנים וגם של מוטי (ברשצקי). וגם אני חוזר ואומר, הכל היה אחרי אישור מהפועל ר"ג.

הבנתי שהבא בתור להגיע מהפועל ר"ג זה הבלם ישראל ראש (ראש עבר לת"א לפני פרסום הראיון - ע.צ).
גם אני שמעתי. ישראל הוא לטעמי הבלם הכי טוב בלאומית בשנתיים האחרונות.

הוא ויוגב הזוהרוי שילוב טוב?
(צוחק) שאל אותי על טרום א'.

מה היה החלק שלך בעסקה של ברשצקי?
החלק שלי היה שכל הזמן פרגנתי למוטי בתקשורת כי הוא ילד שאני מאוד אוהב. העסקה היחידה שהיה לי איתה קשר מול הפועל ת"א זה היה איסו לינגאנה, שהפועל יצרו איתי קשר ויזמתי את הפגישות. מעבר לזה, אני לא עסקן.

עד היום אני לא מבין למה לא שילמו על לינגאנה כסף? הוא עבר בחינם.
הוא לא עבר בחינם, אני חושב שעד היום חייבים מחנה אימון (להפועל ר"ג - ע.צ).

מני יסדר.
הבטיחו שניים ושילמו רק על אחד.

למה באמת שחררתם את ברשצקי באמצע עונה כשיש סיכוי לעלות?
כי בסוף העונה נגמר לו החוזה, היה אותו סיפור עם דידייה ברוסו שהשאירו אותו ובסוף העונה הוא עבר לקריית שמונה ללא תמורה.

תגיד, אתה רואה סרט שהפועל ת"א והפועל ר"ג נאבקות ראש בראש על עלייה?
אם הפועל ת"א לא תעלה ליגה... אני חושב שהפועל ת"א חייבת לעלות ליגה, אחסוך את ה"אם". גם מכוונים לשם. בהפועל ר"ג אם יש פלייאוף עליון תמיד מרוצים, זה ההבדלים.

אבל ההחתמה של אריק בנאדו מראה שרוצים לעלות.
כן, הפועל ר"ג מכוונת השנה להיאבק בצמרת ואולי לעלות ליגה. הם נורא רוצים, הם ישקיעו קצת יותר וכן, אריק בנאדו זו הצהרת כוונות, מסכים איתך. השנה לא כיוונו כל כך גבוה, אבל דברים התחברו עד הפלייאוף עליון ששם אנשים קצת איבדו את הכוחות. הייתה עונה נהדרת להפועל ר"ג.

כמי שמכיר את הלאומית, באיזה אחוז מהמשחקים יש מכירות להערכתך?
וואו, אני שיחקתי בשנת 1999-2000 בלאומית ופעם אחרונה ב-2014-2015. מעולם לא חוויתי מכירות על בשרי. נראה לי שיש יותר קטע של "תן לי, אתן לך". קשה לי להאמין שבעידן הנוכחי יש עדיין מכירות משחקים.

עזוב, זה משפטים שאומר יובל נעים ומי כמותו יודע שעדיין יש.
בסוף אנחנו מגלים שבסרייה B באיטליה יש מכירות...

בכל מקום יש, אבל בחייך בליגה השנייה זה ברור. השישיות והאובר גולים בפלייאוף.
אגב האובר גולים, שים לב שזה חוזר על עצמו עם אותה קבוצה, שנותנת שש, שמקבלת שש.

נכון, הפועל קטמון. אבל ראית בעצמך דברים הזויים כמו במשחק שלכם לפני שנה וחצי נגד בני לוד שכולם הימרו וידעו שאתם תנצחו ובסוף באמת הגיע פנדל מוזר ששחקן שלהם עשה.
אם זה נכון, זה עצוב. אם יש שחקן שמוכר משחקים ומתעסק בדברים האלה מקומו לא במגרש כדורגל. אגב, אני 15 שנה משחק ומעולם לא פנו אליי.

אתה לא איש של בטים.
גם לא זוכר ששיחקתי במשחק שהיה שחקן שמכר. נורא קל להכפיש את הכדורגל, היו עכשיו מכות בין אוהדים למאבטחים במשחק כדורסל של הפועל חולון, זה קושי תפס כותרת קטנה. בכדורגל שרת הספורט היתה מתערבת והיו אומרים לסגור את הענף. נורא קל להקטין את הכדורגל ולתייג אותו כאלים. בכל דרבי כדוריד בראשון יש מהומות הרבה יותר מאשר בדרבי תל אביבי.

בעבר, היום פחות.
ולפני שנתיים שחקני הפועל אילת בכדורסל היו שיכורים ורבו עם מאבטחים במועדון. לא חסרות תקריות במקומות שאין להם חשיבות כמו הכדורגל. אגב, זה לטוב ולרע.

חשבתי שהעובדה שמצלמים היום את כל המשחקים בלאומית יקטינו את תופעת המכירות.
אני חושב ששחקנים מודעים לזה, זה לא רק בכדורגל. אנשים יודעים שהכל מתועד, גם ברחוב. אתה רב עם מישהו ברחוב זה מתועד, אתה צועק על מישהי בסופרמרקט וזה עולה לפייסבוק.

טוב, מה עוד אגיד לך?
אתה יודע שאני מנוי לעיתון "הארץ"?

כן? ראית שאור בוקר כתב שאתה מקורב לאולטראס הפועל?
שלחו לי את זה. זה קטע גדול, כאילו שמרצים את האוהדים בזה שהביאו אותי? זה מדהים. יש לי איזה 5-4 חברים שהם מהגרעין הקשה, אבל זו הזיה.

מה עם כתיבת טורים באתר ערוץ הספורט?
כל עוד הפועל ת"א בליגה הלאומית אני יכול להמשיך, עד סוף העונה הבאה, בתקווה שנעלה ליגה. אני מאמין שהפועל תחזור בעוד שנה למקומה הטבעי, אין סיבה שלא.

בסדר, אז שיהיה בהצלחה ותודה.
יאללה ביי.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
למה?

אני רוצה לחבר פנים לשם, לא מצאתי הוכחה שהוא אדם אמיתי עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 00:08 
RedFox כתב:
Noam כתב:
למה?

על פייסבוק שמעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 00:12 
Noam כתב:

נשאר מישהו שמזוהה עם הפועל רמת גן שלא עבר גם בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
RedFox כתב:
Noam כתב:
למה?

על פייסבוק שמעת?

לא משתמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 06:39 
אחלה ראיון. לא מתחנף ולא מחרטט.
שיהיה בהצלחה.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
עידו רוזנברג הוא מאמן הכושר עבד עם בוקסא בהפועל רמת גן בכלל יש ממש מעבר מרמת גן להפועל בכמה משבצות.
יצא לי לשמוע אותו מדבר על נושא הכושר ועבודה מול נוער במסגרת קורס שאני עושה.
בקשר לכדורגל בכל נושא הילדים עד נערים ב' בעיניהם (האני מאמין שלו ושל בוקסנבוים) אין משמעות לתוצאות או הישגים והעיקר היא הדרך (החל מנערים ב' יש ירידות ליגה של 4 קבוצות ולכן התוצאות הן כן משמעותיות)
אלה חברה צעירים עם המון מוטיבציה סוג של הימור עם סיכון מסויים כשמדובר על מועדון גדול כמו הפועל שבשורה התחתונה תמיד יצפו לתוצאות.

אני רשמתי כבר שאני לא מרוצה מהתנהלות הבעלים, הם צריכים להכריז על סל המטרות שלהם -
בנושא הפיננסי - ממחיר המנוי ועד איך הם מתכוונים להגיע להסדר מול הגורמים הבינלואמיים על החובות ולשלמם
בנושא המקצועי - עליית ליגה לבניית שלד ומה היא הצלחה ומה הוא כישלון (7 ניצחונות מ12 משחקים זה בסדר 4 מ12 נפרדים) מהמרים על קבוצה צעירה כדי לבנות שלד לליגת העל או בונים על באנקרים כדי להבטיח עלייה בכל מחיר.
בנושא ניהול המועדון - למי שייך הסיי המקצועי ומי הביקורת על ההתנהלות המקצועית? על קיצוץ במנהלה שמענו כבר אבל מה העץ ההיררכי בקבלת החלטות?
בנוער - מטרות והישגים, כמה שחקנים ולאיזה עמדות הם רוצים לייצר? שיטה וסגנון?

יש פה יותר מדי משתנים שאני מאמין שישארו בערפל ואז נגיע שוב ללחץ מהגורמים עלומי השם ומהתקשורת ובסוף הקהל ישיר שכולם בני זונות ובצדק.
מסיבת עיתונאים לא סטייל טביבי ורמון, מסיבת עיתונאים עם מצגת עם מטרות מדידות - 7000 מנויים זה מדיד, רווח תפעולי X זה מדיד, החזר X מהחוב בעקבות הרווח זה מדיד, X נקודות מY נקודות זה מדיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
Noam כתב:

נשאר מישהו שמזוהה עם הפועל רמת גן שלא עבר גם בהפועל?

מקווה שזה לא אומר שגורמים עברייניים ישתלטו על הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 22:04 
RedFox כתב:
שמישהו ישים תמונה של עירד צפריר בבקשה.
https://www.youtube.com/watch?v=rzRJ-YJ3hI0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: