תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קורצקי
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 22:23 
מאיפה הקריצו את האפס חסר המושג הזה?
מאז המשחק נגד קרית שמונה בסיבוב הראשון אני לא זוכר מאמן שמחרב לעצמו את המשחק בצורה כל כך מטומטמת.
אין החלטה אחת שהוא קיבל היום שהייתה סבירה.
כלומניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קורצקי
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
טוב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 22:52 
החילופים היו זוועתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 23:38 
החתימו מאמן ב2 שקל וחצי, לא מצפה ממנו לכלום

מקווה שהשחקנים יעשו את העבודה לבד ושננצח את כפס שבוע הבא במשחק העונה 2

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
ניהול משחק גרוע מאוד, אני מקווה בשבילנו שהוא יתאפס על הסגל שלו ויתחיל להראות את המשחק המסודר שמאפיין אותו בדרך כלל.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אם השיקול היה לוזון עם שחקני נוער או קורצקי וסגל סביר, אז עדיף קורצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
חילופים רעים, אבל הקבוצה עמדה יפה ונלחמה.
אז הוא לא עומד מול המצלמה ועומד לבכות, אפשר לחשוב כמה זה שונה מלוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 00:03 
האדס כתב:
חילופים רעים, אבל הקבוצה עמדה יפה ונלחמה.
אז הוא לא עומד מול המצלמה ועומד לבכות, אפשר לחשוב כמה זה שונה מלוזון.

זה שונה
אבל בסדר לא מצפה ממנו לגדולות ונצורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 00:36 
עמדה יפה? המחצית הראשונה הזכירה לי את ימי מנדיונדו
כשהכדור היה אצל הבלמים ידין היה לידם וכל היתר 40 מטר קדימה(שני הקשרים הנוספים באמצע, רייכרט וזה שהתחלף לידו כל הזמן בפער עצום מהכדור ושחקני ההגנה)
מרחקים אדירים בין השחקנים, חיפה בקלות יוצאת קדימה מלחץ מזויף מגוחך ורק בגלל שגם הם פח זה נגמר רב הזמן בהרחקה מהרחבה ולא במצב הבקעה
כדורים ארוכים במשך כל המשחק כי אף אחד לא חושב לבוא לקחת כדור
במחצית השניה חלק מהדברים השתפרו בזכות ההכנסה של אליאס שהוסיפה קצת איזון, אבל בגדול לדעתי נראינו זוועה ברוב שלבי המשחק.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה אתם רוצים, אלה שחקנים שבקושי עשו אימון אחד אחד עם השני ופתאום מעלים אותם לשחק בהרכב חלקם לעולם לא שיחקו בליגת העל או בישראל, על מה אתם מדברים ? עשו הכל נלחמו אין לי טענה אחת לקורצקי בטח שלא בשלב הזה שהקבוצה רק נבנית.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 01:33 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אם השיקול היה קונטה וגולסטאר עונה 2 או קורצקי וסגל סביר, אז עדיף קורצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 08:55 
חבל על החילוף האחרון שעשה כשהוציא את סיטון, שעשה הרבה בעיות להגנה של חיפה. טוטו ליד סיטון היה יכול להיות הרבה יותר פנוי ומסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 09:00 
נועם שחם כתב:
חבל על החילוף האחרון שעשה כשהוציא את סיטון, שעשה הרבה בעיות להגנה של חיפה. טוטו ליד סיטון היה יכול להיות הרבה יותר פנוי ומסוכן.

נראה לי שהוא פחד להחליש עוד יותר את הקישור שגם ככה היה רך אתמול וחיפה חתכה אותו די בקלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

לדעתי הפוך. עם לוזון ןהנוער לפחות היית בונה קצת עתיד לקבוצה ורואה כדורגל קצת יותר טוב. בינתיים עושה רושם שעשינו החתמות גרועות חוץ מבנבנישתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 09:27 
לוזון היה מפסיד את המשחק אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 10:02 
לא רואה הרבה הבדל בין לוזון לקורצקי נכון לעכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 10:11 
IdanTheLittle כתב:

מה הקשר? מדברים על ההחלטות של קורצקי מאתמול. וממתי בדיוק הברירה הייתה או לוזון או קורצקי? אין עוד מאמנים בעולם?
ברשצקי היה צריך לפתוח אתמול. השחקן היחיד עם טכניקה ואינטליגנציה בקבוצה.
לא פתח? היה צריך להיכנס חילוף ראשון. מה עשה קורצקי? הכניס את סיטון שגם ברמת גן היה מחליף חצי מהעונה והסיט את הירש להיות קיצוני שמאלי למרות שאין לו מושג מה לעשות שם (או באופן כללי על מגרש כדורגל).
לא הכניס אותו חילוף ראשון? היה צריך להכניס אותו חילוף שני. מה עשה קורצקי? הכניס שחקן נוער.
לא הכניס שני? היה צריך להיכנס שלישי. מה עשה קורצקי? הכניס את טוטו חסר הכושר והוסיף חטא על הפשע כשהוציא את השחקן שהכניס בחילוף הראשון (למרות שהירש היה לא פחות פח).
בסך הכל שיחקו בהפועל אתמול ארבעה חלוצים ואפילו לא קשר אחד שמסוגל לייצר התקפות. אם בנבנישתי בלט בתחום הזה אתמול זה אומר דרשני.
בושה של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 10:33 
אפשר לדבר על קורצקי עד מחר. אני לא חושב שצריך לשפוט אותו לפי חילוף כזה או אחר. סה"כ החילוף של שי אליאס לא עשה רע.
הבעיה עם הפועל זה חוסר המושג בחלק ההתקפי והיעדר שחקנים שמסוגלים לעשות פעולה חכמה ובכלל, להוציא לפועל בצורה טובה. עם כל הכבוד לברשצקי שבאמת עשה רושם טוב, לצפות ממנו שיעשה שינוי משמעותי זה עוול בשבילו. זה ילד בן 20.
אני הרבה יותר מוטרד מחוסר האינטליגנציה הבסיסי וקבלת ההחלטות בהתקפה. זה כל פעם מחדש משגע אותי כמה השחקנים האלה מטומטמים.
אתמול בסוך החצי הראשון היתה התקפה של 4 על 2 שהוביל שחר הירש, מצד ימין שחקן פנוי לגמרי, פס נכון עם תנועה נכונה בלי כדור והוא אחד על אחד. מה עושה הירש? מנסה לעבור דרך השחקן במולו. איכשהו מגיע הכדור לרייכרט, שוב, משמאלו שחקן פנוי לגמרי, תן פס פשוט ורוץ קדימה. מנסה לתת איזה פאלש גבוה ימינה. באמת אפשר להשתגע, כאילו סף הדרישות לשחק בהפועל זה אייקיו לא יותר מ-50.

וכמובן יש את רמת הביצוע. קרוס אחד נורמלי לא מצליחים להעביר, איבודי כדור כאילו משחקים בשכונה. ככה אי אפשר להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 10:58 
נו אז מצד אחד אתה נחרד על רמת הביצוע וקבלת ההחלטות ומצד שני לא בא לקורצקי בטענות כשהוא לא נותן לשחקן היחידי עם טכניקה ושכל לשחק.
אני לא צריך לראות את המשחק בגביע כדי לדעת שברשצקי שחקן מוכשר וחכם, אבל גם בהנחה וקורצקי לא מכיר אותו, איזה עוד שחקנים יש לך שהראו יכולות כאלה? אין כאלה.
והחילוף של אליאס לא עשה רע? הוא גם לא עשה טוב ובעיקר לא קירב אותנו בכלום ללהבקיע שער.
אתה יכול להמשיך לא לבוא בטענות לקורצקי ותאמין לי שאתה תמשיך להתאכזב מרמת הביצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 12:03 
הוקיץ' כתב:
נו אז מצד אחד אתה נחרד על רמת הביצוע וקבלת ההחלטות ומצד שני לא בא לקורצקי בטענות כשהוא לא נותן לשחקן היחידי עם טכניקה ושכל לשחק.
אני לא צריך לראות את המשחק בגביע כדי לדעת שברשצקי שחקן מוכשר וחכם, אבל גם בהנחה וקורצקי לא מכיר אותו, איזה עוד שחקנים יש לך שהראו יכולות כאלה? אין כאלה.
והחילוף של אליאס לא עשה רע? הוא גם לא עשה טוב ובעיקר לא קירב אותנו בכלום ללהבקיע שער.
אתה יכול להמשיך לא לבוא בטענות לקורצקי ותאמין לי שאתה תמשיך להתאכזב מרמת הביצוע.

זה לא שאני לא בא אליו בטענות, אני עוד לא מספיק מכיר אותו ואני לא חושב שבשבועיים שהוא בקבוצה הוא יכול להשפיע בצורהכזו שכבר אפשר לשפוט אותו. בטח אם אתה מתחשב בעובדה שהוא כנראה עוד לא עשה אימון אחד נורמלי עם סגל מושלם. אני כן יכול להגיד לך שהוא לא היה הבחירה הראשונה שלי לתפקיד המאמן אם אני הייתי מנהל את הפועל.
ברשצקי הוא אולי מוכשר וחכם (אני לא מכיר אותו והמשחק גביע היה המשחק הראשון שראיתי אותו), אבל הבעיה של הפועל הרבה יותר עמוקה מאם ברשצקי משחק או לא.
אותי מעניין אם קורצקי לקח את הוידאו של המשחק ונתן בעיטה בראש להירש ולרייכרט. כי חלק מהאחריות של המאמן היא גם לשפר קבלת החלטות אצל שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
אם השיקול היה קונטה וגולסטאר עונה 2 או קורצקי וסגל סביר, אז עדיף קורצקי.

אתה בטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 14:14 
הקבוצה בגיבוש בזמן אמת.
מוקדם לסכם, אפילו סיכום ראשוני, את העבודה של קורצקי. בינתיים עמד די בסדר במבחן התוצאה. אפילו ממי שתמה ראשון בפורום שלא שיתף את ברשצקי.
מה שכן, כרגע יש חוסר האיזון בין חלוצים (כולל חלוצים אחוריים) לווינגרים אמיתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 18:16 
אפשר להסתכל רק על השלילי ולראות שההרכב לא היה הכי מאוזן ושהחילופים היו בעייתים, גם העובדה שהירש עבר שמאלה ובנבנישתי עבר ימינה לא עשתה טוב לשניהם ואולי היה עדיף להוציא את הירש ולהשאיר את סיטון.
אני מעדיף להסתכל על החיובי, הפועל בעטה לשער כמה פעמים במשחק שזה משהו שכמעט לא קרה העונה.
המגנים הצטרפו יפה להתקפות ורטה היה מסוכן, ובכללי הפועל הייתה הרבה יותר טובה ומסוכנת מחיפה שלא ממש סיכנה אותנו.
יש עוד הרבה עבודה וצ׳ובאקה נראה כמו האח הפחות מוכשר של מנגה, אבל דווקא ראיתי קצת ניצוצות. חייבים לנצח את כפ״ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 23:16 
jonati כתב:
אפשר להסתכל רק על השלילי ולראות שההרכב לא היה הכי מאוזן ושהחילופים היו בעייתים, גם העובדה שהירש עבר שמאלה ובנבנישתי עבר ימינה לא עשתה טוב לשניהם ואולי היה עדיף להוציא את הירש ולהשאיר את סיטון.
אני מעדיף להסתכל על החיובי, הפועל בעטה לשער כמה פעמים במשחק שזה משהו שכמעט לא קרה העונה.
המגנים הצטרפו יפה להתקפות ורטה היה מסוכן, ובכללי הפועל הייתה הרבה יותר טובה ומסוכנת מחיפה שלא ממש סיכנה אותנו.
יש עוד הרבה עבודה וצ׳ובאקה נראה כמו האח הפחות מוכשר של מנגה, אבל דווקא ראיתי קצת ניצוצות. חייבים לנצח את כפ״ס

גם לי הזכיר את מנגה.
אבל, זה מנגה עם רקורד של שערים בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך שונא אותו, אפס חסר מושג. אני שם ילד בן 10 שמשחק פיפא יהיה מאמן יותר טוב ממנו.
משחק עלינו במשחקי אגו שלו במקום להכניס את ברשצקי.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: