תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: על החיים ועל המוות
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:01 
במשך השעתיים האחרונות אני לא מפסיק להתכתב עם אוהדי הפועל - משפחה, חברים ואנשים מהלימודים
מלבד הדכאון וההשלמה עם המצב, יש גם תחושה אחרת שאני בטוח שיש לעוד אנשים, התעוררנו מהאדישות.
דווקא עכשיו הרגשה של זאת הרגע וזאת השעה. נכון, היו הרבה רגעים של זה הרגע וזאת השעה אבל לא כמו היום, לא כמו המשך העונה הזאת והמשך גורל הקבוצה שלי.
אף קבוצה עם קהל גדול בארץ לא נקלעה למצב כמו הפועל. לא יודע מאיפה זה מגיע אבל פשוט תחושה של שליחות, ללכת לכל משחק בית וחוץ, להראות לשחקנים למאמן וגם לכל הטררם הזה מסביב שיש למועדון הזה את הנכס הענק ביותר שלו וזה הקהל.

אל תרימי ידיים על העונה, מבטיחים יותר מכל ויותר מאי פעם - אתם תשרפו ת׳דשא! נתן ת׳גרון שלנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: על החיים ועל המוות
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:03 
די כבר עם השטויות האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:03 
דבר איתי שנה הבאה בארצית

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:06 
נחיה ונראה
דברו איתי במשחק מול סכנין
מאוד מקווה שאתם לא מדגם מייצג של מרבית הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:06 
מה אתם רוצים ממנו? אני מסכים ומרגיש בדיוק אותו דבר. המצב החל ממחר שונה לחלוטין ממה שהיה בשנים האחרונות. זאת באמת תהיה מלחמת הישרדות שאולי בסופה נצא לדרך חדשה וטובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:07 
לשמור כוחות לארצית (אני לא צוחק)

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:09 
אני מרגיש כמוך אבל לדעתי זה קרב אבוד. מאמין שבשלב מסויים אולי יקחו לנו את השחקנים, או שנתפרק אחרי שלא נגיע להסדר עם הנושים ונרד לתחתית הליגות.
בנתיים, כנראה שחשוב להגיע, גם מאמין שהרבה קהל יגיע בשבת (אם חברת האבטחה תתרצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
לשמור כוחות לארצית (אני לא צוחק)

לוזרים הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
במשך השעתיים האחרונות אני לא מפסיק להתכתב עם אוהדי הפועל - משפחה, חברים ואנשים מהלימודים
מלבד הדכאון וההשלמה עם המצב, יש גם תחושה אחרת שאני בטוח שיש לעוד אנשים, התעוררנו מהאדישות.
דווקא עכשיו הרגשה של זאת הרגע וזאת השעה. נכון, היו הרבה רגעים של זה הרגע וזאת השעה אבל לא כמו היום, לא כמו המשך העונה הזאת והמשך גורל הקבוצה שלי.
אף קבוצה עם קהל גדול בארץ לא נקלעה למצב כמו הפועל. לא יודע מאיפה זה מגיע אבל פשוט תחושה של שליחות, ללכת לכל משחק בית וחוץ, להראות לשחקנים למאמן וגם לכל הטררם הזה מסביב שיש למועדון הזה את הנכס הענק ביותר שלו וזה הקהל.

אל תרימי ידיים על העונה, מבטיחים יותר מכל ויותר מאי פעם - אתם תשרפו ת׳דשא! נתן ת׳גרון שלנו!

מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:14 
כל עוד לא לוקחים לנו יותר מדי שחקנים,צריך לבוא לכל משחק ולתת הכל כדי להישאר בליגה. וזה מתחיל בשבת הקרובה.
אם הייתי יודע מראש שייקחו לנו את כל השחקנים בינואר, הייתי מבין פה את הגישה הפסימית,אבל כל עוד אנחנו לא יודעים זאת בוודאות,צריך לעשות הכל כדי להישאר בליגה ולתמוך בקבוצה בכמויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
כל עוד לא לוקחים לנו יותר מדי שחקנים,צריך לבוא לכל משחק ולתת הכל כדי להישאר בליגה. וזה מתחיל בשבת הקרובה.
אם הייתי יודע מראש שייקחו לנו את כל השחקנים בינואר, הייתי מבין פה את הגישה הפסימית,אבל כל עוד אנחנו לא יודעים זאת בוודאות,צריך לעשות הכל כדי להישאר בליגה ולתמוך בקבוצה בכמויות.

גם אם לוקחים. הפגנת כוח חשובה בלי קשר ליכולת על המגרש.
אני בטוח שאם זה היה קורה באנגליה או בגרמניה, הקהל היה נכנס לאקסטרה מוטיבציה ובלי קשר בכלל לצד המקצועי במגרש.
רק בישראל יש איזה רוח של סבתא פולניה/טרחן בן 90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:22 
Berger כתב:

מזה חשוב?
אנשים מדברים פה על תחושת אדישות שהם נכנסו אליה מהרגע שהודיעו על פירוק. אני מרגיש בדיוק הפוך. בחודשים האחרונים האדישות הגיעה לשיאים חדשים. אני בטוח שבדיוק כמוני, עוד המון אוהדים עם מנוי פשוט הפסיקו להגיע למשחקים, פשוט מאוד בגלל שהכל היה רקוב. ואני בטוח שבדיוק כמוני, חלק גדול מאותם אוהדים מרגישים שוב את הגירוי והדחף של לבוא ולעודד את הקבוצה. מעדיף את הסיטואציה הנוכחית פי אלף על הסיטואציה שבה היינו עד לפני שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
גם אני מרגיש ככה ואני מקווה שגם השחקנים.
וכל הפסימים, אני יכול להבין אותכם, אבל הגישה הזאת לא תוביל לשום מקום במצב הנתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:32 
שזה יחלחל לכולם, גם לפסימיים ביותר. זאת הקבוצה שלנו.. לבוא בשבת כולם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:42 
מהרגע שבאמת הולכים להקפאה או מפרק ודה פקטו אין למחזיקי המניות השפעה על הניהול והמועדון עומד למכירה, תחושת האדישות באמת צריכה להיגמר. אפשר להיות מבואס אבל מי שימשיך עם "אני לא מחובר ולא אכפת לי" מוזמן באמת לעבור לבאר שבע ולהפסיק לזיין את המוח לאוהדים של הפועל בפורום שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 17:45 
סיימון כץ בא בטענות לכבירי שהוא שם רק 35 מיליון ש״ח, ועוד מגדיל לטעון שאין שום בעיה לתנהל שנים בגרעונות ובורות בלתי נגמרים. כנראה שהוא מאוד מאוכזב לאבד את הכסף, ואני בתמימותי חשבתי שבעלי המניות ״תרמו״ את הכספים להציל את הפועל.
שוב כרגע: כל הכבוד לכבירי, מקווה מאוד שההליך הזה אכן ינקה את כל המבנה הבלתי אפשרי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
כרגע ימונה מפרק, הוא יצטרך להחליט על הצד הכלכלי ולדאוג לו.
המטרה של כל השאר - המאמן, השחקנים והקהל היא להישאר בליגה.
כרגע הפער בין הפועל לקו האדום יהיה 5 נקודות וזה מה שצריך להדהד לכל מי שאכפת לו מהמועדון הזה, זה אמנם לא פער קטן, ואנחנו הולכים בקרוב לרצף משחקים דיי בלתי אפשרי (סכנין-חיפה-ב"ש-מכבי פ"ת-ק"ש-דרבי), אבל זה בדיוק המקום של הקהל לדחוף את הקבוצה ו"להציל את הפועל" על אמת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 18:55 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 19:22 
מסכים עם כל מילה של פותח האשכול :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Berger כתב:

מזה חשוב?
אנשים מדברים פה על תחושת אדישות שהם נכנסו אליה מהרגע שהודיעו על פירוק. אני מרגיש בדיוק הפוך. בחודשים האחרונים האדישות הגיעה לשיאים חדשים. אני בטוח שבדיוק כמוני, עוד המון אוהדים עם מנוי פשוט הפסיקו להגיע למשחקים, פשוט מאוד בגלל שהכל היה רקוב. ואני בטוח שבדיוק כמוני, חלק גדול מאותם אוהדים מרגישים שוב את הגירוי והדחף של לבוא ולעודד את הקבוצה. מעדיף את הסיטואציה הנוכחית פי אלף על הסיטואציה שבה היינו עד לפני שעה.

ומה עכשיו פחות רקוב בדיוק?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 19:29 
:ROSE:

(אני בכללי לא מבין את הקטע של המיואשים והאדישים למצב של הפועל לכתוב על האדישות שלהם כאן.
הפועל לא מעניינת אתכם יותר? מרגישים שלא יעזור שום דבר והמצב רק ידרדר? מרגישים עליונות צינית?
תתנתקו. אתם מבזבזים את הזמן שלכם.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 20:21 
ItaiH6 כתב:
Oleg Neduda כתב:
Berger כתב:

מזה חשוב?

ומה עכשיו פחות רקוב בדיוק?

אתה שואל ברצינות? הקפאת הליכים מטרתה "להבריא". זה נעשה על ידי נאמן בית משפט ובפיקוחו של בית המשפט. זה התחתית של התחתית, אבל לפחות זה נקי מכל הבוחשים והעסקנים כשמפה אפשר רק לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 20:48 
Dushi כתב:

אף קבוצה עם קהל גדול בארץ לא נקלעה למצב כמו הפועל.

בית"ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
די כבר עם השטויות האלה...

הם בחיים לא ילמדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 21:20 
הכל טוב ויפה וכל הכבוד על הרוח, אבל אם נרד או לא נרד זה לא הדבר הכי חשוב.
בהנחה שהמהלך הנוכחי ימוצה מה שיקבע את העתיד של המועדון זה מי יקח את הפועל בסופו, ולקהל לא יהיה הרבה say בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
גם אם נרד, באים להראות גאווה במועדון הפועל ת"א. המועדון. לא הבעלים, מחזיקי המניות, או שאר ירקות.
היכולת המקצועית כרגע יכולה ללכת להזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 21:42 
שוב, המצב מאוד מעורפל ואין לדעת גם מה יהיה מחר.
אבל לפי דעתי כאן זה גם מבחן לקהל, על השינוי אווירה, הסוף לאדישות ולנתק שהאמת? אופף לדעתי את המועדון כבר 3 שנים.
מה נשאר לנו אם לא זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: על החיים ועל המוות
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 21:49 
מבחינתי, הרגע שסימל את השינוי לרעה ויצר שבר היה הדרבי עם השלושער של זהבי. אני מאוד מקווה שבשבת האיצטדיון יהיה מלא וניתן את הגרונות של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 22:37 
עכשיו אחרי שנרגענו מעט. אני יכול לומר שלדעתי זה הזמן להוכיח שאנחנו עשויים מחומר אחר.
אצטדיונים מלאים עד סוף העונה קונה פוטנציאלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 00:53 
Asafas כתב:
מבחינתי, הרגע שסימל את השינוי לרעה ויצר שבר היה הדרבי עם השלושער של זהבי. אני מאוד מקווה שבשבת האיצטדיון יהיה מלא וניתן את הגרונות של כולנו.

דווקא זה בעיני רק אסון ספורטיבי.

מבחינתי, הרגע שסימל את השינוי לרעה היה שרגע אחרי שסיימנו עם טביב, הגיע דווקא רמון. וכשהוא הגיע הוא החליט להתבסס על 20 מיליון שקלים נוספים לתקציב כי "בטוח נעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית". ואז באה פאנדורי. ואין ליגה אירופית. ויש בור בתקציב.
והאמת היא שמאז, החלה מסורת של שקרים והתנהלות מבישה שפשוט דחתה את הקץ. פריסות תשלומים, הלנות שכר... כל פעם שהיה חסר כסף בקופה היו מרחרחים אצל ג'ורדי ומוכרים לנו אחר כך שהשחקן בגד בסמל. והיה נוח לכולנו להאמין שבאמת גילי בוגד ושמכבי חותרים תחתינו, זו אמת שהרבה יותר קל לחיות איתה.
כבירי הצליח, באמנות יש לומר, לשמר את ההתנהלות המחפירה שקודמיו הנחילו. והנה... אם זה לא היה עסק כל כך אמוציונולי עם קהל עצום שבאמת לא מגיע לו שנדבקו אליו כל הנוכלים האלה, הייתי אומר שמגיע לעסק הזה להמחק לנצח.
יום עצוב, איך שלא נסובב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: