תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יוני 2025, 14:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עמותת האדומים
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
זו ההודעה שהם הוציאו לפני זמן קצר:
ציטוט:
העמותה הוציאה בצהריים מכתב דחוף ליו״ר הבקרה התקציבית, רו״ח עופר אורליצקי, ובו דרישה כי הערבויות הנמצאות בידי הבקרה לטובת תקציבה של הפועל ת״א ישמשו גם לתשלום שכרם של עובדי המועדון, העובדים הזמניים במחלקת הנוער ונותני השירותים הקבועים.
במהלך השעות האחרונות פורסם כי בכוונת הבקרה להפשיר כספים מהערבויות המצויות בידה לטובת תשלום שכר נובמבר של שחקני הקבוצה והצוות המקצועי וכן להעמיד את הערבויות לטובת הנאמן.
העמותה חושבת כי על הבקרה להבטיח שערבויות אלו ישמשו גם לטובת עובדי המועדון הקבועים והזמניים אשר בשל הבקשה להקפאת הליכים שהוגשה כעת שכרם מוגן באופן חלקי בלבד על ידי הביטוח הלאומי.

למי שלא קולט, זה פשוט טירוף. יש ערבויות בבקרה שהם אך ורק בשביל השחקנים והצוות המקצועי, בשביל להבטיח שהקבוצות יוכלו להמשיך לתפקד מבחינה מקצועית, בדיוק עבור סיטואציות כמו זו שאנחנו נמצאים בה עכשיו.
הערבויות האלה הם הדבר היחיד שיכול לאפשר לנו להחזיק קבוצה תחרותית עד סוף העונה, שתוכל לעזור לנו להישאר בליגה. אם לשחקנים מובטחת המשכורת עד סוף העונה, אנחנו יכולים להשאיר אותם בקבוצה (למעט כנראה שניים-שלושה שישימו עליהם כסף וניאלץ למכור) ולהילחם נגד הירידה, אבל אם אפילו המשכורת לא מובטחת להם אז כולם יברחו בינואר למי שרק ירצה אותם ואין לנו סיכוי להישאר.

ופה נכנסת עמותת האדומים. עמותה שקמה בשביל לדאוג לאינטרסים של האוהדים. וספק אם היה אינטרס כל כך מובהק של אוהדי הפועל, מאשר להצליח להשאיר את הקבוצה בליגה העונה.
ומה עושה העמותה הזאת? מוציאה מכתב ליו"ר הבקרה, בדרישה לדאוג למשכורות של עובדי המועדון, על חשבון המשכורות של השחקנים!!! אתם מבינים מה הולך פה? אינטרסים של מי הם מייצגים בדיוק? בעצם הפעולה הזאת, הם דואגים לאנשים ספציפיים (עובדי המועדון אמנם, אבל אנשים שרווחתם הכלכלית ממש ממש לא בראש מעייניהם של אוהדי הפועל כרגע), על חשבון טובת הקבוצה והמועדון, על חשבון האינטרסים של כלל האוהדים.
וזה גם לא שהם דואגים פה לאיזשהו מהלך תקין ומניעה של מחטף. עם כל הצער לחוסר הביטחון הכלכלי של שאר עובדי המועדון, על פי כל תקנה הכסף של הערבויות שייך לשחקנים בלבד, והעמותה הזאת מנסה לחמוד אותו בלי שום הצדקה, תקנונית או מהותית, עבור אנשים אחרים. ואני אפילו לא רוצה להתייחס לסיבה שהם עושים את זה, כי זה לא רלוונטי בכלל, אבל גם לא קשה להעלות השערות באשר למניעים שלהם.

וזה אחרי שהם הוציאו אתמול הודעה שהם מתכוונים להתנגד לכל נאמן שיציע כבירי. למה? אין לי מושג, הם לא טרחו להסביר בכלל. איך בדיוק העמדה הזאת משרתת את האינטרסים של קהל האוהדים? לא יודע, אבל רק נניח שבמקרה הזה יש איזו סיבה נסתרת מן העין. לעומת זאת, הפעולה האחרונה שלהם היא בניגוד מוחלט לאינטרסים של המועדון ושל האוהדים או כל מי שרוצה בהצלחתו ושיקומו.

העמותה הזאת מנוהלת כרגע בידי כמה אנשים שלאף אחד אין מושג מי הם בכלל, הם בטח לא קיבלו מנדט אמיתי מאוהדי הפועל, ודווקא ברגעים הקשים של המועדון, במקום לייצג את האוהדים ולדאוג לאינטרסים שלנו, הם דואגים לאינטרסים פרטיים שלהם, שאף באים בניגוד מוחלט לאינטרסים שלנו. קבוצת האנשים הזאת (שאין לנו מושג מיהי ומהי גודלה) היא פשוט גיס חמישי. למזלנו, על פי שנראה אין להם שום כוח או סמכות וחוץ מלהוציא את הקשקושים המזדמנים שלהם אין להם השפעה קונקרטית, אבל גוף כזה שלכאורה ניתן לו מנדט לייצג את האוהדים ובפועל הוא עושה בדיוק ההפך, יכול לגרום נזק. הוא צריך להתפרק כמה שיותר מהר.

כדי למקד את הדיון, בבקשה לא להיכנס לאג'נדות של מעורבות אוהדים כן/לא. בכדורסל הקמנו בעשור האחרון מועדון מפואר שמנוהל אך ורק על ידי אוהדים, אבל באמצעות עמותה שמנוהלת כמו שצריך וקיבלה מנדט אמיתי ומלא מכלל האוהדים. לעומת זאת, לסיטואציה החולה שבה היה מועדון הכדורגל בשנים האחרונות נכנסה קבוצת אוהדים ולקחה בשבי את מנדט האוהדים שמעולם לא ניתן לה, ועושה בה כרצונו. צריך לשים לזה סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת האדומים
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:26 
זה באמת מטורף. אין מילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:33 
לא יודע כמה הם רלוונטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:34 
כל מילה.
עמותת אוהדים ללא בסיס מייצג מינימאלי, כל החלטה שהם לוקחים היא חוצפה ויריקה על כולם.
יש ציבור אוהדים של 3000 איש שייסד אותה ונתן לה את הכח שיש לה היום, באיזה זכות הם ממשיכים להשתמש בכח הזה? על סמך מה?
זה כמו שמפלגה שזכתה פעם אחת ב30 מנדטים תמשיך לקבל 30 מושבים גם אם היא תרד ל2 מנדטים.
מושחתים, מי מכיר את האנשים בראש העמותה היום? למי הם חייבים חשבון? תבדקו אם יש לכם לגיטימציה לפעול בקרב המייסדים ובקרב הקהל הרחב. בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:35 
בעיקרון אני מבין את הנקודה שלך ואני חושב שהעמותה מיותרת ומתיימרת להיות משהו שהיא לא, אבל אחד מהאינטרסים של העמותה צריך להיות לוודא שאנשים במועדון מקבלים את השכר שלשמו הם הועסקו. אני חושב שלרמוז שצעד כזה הוא מעין נסיון לחמוד או לגנוב כסף לכיס של מישהו הוא קצת לא במקום. העמותה היא אחת מבעלי הקבוצה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
הם צריכים לדאוג למשכורות של עצמם ושל כל המקורבים שהם מינו בתוך הקבוצה.
לא מאמין שפעם נתתי כסף לדבר המחליא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:40 
mr.durden כתב:

אני חושב שזה יותר בקטע של לשמור על הכסף של החברים שלהם, אלו שנתנו להם כוח מסויים בדירקטוריון.
אולי זה באמת גם לדאוג לחברים-אוהדים. האמת נחמד כשכל החרא צף, נקווה שנשרוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
איזה גועל.
כמה רפש נדבק למועדון הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אם רוצים סיכוי לצאת לדרך חדשה צריך לקבור את העמותה הזאת קבורת חמור.
הדרך לנקיון של הקבוצה עוברת בכך שאין יותר אוהדים שמועסקים בתוך המועדון.
רוצים להתנדב ולתת שיעורים פרטיים למחלקת הנוער? וולקאם.
רוצים לעזור לילדים ממשפחות קשות יום? וולקאם.
לא יכול להיות שיש נגיעה מקצועית לעמותת אוהדים במה שקורה בקבוצה.
השכונה הזאת חייבת להיפסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:45 
בדיחה עצובה העמותה הזאת

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שגם הם יעלמו לפח האשפה של ההיסטוריה, כחלק מהליך הפירוק המבורך שהתחלנו בו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:52 
מקווה שיתעלמו מהם כמו שהתעלמו מהם עד עכשיו.
עצם ההגעה לפירוק וכל מה שקרה מאז העפת טביב זה כשלון מוחלט של הדבר הזה שנקרא העמותה.
הם צריכים להחזיר את הכסף אם זה אפשרי ולהתפרק גם הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:54 
לפח אשפה, מתי מפרקים אותם מתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
בעיקרון אני מבין את הנקודה שלך ואני חושב שהעמותה מיותרת ומתיימרת להיות משהו שהיא לא, אבל אחד מהאינטרסים של העמותה צריך להיות לוודא שאנשים במועדון מקבלים את השכר שלשמו הם הועסקו. אני חושב שלרמוז שצעד כזה הוא מעין נסיון לחמוד או לגנוב כסף לכיס של מישהו הוא קצת לא במקום. העמותה היא אחת מבעלי הקבוצה, לא?

מה זה דואגת שהם מקבלים שכר? זה לא שהיא מתריעה פה על איזו גניבה של כבירי או לקיחת כספים מתוך המועדון בדרך לא תקינה.
היא רוצה לנתב כסף לשכר של עובדים מסוימים, על חשבון שכר של עובדים אחרים, למרות ש:
א. הכספים האלה מגיעים לאותם עובדים אחרים על פי כל תקנה. עבור כלל העובדים יש את ההגנה (החלקית) של ביטוח לאומי. ספציפית השחקנים והצוות המקצועי קיבלו בטוחות וערבויות שמיועדות להם ולהם בלבד. לנסות לנתב את הכסף הזה למקומות אחרים זה לגמרי לחמוד את הכסף האלה (לא לכיס שלהם עצמם אלא לכיס של אחרים).
ב. האינטרס המובהק של האוהדים, שאותם העמותה אמורה לייצג, הוא שאותם עובדים אחרים (השחקנים) יקבלו משכורות עד סוף העונה. אז למה לעזאזל העמותה רוצה לנתב את הכסף שגם מגיע לשחקנים וגם קריטי עבור האוהדים שהוא יגיע אליהם, לעבר עובדים אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:05 
יובל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

מה זה דואגת שהם מקבלים שכר? זה לא שהיא מתריעה פה על איזו גניבה של כבירי או לקיחת כספים מתוך המועדון בדרך לא תקינה.
היא רוצה לנתב כסף לשכר של עובדים מסוימים, על חשבון שכר של עובדים אחרים, למרות ש:
א. הכספים האלה מגיעים לאותם עובדים אחרים על פי כל תקנה. עבור כלל העובדים יש את ההגנה (החלקית) של ביטוח לאומי. ספציפית השחקנים והצוות המקצועי קיבלו בטוחות וערבויות שמיועדות להם ולהם בלבד. לנסות לנתב את הכסף הזה למקומות אחרים זה לגמרי לחמוד את הכסף האלה (לא לכיס שלהם עצמם אלא לכיס של אחרים).
ב. האינטרס המובהק של האוהדים, שאותם העמותה אמורה לייצג, הוא שאותם עובדים אחרים (השחקנים) יקבלו משכורות עד סוף העונה. אז למה לעזאזל העמותה רוצה לנתב את הכסף שגם מגיע לשחקנים וגם קריטי עבור האוהדים שהוא יגיע אליהם, לעבר עובדים אחרים?

א. סבבה, זה יותר מוסבר. מה שניסיתי להגיד הוא שחשוב גם לשלם לעובדים ולא צריך להגיד "אה, שיסתדרו, הכי חשוב השחקנים".
ב. לא יודע, ויכול להיות שבאמת הכסף הזה מיועד לשחקנים, אבל אם, נגיד, העובדים לא קיבלו שכר שנתיים (סתם דוגמה) והשחקנים קיבלו שכר לפני חודש, אז זה הגיוני שהעמותה תנסה לספק שכר עבור העובדים הללו. זה אמור להיות גם אינטרס של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:19 
זה ממש לא.
זה יכול להיות אינטרס שלך בתור בן אדם, בתור אוהד כל שימוש בכסף הזה שלא למטרת שכר שחקנים זאת פגיעה ישירה בסיכוי של המועדון להעמיד קבוצה סבירה ברמה המקצועית אחרי ינואר.

ההודעה הזאת לא נתפסת. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:29 
NARKOTIKA כתב:
זה ממש לא.
זה יכול להיות אינטרס שלך בתור בן אדם, בתור אוהד כל שימוש בכסף הזה שלא למטרת שכר שחקנים זאת פגיעה ישירה בסיכוי של המועדון להעמיד קבוצה סבירה ברמה המקצועית אחרי ינואר.

ההודעה הזאת לא נתפסת. באמת.

אף פעם לא קניתי את הטענה שגוף/ארגון לא אמור, בכלל, להתחשב באינטרסים אנושיים אלא רק באינטרסיים כלכליים והתקדמותיים כמו רובוט, אבל אני משער שיש אמת בטענה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
לא מנסה להדליק פה כל מיני אוהדים, כי אני רואה שישנה שנאה לעמותה, אבל משפטית הם צודקים מאה אחוז.
הערבויות נועדו קודם כל להבטחת שכר השחקנים ועובדי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:27 
Jugband כתב:
לא מנסה להדליק פה כל מיני אוהדים, כי אני רואה שישנה שנאה לעמותה, אבל משפטית הם צודקים מאה אחוז.

אחלה, שיתפרקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:

לפי תקנון הבקרה התקציבית, הערבויות נועדו לתשלום המשכורות לשחקנים ולמאמנים במקרה שהקבוצה לא יכולה לשלם\מפסיקה להתקיים.
אין ספק שצריך לעמוד על כך שהעובדים האחרים יקבלו את שכרם, אבל מהניסוח של התקנון אני מבין שאין שום אפשרות לעשות את זה מכספי הבטוחות שיש בבקרה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
Lol
התעוררתם? בוקר פאקינג טוב.
כל מילה וכ'ו.

mr.durden כתב:

mr.durden כתב:
אם רוצים סיכוי לצאת לדרך חדשה צריך לקבור את העמותה הזאת קבורת חמור.
הדרך לנקיון של הקבוצה עוברת בכך שאין יותר אוהדים שמועסקים בתוך המועדון.
רוצים להתנדב ולתת שיעורים פרטיים למחלקת הנוער? וולקאם.
רוצים לעזור לילדים ממשפחות קשות יום? וולקאם.
לא יכול להיות שיש נגיעה מקצועית לעמותת אוהדים במה שקורה בקבוצה.
השכונה הזאת חייבת להיפסק.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 20:29 
300 שקל יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 20:45 
אלק עמותת אוהדים. עמותת הבוחשים והאינטרסנטים. בסה״כ עוד חלק עלוב במיוחד במבנה הבעלות החולה של המועדון הזה וכמות הבוחשים האינסופית שמקיפה אותו מכל עבר. מקווה שגם הם יתפרקו כבר, עמותה שמהיום הראשון גרמה רק מבוכה ונזק להפועל ולאוהדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 20:59 
חבל לתת לעמותת האטומים במה. אלה סהכ פרפורי גסיסה של הגוף המיותר הזה שהמיט עלינו במסווה של הצלה את חבורת וייצמן ורמון וסידרו ללאנשיהם ג'ובים. בדיוק זה שרון בר ניר אומר שהעו"ד ( שמהראיון איתו אין לו מושג על ההיסטוריה של העמותה שהוא מייצג ) מחפש, כמה מפתיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
300 שקל יותר מדי.

1000 ש"ח, הייתי אופטימי.
אם יש משהו טוב שאפשר לקחת מהעמותה, זה ההבנה שהשחיתות לא בורחת מאף אחד. גם האוהד הכי שרוף ישתין על הקבוצה בשביל כמה ג'ובות או ג'וב.
שיטת השקשוקה, עובדת תמיד אם יש לך מה להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא האם השופט יתן להם ולשאר חדלי האישים שקנו כמה אחוזים מסריחים איזשהי חשיבות בדיונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Jugband כתב:

לפי תקנון הבקרה התקציבית, הערבויות נועדו לתשלום המשכורות לשחקנים ולמאמנים במקרה שהקבוצה לא יכולה לשלם\מפסיקה להתקיים.
אין ספק שצריך לעמוד על כך שהעובדים האחרים יקבלו את שכרם, אבל מהניסוח של התקנון אני מבין שאין שום אפשרות לעשות את זה מכספי הבטוחות שיש בבקרה.

תעבור שוב על התקנון. אני לא זוכר את מספר הסעיף אבל זה מופיע תחת סמכויות הבקרה- עמ׳9-10 אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
teknoboy כתב:
Jugband כתב:

תעבור שוב על התקנון. אני לא זוכר את מספר הסעיף אבל זה מופיע תחת סמכויות הבקרה- עמ׳9-10 אני חושב

ההתייחסות היחידה שם לעובדים במובן הכללי של המילה (בניגוד לשחקנים ומאמנים) היא בסעיף 9ב10, שקובע שלרשות יש סמכות למנות לקבוצה חשב מלווה או אפילו נאמן במקרה הצורך, שיהיו לו סמכויות דומות לאלה של מנהל מיוחד\מפרק, ושהסכומים שיתקבלו ממימוש נכסים על ידיו יופנו קודם כל לתשלום משכורות "לשחקני הקבוצה ועובדיה".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:31 
זו לא שאלה משפטית זו שאלה עסקית/ השרדותית.
אם שחקנים לא ירגישו שיש להם בטחון בסיסי, עוד נמצא את עצמנו עם קבוצה שתגיע לליגה ארצית.
זה אולי לא PC להגיד את זה, אבל כן. כרגע שחקנים קודמים לעובדים. מקווה מאוד שייימצא פתרון לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:33 
גביזון כתב:
אדום כתב:
300 שקל יותר מדי.

1000 ש"ח, הייתי אופטימי.
אם יש משהו טוב שאפשר לקחת מהעמותה, זה ההבנה שהשחיתות לא בורחת מאף אחד. גם האוהד הכי שרוף ישתין על הקבוצה בשביל כמה ג'ובות או ג'וב.
שיטת השקשוקה, עובדת תמיד אם יש לך מה להציע.

העמותה היא גוף עסקני לכל דבר שאנשיו הם עסקנים ומטרותיו הן עסקניות. אין לו שום קשר או זיקה לקהל. זה גוף שחי בשביל לשרוד, יש לו חיים משלו שמוכתבים מהאינטרסים שלו שלא עולים באמת בקנה אחד עם המועדון או עם הקהל. אין הבדל ממשי בין העמותה הזאת לבין איזה סיימון כץ כזה שיושב עם האחוזים שלו, מונע מאינטרסים אישיים נטו, מהווה מכשול בפני המועדון, דורש דרישות מגוחכות ומבלבל את המוח מדי פעם בתקשורת, העמותה זה אותו דבר רק שאצלה זה יותר מוקצן ומביך כי הם מתיימרים לדבר בשם הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: