שחר כתב:
לירון האדום כתב:
שאלה לי אליכם:
באמת ובתמים אתם לא רוצים לראות את דמארי בהפועל?
ממתי הקהל של הפועל הפך להיות הבעלים ורואה החשבון של הקבוצה?
אנחנו אוהדים ובתור אוהדים אנחנו רוצים לראות את השחקנים הכי טובים בהפועל, יש רצוי ויש מצוי.
אם אפשר להביא את דמארי אז על ה*ין שלי מי ממן אותו ומי משלם לו, העיקר שיבוא !!
גם אם זה אומר שהמחלה ממנת את ההשאלה שלו לחצי עונה כדי שייכנס אצלנו לכושר ויחתום אצלה בקיץ הקרוב? (לא שאני יודע על זה...אבל סתם תהייה..)
זה נושא אחר לגמריי והתשובה היא ברורה לכל בר דעת: "לא".
el dudernio כתב:
אני לא רוצה את דאמרי לא בגלל דאמרי אלא כי אני חושב שהקבוצה צריכה לעשות םסק זמן מהמרדף אחרי הזנב של עצמה ולעצור רגע ולראות איך יוצאים מכאן לדרך חדשה וטובה. להביא עכשיו את דאמרי רק ימנע את הצעד החשוב הזה יףואף יכול לגרום לסחרור חדש שלא יעשה לקבוצה טוב.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
redrony כתב:
זה לא רק מי מממן ומי משלם. זה יכול לעשות גם נזק.
אני הייתי מעדיף שהפועל יתחילו איזה תהליך הבראה נכון ואז יביאו שחקנים כמו דמארי. להסתמך על כספים של אנשים מבחוץ זה חלק ממה שהכניס אותנו לכל הבלאגן הזה.
הפועל קבוצה שצריכה לחיות לפי היכולות שלה ולפי השאיפות שלה כרגע. לא בטוח שדמארי צריך להיות פה עכשיו. זה יכול לשרוף אותו עבורינו עתידית
רד רוני וגם אל דוד - אתם שוב נכנסים לעניין כאילו ואתם מנהלים את הקבוצה ואחראים עליהם.
יש הבדל בין
ללחוץ על כבירי להחתים את דמארי (גובל בחוסר אחריות) לבין
להסכים לכך שיגיע.
אם כבירי יכול דרך מימון חיצוני/הלוואה/שקר כלשהו להביא את דמארי אז הלוואי וזה יקרה!!!
אם הוא לא יכול להביא אותו, לא נכעס ונבין את המצב.
אני לא הבעלים של הפועל, אני לא הרואה חשבון שלה, אני אוהד וכאוהד אשמח שיהיו אצלי את השחקנים הכי טובים שיכולים להיות!
(בשבילך שחר- כמובן לא מושאלים)