תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עונת לוזון
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:50 
אני זוכר עונה גרועה מאוד
מה היו הטענות העיקריות נגדו ומה התירוצים שהיו לו?
מעניין אותי לדעת אם מה שהיה אז פשוט יחזור על פניו גם העונה או שהוא השתנה במשהו מאז?

אני זוכר בעיקר מאותה עונה, קבוצה לא מאומנת ומאמן שמתנהג כמו ערס שחושב שהוא המציא את הכדורגל ושם את עצמו מעל המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עונת לוזון
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:51 
זוכר בעיקר שמעיפים כדורים למעלה לבאדיר שהיה חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 13:17 
לא אסולין היה החלוץ? בכל אופן את המטיפים למעלה ראינו בדרבי ואני אתפלא אם לא נראה את זה שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
אסולין היה חלוץ עד פרשת הקזינו לדעתי, אחר כך היה הרבה עדי סבג ורועי דיין.
היה גם עמאר מנצור במגן ימין, עידן סרור ואומיט גונזלבאש בקישור וקובי סוויסה שהוחתם באותה עונה ועד היום אין שום הוכחה שמדובר באדם אמיתי.
קבוצה של יצורים עם מאמן יצור על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 14:41 
כדורים ארוכים לחלוצים וזהו
אין הנעת כדור, אין קישור
אם מישהו חושב שמשהו יהיה בקדנציה הזאת שונה הוא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
זוכר שלא היה לו ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:02 
למען ההגינות ולזכותו של גיא לוזון צריך לזכור שהבטיחו לו קבוצה אחת והוא קיבל קבוצה שניה אחת העלובות ביותר שהיו בשנים האחרונות.
למיטב זכרוני בשבוע אחד עזבו את הקבוצה:אליניב ברדה,סלים טועמה ,גילי ורמוט ועוד..אולי טועה באחד השחקנים ולא הביאו מחליף אחד ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:08 
פירקו את הקבוצה עם העברות של 50 אלף דולר על ברדה, טועמה הלך וכו׳. היה פירוק רציני וניסו לבנות משהו שנראה מבטיח. גוטמן תיקן אחר כך עם רכש שלוזון סימן אבל לעולם לא קיבל על זה קרדיט לפי מקורות כאלה ואחרים. בעיקר זכור כדורגל מזעזע, והרבה דיבורים על ״גברים״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
פאביו ג'וניור היה חלוץ באותה עונה. עוד כוכבים היו ברוך דגו, אנסומבו, אבדגי, ועוד חרא. מדובר במאמן דגול. שיטה והכל משהו ליגת האלופות. מחכה כבר שעות להיום בערב.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:30 
זוכר את הקשר האחורי אבדג'י נדמה לי , במשחק נגד ביטר בואטנג עשה לו בית ספר. קישור אחורי חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
nora כתב:
למען ההגינות ולזכותו של גיא לוזון צריך לזכור שהבטיחו לו קבוצה אחת והוא קיבל קבוצה שניה אחת העלובות ביותר שהיו בשנים האחרונות.
למיטב זכרוני בשבוע אחד עזבו את הקבוצה:אליניב ברדה,סלים טועמה ,גילי ורמוט ועוד..אולי טועה באחד השחקנים ולא הביאו מחליף אחד ראוי.

נתנו לו לבנות קבוצה חדשה, הוא בחר להביא את אניימה (רכש טוב), ראובן עובד ואסולין (רכש רע) וליצנים ברזילאים.
איזה רכש גוטמן הביא שלוזון לא קיבל עליו קרדיט בדיוק? ארבייטמן בהשאלה שהיה בינוני מינוס? רק קנדה והבולגרים עשו את ההבדל שהם רכש של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 16:37 
RedFox כתב:
nora כתב:

נתנו לו לבנות קבוצה חדשה, הוא בחר להביא את אניימה (רכש טוב), ראובן עובד ואסולין (רכש רע) וליצנים ברזילאים.
איזה רכש גוטמן הביא שלוזון לא קיבל עליו קרדיט בדיוק? ארבייטמן בהשאלה שהיה בינוני מינוס? רק קנדה והבולגרים עשו את ההבדל שהם רכש של גוטמן.

עובד ואסולין רק בדיעבד רכש רע, אסולין היה חלוץ מצוין לליגה, עובד היה סוג של הימור סביר, לגבי הקרדיט: קדנה והבולגרים יש אומרים של לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
RedFox כתב:
nora כתב:

עובד ואסולין רק בדיעבד רכש רע, אסולין היה חלוץ מצוין לליגה, עובד היה סוג של הימור סביר, לגבי הקרדיט: קדנה והבולגרים יש אומרים של לוזון

מה יש אומרים? זה ידוע שגוטמן הביא את הבולגרים לא שמעתי בחיים טענה אחרת. לגבי קנדה אני לא יודע אבל לא זכור לי שלוזון עקב אחריו או שעלתה טענה כזאת. פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר.
ליאור אסולין הצליח רק בקבוצות קטנות והיה ידוע כטיפוס בעייתי ומפוקפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 17:19 
מישהו שכח איך הוא הפריש את אבוקסיס לפני תחילת העונה. באותו הרגע הקבוצה התחילה להתפורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 17:20 
Asafas כתב:
מישהו שכח איך הוא הפריש את אבוקסיס לפני תחילת העונה. באותו הרגע הקבוצה התחילה להתפורר.

מבין הדברים החיובים היחידים שהוא עשה בקבוצה הזאת (יחד עם להביא את אניימה....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 17:49 
RedFox כתב:
chimpfive כתב:
RedFox כתב:
nora כתב:

מה יש אומרים? זה ידוע שגוטמן הביא את הבולגרים לא שמעתי בחיים טענה אחרת. לגבי קנדה אני לא יודע אבל לא זכור לי שלוזון עקב אחריו או שעלתה טענה כזאת. פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר.

אני שמעתי אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 18:01 
אדום כתב:
Asafas כתב:

מבין הדברים החיובים היחידים שהוא עשה בקבוצה הזאת (יחד עם להביא את אניימה....)

התוצאות בשטח הוכיחו אחרת. הקבוצה היתה חלשה ובלי מנהיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 18:25 
אבוקסיס בעונה לפני כן היה איטי, כבד וחור מהלך (ממש מהלך, כי הוא לא רץ) בקישור האחורי.
לוזון עשה הרבה טעויות בעונה ההיא וגם סבל מקצת חוסר מזל, אבל ההחלטה להפריש את אבוקסיס היתה מהמוצדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
אם אני זוכר נכון, אז כל השחקנים שהבקיעו בעונה שלפני לוזון, עזבו כשהוא הגיע.
החלפנו כמעט את כל הקישור וההתקפה באותה עונה
(פעם זה נחשב דבר מפתיע ונדיר, לא כמו עשיו שעושים את זה כל עונה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:46 
גיא לוזון: אני כבר יודע עם מי לא אצא למלחמה
לוזון הוסיף: "השבוע הזה לא היה קשה לי כי אני לא מתעדכן בחדשות ובדיבורים בתקשורת. אני בתוך בועה ומתעסק רק במה שקורה בקבוצה. אנחנו נדע מה לעשות כדי להשתפר. אני יודע עם מי אני רוצה לצאת למלחמה ועם מי אני צריך להמשיך בקבוצה ועם מי לא. בינואר יהיו שינויים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לוזון הוסיף: "השבוע הזה לא היה קשה לי כי אני לא מתעדכן בחדשות ובדיבורים בתקשורת. אני בתוך בועה ומתעסק רק במה שקורה בקבוצה. אנחנו נדע מה לעשות כדי להשתפר. אני יודע עם מי אני רוצה לצאת למלחמה ועם מי אני צריך להמשיך בקבוצה ועם מי לא. בינואר יהיו שינויים".

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
בן של זונה.
רק רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
זכור לי צמד קשרים אחוריים שלא קשור לכדורגל - טל חן ואנסומבו. זה היה בעונת לוזון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 07:08 
Puta Madre

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 08:08 
הכי חשוב בעונת לוזון היה ההבט המנטלי.
1 לוזון הגיע אלינו עם פיק ברכיים קטן המזכיר את רב"ש בקבוצות מובילות.
2 התאמצנו במסגרת האירופית. השג קטן שבו קצת נגד הסיכויים עברנו את סולנה ועלינו לשלב הבתים. בליגה נוצר כדור שלג מסוכן בעיקר כי לא ממש היינו עם הראש בליגה.

המסגרת הכפולה ופיק הברכיים והסגל אחרי זעזועים היו יותר.

העונה 2 הגורמים הראשונים לא קיימים.
הקלה קלה ביחס לקדנציה הקודמת שלו. בנוסף, הנסיון והביטחון בליאז' מהווים הקלה. עדין אני לא מרגיש טוב. אבל לא פוסל.
באיזה שהוא מקום נראה לי הכי טוב שאחרי עונה סבירה אבוקסיס יגיע ולוזון יעבור לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 08:37 
סימרוטיץ כתב:

ובתרגום חופשי של פוגי:
1. השבוע לא היה לי קשה כי ניצלתי את העובדה שכל האש הופנתה אל גוטי האדום
2. אין לי כל כך מושג איך מעבירים אימון לקבוצת כדורגל אז במקום זה אני אתן קצת משפטים של גבר על יציאה למלחמות
3. בינואר נפנק קצת את דודו האח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 08:55 
אולי הגיע הזמן לדבר על הבייבי החדש שלכם גיא לוזון?
למי שלא שם לב, גל ושיש ודולי מנגה זה שחקנים של דודו דהאן, למי שתהה למה הם בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
chimpfive כתב:
RedFox כתב:
nora כתב:

את הבולגרים ברור שגוטמן הביא.
על קנדה הדיבור היה שאבוקסיס עקב אחריו והמליץ להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

ובתרגום חופשי של פוגי:
1. השבוע לא היה לי קשה כי ניצלתי את העובדה שכל האש הופנתה אל גוטי האדום
2. אין לי כל כך מושג איך מעבירים אימון לקבוצת כדורגל אז במקום זה אני אתן קצת משפטים של גבר על יציאה למלחמות
3. בינואר נפנק קצת את דודו האח

אם בינואר מחליפים פה יותר משחקן אחד אז אני מצטער לומר שכבירי יוצא סמרטוט רצפה.
יש לו אחריות על כל הקרקס הזה. הוא היה מוכרח להיות זה שמטיל וטו על כך שגוטמן ינשנש בורקסים בהפסקה במשכורת של מיליונים והוא ממש לא חייב להסכים שגיא לוזון יפנק את הכיס של דודו דהאן.
לא נרד ליגה. כל הפאניקה שלוזון ינסה להאכיל כאן לקראת ינואר זה רק כדי להוציא עוד כסף מהמכבסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
ואלה שמות השחקנים ששיחקו בהפועל ב2007 (מקום רביעי, גביע, והופעה יפה בגביע אופ"א):
אבוקסיס (אולץ לפרוש), אליניב ברדה, אוגבונה, פאהס, טועמה, ורמוט, דה ברונו ועוד. אני בטוח ששכחתי עוד.
סטטיסטית - אלה השחקנים שכבשו או בישלו (סלים היה מלך בישולי הליגה) למעלה מ-90% מהשערים של הקבוצה. בנוסף, פאהס היה עמוד התווך של ההגנה ויוסי היה המנהיג המנוסה של הקבוצה.

למעשה לוזון קיבל קבוצה מפורקת, קצת דומה למה שהיה עם לנדאו בקיץ 2004 (שאם היה מקבל את הפועל עונה לפני הפועל היתה יורדת ליגה בוודאות, קשטן עוד הצליח לשמור אותנו באמצע הטבלה).

אי אפשר להאשים רק את לוזון בכישלון, למרות שטעה עם חלק מהמחליפים ולמעשה מי שמינה מאמן צעיר ולא מנוסה אחרי קיץ כזה של שחרורים אשם לא פחות .

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: