אדום אופטימי כתב:
ההשוואה בין שני הדרבים מגוחכת. חוץ מהתוצאה והעובדה שהפועל שיחקה באדום ומכבי בצהוב אין הרבה מהמשותף.
בדרבי ההוא הייתי נוכח. באחרון לשמחתי לא.
אז הייתה להפועל קבוצה. אפילו קבוצה מצוינת. היום אין להפועל קבוצה.
לפחות מבחינתי העלבון במשחק עצמו היה שולי. העלבון בכל דרבי שהיה אחריו במשך 10 שנים היה העלבון הצורב.
לבוא לבלומפילד ולשמוע את הספירה של הקהל הצהוב עד 5 היה העלבון המשמעותי.
אז לא התביישתי להיות אוהד הפועל למרות החמשיה. היום במידה מסוימת כן.
וכמה הערות למה שנכתב כאן.
לא חושב שהפועל הפסידה אז 5:0 בגלל היעדרותו של פרימו. פרימו היה שחקן מאוד חשוב אבל שחקן מתוך סגל רחב של שחקנים טובים מסורים ומחוייבים.
לעניין השוער הצעיר , אבי בנימין, לולא אבי בנימין הייתה התוצאה אז 8:0. הוא לא היה הנקודה החלשה.
מכבי תפסו יום אדיר של ניצול מצבים. הפועל שהגיעה גם היא להרבה מצבים החמיצה בכולם כולל החמצות משמרות שיער.
מכבי נצחה אז בזכות יכולת שיא ויום טוב מאוד של מרבית שחקניה ובפרט גיורא שפיגל וניסים בכר אבל גם עסיס וטלבי.
הפועל חטפה חמישייה לפני שבוע בעיקר בגלל יכולת עלובה שלה.
אני מסכים אתך על כל מה שכתבת, למעט פרימו
פרימו היה אחד הבלמים הגדולים בעולם, כן. בעולם. לא אני אומר את זה, אמר את זה פלה הגדול ששיחק אתו בקוסמוס בניו יורק.
מי שעוד הרגיש את זה על בשרו היה לואיג'י (ג'יג'י) ריבה, החלוץ האיטלקי הענק ששיחק במונדיאל 1970, וכשפרימו שמר עליו הוא לא ראה את הכדור ולא עשה כלום - נגמר תיקו 0.
לעומת זאת, אכן אבי בנימין היה הבנימין שבחבורה, אבל היה שוער ענק גם בגובה וגם ביכולת. איתו לקחנו אליפות ב 1969. אני זוכר אותו במשחק מול אברטון, כשהוא לוקח לג'ו רויאל הענק את כל כדורי הגובה ושומר על שער נקי במחצית בה הוא שיחק.
תנו לי היום שוער כמו אבי בנימין ובלם כמו פרימו ואני לוקח אליפות עם הסגל הקיים. אולי גם סקורר כמו שייע לא היה מזיק...