חברי עמותה יקרים,
הגשתי בסוף השבוע את התפטרותי לועד המנהל לאחר למעלה משנה של עבודה קשה.
נכנסתי לתפקיד כשאני מודע לאתגרים העומדים בפני העמותה ונכון להתמודד עימם. אני חושב שהועד המנהל עשה במהלך השנה הזאת דברים גדולים: אישור ניהול תקין מרשם העמותות, שיפור דרמטי בניהול הפיננסי והתפעולי של העמותה, הכפלת מספר חברי העמותה, פעילות חברתית שזיכתה אותנו בפרס מהנשיא ומנהלת הליגות וכמובן אישרור זכות הוטו של האוהדים בנושא האיצטדיון (רק אתם תחליטו!). זה המקום גם להודות לחבריי לועד המנהל, לועד הביקורת, למתנדבים ולמנהלת המשרד של העמותה על כל העשיה והחברות בשנה שחלפה.
למרות זאת, גיליתי כי השפעת העמותה על המועדון ודרכו לא הצליחה לגעת בנקודות הליבה החשובות וכיום אין לעמותה שום שליטה על הנעשה במועדון. לתפיסתי, תפקידה המרכזי של העמותה הוא כפול- גם להיות חלק אמיתי בחיי המועדון על ידי גיוסי כספים ומתנדבים, וגם כשומרת על המועדון והאינטרסים של האוהדים בתוכו. איני יכול להמשיך בתפקידי כאשר אני מרגיש שהעמותה לא מסוגלת היום-מסיבות שונות-לממש תפקידים אלו.
הרגשה זו מלווה אותי כבר חודשים ארוכים וניסיתי להתמודד איתה בכל הכלים הרלוונטיים שעמדו לפני. לא פסקתי לנסות כל עוד האמנתי שאוכל לשנות, אולם כעת משנואשתי סופית מנסיונותיי איני מתכוון להחזיק לשווא בתפקידי. אני מאחל הרבה בהצלחה למחליפי ומתפלל שיצליח להוכיח אחרת.
התפטרותי תיכנס לתוקף עם סיום החודש אלא אם הועד המנהל של העמותה יבחר אחרת.
הרשו לי לסיים באיחולי הצלחה רבה לעמותה, לה אמשיך לעזור מבחוץ ככל שאדרש, וכמובן למועדון האהוב שלנו שחשוב יותר מכל דבר אחר.
שלכם,
אסף וולף
https://www.facebook.com/Haadumim/posts ... 4552925232