הפועל כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
זה לא הנדידה צפונה שתרחיק את האוהדים, למרות שגם היא משפיעה כי כנראה שמספר האוהדים שגרים דרומית לבלומפילד לא קטן מאלה שגרים צפונית לראש הזהב.
הרבה יותר משפיע עצם זה שיוצאים מתל אביב, בפרט מהמגרש אולי עם הגישה הכי נוחה בתחבורה ציבורית(ושאפילו בשבת האופציה של להגיע לתחנה המרכזית במונית שירות וללכת לבלומפילד ברגל, היא לא פחות טובה מהגישה ללא מעט מגרשים אחרים ביום חול), למגרש שהגישה היחידה אליו בתחבורה ציבורית היא ברכבת, שהקו שלה די נוראי, ואני חושב שלאורך כל המסלול שלו התחנות הן די בשוליים(לא כולל באר שבע, שנראה לי שבמסלול ההוא סתם יותר מהר לרדת בתל אביב ולהחליף לרכבת הרגילה), ככה שלכמעט כל האוהדים זה אומר אוטובוס+רכבת.
לא פחות משפיע האלמנט הרגשי שזה בלומפילד, שאם מי שלידך לא מחדשים אז אין לך מה לחדש, ושבערך שליש מהאוהדים יושבים במקומות מסומנים ומה שהיה מכריע בשנים קודמות אם היתה להם איזושהי התלבטות האם לחדש או לא זה העובדה שהמקום שלהם שמור להם ושהם רוצים שזה יישאר כך, ועכשיו המקום שלהם לא יהיה קיים.
מוניות שירות של 51 ו66 מורידות במרחק הליכה זהה מהאצטדיון בפ"ת כמו מתחנה מרכזית לבלומפילד
זה רלוונטי לחלק קטן מהאוהדים שגרים בתל אביב וחלק אפילו יותר קטן מאלה שגרים ברמת גן. לתחנה המרכזית יש בדיוק את 51+ 4 ו/או 5(לא זוכר לאיזה מהם יש קו)+מוניות בין עירוניות מאיזה 15 ערים שונות.
לא יודע כמה אנשים בתאכלס השתמשו בזה, אבל אני חושב שלמשל לאנשים שיודעים שכנראה יהיה להם עם מי לנסוע לכל משחק, הידיעה שגם אם לא יהיה להם טרמפ למשחק כלשהו יש להם את זה כגיבוי, זה פאקטור.
ויש הבדל לא פחות גדול באוטובוסים.
redrony כתב:
מת על הניסוח, "השארנו את המחירים למרות ...". טקסט של שחר בן עמי, לא?
ושל חיים רמון.
פתאום העלויות של בלומפילד והאבטחה לא גורמות להפסדים על משחקים גדולים.
בכלל, מת על זה שאוהדים הם לא לקוחות אלא כספומט.