תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 דצמבר 2024, 19:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 148 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרבי בסמי עופר?
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:14 
לפי ספורט 5:

ציטוט:
פרסום ראשון. מכבי תל אביב והפועל תל אביב הגישו בקשה משותפת למנהלת הליגה: לארח את הדרבי ביניהן בליגה בעונה הקרובה בסמי עופר. כזכור, בעקבות השיפוצים בבלומפילד, שתי הקבוצות נאלצו לנדוד העונה והן יארחו את המשחקים שלהן בנתניה ובמושבה בהתאמה.

על פי ההסבר של התל אביביות, אם הקרב העירוני יערך בחיפה או בפתח תקווה, כמויות גדולות של אוהדים ישארו מחוץ לאיצטדיון. בנוסף, טענו כי אם המשחק אכן יתקיים בסמי עופר, יהיה ניתן לקיים בו אירוע ספורט הרבה יותר מרשים, עם קהל רב. אגב, מכבי ת"א אירחה באיצטדיון החיפאי את משחקיה בעונה שעברה בשלב הבתים של ליגת האלופות.

במנהלת הליגה לא פסלו את הרעיון של התל אביביות. מאחר ויש בעיית תקנון, הוחלט לכנס את "פורום ה-18", הבנוי מראשי מועדוני ליגת העל, על מנת לקבל את אישורם לעניין. מהלך דומה נעשה כשעלה הרעיון להתרת רשימת 6 שחקנים זרים בסגל הקבוצות, עניין שקיבל את הסכמתם הקיץ.

סמי עופר מכיל 30,696 מושבים, נתניה מכיל 14,800 והמושבה 11,500

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דרבי בסמי עופר?
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:18 
רעיון טוב.
גם ככה פ"ת זה לא בית, אז לפחות שנעשה קופה מהמשחק ויותר אוהדים יוכלו לפצות בו (גם במשחק הבית וגם בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
שיעבירו לרמת גן וזהו.
נכון שהמושבה זה לא בלומפילד, לא הבית וגם עם נפח אוהדים קטן יותר. אבל זה האיצטדיון הביתי החלופי שלנו לשנתיים הקרובות. באותה מידה אפשר היה להעביר גם את הדרבים האחרונים לסמי עופר, מה ההבדל!? מקווה שזה סתם ברווז עיתונאי (שלא לדבר על טירטור אלפי מנויים עד לחיפה כשאין רדיוס בכלל).

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:22 
עדיף בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
רעיון טוב שאוהדים שעשו מנוי ייסעו עד חיפה ביום שני ב20:50?
אחלה, וזה לשלוש שנים כן? וגם ביט"ר כן? וגם חיפה בטדי כן?
חלאס עם הזלזול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:29 
האדס כתב:
חלאס עם הזלזול הזה.

בשביל קבוצה כושלת כלכלית כמו שלנו למכור עוד 20000 כרטיסים למשחק (ויש סיכוי גם שיהיו 2 כאלה) במחיר מופקע של דרבי יכול לייצר הכנסה של מיליונים.
מעבר לזה שהרבה יותר אוהדים יוכלו לראות את המשחקים גם במשחק הבית וגם בחוץ נקבל עוד אלפיי כרטיסים.
לא בית"ר ולא חיפה - הן משחקות בבית שלהן בניגוד למכבי ולכן אין קשר.
פעם פעמיים בשנה האוהדים יצטרכו לנסוע קצת יותר - גם פ"ת זה לא כזה להיט.

החלטה מצויינת ואני מקווה שתאושר (גם טדי זאת אופציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:33 
כן כן כן כן כן כן כן כן
תאשרו את זהההההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:36 
Royi כתב:
האדס כתב:
חלאס עם הזלזול הזה.

בשביל קבוצה כושלת כלכלית כמו שלנו למכור עוד 20000 כרטיסים למשחק (ויש סיכוי גם שיהיו 2 כאלה) במחיר מופקע של דרבי יכול לייצר הכנסה של מיליונים.
מעבר לזה שהרבה יותר אוהדים יוכלו לראות את המשחקים גם במשחק הבית וגם בחוץ נקבל עוד אלפיי כרטיסים.

ואי ואי, אם טביב היה מעלה רעיון כזה...
ברור שרעיון טוב, במקום דרבי של 9.5 אלף אוהדי הפועל ו1500 של מכבי, תקבל 10 אלף של הפועל בלחץ ו-20 אלף של מכבי. תענוג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:38 
redrony כתב:
Royi כתב:
האדס כתב:
חלאס עם הזלזול הזה.

ברור שרעיון טוב, במקום דרבי של 9.5 אלף אוהדי הפועל ו1500 של מכבי, תקבל 10 אלף של הפועל בלחץ ו-20 אלף של מכבי. תענוג...

אז לפי מה שאתה אומר צריך להישאר עוד הרבה שנים בפ"ת , כי אחרי השיפוץ של בלומפילד/התכנון של בת ים - האיצטדיון שלנו הולך להיות בסדר גודל של סמי עופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:38 
חוץ מכלכלית זה טוב רק למכבי, וגם אז זה אומר שעבור תועלת כלכלית אנו מוותרים על הביתיות שלנו בדרבי.

לא נצליח להביא לסמי עופר הרבה יותר אוהדים מאשר נביא לפתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:41 
Royi כתב:
redrony כתב:
Royi כתב:
האדס כתב:
חלאס עם הזלזול הזה.

אז לפי מה שאתה אומר צריך להישאר עוד הרבה שנים בפ"ת , כי אחרי השיפוץ של בלומפילד/התכנון של בת ים - האיצטדיון שלנו הולך להיות בסדר גודל של סמי עופר

אני מקווה שאחרי שנעבור לאצטדיון חדש, תהיה קבוצה שתמכור 20 אלף מנויים. אם ב"ש יכולים למכור 13, אנחנו יכולים למכור 20. כמובן, עם שיווק נכון ומחירים סבירים ולא המחירים הנוכחיים וכמובן, קבוצה תחרותית.
הפועל צריכים לשחק בבית ואם הבית הוא פ"ת, אז פ"ת. לשחק בחיפה זה לתת למכבי להיות במשחק בית שלך עם פי 2 אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מתנגד, אבל נראה לי שקצת בעייתי משפטית להגיד לאוהד שקנה מנוי למשחקי הבית באצטדיון המושבה להגיע למשחק בית בסמי עופר מבלי שיש את התירוץ של הרדיוס.
מספיק אוהד אחד שיחליט לעשות בעיות והמועדונים יצטרכו לספק הסברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:48 
אני לא מבין, פתאום ערך הביתיות הספיק להיות מקודש פה עבור אנשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:49 
zink כתב:
עדיף בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אם אנחנו לא בעונה טובה, זה הולך להיות משחקים עם רוב אוהדים למכמבי גם "בבית" בסמי עופר(במקרה של מעבר הדרבי לסמי עופר ולא במושבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:00 
רעיון טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:03 
שיעבירו לקפריסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:03 
בואו נהפוך דרבי "בית" שיש בו 7-3 אלף לטובתנו או 6-4 לדרבי "בית" מרוחק עם 12 אלף אדומים ו15 אלף צהובים?
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:04 
שרצו להעביר את ליגת האלופות לר"ג אנשים עמדו פה על הרגליים האחוריות. אני מבין שזה היה רק בגלל זה ר"ג ואם זה נגיד היה חיפה או טדי זה היה בסדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:05 
זה ביזיון
כל ההתנהלות של ההנהלה לגביי הדרבי הזה גועל נפש וזה מבאס

צריך לנצל את הדרבי הזה לטובת הקבוצה
לא לטובת הכסף שגם ככה הפועל עושים קופה על האוהדים שלהם הרבה יותר מדי

מוראלית ניצחון בדרבי הזה יכול ייתן לנו דחיפה גדולה

זאת התנהלות קמצנית ונצלנית שמתאימה לחיים רמון וטביב
לא לכבירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:08 
אלון כתב:
זה ביזיון
כל ההתנהלות של ההנהלה לגביי הדרבי הזה גועל נפש וזה מבאס

צריך לנצל את הדרבי הזה לטובת הקבוצה
לא לטובת הכסף שגם ככה הפועל עושים קופה על האוהדים שלהם הרבה יותר מדי

מוראלית ניצחון בדרבי הזה יכול ייתן לנו דחיפה גדולה

זאת התנהלות קמצנית ונצלנית שמתאימה לחיים רמון וטביב
לא לכבירי

לא קשור אם ננצח או לא. קשור לזה שלא יכול שבדרבי בית שהפועל תארח יהיה רב מכריע למכבי, במקום 10% מהאצטדיון. גם אם נצליח איכשהו להביא 15 אלף עדיין להם יהיו גם 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:10 
redrony כתב:
שרצו להעביר את ליגת האלופות לר"ג אנשים עמדו פה על הרגליים האחוריות. אני מבין שזה היה רק בגלל זה ר"ג ואם זה נגיד היה חיפה או טדי זה היה בסדר...

לא מבין אותך לפעמים. באמת. מן היתממות כזאת בלתי מוסברת.
אבל נענה בכל זאת-
אתה באמת חושב שאם היינו משחקים בבלומפילד התגובות עכשיו היו אותו דבר?

אתה הרי יודע שזה ללא שקול. תגיד שאתה מתנגד ויש מצב שיש גם סיבות לגיטימיות. אבל למה דמגוגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:11 
redrony כתב:
Royi כתב:
redrony כתב:
Royi כתב:
האדס כתב:
חלאס עם הזלזול הזה.

אני מקווה שאחרי שנעבור לאצטדיון חדש, תהיה קבוצה שתמכור 20 אלף מנויים. אם ב"ש יכולים למכור 13, אנחנו יכולים למכור 20. כמובן, עם שיווק נכון ומחירים סבירים ולא המחירים הנוכחיים וכמובן, קבוצה תחרותית.
הפועל צריכים לשחק בבית ואם הבית הוא פ"ת, אז פ"ת. לשחק בחיפה זה לתת למכבי להיות במשחק בית שלך עם פי 2 אוהדים

רוני אתה בדרך כלל בן אדם רציני ולכן התגובה שלך מפתיעה אותי.
אחרי עונת הדאבל לפני כמה שנים, שהייתה לנו קבוצה מאוד תחרותית, ליגת האלופות ובבלומפילד לא היו לנו יותר מ 10000 מנויים. אז אתה באמת חושב שאפשר למכור עוד שנתיים 20,000 מנויים? גם בחינם לא.
ובכל זאת אם מועדון כמו שלנו לא מסוגל להביא לדרבי כמות אוהדים מספקת בשביל איצטדיון בסדר גודל כזה, אז אני לא מבין למה הולכים לתוכניות כמו בת-ים או בלומפילד המשופץ.
לפי הגישה שלך צריך להחליט שהאיצטדיון בפ"ת הוא הבית שלנו ל 10 שנים הקרובות ואם באמת ככה מחליטים, אז גם לא צריך להעביר את הדרבי.
כל עוד זה לא המצב וזה לא באמת האיצטדיון הבייתי, אז אפשר נקודתית לנצל את המצב ולהרוויח כסף - לא רואה בעיה ולהיפך.
אגב, צריך להגביל את מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי - נכון זה לא יהיה 100% ויהיו אולי כמה מאות מסתננים, אבל אם זה יעשו את זה חכם - זה יעשה את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:12 
לא יודע מה אני חושב על זה אבל לא ברור לי למה אתם חושבים שבאופן אוטומאטי בדרבי בית שלנו בסמי עופר מכבי יקבלו 20,000 כרטיסים ?
נקודת המוצא היא שהם מקבלים 3,000. אם ההנהלה תחליט לבצע מחטף ולעשות כסף על חשבון אוהדי הפועל ביציעים זה משהו אחר, אבל אין סיבה שמכבי יקבלו יותר מעשרה אחוז מהתכולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:17 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

אבל נענה בכל זאת-

אתה הרי יודע שזה ללא שקול. תגיד שאתה מתנגד ויש מצב שיש גם סיבות לגיטימיות. אבל למה דמגוגיה?

זו לא דמגוגיה בכלל (ותוריד את האינטונציה המתנשאת, זה מעצבן אותי).
יש פה עניין של ביתיות והערך שלה. זו דוגמא שאמנם לא זהה למצב הנוכחי אבל מראה שאז הבית היה חשוב לאוהדי הפועל.
לשחק את הדרבים השנה בחיפה או בטדי היא פגיעה קריטית בביתיות.
כל ההסבר הזה של להעביר את המשחקים לחיפה בשביל שיותר קהל יצפה במשחק הוא העלבה לאינטילגנציה של האוהדים כי ברור שזה לא העניין.
כמו שכתבו פה, גם בבלומפילד יכלו לראות רק 14 איש.
אז אם להעביר לחיפה מפ"ת (שברור שהוא לא בלומפילד, על כך אין ויכוח) היה יוצר שויון בין הפועל למכבי לא הייתי אומר מילה (המרחק הפיזי הוא משהו שאני יכול לחיות איתו). אבל ברגע שזה יצור מצב שבמשחק החוץ מול מכבי אנחנו נהיה 3000 מול 27 אלף שלהם ובמשחק הבית!! שלנו נהיה 12 אלף מול 18 אלף שלהם או חצי חצי במקרה הטוב, זו פגיעה קשה בביתיות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:18 
מושקוביץ כתב:
לא יודע מה אני חושב על זה אבל לא ברור לי למה אתם חושבים שבאופן אוטומאטי בדרבי בית שלנו בסמי עופר מכבי יקבלו 20,000 כרטיסים ?
נקודת המוצא היא שהם מקבלים 3,000. אם ההנהלה תחליט לבצע מחטף ולעשות כסף על חשבון אוהדי הפועל ביציעים זה משהו אחר, אבל אין סיבה שמכבי יקבלו יותר מעשרה אחוז מהתכולה.

תקבל 3, אבל תשתלט על יציעים שלנו כצפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:22 
Royi כתב:

רוני אתה בדרך כלל בן אדם רציני ולכן התגובה שלך מפתיעה אותי.
אחרי עונת הדאבל לפני כמה שנים, שהייתה לנו קבוצה מאוד תחרותית, ליגת האלופות ובבלומפילד לא היו לנו יותר מ 10000 מנויים. אז אתה באמת חושב שאפשר למכור עוד שנתיים 20,000 מנויים? גם בחינם לא.
ובכל זאת אם מועדון כמו שלנו לא מסוגל להביא לדרבי כמות אוהדים מספקת בשביל איצטדיון בסדר גודל כזה, אז אני לא מבין למה הולכים לתוכניות כמו בת-ים או בלומפילד המשופץ.
לפי הגישה שלך צריך להחליט שהאיצטדיון בפ"ת הוא הבית שלנו ל 10 שנים הקרובות ואם באמת ככה מחליטים, אז גם לא צריך להעביר את הדרבי.
כל עוד זה לא המצב וזה לא באמת האיצטדיון הבייתי, אז אפשר נקודתית לנצל את המצב ולהרוויח כסף - לא רואה בעיה ולהיפך.
אגב, צריך להגביל את מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי - נכון זה לא יהיה 100% ויהיו אולי כמה מאות מסתננים, אבל אם זה יעשו את זה חכם - זה יעשה את העבודה.

אני לא יודע אם אתה אדם רציני ולכן התגובה שלך לא מפתיעה אותי, אבל אם היית עושה קצת שיעורי בית היית מגיע לשתי מסקנות:
1. 10000 מנויים מתוך אצטדיון של 14 אלף זה בערך המקסימום שאתה יכול למכור
2. ב"ש קפצו מ 3000 (?) מנויים במקרה הטוב ל-13 ומכבי חיפה מ5000 ל 20000!!! (או אלוהים יודע כמה).
אז נכון שב"ש וחיפה עזבו אורוות (גם בלומפילד הוא לא ממש מתקן מודרני), אבל אצטדיון של 29 אלף מקומות מאפשר לך למכור מנויים ב 2/3 מחיר ועדיין להרוויח יותר.
הפועל עד השלוש שנים האחרונות הובילה עם מכבי את מכירת המנויים (ברב המקרים גם היינו מקום ראשון). אין לי ספק שאם תהיה קבוצה שבשאיפות שלה יהיה התמודדות על האליפות והגעה למקומות הגבוהים ביותר, הפועל יתקרבו ל 20 אלף מנויים. שוב, בתנאי שיהיו מחירים נמוכים ושיווק נכון.

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 11 אוגוסט 2016, 16:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:22 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

אבל נענה בכל זאת-

יש פה עניין של ביתיות והערך שלה. זו דוגמא שאמנם לא זהה למצב הנוכחי אבל מראה שאז הבית היה חשוב לאוהדי הפועל.
כל ההסבר הזה של להעביר את המשחקים לחיפה בשביל שיותר קהל יצפה במשחק הוא העלבה לאינטילגנציה של האוהדים כי ברור שזה לא העניין.
אז אם להעביר לחיפה מפ"ת (שברור שהוא לא בלומפילד, על כך אין ויכוח) היה יוצר שויון בין הפועל למכבי לא הייתי אומר מילה (המרחק הפיזי הוא משהו שאני יכול לחיות איתו). אבל ברגע שזה יצור מצב שבמשחק החוץ מול מכבי אנחנו נהיה 3000 מול 27 אלף שלהם ובמשחק הבית!! שלנו נהיה 12 אלף מול 18 אלף שלהם או חצי חצי במקרה הטוב, זו פגיעה קשה בביתיות שלנו.

אחלה. זה טיעון לגיטמי. לא מסכים איתו, אבל לגיטימי.
והאינטואיציה באה כי במקום לכתוב מה שכתבת עכשיו, ניסית להוציא את מי שכתב את הצד השני כצבוע. גם זה מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:24 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

אבל נענה בכל זאת-

אחלה. זה טיעון לגיטמי. לא מסכים איתו, אבל לגיטימי.
והאינטואיציה באה כי במקום לכתוב מה שכתבת עכשיו, ניסית להוציא את מי שכתב את הצד השני כצבוע. גם זה מעצבן.

לא ניסיתי להוציא אף אחד כצבוע (וכן, יש אצלנו צביעות בקהל). ניסיתי להדגיש שמוותרים פה על הבית.
ומה יש לך לא להסכים איתי? הפועל יביאו 25 אלף איש לדרבי בחיפה? יהיה לך כיף לבוא לחיפה ולראות במקרה הטוב 50% אצטדיון צהוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה באמת חושבים שלא נצליח להביא כמות מטורפת של קהל לדרבי בחיפה?
מי ישמע נסיעה לאילת, כולה חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 148 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: