Royi כתב:
רוני אתה בדרך כלל בן אדם רציני ולכן התגובה שלך מפתיעה אותי.
אחרי עונת הדאבל לפני כמה שנים, שהייתה לנו קבוצה מאוד תחרותית, ליגת האלופות ובבלומפילד לא היו לנו יותר מ 10000 מנויים. אז אתה באמת חושב שאפשר למכור עוד שנתיים 20,000 מנויים? גם בחינם לא.
ובכל זאת אם מועדון כמו שלנו לא מסוגל להביא לדרבי כמות אוהדים מספקת בשביל איצטדיון בסדר גודל כזה, אז אני לא מבין למה הולכים לתוכניות כמו בת-ים או בלומפילד המשופץ.
לפי הגישה שלך צריך להחליט שהאיצטדיון בפ"ת הוא הבית שלנו ל 10 שנים הקרובות ואם באמת ככה מחליטים, אז גם לא צריך להעביר את הדרבי.
כל עוד זה לא המצב וזה לא באמת האיצטדיון הבייתי, אז אפשר נקודתית לנצל את המצב ולהרוויח כסף - לא רואה בעיה ולהיפך.
אגב, צריך להגביל את מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי - נכון זה לא יהיה 100% ויהיו אולי כמה מאות מסתננים, אבל אם זה יעשו את זה חכם - זה יעשה את העבודה.
אני לא יודע אם אתה אדם רציני ולכן התגובה שלך לא מפתיעה אותי, אבל אם היית עושה קצת שיעורי בית היית מגיע לשתי מסקנות:
1. 10000 מנויים מתוך אצטדיון של 14 אלף זה בערך המקסימום שאתה יכול למכור
2. ב"ש קפצו מ 3000 (?) מנויים במקרה הטוב ל-13 ומכבי חיפה מ5000 ל 20000!!! (או אלוהים יודע כמה).
אז נכון שב"ש וחיפה עזבו אורוות (גם בלומפילד הוא לא ממש מתקן מודרני), אבל אצטדיון של 29 אלף מקומות מאפשר לך למכור מנויים ב 2/3 מחיר ועדיין להרוויח יותר.
הפועל עד השלוש שנים האחרונות הובילה עם מכבי את מכירת המנויים (ברב המקרים גם היינו מקום ראשון). אין לי ספק שאם תהיה קבוצה שבשאיפות שלה יהיה התמודדות על האליפות והגעה למקומות הגבוהים ביותר, הפועל יתקרבו ל 20 אלף מנויים. שוב, בתנאי שיהיו מחירים נמוכים ושיווק נכון.