תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קריאה להנהלת המועדון - מנויי שער 7 במושבה
הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
היציע המזרחי באצטדיון המושבה ישמש את מנויי שערים 4-5 ו 7-8.
למי שלא מעודכן, ההנהלה החליטה לפצל את היציע למקומות עמידה שאינם מסומנים (למנויי השערים 4-5), ולמקומות ישיבה מסומנים (למנויי השערים 7-8).

להערכתי, 60% ממנויי שער 7 לא ישבו במשחקים בבלומפילד ולא נזקקו למקומות מסומנים. תמיד הסתדרנו בכוחות עצמנו וכל אחד מצא את הפינה שלו, בין אם בעמידה ובין אם בישיבה. הפלא ופלא, שער 7 בשנים האחרונות היה סולד-אאוט ואף אחד לא התלונן. מי שרוצה כסא מסומן ומקום ישיבה בטוח, יודע שיש לו את שערים 2, 13 לשם כך.
אי אפשר לקחת את יציע הסו קולד עידוד היחידי מלבד שער 5 ולסרס גם אותו. יש מספיק מקומות אחרים לאנשים שרוצים להגיע 5 דקות לפני השריקה ולשבת בכסא שלהם (לא שחלילה יש לי משהו נגד זה).

מעבר לכך, בשער 7 קיימות חבורות של אוהדים. קבוצות של 4, 8 ולעתים גם 20 אוהדים שמגיעים יחד שנים למגרש. יהיה קשה עד בלתי אפשרי לרכז את כולם במקומות מסומנים צמודים, והדבר הזה יגרור לעצבים ואי-סדר במקרה הטוב ולאי חידוש של מנויים קבועים במקרה הרע.

מה הפתרון?
מנוי יחיד ליציע המזרחי. ללא הבדלים. תנו לנו להסתדר. מי שרוצה לעודד ייצמד לגוש של שער 5, מי שרוצה לעמוד ולא לעודד ילך טיפה הצידה, ומי שרוצה לשבת בכיף ולפצח גרעינים עם הילד יילך עוד קצת הצידה ויהיה לו אחלה מקום שבעולם.

עדיין לא מאוחר. תבטלו את הקשקוש הזה.
ואני לא מדבר בכלל על העובדה שהעליתם את המחיר למחדשים בשער 7 ב- 100 שקלים למרות שטענתם שהמחירים לא עלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קריאה להנהלת המועדון - מנויי שער 7 במושבה
הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

לצערי המסר הזה בדיוק הועבר להנהלה וכרגע הם לא חוזרים בהם מהכוונה המקורית, שכבר התפרסמה רשמית באתר הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
צודק

מסכים ומחזק

איזה חרא זה אם שער 7 יהיה מסומן .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
צודק :hapoel: מצטרף לבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שזה עניין של כסף. אני מניח שלא רוצים להעלות את המחיר לשער 5, אז מנסים ליצוק איזשהו תוכן לפער המחירים.
אם היו עושים ממוצע של המחירים (מה שלדעתי צריך היה לעשות במקרה כזה), מנויים משער 5 היו מתבכיינים, ולא בצדק, כי הם מקבלים מוצר הרבה יותר טוב.

אם בפועל שערים 7-8 יעמדו איפה שבא להם וההנהלה לא תאכוף את זה, היא תהיה חשופה לתביעות, כי לא יהיה שום הבדל אמיתי בין היציעים ולא תהיה הצדקה לפער המחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:42 
Eros Ramazzotti כתב:
היציע המזרחי באצטדיון המושבה ישמש את מנויי שערים 4-5 ו 7-8.
למי שלא מעודכן, ההנהלה החליטה לפצל את היציע למקומות עמידה שאינם מסומנים (למנויי השערים 4-5), ולמקומות ישיבה מסומנים (למנויי השערים 7-8).

להערכתי, 60% ממנויי שער 7 לא ישבו במשחקים בבלומפילד ולא נזקקו למקומות מסומנים. תמיד הסתדרנו בכוחות עצמנו וכל אחד מצא את הפינה שלו, בין אם בעמידה ובין אם בישיבה. הפלא ופלא, שער 7 בשנים האחרונות היה סולד-אאוט ואף אחד לא התלונן. מי שרוצה כסא מסומן ומקום ישיבה בטוח, יודע שיש לו את שערים 2, 13 לשם כך.
אי אפשר לקחת את יציע הסו קולד עידוד היחידי מלבד שער 5 ולסרס גם אותו. יש מספיק מקומות אחרים לאנשים שרוצים להגיע 5 דקות לפני השריקה ולשבת בכסא שלהם (לא שחלילה יש לי משהו נגד זה).

מעבר לכך, בשער 7 קיימות חבורות של אוהדים. קבוצות של 4, 8 ולעתים גם 20 אוהדים שמגיעים יחד שנים למגרש. יהיה קשה עד בלתי אפשרי לרכז את כולם במקומות מסומנים צמודים, והדבר הזה יגרור לעצבים ואי-סדר במקרה הטוב ולאי חידוש של מנויים קבועים במקרה הרע.

מה הפתרון?
מנוי יחיד ליציע המזרחי. ללא הבדלים. תנו לנו להסתדר. מי שרוצה לעודד ייצמד לגוש של שער 5, מי שרוצה לעמוד ולא לעודד ילך טיפה הצידה, ומי שרוצה לשבת בכיף ולפצח גרעינים עם הילד יילך עוד קצת הצידה ויהיה לו אחלה מקום שבעולם.

עדיין לא מאוחר. תבטלו את הקשקוש הזה.
ואני לא מדבר בכלל על העובדה שהעליתם את המחיר למחדשים בשער 7 ב- 100 שקלים למרות שטענתם שהמחירים לא עלו.

אין מספיק ורדים בפורום הזה. ואם זה עניין של כסף, די ברור שהם יפסידו מנויים ל-7. אני למשל אנסה להשיג מנוי ל-5 במצב הקיים. לא מעוניין להלחם עם אנשים על מקום, לא בא לי להתחיל את זה אחרי 12 שנה עם מנוי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
בתור עומד שער 7 מצטרף
צריך להפציץ אותם בפייסבוק ובמיילים ובתקווה שזה יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
אגב, רוצים להקצות חלק מהיציע המזרחי לטובת מקומות ישיבה מסומנים? אחלה. פשוט תזיזו את קו ההפרדה - שממילא אינו פיזי אלא מלאכותי וכנראה יתוחזק על ידי מאבטחים - כך שישאיר שלושה יציעים (11, 13, 14) כגוש משותף ולא מסומן, ואת יציע 10 תגדירו כישיבה עם מקומות מסומנים. כל מי שנוהג לשבת בזמן משחקים בשערים 4, 7 ו-8 יוכל לקנות לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:01 
באמת שאני לא מבין את הטמטום הזה
יש שערים שיושבים בהם יש שערים שעומדים ומעודדים ויש שער אחד יחיד ומיוחד שבו אפשר לבחור מה עושים וגם את לוקחים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
הנה, אפילו השקעתי.
כרגע:
תמונה
אם יקבלו שכל:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
ולמה הקהל האורח מול שער 5 ולא שער 13 ו-2? אין שום הבדל בין הצדדים ביציע המערבי אם אני קורא נכון את התרשים שפורסם. לגמרי תמונת ראי. מה הקטע?
גם הורסים את הפוטנציאל של היציע המזרחי להיות גוש עידוד ענקי וגם זה. אני לא מצליח להבין את ההחלטות האלה. ניתוק מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:29 
מעבר לפגיעה בשער 7ז ה גם פוגע בשער 5 בכך שזה דוחק אותו לצד מסוים ביציע. יהיה טוב לכולם אם הפתרוןם של ערן יבוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת השבוע נאמר לי שכל המהלך הוא תוצאה של פניות שהגיעו למועדון בבקשה למקומות מסומנים. נזרום עם זה. כמה פנו - 50? 100? 500? נגיד. אם אני זוכר נכון, ביציע המזרחי יש כ-6500 מקומות. בואו אפילו נוריד 500 מקומות לטובת סידורי אבטחה, כרטיסים למחלקת נוער, לא יודע. נשארנו עם 6000 מקומות. אם מחלקים את היציע לארבעה חלקים, השער של הישיבה+מסומנים מקבל 1500 מקומות! זה די והותר. ואז אנחנו נשארים עם גוש חופשי של 4500, שבו הרוב יעמדו, תהיה דינמיקה יותר טובה של עידוד - וגם שם יוכלו אנשים לתפוס חלקים מסוימים ולשבת בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
חיכיתי שיצאו המנויים. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. דפקו לי את שער 7. הם לא נורמלים.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:41 
MoToBOy כתב:
בתור עומד שער 7 מצטרף
צריך להפציץ אותם בפייסבוק ובמיילים ובתקווה שזה יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 23:50 
כבר לא יודע מה יותר מטומטם ומעצבן מקומות מסומנים או שמשקרים והמחיר עלה ב100 שקל לשערי 7 ו8.(שלדעתי היו חייבים להוריד מחירים בשביל למשוך קהל ובטח שלא לעלות ולשקר)
אגב אם 7 ו8 יהיו מסומנים, מדוע שערי 2 ו13 צריכים לשלם יותר? אין פה כל היגיון! בבלומפילד עוד אפשר לתרץ עם גג ומקום ישיבה.. מה התירוץ עכשיו?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
כל הטימטום הזה נובע מזה שבכוח מנסים להצמיד את זה לסידורי היציעים בבלומפילד למרות שזה לא אותו אצטדיון.
בבלומפילד יש הבדל בין 5 ל-7 כי 5 מאחורי השער, ויש הבדל בין 2 ל-7 כי ב-2 יש גג.
בפתח תקוה אין את ההבדלים ההם ובכל זאת מנוי לשער 2 יצטרך לשלם יותר, וכדי שגם בשער 7 נשלם יותר מ-5 הופכים את זה ליציע ישיבה.

זה לא שעוברים אצטדיון למשחק אחד, ואז צריך להחליט איפה כל מנוי יושב,
פאקינג עוברים אצטדיון לשלוש שנים, מה קשור עכשיו שער 7 שער 2?
שיעשו יציע מערבי מסומנים ואורחים, יציע מזרחי עמידה, האולטראס יחליטו איפה הם מתמקמים, מסביב להם חלק יעמדו ובפינות מסוימות חלק ישבו ונגמר הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
גם אני כמובן מתנגד לנושא - החלטה נוראית.

אבל נקודה אחת חשובה:
זה יכול להיות יציע מסומן, זה לא אומר שאני חייב לשבת במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
בתור עומד בשער 7 אני מצטרף לקריאה.
לכותב שמעלי: הבעיה היא שכשאתה ביציע מסומן אתה לא יכול שלא להתייחס לקריאות: שב שב ולענות: "רוצה לשבת? לך לשער 2. זה כבר לא יהיה אפשרי. זאת הבעיה.

כל האוהדים העומדים בשער 7 עכשיו נתקלים בבעיה ובדילמה. לשבת ולהפסיק לעודד או לעמוד ולריב עם כל העולם.

שמישהו יוכיח לי שאפשר לעודד בישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 06:08 
שורה תחתונה זה שילוב של רצון להעלות מחיר ולרצות את יושבי שער 8 שרגילים לשבת כל המשחק.
אני לא רואה אותם חוזרים מזה בעיקר בגלל המחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 06:46 
יש רק 2 אופציות מבחינתי:
או שיבטלו את השטות הזו.
או שיוציאו מכתב פתוח לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
בעד בעד בעד (נושא האשכול)!!
ולמה לעזאזל ישנה חציצה בין אוהדי הפועל לאוהדי הפועל?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 07:35 
בן אדם עושה מנוי לשער 7,8, רוצה לרכוש מידי פעם כרטיס לילדים שלו. מה עושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 07:39 
שחר כתב:

זה לא דבר חדש, זאת בעיה שהייתה גם בשנתיים-שלוש האחרונות מאז ששער 7 סגור למנויים.
פשוט לא ניסו לפתור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:03 
שער 7 סגור למנויים כבר הרבה שנים, אבל אם היה לך מנוי פנוי של מישהו שאתה מכיר או פרסם איפשהו יכולת להביא מישהו איתך, עכשיו המישהו הזה יצטרך לשבת במקום של אותו מנוי ולא איתך. אי אפשר לשנות בבת אחת תרבות של שנים ארוכות, החבורות בשער 7 הן גדולות במקרים מסויימים ובלתי אפשרי לתאם עם כולם היכן לשבת ביחד ואני לא מדבר כבר על המחירים והחציצה המפגרת. זה יציע אחד וצריך להיות מחיר אחד וכל אחד יישב או יעמוד בהתאם למה שיתרגלו לאט לאט, כל פתרון אחר הוא הטמטום האופייני להנהלות הפועל לדורותיהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:05 
Eros Ramazzotti כתב:
ולמה הקהל האורח מול שער 5 ולא שער 13 ו-2? אין שום הבדל בין הצדדים ביציע המערבי אם אני קורא נכון את התרשים שפורסם. לגמרי תמונת ראי. מה הקטע?
גם הורסים את הפוטנציאל של היציע המזרחי להיות גוש עידוד ענקי וגם זה. אני לא מצליח להבין את ההחלטות האלה. ניתוק מוחלט.

אתה לא יכול לשים את הקהל האורח באותו צד של האולטראס.
מה שכן אני לא מבין מדוע לא שמו את האולטראס מול שער 2.
כאילו בכח מנסים לפגוע בעידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:14 
joshsoos כתב:
שער 7 סגור למנויים כבר הרבה שנים, אבל אם היה לך מנוי פנוי של מישהו שאתה מכיר או פרסם איפשהו יכולת להביא מישהו איתך, עכשיו המישהו הזה יצטרך לשבת במקום של אותו מנוי ולא איתך.

זה כמובן נכון, אבל זה סאב-סט אחר של הבעיה ששחר תיאר, שאותה פשוט לא לקחו בחשבון.
ובכלל, ברור שמישהו ישב וחשב איך אפשר לעשות את סידורי הישיבה, אבל זה כנראה היה מישהו שכבר הרבה שנים לא היה צריך לקנות מנוי או לשבת באחד מהשערים בתור אוהד.
בגדול זה לא היה מפריע לי, וגם המחיר היקר זה לא משהו שאיי פעם עצר אוהדי הפועל מלחדש מנוי, מה שצורם היא העובדה שהפועל זאת הקבוצה היחידה שמעורבים בה אוהדים (לטוב ובעיקר לרע) ושלעיתים מתגאה בשת"פ המיוחד הזה (שוב, לטוב ובעיקר לרע), ואף אחד לא הצליח לשבת שתי דקות עם אוהדים אמיתיים עם בעיות של אוהדים אמיתיים ולמצוא פתרונות בעונה שהיא גם ככה מאוד בעייתית בגלל הכישלונות המקצועיים ומעבר האצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:20 
מצטרף לבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:39 
מושקוביץ כתב:
שחר כתב:

זה לא דבר חדש, זאת בעיה שהייתה גם בשנתיים-שלוש האחרונות מאז ששער 7 סגור למנויים.
פשוט לא ניסו לפתור אותה.

אני פתרתי את הבעיה בכך שעשיתי מנוי לשער 8.

יש לי ילדה שלא תמיד רוצה ויכולה לבוא למשחקים, בשעות מאוחרות למשל.
מה אני אמור לעשות עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 08:50 
מושקוביץ כתב:
joshsoos כתב:
שער 7 סגור למנויים כבר הרבה שנים, אבל אם היה לך מנוי פנוי של מישהו שאתה מכיר או פרסם איפשהו יכולת להביא מישהו איתך, עכשיו המישהו הזה יצטרך לשבת במקום של אותו מנוי ולא איתך.

זה כמובן נכון, אבל זה סאב-סט אחר של הבעיה ששחר תיאר, שאותה פשוט לא לקחו בחשבון.
ובכלל, ברור שמישהו ישב וחשב איך אפשר לעשות את סידורי הישיבה, אבל זה כנראה היה מישהו שכבר הרבה שנים לא היה צריך לקנות מנוי או לשבת באחד מהשערים בתור אוהד.
בגדול זה לא היה מפריע לי, וגם המחיר היקר זה לא משהו שאיי פעם עצר אוהדי הפועל מלחדש מנוי, מה שצורם היא העובדה שהפועל זאת הקבוצה היחידה שמעורבים בה אוהדים (לטוב ובעיקר לרע) ושלעיתים מתגאה בשת"פ המיוחד הזה (שוב, לטוב ובעיקר לרע), ואף אחד לא הצליח לשבת שתי דקות עם אוהדים אמיתיים עם בעיות של אוהדים אמיתיים ולמצוא פתרונות בעונה שהיא גם ככה מאוד בעייתית בגלל הכישלונות המקצועיים ומעבר האצטדיון.

אני מאמין שעם האולטראס התייעצו על היציע שלהם, חוץ מזה לניר ענברים אין מושג מהחיים שלהם. משתקף מכך שבכח סיבכו הכל כשלמי שמסתכל על האצטדיון ברור שצריכות להיות שתי קטגוריות בלבד- מזרחי ומערבי, אחד ישיבה ואחד חופשי, כמו בטדי אצל הגן חיות למשל. מחיר אחיד של 1000 ( וחאלס כבר עם מנוי לנשים בהנחה ולא חלילה גמלאי, 2016 כבר ) ליציע חופשי ושיורידו את המחיר של הישיבה "2-13" שהוא מופרך לחלוטין.
העתק הדבק לאשכול הזה ולמייל/דף גייזבוק של המועדון, כבירי לעומת האחרים היה אוהד רגיל ויכול להבין על מה מדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: