NARKOTIKA כתב:
אני אתחיל בזה שיחסית ורטה נתן משחק בסדר.
אני רוצה לומר- הוא עדיין גורם לי לתלוש את השערות, אבל ביחס לאחרים אי אפשר באמת לסמן אותו כמטרה לתלונות היום.
אבל יש בקבוצה שלנו משהו שהוא פשוט נדיר (ולא לחיוב), ואני לא מדבר דווקא על המשחק נגד עכו-
יש לנו 2 מגינים שפשוט מסרבים, בתוקף, לקבל כדור לשטח, וזאת אולי העמדה הכי קריטית לשחקן לדעת לקבל כדורים כאלה.
התנועה שלהם היא תמיד בשליש הלא מסוכן, והיא אף פעם לא "דורשת" כדור.
אז אצל שיימן זה יותר בולט, אבל בגדול שניהם פשוט דורשים כדור לרגל, כל הזמן. בלתי אפשרי להתמודד ככה נגד בונקר.
אצל ורטה? זה אולי פחות בולט אבל מעצבן הרבה יותר, כי הוא כן שחקן מהיר, והוא פעיל, אז רוב ההתקפות כן עוברות דרך הצד שלו, ועדיין-
כל פעם שאנחנו באגף ימין הוא עושה את התנועה הזאת אחורה לקבל את הכדור במקום לשרוף את האגף ולנסות לעשות עקיפה לקו ההגנה המסודר.
התוצאה היא שאם זה לא במשחק מעבר או מהיר, כל התקפה שבאמת מנסים לבנות מובילה לשום מקום. ורטה בא לקבל כדור מהקשר שבא לקבל כדור ממנו עד שמאבדים. אני ברצינות כבר לא יכול לראות את הדבר הזה. לא ראיתי בשום קבוצה שרוצה לנצח 2 מגינים כל כך לא מגוונים. אי אפשר לנצח ככה קבוצה שמסתגרת טוב, וזה כן משהו שאפשר לעבוד עליו, בניגוד לשכל, שם אנחנו אבודים.
אני חייב לציין שגם שמתי לב לזה.
כמו גם לעובדה שורטה חייב, אבל חייב, לעצור את הכדור כשהוא מגיע אליו.
הרבה פעמים הוא קיבל כדורים במצב שיש לו "מסדרון" וכל מה שצריך זה לשלוח את הכדור בנגיעה קדימה ולרוץ. אבל הוא חייב לעצור, להסתובב, ובעצם לעצור את כל המומנטום של ההתקפה.