Raizi כתב:
מה הבעיה לאפשר הכנסת משקאות לאצטדיון? ענישה נורמלית ופרטנית מול האוהד ודברים כאלו לא יקרו עוד.
יש מגרשי כדורגל בהם מותר להכניס בקבוקים ללא מגבלות? אני רוצה לראות את זה עובד באנגליה איפה שהם הרבה יותר מנוסים ב"ענישה פרטנית", לפני שמנסים בבלומפילד בו זורקים חפצים כמעט בכל משחק גם בלי בקבוקים.
ציטוט:
מה הבעיה לחלק מים מהברז בכוס חד פעמית בחינם? אנחנו משלמים מספיק למנוי בשביל לקבל את הזכות לקבל כוס מים מהברז. ממש לא מעניין אותי שהכוס עלתה כמה שעלתה (כנראה לא יותר מ10 אג'.) שילמתי 1000 ש"ח על המנוי. מגיע לי לקבל שירות כמו שצריך.
יש ברזיות שתיה (4 בשער 5). תביא כוס חד פעמית מהבית (עולה הרבה פחות מעשר אגורות בסופר). מותר להכניס.
ציטוט:
מה הבעיה למכור כוס קולה(שנמזגת מבקבוק קולה שעולה 4 שקלים) במחיר ראוי והגיוני ולא בעשרה שקלים?? הרווח פה בכל מקרה עצום ומטורף. זה נראה למישהו הוגן?
כל עוד לא היו ברזיות, הטענות האלו היו מוצדקות. ברגע שיש ברזיות, אני לא בטוח. כדאי גם לזכור שאם הכנסות העיריה מדמי זיכיון ירדו, סביר להניח שהם יעלו את המחיר שהקבוצות משלמות על השימוש.
אני חושב שעדיף כרטיס ב-80 ש"ח וקרטיב ב-10 ש"ח על כרטיס ב-85 ש"ח וקרטיב ב-3 ש"ח.
ציטוט:
אני באמת חושב שצריך פעם אחת להחרים את המגרשים ולעשות רעש על הדברים האלו, כי לא צריך לשלם כלכך הרבה כסף על בילוי כדורגל כיף וחוויתי.
אתה לא משלם על כדורגל, אתה משלם על מותרות נוספות שאתה בוחר. ניסיון להציג כוס קולה ובירה ללא אלכוהול כצרכים בסיסיים שמישהו מוכרח לספק לך במחיר זול הוא מגוחך. כך רוב האוהדים רואים את זה, ולכן אין סיכוי ממשי לחרם כזה. נסה להחרים את המזנונים במקום. זה אולי ישפיע עליהם להוריד מחירים.