תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרכבים למשחקים שנותרו
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:03 
היו היום על המגרש הרבה יותר מדי שחקנים שלא יהיו פה בעונה הבאה.
אחרי ששבוע שעבר נשארנו רק תיאורטית, אני מבין שהיו אנשים בקבוצה ובהנהלה שחששו שהפועל חיפה תצליח להדביק הפרש שערים של מינוס עשרים ולעבור אותנו בטבלה. מגוחך, אבל וואלה, כמו שהפועל נראית אני לא מאשים אותם.
אבל מאחר והיום הבטחנו את ההישארות דה-פקטו, בשני המשחקים שנותרו אני מצפה ומקווה לראות הרכבים אחרים.
כמו שיודעים לפמפם לנו כבר חודש טוב מאוד הודעת והדלפות מפחידות לתקשורת בנוסח "חשוב מאוד שתקנו מנויים כי התקציב שנה הבאה מבוסס על מנויים והקבוצה תהיה מבוססת על אבוטבול ועל שחקנים צעירים כמו יחזקאל וספורי וכל השאר שחקנים מהנוער, מנויים מנויים מנויים, תקנו מנויים" אז אני מצפה שעכשיו הם יתנהגו כמו שהם מדברים.
אני מקווה שעוד היום נכנס בארי או מי מטעמו לחדרו של אלי כהן ואמר לו שהיום נשארנו בליגה ובשני המשחקים שנותרו ישחקו אך ורק שחקנים שחתומים לעונה הבאה ושחקנים שמצפים שישחקו בעונה הבאה וזהו.
וזה לא משנה אם אנחנו הולכים להפסיד כל משחק 10-0. אנחנו נשרוד את ההשפלה הזאת כי העונה קרו דברים משפילים בהרבה.
לא טוב לך ? אין בעיה, שב בבית, תקבל את השכר עד סוף העונה ואת הקבוצה ייאמן אחד ממאמני הכושר או אני לא יודע מי ורק שחקנים שיהיו בקבוצה בעונה הבאה ישחקו ויצברו טיפה ניסיון כבר מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרכבים למשחקים שנותרו
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
א. לא רוצה לראות את צמד המוזמנים למחנה האימון של המחלה על הדשא על הספסל ביציע ואם אפשר אז גם לא באימונים .
ב. אולי נראה איזה שחקן מהנוער המוצלח שלנו ..(דודי אלון , אור חסידים ..אחרים .. )
ג. מסכים בהחלט עם מושקוביץ .

משחק אחרון יהיה משחק מאד קובע ככל הנראה נגד אשדוד . לעלות בהרכב החזק ביותר .. (או במקרה שלנו הכי פחות חלש) !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:30 
לא מעניין אותי אשדוד, גם ככה זאת קבוצה על זמן שאול.
מעניין אותי ששחקנים שהולכים לשחק בהרכב של הפועל תל אביב בשנה הבאה, לפחות לפי נסיונות ההפחדה של ההנהלה, ישחקו כמו שיותר עכשיו במקום כל מיני אורחים לרגע או שחקנים שלא מסכימים להאריך חוזה או מושאלים ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לא מעניין אותי אשדוד, גם ככה זאת קבוצה על זמן שאול.
מעניין אותי ששחקנים שהולכים לשחק בהרכב של הפועל תל אביב בשנה הבאה, לפחות לפי נסיונות ההפחדה של ההנהלה, ישחקו כמו שיותר עכשיו במקום כל מיני אורחים לרגע או שחקנים שלא מסכימים להאריך חוזה או מושאלים ממכבי.

צריך לשחק ספורטיבי אם אנחנו מעורבים במאבק הירידה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:50 
תקשיב, אנחנו הולכים לשחק בשנה הבאה, כאמור על פי ההפחדות של ההנהלה, עם ההרכב הכי לא מנוסה שהפועל עלתה איתו שנים.
מבחינתי שהשחקנים שיעלו ישחקו הכי ספורטיבי, יש להם מה להוכיח לקראת העונה הבאה, תאמין לי, וזה מה שצריך להגיד לכל מי שיהיו לו טענות,
שלשם שינוי הפועל תל אביב מסתכלת על עצמה ומתעסקת רק בעצמה ובהכנות שלה לעונה הבאה ולא בקבוצות אחרות או בקהלים אחרים או במה גיא לוי אמר או לא אמר.
אפשר לחשוב מה היה בכל השנים האחרונות שקבוצות עלו למשחקים האחרונים צעירים. קצת ציקצוקים ועברו הלאה. ולנו עוד יש סיבה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם מה שאתה אומר יש רק בעיה אחת.
חוץ מכמה שחקנים בודדים, אי אפשר לדעת מי יהיה פה או לא יהיה פה בעונה הבאה לכן זה קצת בלתי אפשרי לביצוע.
ברור שבאלדה, ביטון, והגרמנים לא יהיו פה בעונה הבאה. משה אוחיון? ליאור לוי? שלומי אזולאי? מתן אוחיון? לגבי כל אלה אי אפשר באמת לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:06 
סבבה, שכל מי שלא נשאר בוודאות לא ישחק. יש הרבה. כנ"ל מושאלים עם אופציות או בלי אופציות.
אם יש מישהו ש-99% הולך ו-1% נשאר, שישחק, אין בעיה.

עריכה - ואני מאמין שהקבוצה יודעת טוב מאוד על מי היא מתכוונת להילחם שישאר ועל מי היא מוותרת או לא הולכת להתאמץ להשאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:15 
ממי ששיחק היום:
אלמדון לא יהיה שוער ראשון גם אם הוא ישאר, שיתנו לדודי אלון או לאביחי דהן.
לקולין אין חוזה לשנה הבאה והשם שלו לא עלה בפירסומים בתור מישהו שנשאר.
משה אוחיון אותו דבר, להיפך, רק דיברו על כמה הוא הולך להיות יקר יותר בשנה הבאה ולכן לא ישאר.
מתן אוחיון אם אני מבין את המצב זה בדיוק כמו משה אוחיון.
לא יודע אם סארי פאלח מושאל/חתום/חצי מושאל/קומבינה אחרת ולא יודע לכמה זמן.
סאשה הולך, שיטוס כבר עכשיו לחופשה בברזיל, תודה ושלום.
זגורי כבר אמרו שלא ישיארו אותו אבל אני לא יודע איך זה מסתדר עם החוזה שלו לעוד שנתיים אני חושב.
לגבי אזולאי, גם השם שלו לא עלה בתור מישהו שיישאר.
וכשאני מדבר על שמות שעלו אני מדבר על כל הפרסומים באתרים בחודש האחרון:
"שי אבוטבול, שגיב יחזקאל, רמזי ספורי וצעירים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
סבבה, שכל מי שלא נשאר בוודאות לא ישחק. יש הרבה. כנ"ל מושאלים עם אופציות או בלי אופציות.
אם יש מישהו ש-99% הולך ו-1% נשאר, שישחק, אין בעיה.

עריכה - ואני מאמין שהקבוצה יודעת טוב מאוד על מי היא מתכוונת להילחם שישאר ועל מי היא מוותרת או לא הולכת להתאמץ להשאיר.

אם ככה אז אני לא חושב ששיחק היום אף שחקן שהוא ב-100% לא ימשיך פה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:17 
לא מסכים. כמו שכתבתי למעלה, יש שלושה שנשארים בטוח.
לגבי כל השאר אני בטוח שהרשימה של ההנהלה נשארים/הולכים/מתנדדים היא הרבה יותר ברורה ממה שאתה חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:31 
הבעיה שההנהלה או צוות מקצועי או אלוהים יודע מה צריכים לבנות כאן סגל מכמעט 0, במיוחד בזרים, לוקאש סאשה הוא סוג של מניה בטוחה שאנחנו יודעים מה הוא שווה, הוא מחויב במשחק שלו ואולי הוא רב על יותר כסף אבל לגיטמי עבור זר, במקום להביא איזה פלופ של דהאן - למה לא לנסות לבנות איזה שלד במטרה להשיג מקום בפליאוף העליון?

זה טמטום לריב איתו על 30 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:44 
לוקאס סאשה זה לא האישיו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:55 
הבעיה היא שאני לא חושב שגם בהנהלה יודעים כרגע מי עוזב באופן וודאי (למעט מושאלים של מכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: