Raizi כתב:
דגל אדום כתב:
בשער 5 היו חבורה של 5-6 שבמשך כל המשחק לא הפסיקו לקלל את השחקנים שלנו. ואני לא מדבר רק על רייכרט וגולדברג. את כולם.
גועל נפש קולני ומאיים.
בשלב מסויים צעקתי לעברם "יאללה מכבי" - וכשלא הבינו למה, אמרתי להם שעם התנהגות כזו הם יכולים בשקט להיות קהל של ההם.
בערך 3 דקות הם צעקו מעט פחות, אבל אז חזרו לעצמם והמשיכו לקלל.
נראה לי שבסוף המשחק הם אשכרה התבאסו שניצחנו.
לא חסרים כאלו בכל היציעים.
שלא נדבר על 7 ששם לא חסרים שורקי בוז ומקללי שחקנים למיניהם.
לצורך העניין, ישראל זגורי שיהיה גרוע כמה שאפשר, זה שתצעקו לו בוז ותעיפו עליו קללות זה לא יעזור לו להיות שחקן טוב יותר, רק יעשה לו יותר לחץ ויוריד לו את הביטחון. נכון ששחקן כדורגל אמור לשים זין על כל הקללות מהיציע אבל אין ספק שזה לא מועיל.
לקלל שחקן ממורמי שער 5 או 7 זה לא מועיל בדיוק כמו שזה לא מזיק.
לא מבין למה אוהד שמקלל נחשב לאוהד מכבי, יש הרבה אוהדים שזאת חלק מהדרך שלהם להוציא עצבים באמצע המשחק בעיקר בעונות האחרונות שיש הרגשה כללית שמשהו מטפטף עלינו וזה לא גשם.
בנימה אישית, כן גם לי יוצא לקלל לפעמים שחקנים, אם זה עושה אותי פחות אוהד מבחינתך שיבושם לך.
אף פעם לא הבנתי מה האישו הגדול בקללות נגד שחקנים תוך כדי משחק (אני מבדיל את זה מללכת 5 מטר משחקן מסוים ולקלל אותו בחימום נניח אלף אלפי הבדלות), לא חושב שתמיד צריך לעטוף אותם בחום ואהבה, בשנים האחרונות שיחקו פה שחקנים שלקחו את הקהל שתמך בהם בכל מחיר כמובן מאליו, לפעמים צריך להראות את היד השנייה. בדיוק כמו שב-4-0 מצאתי לנכון לשרוק בוז ולא הרגשתי פחות אוהד או פחות תומך, זה מה שהגיע להם.