דרמה בחודורוב: איתי מרדכי מסרב לעזוב את חדרו
ynet
מנהל מחלקת הנוער של הפועל ת"א, שפוטר בשיחה של חצי דקה עם איל ברקוביץ', הגיע למתחם האימונים בטענה שלא קיבל מכתב פיטורים ומסתגר בחדרו. גורמים במחלקת הנוער על ההתנהלות של ברקוביץ': "יש פה אווירת טרור". תגובת האדומים תובא בהמשך
דרמה במתחם האימונים בחודורוב. כפי שנחשף לראשונה ב-ynet ספורט, ביום ראשון האחרון, המנהל המקצועי של הפועל תל אביב, איל ברקוביץ', הודיע בשיחה שארכה כחצי דקה למנהל מחלקת הנוער, איתי מרדכי, המחזיק בחוזה לעונה נוספת, שעליו לעזוב את תפקידו מיידית.
אלא שמי ששיחק עם ברקוביץ' במשך מספר עונות במכבי חיפה, בחר להגיע בצהריים (ג') לחדרו במחלקת הנוער ומסרב לעזוב מאחר שלא נערך לו שימוע כדין, והוא לא קיבל מכתב פיטורים.
מרדכי הגיע לחדרו בחודורוב, הודיע לחשב יניב משולם כי הוא זמין לקבל כל עבודה שתינתן לו מתוקף תפקידו כמנהל מחלקת הנוער. "איל קיים איתי שיחה של 25 שניות", הסביר מרדכי.
"הוא אמר לי שאין לו כסף ואני צריך לעזוב את התפקיד. זהו. לא ביצעו לי שימוע, לא קיבלתי מכתב פיטורים, כלום. בצורה הכי שכונתית".
"שיעשו לי שימוע, אנחנו מדינת חוק. שיתנו לי מכתב פיטורים ואז אעבור", הסביר מרדכי, בעוד אנשים בסביבתו אמרו: "ברור שזה לא עניין מקצועי. הוא לא רוצה את רן בן שמעון או את מרדכי, רק להביא אנשים משלו. גם מאמני הנערים בדרך החוצה ועשו שם עבודה מצוינת. יש פה ברדק אחד גדול".
עוד מתברר כי בשיחה הקצרה, ברקוביץ' הסביר למרדכי ההמום שבכלל הגיע אחרי ההצלחה הגדולה עם קבוצת הנערים שזכתה במקום השני בטורניר בצרפת בכדי להתכונן לקראת העונה הבאה,
כי אין לו כסף להמשיך להחזיק אותו והוא מחפש מנהל מחלקת נוער בשכר של 5,000 שקלים בלבד.
"הרי לא תחסוך פה כלום, יש לי חוזה שאתם צריכים לשלם ועוד תוסיף מישהו", אמר מרדכי לברקוביץ', שהשיב: "אנחנו חברים ואני לא רוצה לפגוע בך". מרדכי השיב לו: "אתה גודע לי את הפרנסה למשפחה שלי, במה אתה בדיוק לא פוגע בי?!". ברקוביץ' עוד הרגיז מאוד את מרדכי ואמר לו כי יהיה מוכן להשאיר לו את הרכב בינתיים.
גורמים במחלקת הנוער אמרו: "יש אווירת טרור בחודורוב. אייל מחק ביומיים את כל מה ששוקם פה במשך שנה שלמה. אנשים לא מבינים שיש משפחות מאחורי כל הפיטורים האלו, אין שכונה גדולה מזו. מאמנים מפוטרים פה אחד אחרי השני, אנשים עם חוזים, הכל בשלוף. לא לכולנו יש מיליוני שקלים בבנקים, שלא חבל לנו על עוד 2,000 שקל בחודש".
תגובת הפועל תל אביב תובא בהמשך.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4528881,00.html