עידו חג'ג' : "היום אין סמלים בהפועל ת"א, נמכור את דמארי ביותר מ-2 מיליון יורו"
http://sport2.thepost.co.il/content/100378מאת: מערכת ספורט2 צילום: האתר הרשמי
"כשראינו איך אייל ברקוביץ' עובד, נדלקתי עליו", כך אמר היום אחד מבעלי המניות והאיש החזק בקבוצת הניהול של הפועל ת"א, עידו חג'ג' ל-FM103.
"ברקוביץ' גדל באנגליה וראה את ההנהלות שם. אני רואה מה הוא מייצר בתוך ימים ואני נדהם מהסדר שעשה במתחם חודרוב". הוסיף חג'ג' על ברקוביץ' ומיד התייחס לתוכנית הקיצוצים.
"השחקנים מאוד אוהבים את המועדון. כשיכולנו לתת להם הם קיבלו, עכשיו זה הזמן שלהם להחזיר. אנחנו גם באים לקראתם, מקצצים בשכר ומאריכים את החוזים. קיצצנו גם חלק מהמענקים לאירופה".
חג'ג' הוסיף: "אנחנו מנסים למצוא קבוצה לשחקנים שאין להם מקום אצלנו, ולאלו שיש, אנחנו מבקשים מהם לקצץ. עם סלים טועמה עדיין לא דיברנו. יש המון סמלים, גם אנטבי. היום הפועל ת"א לא יכולה להרשות לעצמה לשלם כמו בעבר, ואין לנו מקום לסמלים". ירה האיש החזק בהפועל.
על המעורבות שלו בקבוצה אמר חג'ג: "באתי במגמה לעזור לקבוצה. אני רוצה להגיע מ-45 מיליון שקל תקציב בעונה שעברה ל-26 מיליון העונה ולהישאר עם כמעט אותו סגל. אני יכול לומר שהשנה אני יותר דומיננטי".
יש לציין, כי בעונה שעברה, אוהדי הפועל ת"א רכשו 9000 מינויים, דבר שלא צפוי לקרות העונה, נוכח מדיניות הרכש והקיצוצים הצפויים. "ככל שיהיו לי פחות מינויים, תהיה לי הכנסה גדולה יותר מכרטיסים". ציין חג'ג' תוך כדי שהוא מבהיר שנושא זה לא מדאיג אותו.
לאחר מכן חג'ג' התייחס למלך השערים של הקבוצה, עומר דמארי: "באיזה שלב נמכור אותו והסכום שלו יהיה סביב שני מיליון יורו. אני מבטיח לכם שזה יהיה יותר. בואו נדבר עוד חודש-חודשיים".
על ורמוט: "גילי שחקן מצוין, היה לו ביקוש מצד שתי קבוצות בארץ, ולא הסכמנו למכור אותו. גילי בא לקראת המועדון והוא גם יסיים את הקריירה פה".
חג'ג' המשיך להעריף שבחים על המנג'ר הטרי: "ברקוביץ' כיוון מהתחלה על אסי דומב. אני מאוד מאמין בו. בשום מצב לא שמענו את השם בלבול. מהרגע הראשון שאייל הגיע, עלה השם של דומב. אייל לא קל, אבל דווקא בגלל זה אני מאוד אוהב אותו. הדבר שהכי קשה לו זה להוריד לשחקן שכר, ולפגוע בו בכיס".
לסיום, חג'ג' שם סוף לסאגת מחנה האימונים שתערך הקבוצה בארץ ולא בחו"ל: "כל הדיבורים מסביב זה שטויות, הכל היה משיקולים שלו, גם כשהצלחנו לגייס כסף למחנה אימונים, הוא אמר שנישאר בארץ. בשנה שעברה בנינו על אירופה, והשנה לא. אולי זה מה שיעזור לנו".