תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל 2.6 דיונים
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:24 
סמל אישי של המשתמש
נאור פסר הוא מגן ? בלם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 2.6 דיונים
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:30 
מקווה שאיכשהו עומר ישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
נאור פסר הוא מגן. ימני ברגל, אבל משחק במכבי פ״ת מגן שמאלי. מקווה מאוד שזו בדיחה

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 02 יוני 2014, 04:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
מי שצופה כרגע במחצית הראשונה של הנבחרת מקבל עוד הוכחה לכך שגילי הוא השחקן הישראלי מספר 1. פשוט אין דברים כאלה. הלוואי שיישאר, אבל לא אוכל להאשים אותו אם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:46 
Adom Bdam כתב:
מקווה שאיכשהו עומר ישאר

זכית בפרס האופטימיסט היומי.
אלא אם מישהו יקווה שירכשו אותנו בימים הקרובים בהמשך השרשור.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
מי שצופה כרגע במחצית הראשונה של הנבחרת מקבל עוד הוכחה לכך שגילי הוא השחקן הישראלי מספר 1. פשוט אין דברים כאלה. הלוואי שיישאר, אבל לא אוכל להאשים אותו אם לא

ורמוט, נאתכו והזבל הכי טובים במגרש בצד הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:49 
גילי מדהים
עומר עם 2 החמצות מחרידות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 03:50 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ורמוט, נאתכו והזבל הכי טובים במגרש בצד הישראלי

זה פשע להזכיר את שניהם באותו משפט איתו בכל הנוגע למשחק הזה. זהבי עם 3 מצבים מעולים כבש שער אחד ומלבד זה שום דבר מיוחד, נאתכו דווקא אחד הפחות טובים אצלנו, אבל גילי פשוט נראה רמה מעל. כל פעם שהכדור מגיע אליו קורה משהו מסוכן. כנראה רק שהוא יהיה במקום אחר אנשים כאן יבינו באיזה שחקן מדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 04:24 
סמל אישי של המשתמש
זנבי כבש ורץ לחבק את גילי, עכשיו טל בן חיים כבש וגילי ודמארי רצו לחבק אותו.
אני יודע שזה קצת פתטי אבל צובט לי לראות את זה :cry:
עריכה: גילי ענק היום. עכשיו עשה כדרור קטן בעט בעיטה מצוינת למשקוף ודמארי ( :HEART2: ) תיקן ובעט לרשת.

בקשר למחנה אימונים, אם זה כל כך יקר אז דווקא לא כזה נורא שיעשו מחנה אימונים כמו שצריך בארץ. חוץ מגיבוש זה לא בהכרח נותן הרבה דברים אם עושים משחקים כמו שצריך בארץ אפשר לתרגל טקטיקות והרכבים ולעבוד על הכושר גם בארץ.
גם ככה בדרך כלל במשחקי אימון פוגשים קבוצות הזויות שלא בהכרח עוזרות במשהו.
וטיול גיבוש אחד לפחות יהיה לנו במשחק חוץ הראשון באירופה שהוא גם יהיה משחק קצת יותר רציני ממשחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
עריכה: גילי ענק היום. עכשיו עשה כדרור קטן בעט בעיטה מצוינת למשקוף ודמארי ( :HEART2: ) תיקן ובעט לרשת.

בקשר למחנה אימונים, אם זה כל כך יקר אז דווקא לא כזה נורא שיעשו מחנה אימונים כמו שצריך בארץ. חוץ מגיבוש זה לא בהכרח נותן הרבה דברים אם עושים משחקים כמו שצריך בארץ אפשר לתרגל טקטיקות והרכבים ולעבוד על הכושר גם בארץ.
וטיול גיבוש אחד לפחות יהיה לנו במשחק חוץ הראשון באירופה שהוא גם יהיה משחק קצת יותר רציני ממשחק אימון.

כמה זה יקר? יקר גם לקבוצות עניות בארץ שהן טסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 05:33 
:cry: :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 05:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ChEGi כתב:

כמה זה יקר? יקר גם לקבוצות עניות בארץ שהן טסות?

200 אלף שקל עלות המחנה אשתקד.
בערך 60 אלף דולר.
סכום שהפועל עכו עומדת בו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 05:43 
המצב דרעק, אבל צריך גם לקחת בערבון מוגבל את הכותרת המפוצצות. יש מספיק עיתונאים שמחכים לברקו בפינה ומתים לראות אותו נכשל.
הוא חייב לסתום את הפה ולא להיגרר למשחק הזה. וכושלאמא של חג'ג שגורם לי להיות בעד ברקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
המצב דרעק, אבל צריך גם לקחת בערבון מוגבל את הכותרת המפוצצות. יש מספיק עיתונאים שמחכים לברקו בפינה ומתים לראות אותו נכשל.
הוא חייב לסתום את הפה ולא להיגרר למשחק הזה. וכושלאמא של חג'ג שגורם לי להיות בעד ברקו

כל מילה.
במיוחד הדברים אמורים לגבי צנציפח שידוע בכתבות המפרגנות שלו להפועל ואחרי כל ידיעה או כתבה חיובית בערוצים האחרים (כמו הכתבה המעולה בוואלה אתמול) קופץ עם כתבת לכלוך כתגובה.
במצב הכלכלי הנוכחי של הפועל יהיו הרבה החלטות שלא נאהב ושיראו מטומטמות כלפי חוץ, יש כאן מערכת שמנסה להתאושש משנה נוראית ועם גרעון מטורף. הדבר הכי חשוב במצב של חוסר ודאות הוא לעבוד לפי תוכנית מסודרת עם מספר אלטרנטיבות להעמדת קבוצה ראויה במסגרת התקציב הנוכחית , ואני מאוד מקווה שלחג'ג' יש אחת כזו כמו שאני מניח שיש לו בעסק הפרטי שלו.
מהרגע שהוחלט שזו המתכונת שהולכים איתה (חג'ג' כבעלים וברקו כמנג'ר מקצועי) , גם אם זה לא ההרכב שרובנו היינו רוצים לראות בקודקוד המועדון, אפשר וכדאי להניח את הגרזן בצד ולתת להם קצת זמן לנסות ולהרכיב כאן משהו ראוי. קחו אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 06:46 
אפילו עם דמארי הם מצליחים להסתכסך. פשוט יש לנו כשרון מיוחד להחריב דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 06:52 
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כל מילה.
במיוחד הדברים אמורים לגבי צנציפח שידוע בכתבות המפרגנות שלו להפועל ואחרי כל ידיעה או כתבה חיובית בערוצים האחרים (כמו הכתבה המעולה בוואלה אתמול) קופץ עם כתבת לכלוך כתגובה.
במצב הכלכלי הנוכחי של הפועל יהיו הרבה החלטות שלא נאהב ושיראו מטומטמות כלפי חוץ, יש כאן מערכת שמנסה להתאושש משנה נוראית ועם גרעון מטורף. הדבר הכי חשוב במצב של חוסר ודאות הוא לעבוד לפי תוכנית מסודרת עם מספר אלטרנטיבות להעמדת קבוצה ראויה במסגרת התקציב הנוכחית , ואני מאוד מקווה שלחג'ג' יש אחת כזו כמו שאני מניח שיש לו בעסק הפרטי שלו.
מהרגע שהוחלט שזו המתכונת שהולכים איתה (חג'ג' כבעלים וברקו כמנג'ר מקצועי) , גם אם זה לא ההרכב שרובנו היינו רוצים לראות בקודקוד המועדון, אפשר וכדאי להניח את הגרזן בצד ולתת להם קצת זמן לנסות ולהרכיב כאן משהו ראוי. קחו אוויר.

די נו. מבטלים מחנה כי לקיסם יש התחייבות בארץ, מקצוענות ורסנו. אין להם מושג מה הם עושים, אף אחד מהם לא מבין בניהול מעדון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
סוס, זה לא קשור להבנה. אין רצון כזה בכלל וזה הכי מטריף.
סומך על צ'קול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 06:56 
Asafas כתב:

טוב אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:00 
Asafas כתב:

די כבר עם השטויות האלו !
מי בדיוק הסתכסך עם דמארי ?
מה בגלל שהוא אמר או מישהו שמע אותו אומר שלא דיברו איתו ?
חלאס כבר לקחת כל מילה של עיתונאי סוג ז' כמו צנציפר
יש כמה עיתונאים שלא הייתי מאמין למילה שיוצאת להם מהפה גם אם לפעמיים בטעות הם מדווחים משהו נכון
צנציפר
שפיכצקי (ממתי הוא חזר לסקר אותנו ?)
ואופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:00 
כנראה שנצטרך להתרגל לשמות כמו נאור פסר ושאלוהים ישמור אותנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:01 
עוד פעם, מה שמטריד זה פחות ביטול מחנה האימון ויותר הרוח הניהולית שהמהלך משדר. מאוד מאוד מתיישב עם הסגנון של ברקוביץ (שהכי רחוק בעולם מהתנהלות מחושבת, חכמה ושיטתית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
זה עושה לכם טוב להתלונן על תלונות חוזרות מהשנה האחרונה?

יאללה שחררו. המצב באסה. שבו בשקט וחכו לראות מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:

כשאשמע רעשים מוזרים מהמנוע באוטו שלי שוב ושוב בזמן הנסיעה, אז להמתין לראות מה יקרה או ללכת לבדוק?
ההתנהלות של חג'ג' וברקוביץ' משמיעה אחושילינג עם תעודות רעשים במנוע. האינטרס הלאומי שלנו כאוהדי הפועל הוא להיות נחמדים כי אנחנו במבחן תדמיתי? בסדר אז לפחות שאלו יהיו הסיבות ולא להגיד שהריח מסריח אבל ניתן לו זמן כי אולי הוא לא יהיה מסריח. בנתיים הסירחון מבריח מכאן את גילי ומבריח מאיתנו את הכבוד כמועדון גדול והשחקנים בקרוב גם ישלמו על הציוד שלהם

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 02 יוני 2014, 07:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Maor7 כתב:

כשאשמע רעשים מוזרים מהמנוע באוטו שלי שוב ושוב בזמן הנסיעה, אז להמתין לראות מה יקרה או ללכת לבדוק?
ההתנהלות של חג'ג' וברקוביץ' משמיעה אחושילינג עם תעודות רעשים במנוע. האינטרס הלאומי שלנו כאוהדי הפועל הוא להיות נחמדים כי אנחנו במבחן תדמיתי? בסדר אז לפחות שאלו יהיו הסיבות ולא להגיד שהריח מסריח אבל ניתן לו זמן כי אולי הוא לא יהיה מסריח.

זה לא עניין של נחמדים, זה עניין של לטחון מים (כן, ברור לי שזו מטרת הפורום בכללי) על כלום.
כן מחנה לא מחנה
כן נאור פסר לא נאור פסר

זה דברים שטותיים כשאתה מבין את המצב הכללי של הפועל תל אביב כיום. אני באמת מתקשה להתרגש מזה שהפועל תעשה מחנה אימונים בערד ולא בברלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
dino כתב:
Maor7 כתב:

ההתנהלות של חג'ג' וברקוביץ' משמיעה אחושילינג עם תעודות רעשים במנוע. האינטרס הלאומי שלנו כאוהדי הפועל הוא להיות נחמדים כי אנחנו במבחן תדמיתי? בסדר אז לפחות שאלו יהיו הסיבות ולא להגיד שהריח מסריח אבל ניתן לו זמן כי אולי הוא לא יהיה מסריח.

זה לא עניין של נחמדים, זה עניין של לטחון מים (כן, ברור לי שזו מטרת הפורום בכללי) על כלום.
כן מחנה לא מחנה
כן נאור פסר לא נאור פסר

זה דברים שטותיים כשאתה מבין את המצב הכללי של הפועל תל אביב כיום. אני באמת מתקשה להתרגש מזה שהפועל תעשה מחנה אימונים בערד ולא בברלין.

ולמה המצב הכללי צריך להיות ככה זאת השאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Maor7 כתב:
dino כתב:
Maor7 כתב:

כן מחנה לא מחנה
כן נאור פסר לא נאור פסר

ולמה המצב הכללי צריך להיות ככה זאת השאלה?

הייתי עונה לך אם היה לי מושג אבל התעייפתי מלחרוש בזה.
היום אני קם בבוקר בידיעה שלקבוצה שאני אוהד אין בעלים, אין כסף(בוררות/גנבים וכו' - שורה תחתונה אין כסף) ואין מאמן. אין מי שמסנן את כל מה שנפלט לתקשורת, אין מי שיגונן על המועדון הזה מפני כל הרע שעונת המלפפונים מביאה איתה. אז הגעתי למסקנה שאין במה להילחם.
אני אולי תמים אבל אני באמת מאחל הצלחה גדולה לברקוביץ', לא חושב שיש לו כוונות רעות אני באמת מאמין שהוא רוצה להצליח עם הפועל (גם אם זה לטובתו האישית בלבד). עומד לצידו מאמן צעיר, שגם במקרה שלו אני בטוח שהוא חולם להצליח עם הפועל השנה לא פחות ממה שאני חולם. כל שאר הבעיות הפרטניות עם השחקנים זה כבר מעבר ליכולתנו. נצטרך להתכונן לגרוע מכל ולקוות לקצת טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:31 
צנציפר גם במסיבת העיתונאים בזמן השאלות, חזר ואמר לברקוביץ' שדמארי רוצה להישאר בהפועל אם ישדרגו לו את השכר והוא ביטל אותו ואמר לו שזה לא נכון וגם אמר את המשפט שמצוטט מהכתבה.
גם במקרה הזה אין מה לבוא בטענות לתקשורת. ידיעה לגיטימית מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
הבנזונה הזה ברקוביץ מקבל פאקינג 400 אלף מהפועל. איך אנחנו בכלל מאפשרים לו לעשות כסף מהצד???
שונא אותך, סומך על צ'קול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
הבנזונה הזה ברקוביץ מקבל פאקינג 400 אלף מהפועל. איך אנחנו בכלל מאפשרים לו לעשות כסף מהצד???
שונא אותך, סומך על צ'קול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:37 
דווקא זה הדבר היחיד שעוד אפשר להבין... הוא תכנן את זה מזמן והתחייב להיות נוכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: