תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 2.6 מידע
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 02:45 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 2.6 מידע
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 02:56 
לפי ישראל היום- נאור פסר מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 07:01 
ידיעות

דמארי -
"שמעתי שאייל ברקוביץ' אמר במסיבת עיתונאים שאני לא רוצה להישאר בהפועל, חבל, כי הוא בכלל לא דיבר איתי (על ברקו) ואני לא יודע איך הוא אומר משפט שכזה. מבחינתי אם ישדרגו את שכרי, אני מוכן להישאר".
"זה מועדון שאני אוהב ורוצה להישאר בו".
דמארי לא אהב את מה ששמע מברקו בתקשורת ורצה להבהיר את הנקודה עבור האוהדים!
כרגע דמארי מעדיף אירופה אך אין הצעה קונקרטית ולכן במידה ושכרו ישודרג הוא יהיה מעוניין להישאר.

גורמים בהפועל - "במקום לשחרר ספינים על פנייה לבניון, שימצא כסף להשאיר את השחקן הכי חשוב במועדון".

המו"מ עם גילי נקלע למבוי סתום כאשר שני הצדדים לא מצליחים להגיע להבנות בנוגע להארכת החוזה בתמורה לקיצוץ.

לראשונה מזה עשרות שנים, הפועל לא תצא למחנה אימון בחו"ל, אלא תקיים אותו בארץ (כפר בלום, קיסריה או בית הנבחרות).
סיימון כץ כבר יצא לסגור מחנה בפולין ב 400 אלף ש"ח ושהיה אמור להיות ממומן ע"י איש עסקים פרטי.
עוד על החפיפה של קייטנת הכדורגל של ברקו (מה 1/7 ועד ל 5/7) ליד זכרון יעקוב. אמור לבקר שם במהלך הקייטנה כפעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
גילי היום בגלי צה"ל אצל רסקין בבוקר (מזכרון):
- דיברו בעיקר על הנבחרת.
- אמר שהוא בשיא כושרו ומרגיש מצוין.
- ברך את נבחרת הנוער וציין בגאווה שהיו שם שלושה שחקנים של הפועל בהרכב.
לגבי הפועל:
- אם לא הייתי רוצה להיות בהפועל כבר לפני חודש הייתי בקבוצה אחרת.
- מחמיא לי מאוד שברקוביץ שם אותי בחזית. תמיד היו ממני ציפיות כאלה, גם אם זה לא נאמר כך בעבר.
- אנו במו"מ - יותר חשוב לי העתיד המקצועי שלי, ז"א חוזק הקבוצה בה אשחק, יותר מאשר עתידי הכלכלי (נאמר פעמיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 2.6 מידע
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
לברקוביץ' אין כל כוונה לוותר על גילי ורמוט
ברקוביץ יהיה מוכן לוותר על עוד שחקן בסגל, רק כדי לא לתת לוורמוט לעזוב
http://www.one.co.il/Article/234466.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 14:58 
מתוך ספורט2

דמארי דורש מהפועל העלאה בשכרו
02/06/2014 | 11:45
ברקוביץ' ייפגש עם החלוץ, שמעוניין במשכורת ש"תהלום את מעמדו". חיים מגרלשוילי מועמד

מאת: דורון בר

שחקני הפועל תל אביב ממתינים לפגישה עם איל ברקוביץ' כדי לדעת מה התוכניות של המנג'ר לעונה הבאה, וכן מה יהיה גובה הקיצוץ בשכרם לפני החזרה לאימונים. לאחר שפרקליטיו של גילי ורמוט הודיעו כי הם מתנגדים להצעת הקבוצה לקיצוץ בשכרו של השחקן תמורת הארכת החוזה בשנתיים, אמור ברקוביץ' להיפגש בסוף השבוע עם הקשר וכן עם עומר דמארי.

האדומים עדיין לא קיבלו שום הצעה מעשית ממועדון אירופי שיהיה מוכן לשלם על דמארי 1.5 מיליון יורו, שיתחלקו גם עם נשיא מכבי פתח תקווה לשעבר, עמוס לוזון. החלוץ לא פוסל את האפשרות שהוא ימשיך בקבוצה בעונה הקרובה ויבקש להעלות את שכרו העומד על 170 אלף דולר ל"שכר שיהלום את מעמדו". עם זאת, בהפועל נחושים למכור את דמארי, שיעבור רק לאירופה.

ברקוביץ' מעוניין לצרף לקבוצה את חיים מגרלשוילי, אשר סיים את חוזהו בלרנקה הקפריסאית ומחזיק את כרטיסו. המגן השמאלי בן ה-32 שיחק בעבר בארץ במדי הפועל חיפה, מכבי חיפה, מכבי ת"א, מכבי פ"ת ובית"ר ירושלים. בתחילת האימונים יגיעו למעלה מעשרה שחקנים מהליגות הנמוכות למבחנים לעיניהם של המאמן אסי דומב והמנג'ר ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2014, 10:17 
בנתיים רק כותרת: יוצאים למחנה בחו"ל ווהוו

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.170165.html
ציטוט:
פרסום ראשון. הפועל תל אביב תצא בקיץ הקרוב למחנה אימונים בחו"ל, זאת למרות שהמנג'ר אייל ברקוביץ' הודיע רק לפני מספר ימים כי הדבר לא יתאפשר בשל המצב הכלכלי במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
שיעשו מחנה אימונים באריאל. גם חו"ל וגם יותר זול מתל אביב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: