אתמול, במהלך שעות הבוקר, נתקלתי במקרה באחד משירי הכדורגל, שליוו את ילדותי. שיר שכולם מכירים, ואפילו נמצא קליפ שלו ביוטיוב. מאחר והקייץ הזה הולך להיות ארוך, מעצבן, מלא בספינים, אבל גם עם אליפות עולם ואולי תקווה, החלטתי לפתוח את האשכול הנוכחי. אשכול של מוזיקת כדורגל מכל העולם, שתרענן לנו את הקייץ הנוכחי. תנסו ליד השיר להביא גם את הטקסט.
זו התרומה הראשונה שלי לאשכול: עוד שבת של כדורגל דקה 02:20 הפתעה לכולם
עוד שבת של כדורגל הרצל קביליו מילים ולחן: עמי אסא
עוד שבת של כדורגל נצחון הפסד ואכזבות עוד שבת של כדורגל הגינות הרבה ונצחונות
יום חדש על המגרש מתחיל באימונים לרוץ לבעוט להתחשל להיות לאלופים רק לחכות ליום שבת לרגע השריקה יא כדורגל מה עשית מה?
עוד שבת של כדורגל...
יש בעיות של עבודה ולחץ האישה לא מבלים, אין כסף אין פריון בילודה בעיה של פסיכולוגיה שמה של מחלה יא כדורגל מה עשית מה?
עוד שבת של כדורגל...
לא ישן ולא אוכל, חושב על יום שבת על אוהדים על טלויזיה ועל עיתונים מה יאמרו האנשים ומה יהיה איתי יא כדורגל מה עשית לי?
נושא ההודעה: Re: שירי כדורגל (תנו לעזרא דיסק לקייץ)
פורסם: 25 מאי 2014, 12:36
שני השירים הבאים מגיעים מגרמניה ושייכים ללהקת: Die Toten Hosen להקה שיחסית די מוכרת בישראל. סולן הלהקה אוהד מוכר של קבוצת פורטונה דיסלדורף. השיר הראשון, כולל בטקסט שלו, הרבה אלמנטים מסצנת האוהדים והאיצטדיון. למרות שבמקור הם לא התכוונו לכך, השיר הפך להיות מאוד פופולרי בשירי הכדורגל בגרמניה. הטקסט בגרמנית, תעבירו לתרגום גוגל. הוידאו כולל קטעים של אוהדי פורטונה דיסלדורף. תהנו!
Ich wart’ seit Wochen auf diesen Tag Und tanz’ vor Freude über den Asphalt Als wär’s ein Rhythmus, als gäb’s ein Lied Das mich immer weiter durch die Straßen zieht Komm’ dir entgegen, dich abzuholen, wie ausgemacht Zu derselben Uhrzeit, am selben Treffpunkt, wie letztes Mal
Durch das Gedränge der Menschenmenge Bahnen wir uns den altbekannten Weg Entlang der Gassen, zu den Rheinterrassen Über die Brücken, bis hin zu der Musik Wo alles laut ist, wo alle drauf sind, um durchzudrehen Wo die Anderen warten, um mit uns zu starten und abzugehen
An Tagen wie diesen wünscht man sich Unendlichkeit An Tagen wie diesen haben wir noch ewig Zeit Wünsch ich mir Unendlichkeit
Das hier ist ewig, ewig für heute Wir stehen nicht still für eine ganze Nacht Komm ich trag dich durch die Leute Hab keine Angst, ich gebe auf dich Acht Wir lassen uns treiben, tauchen unter, schwimmen mit dem Strom Drehen unsere Kreise, kommen nicht mehr runter, sind schwerelos
An Tagen wie diesen wünscht man sich Unendlichkeit An Tagen wie diesen haben wir noch ewig Zeit In dieser Nacht der Nächte, die uns soviel verspricht Erleben wir das Beste, kein Ende ist in Sicht
פורסם: 25 מאי 2014, 12:47
השיר השני של אותה להקה, הוא בעצם שיר מחאה נגד ביירן מינכן. לא מדובר ברמיזות, אלא בטקסט ברור, חד ונוקב. תהנו!
Es gibt nicht viel auf dieser Welt, woran man sich halten kann. Manche sagen die Liebe, vielleicht ist da was dran. Und es bleibt ja immer noch Gott, wenn man sonst niemand hat. Andere glauben an gar nichts, das Leben hat sie hart gemacht.
Es kann soviel passieren, es kann soviel geschehen. Nur eins weiss ich hundertprozentig: nie im Leben würde ich zu Bayern gehen.
Ich meine, wenn ich 20 wär und supertalentiert, und Real Madrid hätte schon angeklopft, und die Jungs aus Manchester. Und ich hätt auch schon für Deutschland gespielt und wär mental topfit und Uli Hoeneß würde bei mir auf der Matte stehen.
Ich würde meine Tür nicht öffnen, weil's für mich nicht in Frage kommt, sich bei so Leuten wie den Bayern seinen Charakter zu versauen.
Das wollt ich nur mal klarstellen, damit wir uns richtig verstehen: ich habe nichts gegen München, ich würde nur nie zu den Bayern gehen.
Muss denn sowas wirklich sein? Ist das Leben nicht viel zu schön? Sich selber so wegzuschmeissen und zum FC Bayern zu gehen.
Es kann soviel passieren, es kann soviel geschehen. Ganz egal, wie hart mein Schicksal wär, ich würde nie zum FC Bayern München gehen.
Was für Eltern muss man haben um so verdorben zu sein, einen Vertrag zu unterschreiben bei diesem Scheissverein?
Wir würden nie zum FC Bayern München gehen! - Niemals zu den Bayern gehen! Wir würden nie zum FC Bayern München gehen! - Niemals zu den Bayern gehen!
התרגום של גוגל, לא משהו, אבל אפשר להבין בין השורות את המסר: אין הרבה בעולם הזה, מה אפשר להיאחז בו. יש אומרים אהבה, אולי יש בזה משהו . וזה נשאר כך עדיין אלוהים, כאשר אף אחד אחר יש . אחרים מאמיניםבשום דבר , חיים הפכו אותם קשים.
זה יכול לקרות כל כך הרבה, זה יכול לקרות כל כך הרבה. רק דבר אחד אני יודע במאה אחוז : אף פעם בחיים שלי הייתי הולך לבאיירן .
אני מתכוון , אם היינו 20 וסופר מוכשר, וריאל מדריד הייתה דפקה , והנערים ממנצ'סטר. ואני כבר שיחקתי בגרמניה והייתי נפש נלחם בכושר וUli Hoeness היית עימי לעמוד עלהמחצלת.
אני לא הייתי פותח את הדלת שלי , בגלל שזה בשבילי לא בא בחשבון , בכך שאנשים כמובוואריה לבלגן את האופי שלו.
אני רוצה רק להבהיר פעמים , כדי שנבין בצורה נכונה : אין לי דבר נגד מינכן, הייתי פשוט אף פעם לא הולך לבאיירן .
זה חייב להיות משהו אמיתי ? האם לא חיים נחמדים מדי ? עצמו לזרוק כל כך וללכת לבאיירן .
זה יכול לקרות כל כך הרבה, זה יכול לקרות כל כך הרבה. לא משנה כמה קשה היית הגורל שלי , אני אף פעם לא הייתי הולך לבאיירן מינכן.
איזה סוג של הוריךצריכים שיהיו לי כדי להיות מפונק , לחתום על חוזה במועדון החרא הזה ?
אנחנו אף פעם לא היינו הולכים לבאיירן מינכן ! - לעולם אל תלכולבאיירן ! אנחנו אף פעם לא היינו הולכים לבאיירן מינכן ! - לעולם אל תלכולבאיירן !
פורסם: 25 מאי 2014, 12:59
אם הולכים על שירים בינלאומיים, אחד החביבים בז'אנר הוא השיר של אנגליה לאליפות אירופה של 1996 - Football's coming home
Lyrics: We still believe, we still believe we still believe
Its coming home, Its coming home, its coming Footballs coming home
Tears for heroes dressed in grey No plans for final day Stay in bed, drift away It could have been all Songs in the street It was nearly complete It was nearly so sweet And now Im singing
Three lions on the shirt Jules Rimet still gleaming No more years of hurt No more need for dreaming
Talk about football coming home And then one night in Rome We were strong, we had grown And now I see Ince ready for war Gazza good as before Shearer ready to score And Psycho screaming
Three lions on the shirt Jules Rimet still gleaming No more years of hurt No more need for dreaming
We can dance Nobbys dance We could dance it in France
Its coming home, its coming home, Footballs coming home....
פורסם: 25 מאי 2014, 13:51
בר קולמוסא נתן כבוד לאנגליה של 1966(1996) ולקליפ עם דמויות, שהם אגדה באי הבריטי. הגיע הזמן לתת כבוד לקבוצה, שסיפקה חלק נכבד מאותה קבוצה של 1966, ווסטהאם. מספר גרסאות למכורים:
שיר נוסף וידוע שמגיע מהאי הבריטי. השיר מסביר הכל, ידוע לכולם, אז חבל לבזבז מלל
פורסם: 25 מאי 2014, 21:29
השיר טוטו כדורגל של צמד דרום, היה הקדימון, להקראת הטור של הטוטו בתכנית של 18:30 ביום שבת. קשה להסביר לצעירים של היום, איך חצי מדינה הייתה מחכה לרגע הזה, כל יום שבת. אם באותות עסקינן, אז האות של שירים ושערים הישן והטוב:
היה עוד קליפ ביוטיוב עם הנעימה במלואה, אבל עקב ריבוי חגיגות צהובות, העדפתי את הקטע הנוכחי.
פורסם: 26 מאי 2014, 09:04
בר קולמוסא, שים לב שהשיר ששמת זה השיר של היורו, בעוד המילים שרשמת זה השיר שלהם לקראת מונדיאל 98', השיר הזה כמובן:
לגבי להקת Die Toten Hosen, אני זוכר שהייתה כתבה לא מזמן ב'וואלה' על גיבורי גמר 99' ועל מה הם עושים היום, והיה רשום שם שאחד משחקני באיירן (יינס ירמיס?) שייך ללהקה הזו. יש אמת בדבר?
ועכשיו כמה משלי:
_________________ ERASE YOUR MIND
נערך לאחרונה על ידי רון קעקועים בתאריך 26 מאי 2014, 09:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
פורסם: 26 מאי 2014, 09:41
השיר של נבחרת אנגליה למונדיאל 90' (כמה שהוא היה מבוזה בזמן אמת, אני ממש נוסטלגי לגביו, המונדיאל המרגש האחרון כנראה). אחרי אסונות הייזל והילסבורו, וההשעיה של הקבוצות האנגליות מהמפעלים האירופיים, אנגליה נשלחה לשחק בקליארי כדי להקשות כמה שיותר על החוליגנים האנגלים. השיר הזה, של ניו אורדר - הלהקה הטובה בהיסטוריה ומי שלא מסכים שיילך לשתות ממי הים של עזה - הוא סוג של קונטרה: לכאורה בכלל לא שיר על כדורגל. הבונוס הוא הראפ של ג'ון בארנס, התספורת של כריס וודל וההופעה של קית אלן, אבא של לילי (שהופיע בכמה שירים של נבחרת אנגליה בהמשך, כמו "Vindaloo" ב-98' ו"Jerusalem" ב-2000).
_________________ ?Don't like much really, do I But what I do like I love passionately
פורסם: 26 מאי 2014, 10:16
רון קעקועים כתב:
לגבי להקת Die Toten Hosen, אני זוכר שהייתה כתבה לא מזמן ב'וואלה' על גיבורי גמר 99' ועל מה הם עושים היום, והיה רשום שם שאחד משחקני באיירן (יינס ירמיס?) שייך ללהקה הזו. יש אמת בדבר?
בוקר טוב! לא הכרתי את הסיפור, אז בדקתי. מסתבר שינס יירמיס, שחקן ביירן והנבחרת לשעבר, הוא מעריץ כבד של הלהקה. לפני מספר שנים במסגרת חגיגות 30 שנה ללהקה, הם הציעו למעריצים הופעה שלהם בבית. הם מופיעים עבור בירות, מקום להופיע ולישון. 4500 מעריצים, בינהם החבר יירמיס הציעו את הבית/מרתף שלהם והוא היה בין הזוכים. הנה וידאו של המאורע:
פורסם: 26 מאי 2014, 13:30
_________________ אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי ! אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי ! יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!
דה-מול-דה-וולף, יאן קולמאנס ולקאטוש והאדג'י רומאריו ובבטו, סריסואלה וסקילאצ'י ג'ורג'יניו ומאזיניו, ואן-דר-אלסט וגם דה-חרייזה, אל אוי לי, עם השם הזה שום שם לא מתחרייזה, אז מה אומר אחרי זה, אז מה אומר אחרי זה?!
אולי תפסיק לשיר כבר ותלך הביתה אהרל'ה מתיאוס ואן ארלה מתיאוס ואן ארלה אם לא תפסיק לשיר מיד יהיה כבר מאוחר'לה חרלה ואן ארלה מתיאוס ואן ארלה
רק עוד אדגיש את גדעון טיש את שפיגל שפיגלר שום וקיש את גלזר סטלמך וסיני אברוצקי אלקולומברה אמיגה הרשליקוביץ' פרימו קסטרו בן ברוך וקיקו רחמינוביץ' וגוגו מורדכוביץ' נו די כבר! ורוזנבוים נו די כבר! ופייגנבוים וקרויף גארינצ'ה ופלה ואסיים בחודורוב כן אסיים בחודורוב כן אסיים בחודורוב!!
פורסם: 27 מאי 2014, 21:22
בלומי האדום כתב:
רון קעקועים כתב:
בוקר טוב! לא הכרתי את הסיפור, אז בדקתי. מסתבר שינס יירמיס, שחקן ביירן והנבחרת לשעבר, הוא מעריץ כבד של הלהקה. לפני מספר שנים במסגרת חגיגות 30 שנה ללהקה, הם הציעו למעריצים הופעה שלהם בבית. הם מופיעים עבור בירות, מקום להופיע ולישון. 4500 מעריצים, בינהם החבר יירמיס הציעו את הבית/מרתף שלהם והוא היה בין הזוכים. הנה וידאו של המאורע:
שיהיה לכולם קייץ נפלא, נעים ו- שקט א.ב.
כרגיל, התקשורת הישראלית לא פוגעת. היה כתוב בבירור שהוא חבר בלהקה. תודה בלומי!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה