יש משהו שחשבתי עליו והוא משגע אותי אישית כבר כל כך הרבה זמן, באמת ברמה אחרת.
לא יודע כמה אנשים פה חוו את זה על בשרם - אבל יש שנאה, שבייחוד מאוהדי בית''ר, שהיא שנאה סתמית אבל כל כך מובהקת, ברמה אחרת לגמרי ממה שיריבות ספורטיבית אמורה להביע.
עליתי על משהו בתור אוהד הפועל שחווה המון מסגרות בחיים עם אנשים מהרבה מקומות בארץ, אני גר באיזור החובת"ים (חולון - בת ים

) ודווקא כל מי שפה באיזור אוהד מכבי או הפועל, דווקא הרוב הפועל, בכל מקרה, גם אוהדי מכבי כאן לא מפגינים כזאת שנאה כמו שאוהדי בית''ר מפגינים, ובתכלס? היריבות שאמורה להיות יותר מובהקת היא מול מכבי. אני ממש לא מבין את זה, ודווקא שיצא לי לראות במסגרת הצבא אוהדי בית''ר שהגיעו ממקומות יחסית מרוחקים מהמרכז - כמו אילת, ירושלים, כל האיזור של כפסגת זאב/לטרון/מעלה אדומים, קריית שמונה - זה אנשים שבאים עם מחשבות מהבית על אוהדי הפועל, ופשוט משוכנעים, יותר מזה - יודעים! שהם חושבים שכל השטויות שמפיצים באמת נכון - אם זה שכל אוהדי הפועל שמאלנים/עוכרי ישראל/מצדיעים במועל יד במשחקים/תומכים בארגוני טרור/קהל שרובו להט''בים ועוד עשרות דוגמאות אחרות. אני מבין שיש סוג של הקצנה וכל השמות גנאי האלו באים בתור יריבות ספורטיבית אבל כאן חלה הטעות שלכם ! - אותם אנשים משוכנעים, ללא ספק שכל הדברים הללו באמת נכונים.
הכי מצחיק שאוהד בית''ר מאילת הראה לי תמונה מפוברקת בפוטושופ של שער 5 עם דגלים של החמאס, ושלט אני זוכר בזמנו ממשחק נגד הפועל פ''ת על שחקן שנפטר (אאל''ט מרקו בן ברוך) והיה כתוב שם "... נזכור אותך תמיד" אז עשו בפוטושופ "סדאם חוסיין נזכור אותך תמיד" , ואני אשכרה מסביר לו "תגיד לי אתה מטומטם? נראה לך שזה אמיתי? אני שואל ברצינות עכשיו!" והוא אשכרה אומר לי שזה אמיתי ומנסה לשכנע אותי ואפילו נשבע. זה משהו לא יאמן פשוט ככה.
הם אומרים שפה חיים בבועה התל אביבית אעלק, גם אילת, וגם ירושלים, ויש המון איזורים אחרים שהם לא במרכז שהם גם חיים בבועה משלהם, אבל מה בועה.. האמ אמא של הבועה. וזאת רק דוגמה אחת קטנה.
שורה תחתונה, לא יודע אם יצא לכם לפגוש כי אני מניח שהרוב פה מהמרכז, אבל רוב האיזורים בארץ מתפתחת לה שנאה, דברי שקר בכמויות מסחריות, שבאמת אני אגיד לכם, מרוב האנשים הטיפשים שיש כאן אין לי מושג איך היא תעצר. אותה תופעה שרק התעצמה לה זאת התופעה שפתאום "חשפה לאור" את השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" שיש לו כוונות לגיטימיות ונכונות לחלוטין. מעניין 10 שנים הוא ביציע ופתאום כל העולם מדבר עליו. זה לא מקרי - יש לזה סיבה.
כל האנשים האלו שחושבים שיש קשר בין ציונות, פוליטיקה, אהבת המדינה, לכדורגל, הוא כזה טיפש. ורוב אוהדי ההצלחות מהבירה שפשוט אוהדים את בית''ר כי זה מגניב לשנוא ערבים ולהיות ציוני ופטריוטי זה כיף, אבל כשיש משחק בפלייאוף תחתון הם מביאים 1,200 צופים לטדי, אבל 20 אלף נגד הפועל, זה מוכיח הכל. אף אחד מהם לא באמת מתעניין בכדורגל, הוא מתעניין בלשנוא, אף אחד מהם לא שמע על כל מבצעי ההתרמות לנזקקים, מבצע איסוף הפחיות, תרומות של בגדים, כל פעילויות העמותה ואוהדי הפועל למיניהם.
סותרים את המציאות - לאיזה ארגון אוהדים יש נוהל לתת מכות קבוע לזקנות ולילדם קטנים? מי ביזה את דקת הדומיה של מר''ן עובדיה יוסף זצ''ל ומכנה את עצמו יהודי מאמין שמתפלל ערבית במחצית? ועוד אוהדי בית''ר בוכים שיש להם תדמית שקר בתקשורת. חבורה של בכיינים פרימיטיביים מקופחים. ואומר את זה מזרחי ומסורתי.
הייתי חייב להוציא את זה.