תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 20:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אסיפת חברי עמותה- יום רביעי 19:30
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
אסיפת חברי עמותה- יום רביעי (2.4) בשעה 19:30 בבית הצנחן ברמת גן

חברי העמותה מוזמנים לאסיפה כללית שתיערך ביום רביעי הקרוב בשעה 19:30 בבית הצנחן בר”ג. באסיפה נציג את מצבו הפיננסי של המועדון ועל הצפוי בעונה הבאה, כפי שנמסר לעמותה בשבועות האחרונים. בנוסף, חברי העמותה יכריעו בהצבעה דמוקרטית בין אפשרויות השקעת היתרה התקציבית של העמותה לעונת הפעילות הנוכחית. לפי החלטת הוועד המנהל, חלק יחסי מתוך תקציב העמותה יועבר להחלטת חברי העמותה ובאסיפה יוצגו לראשונה אפשרויות ההשקעה כפי שסוכמו על ידי צוות מיוחד שמונה מטעם העמותה, בראשות עו”ד עידן לוי.

הנוכחות והמעורבות שלכם חשובה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אסיפת חברי עמותה- יום רביעי 19:30
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
חבל מאוד שאתם מודיעים בהתרעה קצרה כל-כך. בלתי אפשרי כמעט לעשות התאמות בטווח כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

הודעה על מועד האסיפה הועברה בשני הניוזלטרים האחרונים- הראשון היה לפני שבועיים לערך (כמתחייב בתקנון) והאחרון ביום חמישי האחרון. נלמד להבא לפרסם גם בפורום 'שדים' ובפלטפורמות האחרות יותר זמן מראש. תודה וסליחה.

עומרי קנדה כתב:
איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית?

רח' רוקח 121 רמת גן.
אוטובוס 'דן' - 42 - מרכז הספורט-בת ים<->עתידים-תל אביב יפו-20 - לכיוון: עתידים
או כל קו אוטובוס שמגיע לאצטדיון ר"ג/קניון איילון. המקום נמצא מרחק הליכה מהאצטדיון.
http://www.beit-hazanhan.co.il/#!copy-of--/c8ii

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
לדבר על עניין גילי ורמוט לא לשחרר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אסיפת חברי עמותה- יום רביעי 19:30
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

הם פירסמו לפני הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

הודעה על מועד האסיפה הועברה בשני הניוזלטרים האחרונים- הראשון היה לפני שבועיים לערך (כמתחייב בתקנון) והאחרון ביום חמישי האחרון. נלמד להבא לפרסם גם בפורום 'שדים' ובפלטפורמות האחרות יותר זמן מראש. תודה וסליחה.

טעות שלי, לא שמתי לב לניוזלטרים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
תזכורת: הערב (ד') החל מהשעה 19:30 בבית הצנחן ברמת-גן (רח' רוקח 121), אסיפה כללית חשובה. למגיעים ברכב, ניתן לחנות בחינם לאורך רחוב רוקח (שימו לב לשילוט) או בחניון של איצטדיון ר"ג, קרוב לצידו המערבי.
נוכחותכם ומעורבותכם חשובה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
איך יכול חבר עמותה שלא יכול להגיע להתעדכן במה שהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
איך יכול חבר עמותה שלא יכול להגיע להתעדכן במה שהיה?

כמו תמיד, נעלה את הפרוטוקול והמצגת מהאסיפה לאתר העמותה (עמוד פרוטוקולים) - http://www.haadumim.com/?page_id=1194
בימים הקרובים נשלים את פרסום הפרוטוקולים מישיבות הוועד המנהל מ-2014.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
מה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 23:39 
הדוניזם
מי שלא בא, פספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
עמותת 'האדומים' ערכה אמש אסיפה כללית ברמת גן. נציגי הוועד המנהל הציגו לחברי העמותה את ההערכות הקיימות לגבי גובה הגירעון אליו נקלע המועדון. במסגרת הפעולות המבוצעות על ידי ראשי העמותה, התבצעה פנייה לראשי המועדון על מנת לקבל נתונים לגבי תכנית הבראה לקראת העונה הבאה. בנוסף נערך דיון ער בנוגע ליכולת לפעול לשיפור תדמית המועדון והרצון להמנע מפגיעה כספית הנובעת מקנסות המוטלים על הקבוצה.
באסיפה הוצגה תכנית השקעות מיוחדת אשר במסגרתה חברי העמותה יבחרו מבין מספר אופציות היכן יושקעו הכנסות העמותה מגיוס דמי-חבר. בין האופציות שיועמדו לבחירה באופן דמוקרטי: השקעה ברכישת מערכת מתקדמת למעקב וניתוח אחר שחקני מחלקת הנוער; מימון פעילויות למען האוהדים כגון הפקת סרט הדאבל (עונת 2009/10); מלגות לסטודנטים אוהדי הפועל אשר יחנכו ילדים ממחלקת הנוער ועוד.

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 04 אפריל 2014, 07:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 15:26 
עמותת האדומים כתב:
עמותת 'האדומים' ערכה אמש אסיפה כללית ברמת גן. נציגי הוועד המנהל הציגו לחברי העמותה את ההערכות הקיימות לגבי גובה הגירעון אליו נקלע המועדון. במסגרת הפעולות המבוצעות על ידי ראשי העמותה, התבצעה פנייה לראשי המועדון על מנת לקבל נתונים לגבי תכנית הבראה לקראת העונה הבאה. בנוסף נערך דיון ער בנוגע ליכולת לפעול לשיפור תדמית המועדון והרצון להמנע מפגיעה כספית הנובעת מקנסות המוטלים על הקבוצה.
באסיפה הוצגה תכנית השקעות מיוחדת אשר במסגרתה חברי העמותה יבחרו מבין מספר אופציות היכן יושקעו הכנסות העמותה מגיוס דמי-חבר. בין האופציות שיועמדו לבחירה באופן דמוקרטי: השקעה ברכישת מערכת מתקדמת למעקב וניתוח אחר שחקני מחלקת הנוער; מימון פעילויות למען האוהדים כגון הפקת סרט הדאבל (עונת 2010/11); מלגות לסטודנטים אוהדי הפועל אשר יחנכו ילדים ממחלקת הנוער ועוד.

מעניין אותי לדעת אם דיברו באסיפה על דברים מהותיים בקשר למצב הכללי של המועדון: עד כמה הוועד המנהל יודע את המצב לאשורו, עד כמה הם מעורבים או משפיעים בפועל על הניהול ועל תוכניות הבראה - אם בכלל יש כאלה.
כמחזיקי בעלות חלקית במועדון (החלק הכי גדול), אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות אחרת.

אני אומר את זה כחבר עמותה (שלא יכול להגיע לאסיפות הללו), שמאמין בצורך בקיומה, אבל מתחיל לאבד את סבלנותו ואמונתו בנושא, כי נראה שאין לעמותה שום השפעה אמיתית על הנעשה במועדון. אשמח לתגובות של נציגי העמותה או אנשים שתומכים ומעורים בה (אשמח להימנעות מתגובות של כל האנשים שמראש או בדיעבד התנגדו לקיום העמותה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 22:40 
הדאבל היה ב-09/10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
הדאבל היה ב-09/10.

ועדיין אין לי את הדיוידי הזה ביד,ביזיון ומוות לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 14:02 
אני מקווה שהכסף באמת ילך לדברים חשובים (אם כל הכבוד לסרט הדאבל). לשפר את תנאי מחלקת הנוער זה הרבה יותר חשוב.
לגבי כל הגרעונות המדוברים, איפה עומדת אחריותו של רמון וחג'ג' בנושא? איך יכול להיות שנכנסנו לגרעון גדול ככל שיהיה והם לא
חושבים לחסות אותו לפני שהם בורחים מהקבוצה. לא הייתי באסיפה אך נראה שהעמותה הזו מאבדת מכוחה לצערי,
וכמי שלפני שהוקמה חשב שזה מה שיציל אותנו ויהפוך את המועדון למשהו אחר בנוף הישראלי אני מבין שבכדורגל
לא ניתן בימים כאלו לפחות לבנות מועדון מצליח שיש בו עמותת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
אני מקווה שהכסף באמת ילך לדברים חשובים (אם כל הכבוד לסרט הדאבל). לשפר את תנאי מחלקת הנוער זה הרבה יותר חשוב.
לגבי כל הגרעונות המדוברים, איפה עומדת אחריותו של רמון וחג'ג' בנושא? איך יכול להיות שנכנסנו לגרעון גדול ככל שיהיה והם לא
חושבים לחסות אותו לפני שהם בורחים מהקבוצה. לא הייתי באסיפה אך נראה שהעמותה הזו מאבדת מכוחה לצערי,
וכמי שלפני שהוקמה חשב שזה מה שיציל אותנו ויהפוך את המועדון למשהו אחר בנוף הישראלי אני מבין שבכדורגל
לא ניתן בימים כאלו לפחות לבנות מועדון מצליח שיש בו עמותת אוהדים.

לא היית באסיפה ואתה מסיק כל כך הרבה מסקנות בהתבססות על ספינים תקשורתיים?
אני הייתי שם ומבלי להכנס לשום דבר שנאמר שם אני יכול להגיד לך שהיום יותר מתמיד אני שמח שיש לנו את העמותה הזאת ואת חברי הועד המנהל שעושים את עבודתם נאמנה ובלי לצאת בכל מיני ספינים שיראו שהם עובדים.

לגבי האפשרויות להשקעה,כולן מעניינות,סרט הדאבל מעבר לערך הרגשי שלו יהווה הכנסה חשובה לעמותה מהמכירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 17:59 
התעדכנתי על כל שהתקיימה ישיבה מכתבה שב- ynet והייתי בטוח שמדובר בכתבה ישנה לרגע .
בעיון לאחור בדואר שקיבלתי מצאתי רק ניוזלטר אחד בה הופיעה הישיבה במקום השלישי אחרי תרומה לקהילה ומיקום לישיבה בבלומפילד במשחק מול מכבי חיפה. שם הודעה נוספת.
מעניין כמה חברי עמותה הופיעו לישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
עמותת האדומים כתב:
באסיפה הוצגה תכנית השקעות מיוחדת אשר במסגרתה חברי העמותה יבחרו מבין מספר אופציות היכן יושקעו הכנסות העמותה מגיוס דמי-חבר. בין האופציות שיועמדו לבחירה באופן דמוקרטי: השקעה ברכישת מערכת מתקדמת למעקב וניתוח אחר שחקני מחלקת הנוער; מימון פעילויות למען האוהדים כגון הפקת סרט הדאבל (עונת 2010/11); מלגות לסטודנטים אוהדי הפועל אשר יחנכו ילדים ממחלקת הנוער ועוד.

מעניין אותי לדעת אם דיברו באסיפה על דברים מהותיים בקשר למצב הכללי של המועדון: עד כמה הוועד המנהל יודע את המצב לאשורו, עד כמה הם מעורבים או משפיעים בפועל על הניהול ועל תוכניות הבראה - אם בכלל יש כאלה.
כמחזיקי בעלות חלקית במועדון (החלק הכי גדול), אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות אחרת.

אני אומר את זה כחבר עמותה (שלא יכול להגיע לאסיפות הללו), שמאמין בצורך בקיומה, אבל מתחיל לאבד את סבלנותו ואמונתו בנושא, כי נראה שאין לעמותה שום השפעה אמיתית על הנעשה במועדון. אשמח לתגובות של נציגי העמותה או אנשים שתומכים ומעורים בה (אשמח להימנעות מתגובות של כל האנשים שמראש או בדיעבד התנגדו לקיום העמותה).

כאמור באסיפה ניתנה סקירה מפורטת של מצב המועדון כפי שידוע לנציגי הוועד המנהל והוצגו הערכות לגבי העתיד והעונה הבאה. נעשתה פנייה לקבלת נתונים נוספים ואנו ממתינים לקבלם. יש דברים שלא נוכל לפרסם כאן בפורום הפתוח ואתה מוזמן לפנות לאחד מחברי הוועד המנהל או במייל העמותה לתשובות.

קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
התעדכנתי על כל ש התקיימה ישיבה מכתבה שב- ynet והייתי בטוח שמדובר בכתבה ישנה לרגע .
בעיון לאחור בדואר שקיבלתי מצאתי רק ניוזלטר אחד בה הופיעה הישיבה במקום השלישי אחרי תרומה לקהילה ומיקום לישיבה בבלומפילד במשחק מול מכבי חיפה. שם הודעה נוספת.
מעניין כמה חברי עמותה הופיעו לישיבה.

הזמנה לאסיפה פורסמה בשני ניוזלטרים, ב'דבר העמותה' בפנזין בדרבי ובתחילת השבוע גם בפייסבוק ובפורום כולל תזכורות בבוקר האסיפה.
כפי שכתבנו כאן, נשתדל בפעמים הבאות לפרסם ברשתות החברתיות מוקדם יותר ונשמח לקבל עוד רעיונות כיצד לגרום ליותר חברים להגיע (לאסיפה הגיעו כשלושים חברים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע לעמותה אם זה אפשרי לשלוח אסמס בבוקר האסיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: