תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 20:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משטרת ישראל והכסאות בשער 8
הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:29 
פשוט בושה, שאוהדים צריכים להיות מורחקים לחודש (ולהפתח להם תיק) בגלל שפרצלינה והחברים שלו שמו כסאות מתקפלים ואנשים שמחים אחרי גולים.
:bang: :bang: :bang:
(משהו שקרה לחבר שלי שהיה איתי היום במשחק ואני בטוח שקרה לעוד כי ראיתי מלא שנשבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משטרת ישראל והכסאות בשער 8
הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
ישבתי היום ב8 ושמחתי לא פחות מכל אחד אחר שישב ביציע ועדיין לא שברתי ולא הייתי קרוב לשבור את הכיסא שלי.
חבר שלך יכול וצריך לקחת אחריות על המעשים שלו. בבית הוא גם שובר רהיטים כשהוא שמח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:40 
redblood כתב:
ישבתי היום ב8 ושמחתי לא פחות מכל אחד אחר שישב ביציע ועדיין לא שברתי ולא הייתי קרוב לשבור את הכיסא שלי.
חבר שלך יכול וצריך לקחת אחריות על המעשים שלו. בבית הוא גם שובר רהיטים כשהוא שמח?

ההבדל הוא שלא עושים את זה בכוונה, פשוט קופצים על הכיסא מתוך שמחה.. מה אנשים אשמים בדיוק שהכסאות הם כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
redblood כתב:

ההבדל הוא שלא עושים את זה בכוונה, פשוט קופצים על הכיסא מתוך שמחה.. מה אנשים אשמים בדיוק שהכסאות הם כאלה?

האנשים אשמים בזה שהם עומדים על הכסאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:43 
redblood כתב:
Adom Bdam כתב:
redblood כתב:

האנשים אשמים בזה שהם עומדים על הכסאות.

אבל אי אפשר לשנות את כולם, חייב לעמוד על כסאות כי השורה שמתחתיך עומדת כולה, וגם השורה שמתחתיה..
ואם אתה יורד למטה למעבר אז הדגלים מסתירים לך..

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 29 מרץ 2014, 20:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:44 
צודק.
תיק, רישום פלילי, אי אפשר לעבוד בחלק מהמקומות, לצאת לחו"ל לחלק מהמדינות יהיה בעייתי, אם זה לפני צבא זה גם כאב ראש.
שיישא בתוצאות. שילמד לא לדקור, לגנוב, להכות, או לעמוד על כסא.

סחיזם קשה ועמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:52 
גם בבית אתה רוקד עם נעליים על הכסאות? כשאתה יודע שהם עלולים להשבר? כי זה קרה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 20:53 
לפתוח תיק על דבר כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
פשוט בושה, שאוהדים צריכים להיות מורחקים לחודש (ולהפתח להם תיק) בגלל שפרצלינה והחברים שלו שמו כסאות מתקפלים ואנשים שמחים אחרי גולים.
(משהו שקרה לחבר שלי שהיה איתי היום במשחק ואני בטוח שקרה לעוד כי ראיתי מלא שנשבר)

על מה נפתח תיק בדיוק? לא נשמע הגיוני כל כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 21:39 
משטרה מטומטמת, אבל גם אוהדים לא פחות טיפשים. כל פעם שהם יושבים בשער אחר, הם שוברים כיסאות וגורמים נזק לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
הם התכוונו שזה ירשם בתיק האישי..

קיצור נכון שזה מוגזם, אבל איך אפשר בכלל להגן על מי שעושה את זה?
מה כל כך מסובך בלא לעמוד על כסא.. לא יאמן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
אםמהם עמדו בלבד והוא נשבר אז צריך לתבוע דווקא את החברה שהתקינה את הכיסאות והמזמינה שלהם.
כיסא לא אמור להיות רגיש כל כך ועוד במגרש כדורגל. זה לא כיסא לגן ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
צודק.
תיק, רישום פלילי, אי אפשר לעבוד בחלק מהמקומות, לצאת לחו"ל לחלק מהמדינות יהיה בעייתי, אם זה לפני צבא זה גם כאב ראש.
שיישא בתוצאות. שילמד לא לדקור, לגנוב, להכות, או לעמוד על כסא.

סחיזם קשה ועמוק.

תקרא לזה איך שבא לך.
אני שונא לראות שבכזאת קלות דעת אנשים משחיתים רכוש ביודעין שלא הם ישלמו על הנזק ועל אחת כמה וכמה כשזה קורה בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:16 
חלאס כבר י'טרחנים ניג'סים.
בשער 2 לא נשברים הכסאות כי אנשים יושבים כל המשחק (וגם כי הכסאות יותר טובים). בשער 5 אנשים קופצים על הכסא כל המשחק ודוחפים את הקבוצה ועדיין הכסאות לא נשברים (כי הם עשויים ברזל). בשער 8 יש כסאות פלסטיק גרועים, אז אנשים שמתנהגים שם כמו שהם רגילים בשער 5 (כי סגרו להם אותו) ואז הפלא ופלא הכסא נשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:06 
bergkamp כתב:
חלאס כבר י'טרחנים ניג'סים.
בשער 2 לא נשברים הכסאות כי אנשים יושבים כל המשחק (וגם כי הכסאות יותר טובים). בשער 5 אנשים קופצים על הכסא כל המשחק ודוחפים את הקבוצה ועדיין הכסאות לא נשברים (כי הם עשויים ברזל). בשער 8 יש כסאות פלסטיק גרועים, אז אנשים שמתנהגים שם כמו שהם רגילים בשער 5 (כי סגרו להם אותו) ואז הפלא ופלא הכסא נשבר.

אז מה המסקנה? שצריך להתקין כסאות מיוחדים לאנשים שקופצים על כסאות בגלל שמעבירים אותם שער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
redblood כתב:

הכסאות שלי ושל החתול של שרדינגר שרדו את חגיגות הגולים שלנו.
אנשים לידי ששמעו שהכסאות שלהם מתחילים לחרוק פשוט מיתנו את החגיגות שלהם והכסאות שלהם גם שרדו.
אם מישהו שבר כסא הוא ביצע פעולה שהוא יכול היה לבחור לא לבצע והוא צריך לשלם על הבחירות שלו.

יש אפילו רעיון יותר טוב.
אם יודעים שהכסאות האלה שבירים ולא יציבים אפשר פשוט לעמוד על הבטון ולא לאלץ גם את מי שבשורה מאחור לעלות על כסא בשביל לראות משהו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
ומי אמר שייפתח לאנשים תיק פלילי על זה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:49 
שחר, אל תהיה חכמולוג. המסקנה היא שאשם מי שהתקין כסאות שלא מתאים למגרש כדורגל. מן הסתם נשברו כבר כסאות בשערים 7-8 לא פעם ולא פעמיים כשישבו שם אוהדי חוץ של קבוצות.
לגבי ההצעה לא לעמוד על הכסאות. אני תמיד תומך. אבל מה תעשה כשכל השורות לפניך עומדים על הכסא? תעשה פרנציפ לעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:54 
bergkamp כתב:
שחר, אל תהיה חכמולוג. המסקנה היא שאשם מי שהתקין כסאות שלא מתאים למגרש כדורגל. מן הסתם נשברו כבר כסאות בשערים 7-8 לא פעם ולא פעמיים כשישבו שם אוהדי חוץ של קבוצות.
לגבי ההצעה לא לעמוד על הכסאות. אני תמיד תומך. אבל מה תעשה כשכל השורות לפניך עומדים על הכסא? תעשה פרנציפ לעצמך?

נו זה כבר נהיה הזוי , שער 7 ושער 8 כמעט כל משחק כל המשחק עומדים , למה אף פעם אין כסאות שבורים אחרי המשחקים של הפועל אלא רק שקהל מתחלף בשערים הללו יש בעיות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:58 
כי בשער 7 האדם היחיד שקופץ מסתכלים עליו כאילו הוא מוזר. במרכז שער 5 מסתכלים עליך מוזר אם אתה לא קופץ. סטטיסטית זה מגדיל את הסיכוי לכסא להישבר.
אבל טרחנים תמיד ימצאו על מה להתלונן. הקהל עודד למופת, דחף את הקבוצה על אף שהוגלה בעונש שערורייתי מהיציע שלו - ואתם תתעסקו בכך שנשברו כמה כסאות מצ'וקמקים בגלל שאנשים דחפו את הקבוצה ולא ישבו עם הידיים בכיסים כמו ביתר היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 03:05 
אני באמת לא מבין
מה הבעיה לא לקפוץ על הכסאות?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
Adom Bdam כתב:
redblood כתב:

הכסאות שלי ושל החתול של שרדינגר שרדו את חגיגות הגולים שלנו.
אנשים לידי ששמעו שהכסאות שלהם מתחילים לחרוק פשוט מיתנו את החגיגות שלהם והכסאות שלהם גם שרדו.
אם מישהו שבר כסא הוא ביצע פעולה שהוא יכול היה לבחור לא לבצע והוא צריך לשלם על הבחירות שלו.

יש אפילו רעיון יותר טוב.
אם יודעים שהכסאות האלה שבירים ולא יציבים אפשר פשוט לעמוד על הבטון ולא לאלץ גם את מי שבשורה מאחור לעלות על כסא בשביל לראות משהו.

אני בקטגוריה השנייה.
וכך או כך,כיסאות במגרש כדורגל לא אמורים להשבר מזה שאנשים קופצים עליהם. את שער 7 הצליחו "לחנך", לשער 5 ואלה שמתארחים בשער 11 במשחקי ה"בית" של מכבי נכנעו והחליפו בכיסאות שמיועדים לכך שאמורים לעמוד עליהם. בנתניה מלכתחילה התקינו כיסאות מספיק טובים בשביל שבכל המשחקים שיחקנו באצטדיון ההוא ביחד נשברו פחות כיסאות מאשר היום בשער 8 למרות שעמדנו שם על כיסאות.
אגב, במשחק מול גטבורג כששער 5 התארח ב7, השורות הראשונות לא שרדו את הקפיצות האחידות(כחלק משירים כמו "כל מי שלובש אדום קופץ") וקרסו בשלמותן-היסודות מברזל שהתחברו מצד אחד לבטון ומצד שני לכיסאות התנתקו מהבטון. לא מן הנמנע שאם ימשיכו לעמוד ולקפוץ על הכסאות עד סוף העונש זה יקרה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 06:59 
זאת באמת בושה למשטרה, אבל מה יהיה הסוף עם הקהל שלנו? עד מתי אנחנו נגרום נזקים כלכליים לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
למה בכלל עומדים על כסאות ולא על הבטון עצמו? מאיפה המנהג המוזר הזה התחיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:49 
זה היה כך מאז ומתמיד, אבל איכשהו בשער 7 נגמלו מהמנהג הזה כבר כמה שנים, שער 5 לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
בשער 7 נגמלו במההרגל הזה מאז שהחליפו לכיסאות בלתי עמידים בעליל.
הרי בהתחלה גם שם נשברו כיסאות. פשוט בשער 5 הנהלת האיצטדיון העדיפה לא להתעקש (אולי מפני שכמות גדולה יותר של כיסאות נשברה בהתחלה) והחליפה לכיסאות נורמלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שאנשים יתחילו לקחת אחריות על מעשיהם. אנשים, ולא המועדון/הקהל/כל השער כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
יש פה הסכמה כללית עלזה שכל אחד צריך לקחת אחריות על מעשיו ולא לשבור כיסאות, יחד עם זאת, אם נכונות השמועות על תיק פלילי (ולא תיק אזהרה/הערה/אנערף) אז זו חתיכת הגזמה פראית מצד המשטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
Sadrik כתב:
יש פה הסכמה כללית עלזה שכל אחד צריך לקחת אחריות על מעשיו ולא לשבור כיסאות, יחד עם זאת, אם נכונות השמועות על תיק פלילי (ולא תיק אזהרה/הערה/אנערף) אז זו חתיכת הגזמה פראית מצד המשטרה

מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחחחחחחח חלאס אחי מספיק.. אתה יודע טוב מאוד שאנשים "משמחה" מוציאים עליהם עצבים ושוברים אותם, למה להיות יפי נפש כל הזמן למה? עשו כסאות מתקפלים כדי שתעמוד על הטריבונה ולא תשבור אותם.. :LOL2:
ובינינו? דיי קשה לשבור אותם, יעני מה זה קשה? בוא נגיד "שבטעות" אתה לא תשבור את זה, רק אם תתרכז במעשה ותכוון לעשות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: