תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קצת כדורגל - הדרבי מבחינת המשחק עצמו
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 07:56 
אז בעבר פתחתי אשכול שנקרא בכל זאת משחקים טוב, אבל בדרבי הזה לא שיחקנו טוב
למעשה עד ההרחקה של פריצה היה משחק גרוע מאוד של הפועל, הנעת הכדור התבצעה בשליש המגרש שלנו ומאוד התקשנו להעביר את הכדורים קדימה בצורה מסודרת, באיזה שלב זה היה נראה כמו משחק מטקות בחוף הים בהשתתפות שסה,שי,דגני,גרזציץ,לוי והרוש זה היה מאוד מביך לראות שקבוצה בליגת העל משחקת ככה
זה בדיוק סגנון המשחק שבגללו חטפנו מלא שערים העונה, קצת לחץ של היריב חטיפת כדור וגול
אחרי ההרחקה של פריצה הנעת הכדור עברה יותר לאזורים מסוכנים והבלמים שלנו כבר היו על קו האמצע, מה שמאוד מתאים לבלם מהיר כמו דגני וממש לא לגרזציץ, אבל אלו היו הדקות היותר טובות של הפועל, הבעיה המרכזית של הצליחו לבודד את גילי,זגורי ודמארי ולכן לא הגענו להמון מצבים
החילוף של טועמה היה נוראי, למעשה הוא השחקן היחיד בקישור (למעט גילי) שמשחק בצורה חכמה נכון אין לו את המהירות של פעם או את הבעיטות שהיו לו, אבל באמת שהוא היחיד שניסה להזיז את הכדור לנק' התורפה, בסי נכנס ולא נגע בכדור וכשנגע היה מפוזר כהרגלו
הרוש זו בעיה ענקית בהפועל, זה לא שהוא היה רע במיוחד אלא פשוט שאין מגן שאפשר להעזר בו בצד שמאל, בכלל כל המשחק של הפועל מבוסס על אגף אחד בלבד,הרוש לא מאפשר שום דבר באגף שמאל, הפעולה היחידה שהוא מכיר זה מטקות עם בריאן, והפעולות היחידות שהוא כן מאפשר נובעות לא ממשחק מסודר אלא מטעויות של היריב שמתרכזים יותר מידי באגף ימין שלנו ואז מעבירים כדור ארוך לצד שלו, לרוב זה נגמר רע
סשה ושי היו נוראים במיוחד במחצית הראשונה (המשחק הגרוע ביותר של שסה העונה) לא הצליחו להתמודד עם הלחץ הטוב של מכבי באמצע והיו בפאניקה, כמובן גם שנוצרו פערים מאוד גדולים בין הקישור להגנה ברגע שמכבי חטפו כדור , מסירה אחת שלהם ביטלה את כל הקישור שלנו פעם אחר פעם
ג'רזציץ בתור בלם עלה לנו (לא בגללו בלעדית) בשני שערים 1ו 3 פעמים הוא מלווה את זהבי ובעצם מאפשר לו את האופציה היחידה שהיתה וזה לבעוט בשני המקרים זה נגמר בשער
דגני הוא בלם טוב אבל יש לו בעיה מנטלית (דובר על זה לא פעם) חריפה, הוא תמיד במצב או של אובר ביטחון או חוסר ביטחון מה שגורם לו לעשות טעויות קרטיות פעם אחר פעם
בכלל לא זכורה לי עונה עם כלכך הרבה שערים מטעויות ישירות של שחקנים שלנו, קולין,איליץ,הרוש,אנטבי,דגני,צ'קול,מלכה,עמוס וקליימן, אם אני לא טועה גם במשחק הזה מכבי לא הגיעו למצב אחד ממשחק מסודר ובכל זאת כבשו שלושה שערים
קליימן, שוער גדול צריך לדעת להתעלות במיוחד במשחקים כאלו והיה צריך לקחת את ההזדמנות הזו בשתי ידיים (הוי האירוניה) ולכן כל מה שיגידו על הרכבתו במשחק הזה בטל בשישים, קיבל הזדמנות ולא לקח אותה, ובכל זאת אין מה להשוות אותו לעמוס, היו לו שתי עצירות שעמוס גם בחלומות שלו לא עושה וזה מה שאני מצפה משוער שיתן לי, אולי הוא לא שוער גדול אבל לפחות קצת תחושת מסוגלות מול היריב כשהוא עומד בשער
בגזרת לא היו במשחק גילי וזגורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
נוטה להסכים כמעט עם כל הניתוח שלך. רק תיקון קטן, החילוף של טועמה היה אילוץ, כבר לא היה לו אוויר בדקות לפני שהוחלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קצת כדורגל - הדרבי מבחינת המשחק עצמו
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
וקשה להגיד שזגורי לא היה במשחק כשהוא הביא בישול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 08:23 
מאז ההרחקה מכבי היתה קטסטרופה (הרבה מעבר להשפעה של הרחקה).
אם לא ניצחנו את זה, אני לא יודע מתי ננצח אותם.
העמידה שלנו בהגנה היא פשוט בושה וחרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
מכבי ירדו לבונקר אחרי ההרחקה פשוט כדי לשמור על התוצאה. ואנחנו נראינו כמו שנראינו כל השנה נגד קבוצות ששיחקו נגדנו בונקר, הנעת כדור אין סופית ממגן למגן דרך קשרי האמצע.
אין שום טעם לנתח את המשחק מקצועית, כי מכבי פשוט לא רצו לשחק יותר אחרי ההרחקה. בדק' שהם רצו לשחק לא עברנו את החצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 09:09 
אני חושב שטועמה היה יכול להמשיך לפחות עוד 10 דקות, בכלל אני בגישה שמה שעובד לא צריך להרוס, והדקות הטובות של הפועל בדיוק החלו לפני החילוף של טועמה
זגורי חוץ מהפעולה הזו לא היה במשחק וגם הפעולה הזו טובה ככל שתהיה נבעה מלחץ טוב שהפעילו בצד וכך הכדור הגיע אליו, לא מאיזה פעולה אישית או משחק מסודר, אני לא אהבתי את הבאתו של זגורי בתחילת העונה אבל אני כן חושב שהוא שחקן טוב ויותר טוב מהקרדיט שאני נתתי לו בתחילת העונה, אבל הוא סובל מהמחלה הקבוצתית של טיפשות, למעט דמארי, שי,גילי וסלים אין שחקנים חכמים בהפועל העונה וזו וואחד בעיה
מילה על רב"ש, אני גם מאוכזב מאוד מתפקודו אבל עדיין חושב שהפעולה הנכונה היא להשאיר אותו, מה שצריך לשנות זה את ההתנהלות מולו , החטא הקדמון של לתת לו יד חופשית בהכל מבלי לבצע בקרה חייב להיפסק, הייתי שמח אם היו מביאים מעליו מנהל מקצועי ולו רק שההחלטות האסטרטגיות של המועדון יהיו בידיים של המועדון ולא של מאמן זמני כזה או אחר (קליימן מול עמוס לדוגמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 09:15 
להפועל אין מה למכור מול קבוצות שסוגרות חזק את המרכז כי משחק האגפים שלנו פשוט לא קיים. בצד שמאל אין לנו שחקן שיעזור להרוש, ובצד ימין יש את זגורי שהדריבל שלו בינוני.
סוזה עלה בסוג של 3:5:2 עם 3 קשרים אחוריים שחנקו את האמצע שלנו כי יש לנו שם שחקנים שלא בנויים לקצב ולפיזיות הזאת ולא מסוגלים לשבור לחץ כזה עם כדרור או מסירה טובה.
אחרי ההרחקה *כבי ויתרו על הלחץ ואז עברנו לשיטת המשחק של המסירות האינסופיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
תבינו, מתוך 30 התקפות שמכבי יוצאת אליהן, היא חותכת את קו הקישור שלנו ב20-25 מהן, לעומת אולי 5 פעמים במשחק שהפועל מצליחה להגיע לאיזורים מסוכנים. זה אומר שההגנה של הפועל נבחנת מספר עצום של פעמים במשחק לעומת זו של מכבי, ומכאן הדרך להפסד סלולה. זה משול לקבוצה שלוקחת 20 ריבאונדים התקפה בכדורסל, פשוט יש לה הרבה יותר הזדמנויות ובסוף זה משתלם לה, בין אם ההגנה בסדר ובין אם לאו. ההגנה שלנו רחוקה מלהיות עילוי, אבל הגיבוי ההגנתי שהיא מקבלת מששת שחקני השדה שמלפניה כמעט לא קיים. הקלות בה קבוצות מגיעות השנה למצבים (אני לא מדבר על מצבי הבקעה אלא על בידוד של שחקן באיזור מסוכן, ממנו הוא יכול להגביה/למסור/לבעוט בנוחות ולסכן ממשית את השער) בקלות בלתי נסבלת. זה ככה מאז קשטן.

אין להפועל קישור אחורי העונה, סאשה הוא היחיד שמתפקד שם מבחינה הגנתית, וגם הוא לא עילוי כזה גדול. בטח לא כששי וסלים לידו. הקלות בה קיבלו איינבינדר, מיטרוביץ ואלברמן כדור פנויים לחלוטין ומסרו למיכה ומרבאל באיזורים מסוכנים הייתה הזויה. שני פסים מההגנה ומכבי הייתה באחד על אחד 30 מטר מהשער.

לגבי סלים, כמו שאמרתי היה עדיף להכניס אותו כחילוף, הוא לא תורם הרבה כשליריבה יש אוויר. דווקא עם איך שהמשחק התפתח והיינו מול עשרה שחקנים, להכניס אותו בדקה 55 היה יכול להיות מעולה.
לגבי בסי - אין שחקן שיותר גרוע במשחק מול 10 שחקנים. אין לו מושג במשחק צפוף, הוא דריבליסט של מהירות בלבד ולא של טכניקה (בניגוד לגילי), והקטע הזה שהוא שולח את עצמו וכל פעם חוטפים לו מרתיח. מפוזר ברמות, שחקן לא בשל ואני חושב שתהיה טעות לשלם עליו את הסכומים המדוברים (300 אלף יורו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
לא זכורות לי דקות כל כך אומללות,ועוצמה כזאת של הבדלי רמות ביננו לבין מכבי עד ההרחקה של פריצה.
פשוט לא עברנו את החצי.
הפעמים היחידות שעברנו את החצי היה מאיזה כדור שההגנה שלנו סתם בעהט/הרחיקה לכיוון החצי של מכבי.
החצי השני היה בכלל בושה וחרפה,ועד הבעיטה של ורמוט מחוץ לרחבה בדקה 80,לא בעטנו פעם אחת למסגרת מול קבוצה ב10 שחקנים.
היו עוד 2 חצאי הזדמנויות עד אז,אבל בכללי נראינו נורא,ופרט לזה שמכבי סגרו את המשחק ועאלק "ישבנו" עליהם,נראינו פשוט גרוע וחסרי אונים.
זגורי לדעתי היה במשחק נוראי (פרט לבישול),מפוזר,מאבד כדורים ולא מרוכז.
וגם הניסיון ללכת עם ליאור לוי בתור זה שמשחקים דרכו כל החצי השני גם נחל כשלון חרוץ אחרי שהוא כל החצי לא הרים כדור אחד טוב/מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 10:30 
red in blood כתב:
וקשה להגיד שזגורי לא היה במשחק כשהוא הביא בישול.

די כבר. די. עד ההגבהה הזאת הוא איבד 12 כדורים (כן. ספרתי.) וגם המהלך הזה בעיקרון היה שגוי כי הוא היה צריך להחזיר דאבל פס, מזל שיצא לו בטוב.

אתם חייבים להבין שיש סיבה שאנחנן נראים ככה. זה גם בגלל סשה, גם המגינים, אבל לזגורי גגם יש חלק עצום בזה.
הוא נתן משחק גרוע אפילו במושגים שלו. מחצית שנייה טיפה השתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
לא זכורות לי דקות כל כך אומללות,ועוצמה כזאת של הבדלי רמות ביננו לבין מכבי עד ההרחקה של פריצה.
פשוט לא עברנו את החצי.
הפעמים היחידות שעברנו את החצי היה מאיזה כדור שההגנה שלנו סתם בעהט/הרחיקה לכיוון החצי של מכבי.
החצי השני היה בכלל בושה וחרפה,ועד הבעיטה של ורמוט מחוץ לרחבה בדקה 80,לא בעטנו פעם אחת למסגרת מול קבוצה ב10 שחקנים.
היו עוד 2 חצאי הזדמנויות עד אז,אבל בכללי נראינו נורא,ופרט לזה שמכבי סגרו את המשחק ועאלק "ישבנו" עליהם,נראינו פשוט גרוע וחסרי אונים.
וגם הניסיון ללכת עם ליאור לוי בתור זה שמשחקים דרכו כל החצי השני גם נחל כשלון חרוץ אחרי שהוא כל החצי לא הרים כדור אחד טוב/מסוכן.

המצבים של ורמוט ודמארי הם הרבה מעבר ל2 חצאי מצבים (גם לזהבי היה אחד). אגב, למרות הלחץ והחצי שעה הנוראית (מכבי היו ראשונים לכל כדור ולקחו כל עימות פיזי) עד ההרחקה של פריצה, מכבי לא באמת הגיעו לשום מצב. למרות זאת - מסכים עם רוח הדברים. המשחק של הפועל היה איטי ומסורבל. נראה שכל מסירה קרתה או מאוחר מדי או לשחקן הלא נכון, וככה אי אפשר באמת לפצח בונקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 11:41 
שער 7 הוא אדום כתב:
פשוט לא עברנו את החצי.

כנראה שהזיכרון שלך קצר,כי בעונה שעברה הדרבים היו הרבה יותר גרועים מ 30 הדקות האלו
ובכל מקרה כאן אני נותן את הקרדיט השלילי לרב"ש, לא יכול להיות שבאים למשחק הזה בתחושה או במחשבה שזה כמו כל משחק אחר
הפועל עלו כאילו הם משחקים מול עכו או רמה"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 12:06 
סשה זה שחקן עם אפס טכניקה בכדור, בלי שום יצירתיות בהתקפה שלא מסוגל לתת פס קדימה. בגלל זה לא היה לנו הרבה מה למכור בדרבי הזה כשניסינו מהאמצע.
שחקנים כמו ראדי ומיטרוביץ היו עושים מאיתנו מטעמים במצב הפוך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
להגיד עלינו שאנחנו קבוצת כדוריד זה קלאסי, מניעים כדור לרוחב דקות ארוכות, מאבדים וחוטפים בקלות בצד השני, לפעמים אני מתפלל שהשופט והקוונים ירימו את היד למשחק פאסיבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
להגיד עלינו שאנחנו קבוצת כדוריד זה קלאסי, מניעים כדור לרוחב דקות ארוכות, מאבדים וחוטפים בקלות בצד השני, לפעמים אני מתפלל שהשופט והקוונים ירימו את היד למשחק פאסיבי..

:ROSE:

כמעט בכל ההפסדים שלנו העונה, אולי למעט סכנין, יצאתי בתחושה שהיינו יותר טובים/לא הגיע להפסיד/שלטנו במשחק.
נגד עכו, בית"ר, חיפה פעמיים, ב"ש פעמיים, דרבי פעמיים.
עובדים עלינו בעיניים שבוע אחרי שבוע, ובמחזור ה-26, סוף הליגה הסדירה, רב"ש מאמין שאנחנו עדיין אוכלים את זה.
הנעת כדור כל כך אנמית, כל כך חסרת יצירתיות.
אין לנו את השחקנים שהיו לו בק"ש באמצע, אין לנו את השחקנים שהיו לו בק"ש על הקו.
מאמן שלא יודע להתאים את עצמו לשינויים, שלא מבין כמה דינמי המשחק הזה.
תגידו מה שאתם רוצים על שחקנים חלשים, על חוסר מוטיבציה, על ההנהלה, הקהל, השופטים.
הכל מתחיל במאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אה ועם כל הצער שבדבר - מבחינת המשחק עצמו - פשוט מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
הפכנו את המשחק לקשה לאחר ההרחקה, למרות שהגענו עד לאיזור ה30-20 מטר מהשער שלהם בלי שום בעיה. הבעיה פה היתה בעיקר בעיה מוחית של השחקנים.
רק דביל ירים שוב ושוב לרחבה כדורים שההגנה של מקקי לא התאמצה בשביל להרחיקם. הפועל היתה צריכה ללכת עם משנתו של ארסון ונגר ולא להרים אפילו כדור אחד(ההרמה של זגורי היתה מתוך הרחבה וקרובה מאוד לדמארי, זה עניין אחר)
שלא ירימו.
היו צריכים להמשיך לשחק באגף עם ליאור לוי ורק עם פסים קצרים ושטוחים. וגילי היה צריך גם לברוח לאגף הזה ולא להדבק למרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 15:19 
אורי קופר כתב על זה יפה בעיתון, אנחנו פשוט קבוצה עם חוסר גיוון רציני בהתקפות שלנו. תמיד הולך לאותו מקום, תמיד אותן פעולות.
מול הגנה חזקה כמו של מכבי היינו צריכים לצאת מהקיבעון הזה. הבעיה שיש לנו מאמן גרוע ושחקנים לא מספיק חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 15:47 
ChEGi כתב:

נכון
ואפילו האספקט ההגנתי בעניין הזה שבעיקרון כל עוד הכדור אצלך אתה לא יכול לספוג, אז יש יחס הפוך בין אחזקת כדור לטור הספיגות לא מתממש, כי אנחנו סופגים על ימין ועל שמאל.

שיטה ודרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:19 
קודם כל כדי לשים דברים על דיוקם, זה לא בדיוק שמכבי היו טובים במשחק הזה, גם להם היה משחק רע, כמו כן הפועל הגיעו למספר מצבים חוץ מהגולים שהיו יכולים להיגמר בשער
חוץ מזה אורי קופר זה האח הקטן של שגיא כהן ולומר על קבוצה שהולכת לאותו מקום שזה דבר רע, זה בדיחה לא מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:29 
אדום כתב:
אורי קופר כתב על זה יפה בעיתון, אנחנו פשוט קבוצה עם חוסר גיוון רציני בהתקפות שלנו. תמיד הולך לאותו מקום, תמיד אותן פעולות.
מול הגנה חזקה כמו של מכבי היינו צריכים לצאת מהקיבעון הזה. הבעיה שיש לנו מאמן גרוע ושחקנים לא מספיק חכמים.

חוסר גיוון בהתקפה, זאת הבעיה של הפועל? מבחינת תפוקה יש להפועל את ההתקפה השנייה בטיבה בליגה, לא?

19 כתב:
ChEGi כתב:

נכון
ואפילו האספקט ההגנתי בעניין הזה שבעיקרון כל עוד הכדור אצלך אתה לא יכול לספוג, אז יש יחס הפוך בין אחזקת כדור לטור הספיגות לא מתממש, כי אנחנו סופגים על ימין ועל שמאל.

שיטה ודרך.

נכון. מה שרב"ש מסרב להפנים זה שאין לו שחקנים להחזיק איתם כדור, במיוחד גרזיץ' + כל שחקני הקו האחורי והמחליפים שלהם. ומי שמנסה בכוח להחזיק את הכדור למרות שהוא לא יודע לעשות את זה - מאבד את הכדור בסופו של דבר באיזורים המסוכנים, וכך והרבה יותר חשוף לספיגות, ע"ע הגול השלישי של זהבי. במילים אחרות, לא צריך להתעקש להעתיק מברצלונה אם הפוטנציאל שלך הוא אלקורקון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:37 
אין מה לעשות, בן שמעון (שגילוי נאות, אני עדיין פחות או יותר בעדו) הטמיע לקבוצה את שיטת המשחק שהוא רצה, רק שכח כנראה שהיא האמצעי ולא המטרה.
כלומר החזקת כדור ולחץ בחלק המגרש של היריב אמור לגרום לשני דברים:
1. למנוע סיכון של השער שלך (כי הכדור אצלך)
2. לאיים כל הזמן על היריב (כי אתה מרוויח את הכדור בחלק המגרש של היריב)

אז כן, הפועל ברב המשחקים נמצאים בחלק המגרש של היריב ומחזיקים בכדור, אבל אם יעשו סטטיסטיקה של החזקת כדור לעומת ספיגות, אין לי ספק שהפועל במקום האחרון בעולם. לא חושב שיש קבוצת כדורגל שמחזיקה כל כך הרבה בכדור וסופגת כל כך הרבה.
לגבי החלק ההתקפי, אותו דבר. מחזיקים בכדור, עושים לחץ, אבל לא חכמים מספיק בפעולות האחרונות, קבלת החלטות רעה והעדר יכולת אישית למעט ורמוט ודמארי.
אז זה היה יכול להתאים ל3-4 חודשים הראשונים שהקבוצה מטמיעה שיטה, אבל זה שאין התקדמות בתוצאות וביכולת המימוש של השיטה, זו בעיה גדולה והיא כמובן ב-100% על המאמן. לא רק ניהול המשחק וההרכבים שבהרבה מקרים הוא מקבל החלטות לא טובות, אלא גם ברמת שיפור חשיבה של שחקנים, תיקון טעויות. לא זזו שם מטר.
לגבי הדרבי, הגיוני ששיטה כזו תעבוד פחות נגד מכבי (מה שהיה עד ההרחקה) כי אין מה לעשות, הם קבוצה טובה יותר שמשחקת פחות או יותר באותה תבנית (בדרבי הראשון לדוגמא, לאורך כל המשחק הפועל היו טובים יותר).
אז יש דברים טובים במשחק של הפועל כמו העובדה שהם באמת שולטים במשחקים ולדוגמא פעמיים העונה שהורחק שחקן (נגד בני יהודה ונגד חיפה בחוץ) כמעט ולא הרגישו את זה. אבל כמובן, אם בסופו של דבר זה לא מתרגם לתוצאות, משהו דפוק פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:53 
אם יש דבר אחד שמוציא אותי מדעתי בצורת המשחק שלנו,
זאת העובדה שב90% מהזמן , מגן מקבל את הכדור באגף וחוץ מלתת פס אחורה , אין לו שום אופצית מסירה אחרת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:57 
שרון כתב:
אדום כתב:

חוסר גיוון בהתקפה, זאת הבעיה של הפועל? מבחינת תפוקה יש להפועל את ההתקפה השנייה בטיבה בליגה, לא?

19 כתב:
ChEGi כתב:

נכון

שיטה ודרך.

נכון. מה שרב"ש מסרב להפנים זה שאין לו שחקנים להחזיק איתם כדור, במיוחד גרזיץ' + כל שחקני הקו האחורי והמחליפים שלהם. ומי שמנסה בכוח להחזיק את הכדור למרות שהוא לא יודע לעשות את זה - מאבד את הכדור בסופו של דבר באיזורים המסוכנים, וכך והרבה יותר חשוף לספיגות, ע"ע הגול השלישי של זהבי. במילים אחרות, לא צריך להתעקש להעתיק מברצלונה אם הפוטנציאל שלך הוא אלקורקון

בחצי השעה הראשונה אני זוכר 4 איבודי כדור של הפועל ב 40 מטר מהשער - פעמים גרזיציץ, פעם סאשה ופעם טועמה מה שהביא גם לגול הראשון של זהבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:59 
לנסות משחק לחץ כשיטה עם חוליית הגנה כזו זה גם מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:00 
redead כתב:
אם יש דבר אחד שמוציא אותי מדעתי בצורת המשחק שלנו,
זאת העובדה שב90% מהזמן , מגן מקבל את הכדור באגף וחוץ מלתת פס אחורה , אין לו שום אופצית מסירה אחרת!

ובצד שמאל אצל הרוש זה בכלל הזוי, עד שהוא מקבל את הכדור בעמדה שהיא יתרון והוא יכול לעשות משהו אין אף אחד לידו, גילי ליד זגורי ושי בימין שסה סוגר את שי מאחור ודמארי בקצה הימני של הרחבה, מה שהשאיר רק את טועמה/בסי לקבל כדור ממנו אבל גם הם היו רחוקים מאוד
אז מה נשאר לעשות או להרים לדמארי מול 5/6 שחקני הגנה או למסור לבריאן אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:00 
אם מישהו ירצה לסכם את העונה בקליפ אחד, שיעשה קליפ של כל המתנות שחילקנו העונה באמצעות הבלמים והשוערים שלנו. לדעתי בקליפ כזה יהיו לפחות 14-15 שערים, וזה הסיפור של העונה כולה, כולל הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:07 
נועם שחם כתב:
אם מישהו ירצה לסכם את העונה בקליפ אחד, שיעשה קליפ של כל המתנות שחילקנו העונה באמצעות הבלמים והשוערים שלנו. לדעתי בקליפ כזה יהיו לפחות 14-15 שערים, וזה הסיפור של העונה כולה, כולל הדרבי.

סימרוטיץ כתב:

בכלל לא זכורה לי עונה עם כלכך הרבה שערים מטעויות ישירות של שחקנים שלנו, קולין,איליץ,הרוש,אנטבי,דגני,צ'קול,מלכה,עמוס וקליימן

נדמה לי שהרבה יותר, בשלוף זכורים לי 4 שערים באשמתו הישירה של דגני 4 גם לקליימן 3 לעמוס 2 לאיליץ , 1 צ'קול,1 מלכה ו 2 של קולין
זה כבר 16 רק מהראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
ברור, הטמיע שיטת משחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: