תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים רמון
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 00:58 
יש לי בטן מלאה היום על לא מעט אנשים
על הפרופסור שהוציא את קליימן מהבוידם ובנה עם תקציב עתק קבוצה עלובה ומעוררת רחמים
על המגן הרביעי ברוטציה של מכבי חיפה אוראל דגני שהגיע לנהל לנו את ההגנה
על יתר השחקנים שכנראה התבלבלו וחשבו שאנחנו ב"שער הזהב" והמשחק נגמר אחרי שעלינו ליתרון

אבל מעבר לכך, ההפסד הזה מסמל משהו יותר גדול מעוד טעות בשיקול דעת של מאמן דביל ומעוד משחק רשלני של בלם עלוב או גול בין הידיים של השוער
המשחק הזה מסמל את הלוזריות שאוחזת במועדון הזה מתחילת העונה שעברה ומסמלת יותר מכל את החזרה אל שנות ה-90.
הלוזריות והאומללות הזו לא הייתה בימי תאומים, לא בימי מוני הראל ואפילו לא בימי טביב שם הקבוצה, עם כל הבלגאן סיימה מקום שני ולקחה גביע.
הלוזריות הזו הגיעה אלינו עם כניסתו לקדנציה שלישית של חיים רמון.

נכון,
רמון לא שיחק היום בדרבי, הוא לא חטף גול בין הרגליים ולא גרם לפנדל על בן חיים.
אני גם לא מאשים את רמון בזה שהוא הביא מאמן ונתן לו לשחק בעשרות מליוני שקלים בלי בקרה תוך כדי סיבוך המועדון בהלוואות והתחייבויות
אני גם לא מאשים את רמון בכך שמתחילת העונה הוא משדר לכל מי שרוצה לשמוע שהמועדון נמצא במצוקה ובאבדון, משדר אומללות וחוסר אונים והצליח לחסל לחלוטין את כל המורל שהמועדון הזה צבר בשנים האחרונות.
אני גם לא מאשים אותו על זה שאיתו הגענו למצב בו אנחנו מתעסקים במו"מ מול ארגון השחקנים לגבי קיצוץ בחוזים, אקט שמזכיר את הימים המפוארים של המועדון תחת ההסתדרות כאשר השחקנים עשו שביתות ועלינו לשחק עם הנוער.
אני לא מאשים אותו בזה שהוא יוצר מצב הזוי בו הקיצוץ בשכר אמור להגיע כהלוואה מהשחקנים, כלומר- השחקנים ההלכה למעשה אמורים להלוות כסף למועדון.
אני לא מאשים אותו בניהול המוועדון הכושל בשנתיים האחרונות שכלל החלפת עשרות שחקנים, הדחות מהגביע בסיבובים הראשונים והשפלות בדרבי.
אני לא מאשים אותו אפילו בזה שהוא מתחיל באמצעות מקורביו לטפטף לתקשורת על פירוק.

אין לי ספק שרמון לא אשם, הוא בסך הכל חשב שרב"ש מאמן טוב ששווה חוזה של שני מליון שקל בשנה ויד חופשית לעשות מה שהוא רוצה, הוא בסך הכל הקשיב לעצת האוהדים ששכנעו אותו להביא את שכטר בכסף שאין לנו, הוא בסך הכל סמך על חברים שייתנו לו כסף והוא בסך הכל אוהב מאוד את הקבוצה.

אבל לצערי הרב הוא בעל הבית, והוא האחראי הבלעדי והישיר על כל מה שהמועדון הזה עבר בשנתיים האחרונות- התרסקות מורלית, התרסקות מקצועית והתרסקות כלכלית.
לקחת מועדון במצב שהיה פה לפני שנתיים ולהוביל אותו לשפל כמו שהוא נמצא בו היום לא יכול לעשות כל בן אדם- אפילו טביב שבשלב מסוים היה נראה שרוצה לחבל בנו לא הגיע לרמות האלה.
כדי להגיע למצב שאנחנו נמצאים בו היום צריך אדם שכבר בשני הקדנציות הקודמות כמעט והוריד אותנו ליגה, אדם שניהל בצורה כושלת כל מסגרת ציבורית שבאה לידיו, אדם שנחשד בעבירות פליליות.
רק אדם כזה יכול לקבל לידיו מועדון בסך הכל בריא, ולהוביל אותו למצב הנוכחי.
חיים רמון ללא ספק אוהב את המועדון ואין לי ספק בזה. אבל, אם אפשר עוד להציל משהו אז רמון חייב לפנות את הבמה ולהתרחק מכל עמדת ניהול במועדון באופן מיידי.
אם רמון ימשיך לנהל את העניינים גם בשנה הבאה,המועדון להערכתי יתרסק. וזה יהיה חבל לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
המציל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 01:00 
גם אם בן לאדן וערפאת מנהלים את הפועל עכשיו אין שום סיבה להתרסקות הזאת.
אני גם לא מאשים את רב"ש בדרבי הזה.

מצב נתון:
דקה 88.
הפועל 2 , מכבי 1.
11 אלף אדומים ביציעים.
מכבי ב10 שחקנים.

דקה 90 - הפועל מפסידה 3:2.

זה שחקנים נטו,נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 01:03 
Yalla Hapoel כתב:

מצב נתון:
דקה 88.
הפועל 2 , מכבי 1.
11 אלף אדומים ביציעים.
מכבי ב10 שחקנים.

זה שחקנים נטו,נטו.

יקירי, אני מסכים במאה אחוז
אבל לפעמים צריך להסתכל על מערכת ברמת מאקרו ולא מיקרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 01:04 
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

מצב נתון:
דקה 88.
הפועל 2 , מכבי 1.
11 אלף אדומים ביציעים.
מכבי ב10 שחקנים.

זה שחקנים נטו,נטו.

יקירי, אני מסכים במאה אחוז
אבל לפעמים צריך להסתכל על מערכת ברמת מאקרו ולא מיקרו

על זה אפשר להסתכל בכל משחק של הפועל העונה,בין אם הפסדת או ניצחת.
אני לא מצליח לחשוב על כסף,טביב,רמון וכל החרא הזה אחריי דרבי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון הוא אפס,הוא לא אשם,כך הוא הגיע לעולם.
לא מצפה ממנו לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 06:53 
זה לא שחקנים. זה מאמן נטו
על בחירת הסגל כבר דברו מספיק
להעניש את הבלם (אמנם גרוע, אבל בלם) לפני הדרבי - טיימינג?
להעלות שוער שגמרת לו את הבטחון כבר אמרנו?
כשהם בעשרה שחקנים שעה שלמה ואתה לא מכניס את אורלנדיץ שינגח מול כל ההרמות המטומטמות ויפתח את ההגנה שלהם
ואחרי שסוף סוף שהובלת, נשארו שתי דקות, ההגנה שלך כבדה ועייפה והיריב מכניס שלושה סילונים כמו זיו בדש ובן חיים, אתה לא עוצר את המשחק, מכניס שחקן טרי שיהיה לו כח לרוץ ומוריד את כולם לבונקר? שני הגולים שלהם בסוף היו כשכל שחקנינו היו למעלה!
גאון כדורגל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 07:21 
הביקורת היחידה שיש לי עליו זה שהוא לא מינה סמכות מקצועית מעל המאמן ונתן לפסיכופט כושל לשרוף כמעט 50 מיליין שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 07:52 
כמעט כל הפורום, כולל אותי, שמח עם רן.
ההסתייגות היחידה היא שעוד לפני ינואר חזרתי וכתבתי שהוא מאמן טוב אבל עדין ללא ביטחון מולד לקבוצות מובילות היסטורית בישראל. כמו שמאמן סטנדרט ליאז' היה. ותמכתי בהחלפתו בעיקר בנקודה שבה היתה הצעה מקפריסין.
הפיכת רמון לשק חבטות קבוע כולל אזכורים מטומטמים ומעוותים מהעבר שלו לא עוזרת פרט כמובן להערכת קולעת יותר של המעריכים.
פשוט הוא טעה, כמו רבים וטובים בבחירה ברן.
לגבי השארתו זה כבר דבר אחר, ועדין לא שונה מהרוב בפורום ובין הפרשנים בנוסף לתוספת התקציב שנידרשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
בעלים אפס, מאמן אפס ושחקנים אפסים.
שכל אחד יסתכל במראה ויבין איפה הוא נכשל ויסיק מסקנות.
במקרה של חיים זה צריך להיות הודעה היום בבוקר שהוא מוסר את הקבוצה בחינם.
במקרה של המאמן זה צריך להיות הודעה היום בבוקר שהוא נכשל והוא עוזב את תפקידו היום.
במקרה של השחקנים זו צריכה להיות בקשת סליחה אדירה מהקהל שבא על ידי מלחמה והקזת דם עד סוף הפלייאוף הארור הזה.

אה, ומה עם הקהל?
הגיע הזמן לפרק את העמותה העלובה שהיא למעשה מארגנת הסעות זמנית שחתומה על כל הכשלון הכלכלי והניהולי בהפועל יחד עם חיים רמון.
אתם מחרבי הפועל, אבל נסלח לכם שלא כמו לחיים ולמאמן הנכשל, אתם אוהדים ותמיד תהיו אוהדים. תנסו להתרכז בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
לפני כשנה אמרתי שבשנים הקרובות עם רמון נעבור דרבים מסוייטים ונגיע לשיאים חדשים של השפלה.
חכו, יש עוד כמה שנים של כיף.
להפוך את עניין רמון ל"פשוט הוא טעה עם רן", כבר אין לי מה להגיד על זה.
ולגבי מה שהאדס אמר על העמותה, מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 09:20 
גבעתיים כתב:
כמעט כל הפורום, כולל אותי, שמח עם רן.
ההסתייגות היחידה היא שעוד לפני ינואר חזרתי וכתבתי שהוא מאמן טוב אבל עדין ללא ביטחון מולד לקבוצות מובילות היסטורית בישראל. כמו שמאמן סטנדרט ליאז' היה. ותמכתי בהחלפתו בעיקר בנקודה שבה היתה הצעה מקפריסין.
הפיכת רמון לשק חבטות קבוע כולל אזכורים מטומטמים ומעוותים מהעבר שלו לא עוזרת פרט כמובן להערכת קולעת יותר של המעריכים.
פשוט הוא טעה, כמו רבים וטובים בבחירה ברן.
לגבי השארתו זה כבר דבר אחר, ועדין לא שונה מהרוב בפורום ובין הפרשנים בנוסף לתוספת התקציב שנידרשה.

נראה ששהגיע הזמן לדבר קצת על המושג הנפוץ פה בפורום- "טעות".
הרבה משתמשים כאן חוגגים על המילה הזו כאילו מדובר בתרופת קסם שפוטרת את אותו הבנאדם מאחריות.
נכון, העובדה שבני אדם עושים טעויות היא דבר ידוע.
אבל, יש עוד דבר שהמון המון אנשים לא מצליחים להפנים- על טעויות משלמים.
לפעמים, התשלום הוא מאוד גבוה, לפעמים המחיר גם עלול להוביל לקריסה של מועדון כדורגל.
רן בן שמעון לדוגמא עשה טעות כשהעלה את ספורי למשחק המכריע מול פאנדורי- טעות שעלתה 10 מליון שקלים.
גם רמון עשה לא מעט טעויות
טעה כשהשאיר את שירזי בעונה שעברה ועשה כמות גדולה של שטויות תחת לחץ.
טעה כשמינה את אבוקסיס ונתן לו להחליף את הנגרים ששירזי הביא בנגרים חדשים.
טעה כשהביא את רן וטעה כשנתן לו יד חופשית לשחק בכסף שאין לו (ואני חוזר- כסף שאין לו).
טעה שבמקום להביא אנשי מקצוע מינה כל מיני סחבקים לתפקידים ניהוליים.
ניהול ראוי נמדד בין היתר בכמות הטעויות. כשמנהל טועה כל כך הרבה אז כנראה שיש לו בעיה רצינית בהפעלת שיקול הדעת.

שק חבטות או לא שק חבטות- אם המועדון הזה יתרסק רמון ייזכר כזה שאחראי לכך. לא רב"ש ולא אבוקסיס, לא דגני ולא קליימן, לא זהבי ולא גולדהרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 09:25 
pogi כתב:

אבל, יש עוד דבר שהמון המון אנשים לא מצליחים להפנים- על טעויות משלמים.

הלו, אתה בישראל.
המחשבה פה היא שגם אם טעית, האחריות שלך במקסימום מתבטאת בלהגיד מדי פעם "טעיתי", ואתה מכוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
רמון בעיקר אחראי לזה שהעתיד שנראה באופק הוא שחור, אבל מה שהביא אותנו לנק' בה אנחנו המצאים היום זה אך ורק הכישלון המקצועי. ולכישלון זה יש אחראי אחד ויחיד שאי אפשר לערער עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 09:49 
kruvi1 כתב:
רמון בעיקר אחראי לזה שהעתיד שנראה באופק הוא שחור, אבל מה שהביא אותנו לנק' בה אנחנו המצאים היום זה אך ורק הכישלון המקצועי. ולכישלון זה יש אחראי אחד ויחיד שאי אפשר לערער עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 10:21 
kruvi1 כתב:

ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 10:26 
הביא לכן בקיץ את המאמן שרציתם + תקציב בשביל המאמן להביא כמעט כל שחקן אפשרי
תפסיקו להיות ילדות בכייניות שיודעות הכול בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת העונה, למרות החוסר באמצעים, עשה את כל המאמצים לבנות מערכת שתוכל לייצר הצלחה מקצועית, מתוך מחשבה שהצלחה מקצועית תביא גם להתייצבות פיננסית.
בשביל זה בחר במאמן הכי מוערך, ונתן לו את כל התנאים להעמיד קבוצה שתוכל להביא הצלחה. המאמן הזה כשל בכל צורה אפשרית יותר מכל מאמן אחר בתקופה האחרונה, והכישלון הזה הביא להתרסקות הכלכלית שאנחנו עדים לה כרגע.
אז נכון, היה פה הימור, הימור שנכשל. אבל הרוב המוחלט של האנשים לא היו רוצים שהקיץ שלנו ייראה אחרת. ואם הוא היה עושה את מה ששפוי ו"אחראי"
הוא היה מקבל את כל הקללות האלה כבר אז.
אין לי שום ויכוח אם מי שחושב שרמון הוא מנהל גרוע, שחייב להיות מחוץ להפועל ויפה שעה אחת קודם. אבל מי שהביא אותנו לנק' השפל הזו, זה המאמן שקיבל תנאים חלומיים ולא הצליח לבנות פה אפילו שלד מקצועי ראוי שניתן יהיה להתבסס עליו בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 11:28 
kruvi1 כתב:
בתחילת העונה, למרות החוסר באמצעים, עשה את כל המאמצים לבנות מערכת שתוכל לייצר הצלחה מקצועית, מתוך מחשבה שהצלחה מקצועית תביא גם להתייצבות פיננסית.
בשביל זה בחר במאמן הכי מוערך, ונתן לו את כל התנאים להעמיד קבוצה שתוכל להביא הצלחה. המאמן הזה כשל בכל צורה אפשרית יותר מכל מאמן אחר בתקופה האחרונה, והכישלון הזה הביא להתרסקות הכלכלית שאנחנו עדים לה כרגע.
אז נכון, היה פה הימור, הימור שנכשל. אבל הרוב המוחלט של האנשים לא היו רוצים שהקיץ שלנו ייראה אחרת. ואם הוא היה עושה את מה ששפוי ו"אחראי"
הוא היה מקבל את כל הקללות האלה כבר אז.
אין לי שום ויכוח אם מי שחושב שרמון הוא מנהל גרוע, שחייב להיות מחוץ להפועל ויפה שעה אחת קודם. אבל מי שהביא אותנו לנק' השפל הזו, זה המאמן שקיבל תנאים חלומיים ולא הצליח לבנות פה אפילו שלד מקצועי ראוי שניתן יהיה להתבסס עליו בעונה הבאה.

רן בן שמעון הוא מאמן גרוע, הוא מאמן כושל ולהערכתי הקריירה שלו במועדנים גדולים מאחוריו ומצפה לו עתיד מזהיר לצד מאיר איינשטיין/מוטי חביב בעמדת השידור של צ'רלטון.
אבל אתה חייב להבין משהו אחד
אי אפשר להאשים מאמן בהתרסקות של מועדון.
אתה לא יכול לשים את כל הביצים שיש לך על מאמן מסויים, לתת לו כסף שאין לך ולקחת הימורים שאין מהם דרך חזרה. מוני הראל (שיוצא לי המון פעמים לקחת אותו כדוגמא למרות שגם הניהול שלו לו משהו להתפאר בו) החתים את גיא לוזון ונתן לו לבנות לך קבוצה פח שהגיעה למקום האחרון. אבל מוני הראל שמר כסף בצד כדי שיוכל להעיף את לוזון לכל הרוחות ולהביא מאמן אחר. העונה הגענו למצב שאין לנו יכולת כלכלית לפטר אותו, הגענו למצב שאנחנו מסובכים מפה ועד אמריקה בכל מיני חובות והלוואות. אתה לא יכול להאשים בזה את בן שמעון, בעלים נורמאלי של קבוצת כדורגל עם מינימום ידע וניסיון יודע שגם למאמן שנראה לך הכי טוב אתה לא נותן יד חופשית לשחק לך בכסף ולעשות מה שהוא רוצה מבלי שתהיה לך אפשרות לחדול את זה בדרך.
ושוב אני רושם- אנחנו כרגע בדרך למקום בו נאבק בתחתית ונחווה השפלות קשות בדרבים (מקרה טוב) או פירוק , התרסקות מוחלטת וירידת ליגה (מקרה רע). גם על זה וגם על זה בסופו של יום יהיה חתום חיים רמון, לא אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 11:32 
redead כתב:

נכון
הוא הביא את "המאמן שרצינו"
הוא הביא "למאמן שרצינו" תקציב להביא כמעט כל שחקן שבא לו
אין ספק שככה מנהלים מועדון כדורגל
עכשיו קח שקית גריענים, תתרווח על הספה ותצפה במועדון שלך מתרסק לחתיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 11:36 
pogi כתב:
redead כתב:

נכון

זה לא "המאמן שרצינו" כי הוא יפה ויש לו קעקוע של הפועל על החזה
זה "המאמן שרצינ" כי הוא היה המאמן הפנוי הכי טוב שהיה בשוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 12:41 
בכל מקום שחיים רמון ייגע בו לא יצמח דשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 12:48 
redead כתב:
pogi כתב:
redead כתב:

נכון

זה לא "המאמן שרצינו" כי הוא יפה ויש לו קעקוע של הפועל על החזה
זה "המאמן שרצינ" כי הוא היה המאמן הפנוי הכי טוב שהיה בשוק

אבל מה זה קשור?
נכון שהוא היה מאמן שנראה טוב וגם אני כמו הרבה כאן תמכתי בו.
אבל גם במקרה כזה בעלים צריך להתנהל במינימום של אחריות
אתה לא יכול לשפוך כספים שאין לך מבלי להשאיר פתח לשינויים אם זה לא ילך.
ושוב, זה לא שזה קרה רק העונה.
רמון נתן יד חופשית לשירזי, לאבוקסיס ולרב"ש
נתן יד חופשית לאנשים הלא נכונים לעשות את הפעולות הלא נכונות עם כסף שמסתבר שאין לנו.
בזה אי אפשר להאשים לא אוהדים, לא מאמנים ולא שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:05 
אם הוא היה מתנהג "באחריות" , הייתם הורגים אותו על התקציב הנמוך ועל זה ששכטר לובש צהוב וורמוט לובש ירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אם הוא היה מתנהג "באחריות" , הייתם הורגים אותו על התקציב הנמוך ועל זה ששכטר לובש צהוב וורמוט לובש ירוק.

בדיוק. כל ה"באחריות" הזה, זו חכמה בדיעבד.
הוא לקח הימור כדי לבנות קבוצה בצורה אידיאלית, ההימור כשל, ומאז הוא רק מנסה לצמצם נזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:54 
redead כתב:

אם ואם ואם ואם
כמה טוב שיש לנו את עולם ה"אם" שעוזר לנו תמיד להתחמק מהמציאות הכואבת.

אם רמון היה אומר שאין לו כסף ומטרתו היחידה הייתה להוציא את המועדון מידיו של טביב וכעת המועדון עומד למכירה, האמן לי שאף אחד לא היה כועס עליו.
לא אם שכטר היה לובש צהוב, לא אם ורמוט היה לובש כתום ולא אם דמארי היה לובש סגול.
אף אחד לא ציפה מרמון לשפוך עשרות מליונים על הפועל.

ברגע שהוא הכניס את המועדון להרפתקאות כתוצאה מהגחמות שלו, אז הוא אחראי היחיד והבלעדי על התוצאות אליהן הגענו, אנחנו מגיעים ועוד נגיע איתו.
לא האוהדים שביקשו להביא את שכטר אשמים, לא החברים שהבטיחו לתת כסף אשמים ולא המאמנים ששיחקו לו בכסף אשמים.
הוא בעל הבית, הוא המנהל הכל יכול, הוא קובע את מדיניות במועדון והוא המושך בחוטים.

אתם יכולים לכתוב עד מחר מה היה קורה אם, אבל בשורה התחתונה המועדון בדרך לאבדון באשמתו הישירה וכמו ששאול אייזנברג ייזכר לעד כאדם שהחריב את קבוצת הכדורסל, רמון יהיה מקבילו בכדורגל אלא אם כן יתפנה באופן מיידי מכל עמדה ניהולית במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:56 
pogi כתב:
redead כתב:

אם ואם ואם ואם

אם רמון היה אומר שאין לו כסף ומטרתו היחידה הייתה להוציא את המועדון מידיו של טביב וכעת המועדון עומד למכירה, האמן לי שאף אחד לא היה כועס עליו.

ברגע שהוא הכניס את המועדון להרפתקאות כתוצאה מהגחמות שלו, אז הוא אחראי היחיד והבלעדי על התוצאות אליהן הגענו, אנחנו מגיעים ועוד נגיע איתו.
לא האוהדים שביקשו להביא את שכטר אשמים, לא החברים שהבטיחו לתת כסף אשמים ולא המאמנים ששיחקו לו בכסף אשמים.
הוא בעל הבית, הוא המנהל הכל יכול, הוא קובע את מדיניות במועדון והוא המושך בחוטים.

אתם יכולים לכתוב עד מחר מה היה קורה אם, אבל בשורה התחתונה המועדון בדרך לאבדון באשמתו הישירה וכמו ששאול אייזנברג ייזכר לעד כאדם שהחריב את קבוצת הכדורסל, רמון יהיה מקבילו בכדורגל אלא אם כן יתפנה באופן מיידי מכל עמדה ניהולית במועדון.

גם אם נרד שנה הבאה ליגה , רמון לא יהיה האשם
הוא אולי יהיה האיש שיהיה חתום על "ההישג" הזה אבל האדם שיהיה אשם הוא המיליונר ממיאמי שבונה כרגע אימפריה בירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:01 
redead כתב:
pogi כתב:
redead כתב:

אם ואם ואם ואם

גם אם נרד שנה הבאה ליגה , רמון לא יהיה האשם
הוא אולי יהיה האיש שיהיה חתום על "ההישג" הזה אבל האדם שיהיה אשם הוא המיליונר ממיאמי שבונה כרגע אימפריה בירושלים

לא לא תיקון טעות
"המיליונר ממיאמי" עזב לאחר שהקבוצה תחתיו לקחה גביע וסיימה שנייה.
בדקתי ומסתבר שלא הוא הכניס את המועדון לקריסה כלכלית ומקצועית בשנתיים האחרונות.
עובדות הן לפעמים כואבות, לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
redead כתב:

הוא לקח הימור כדי לבנות קבוצה בצורה אידיאלית, ההימור כשל, ומאז הוא רק מנסה לצמצם נזקים.

כבר שכחנו שהעבירו את טב"ח למכבי (היו פה אוהדים שאשכרה שמחו שזה קרה, בתיאבון), כבר שכחנו שהעלו את המנויים בתחילת העונה בשביל שכטר, והעיפו אותו מהקבוצה, כבר שכחנו שהאשים את אשכרה האוהדים בהחתמות שלו. רמון = מזעור נזקים מאז ומתמיד, הבעיה שרמון לא יודע למזער נזקים, הוא יודע לצרוח ולאיים שעוד שניה הוא עוזב, ובמקביל ממציא לכם כל מיני לורדים שקריים, והנזקים והגרעונות היחידים שמרוויחים מזה. כשאמרתי שעם רמון צפויות לנו שנים רבות עם השפלות ושיאים חדשים בדרבים, לזה התכוונתי. מי שממשיך לנסות להסביר את ההתנהלות של רמון כסבירה היום, ימשיך להבין בשנים הקרובות דרך התוצאות בדשא. וזה לא מוריד במאומה מהאחריות של רב"ש לכשלון הקולוסאלי הצורב אתמול, ובשאר העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
redead כתב:

לצמצם נזקים זה לקחת אחריות,הוא עושה ההיפך,מעצים את הנזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: