בואו נחווה את התסכול על בשרנו ביחד, נפתח קבוצת תמיכה אוהדי יונייטד/הפועל. לא יכול יותר, באמת, חייב תרופות נגד דיכאון, פשוט כל שבוע יורדות לי קבוע שנים מהחיים. פשוט נמאס, נשבר הזין, לא יכול לתאר את המצב מרוב שהוא גרוע. מושפלים, דרוסים, דרוכים, אפסים, בלי אופי, מנחוס, חרא. אין איך לפרט בכלל.
רק חסר לי שעוד יומיים אולימפיאקוס יעיפו את יונייטד.. ואפשר סופית, סופית, ללכת לים. איזה שבוע נאחס, כל כך הרבה עונות לא חוויתי כזה צער, והצער הזה זה לא סתם כי אנחנו משחקים "חרא". הפועל כל העונה משחקת טוב, תוקפת, שולטת ברוב המשחקים, ופתאום בא איזה קפילוטו בטדי ועושה 1-0 אחרי אינספור החמצות של שכטר ואנמיות. 22 בעיטות לשער של ב''ש החמצות מטורפות 68% שליטה בכדור, ב''ש פח לא עושים כלום, 3 התקפות =2 פנדלים וגול במתפרצת וכמובן דגני האחראי לפנדלים. נגד מכבי בעוד דרבי שהפועל שולטת, הפעם השופטים לקחו פיקוד 1-0 מכבי. נגד חיפה בקריית אליעזר, שולטים ללא עוררין, חוטפים גולים ממתפרצות. נגד חיפה בבלומפילד, אנמיה לשמה.
מצד שני הקבוצה הכי מעוטרת בליגה הכי חזקה בעולם מראה שהאופי שלה השנה יותר גרוע משל סנדרלנד.
חלאס. דיי. תעירו אותי מהסיוט הזה.
_________________ גם כשאת מגמגמת - אני אוהב אותך! ['66] What a Great Year for English Football- Eric Was Born
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה