תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לוזרים
הודעהפורסם: 17 מרץ 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אין מילה אחרת לתאר את הקבוצה הזאת.
קבוצה בלי טיפת אחריות ומחויבות, שתלויה בהבלחות של שני שחקני על.

היום נשבר שיא חדש של לוזריות, אבל עם הפועל של השנתיים האחרונות זה לא מפתיע.
אחרי שער היתרון של דמארי הייתה לי תחושה שלא ננצח, פשוט ככה, כי זה לא באופי של הפועל של הזמן האחרון.

אני כותב את זה בלב כבד, אבל הבן הזונה הוא הווינר הכי גדול בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לוזרים
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
אין מילה אחרת לתאר את הקבוצה הזאת.
קבוצה בלי טיפת אחריות ומחויבות, שתלויה בהבלחות של שני שחקני על.

היום נשבר שיא חדש של לוזריות, אבל עם הפועל של השנתיים האחרונות זה לא מפתיע.
אחרי שער היתרון של דמארי הייתה לי תחושה שלא ננצח, פשוט ככה, כי זה לא באופי של הפועל של הזמן האחרון.

אני כותב את זה בלב כבד, אבל הבן הזונה הוא הווינר הכי גדול בכדורגל הישראלי.

בדיוק כך גם אני הרגשתי (הערכתי שהשופט יוסיף 5 דקות), וגם על זה לא אסלח להם - שהביאו אותי למצב שאני לא מסוגל לשמוח בטירוף אחרי גול בדרבי דקה 88 מול עשרה שחקנים.
כשאנשים היו באטרף עם הכרוז אני צועק כמו משוגע לכולם להתעורר, כי אני רואה את הצרה מגיעה ישר אחרי חידוש המשחק. וגם ב-2-2, צועק לשמור על התיקו ולא להתאבד על ניצחון ולהפקיר את החלק האחורי.
חבל שאין עם מי לדבר בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
זאת תווית מדוייקת להפועל של העונה. פשוט לוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הגול השני של דמארי היה ברור לי שלא ננצח כי זה פשוט לא באופי שלנו, אין מה לעשות. השנה הקבוצה הזאת לא מראה טיפה של אופי הרבה משחקים הובלנו וירדנו מופסדים, לא יודע אם זה בן שמעון או הפסיכולוג עלק שהביאו שגרמו לשחקנים להיות כאלה אבל זה פשוט עונה כזאת. אחרי בני יהודה אנחנו הקבוצה עם הכי פחות אופי בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 10:01 
זה לא שחקנים. זה מאמן נטו
על בחירת הסגל כבר דברו מספיק
להעניש את הבלם (אמנם גרוע, אבל בלם) לפני הדרבי - טיימינג?
להעלות שוער שגמרת לו את הבטחון כבר אמרנו?
כשהם בעשרה שחקנים שעה שלמה ואתה לא מכניס את אורלנדיץ שינגח מול כל ההרמות המטומטמות ויפתח את ההגנה שלהם
ואחרי שסוף סוף שהובלת, נשארו שתי דקות, ההגנה שלך כבדה ועייפה והיריב מכניס שלושה סילונים כמו זיו בדש ובן חיים, אתה לא עוצר את המשחק, מכניס שחקן טרי שיהיה לו כח לרוץ ומוריד את כולם לבונקר? שני הגולים שלהם בסוף היו כשכל שחקנינו היו למעלה!
גאון כדורגל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 10:40 
זו בהחלט לא הקבוצה הכי גרועה של הפועל שראיתי (הקבוצה של עונה שעברה לדוגמא משאירה לה אבק), לא יודע גם אם זו הקבוצה עם ההגנה הכי גרועה של הפועל שראיתי (יש פייט כבד עם עוד עונות), אבל זו ללא ספק הקבוצה הכי לוזרית של הפועל שראיתי, לדעתי עוקפת גם את הקבוצה של שנות התשעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 11:15 
לוזרים זה מחמאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:04 
אדום עתיק כתב:
זה לא שחקנים. זה מאמן נטו
על בחירת הסגל כבר דברו מספיק
להעניש את הבלם (אמנם גרוע, אבל בלם) לפני הדרבי - טיימינג?
להעלות שוער שגמרת לו את הבטחון כבר אמרנו?
כשהם בעשרה שחקנים שעה שלמה ואתה לא מכניס את אורלנדיץ שינגח מול כל ההרמות המטומטמות ויפתח את ההגנה שלהם
ואחרי שסוף סוף שהובלת, נשארו שתי דקות, ההגנה שלך כבדה ועייפה והיריב מכניס שלושה סילונים כמו זיו בדש ובן חיים, אתה לא עוצר את המשחק, מכניס שחקן טרי שיהיה לו כח לרוץ ומוריד את כולם לבונקר? שני הגולים שלהם בסוף היו כשכל שחקנינו היו למעלה!
גאון כדורגל!

אתה אמיתי? הכרוז לא הספיק לצעוק עומר דמארי וכבר קיבלת פנדל. על איזה חילוף הגנתי אתה מדבר בדיוק?
כל העונה הזו מדברים על מאמן, תתחילו להבין שהשחקנים הקוקסינלים האלו הם האשמים היחידים בביזיון אתמול. הובלת 2-1 בדקה ה87. ליאור לוי לא מצליח לעצור כדור עלוב(אם היה חילוף הגנתי הוא היה מסתובב סוף סוף כלפיי הכדור?) ונוצר מזה פנדל ועל דגני באמת שאני לא רוצה לדבר. שנה שלמה הם מבזים אותנו ואתם מתעסקים בלמה זגורי יצא ואיך אורלנדיץ' לא נכנס 5 דקות קודם כאילו זה רלוונטי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: