ציטוט:
איציק יצחקי, וואלה! ספורט:
כבי חיפה עדיין לא קבעה מי יהיה המאמן שלה בעונה באה, אבל כבר עכשיו מסתמן את מי היא תנסה לצרף. אחרי שנפגשה עם נציגי החלוץ שחר הירש, שצפוי לסכם בימים הקרובים, בחיפה החליטו לנסות לצרף גם את גילי ורמוט אם ישוחרר מהפועל תל אביב. שמו של ורמוט כבר עלה במועד ההעברות האחרון, אבל חיפה לא פנתה אליו רשמית מתוך הבנה שהאדומים לא מוכנים לשחררו. ההערכה היא שורמוט ירצה לחזור לעיר בה גדל, ולהיות חלק מההכנות של הקבוצה לקראת המעבר לאיצטדיון סמי עופר.
גם עומר דמארי בתוכניות אם לא יעזוב לאירופה. לוזון ימכור את השחקן לכל המרבה במחיר, ואם לא תגיע הצעה גדולה מאירופה ייתכן שיחליט להישאר בישראל.
ציטוט:
שירי אלג'ם, ספורט 5:
הרבה מאוד לחץ השתחרר אתמול (שבת) בקרב אנשי ושחקני הפועל ת"א עם שריקת הסיום באיצטדיון הי"א, כשלוח התוצאות הראה את התוצאה הדמיונית - 5:4 לאורחים, תוצאה שהבטיחה לאדומים את הפלייאוף העליון. בתקופה האחרונה היה חשש אמיתי בחודורוב שהקבוצה לא תתברג בין שש הראשונות, אולם לאחר 90 דקות משוגעות, שכללו שלושה מצבים שבהם אשדוד הייתה ביתרון והרבה מאוד דפיקת לב בקרב האדומים, השאלה שנותרה היא באיזה מקום הפועל תיכנס לפלייאוף העליון - הרביעי, החמישי או השישי.
ועם ההתברגות בפלייאוף העליון, בהפועל מתחילים לתכנן את העונה הבאה. בלי קשר לכרטיס לאירופה וכשלא בונים על הכסף מאירופה (לקח מהעונה הנוכחית), במועדון מדברים מזה תקופה ארוכה על כך שהתקציב בעונה הבאה יהיה תקציב שפוי ואחראי, ויעמוד על 25 מיליון שקלים, זאת בהנחה שלא יגיע רוכש שיקנה את המועדון.
בנוסף, במועדון האדום מדברים על בניית קבוצה בעלת תלכיד של שחקנים ותיקים לצד צעירים. כזכור, בתחילת העונה דיבר עידו חג'ג', האיש החזק בהפועל יחד עם חיים רמון, על הרצון שלו לחזק את מחלקת הנוער ולקדם שחקנים צעירים מוכשרים כאסטרטגיה לבניית המועדון לטווח הארוך, ואכן, המועדון קלט לא מעט שחקנים כמו שגיב יחזקאל (שהיה אתמול לראשונה בסגל הבוגרת) ואור חסידים, והאריך את חוזיהם של רמזי ספורי ויואל אבוחצירה. שחקנים אלה צפויים להשתלב כבר בעונה הבאה בבוגרים, לצידם של שי אבוטבול, סלים טועמה וגילי ורמוט. שחקנים נוספים שאמורים לקבל את הקרדיט הם שון מלכה ובוריס קליימן, שעליו בונים שיהיה השוער הראשון של הפועל במקום דני עמוס.
בחזרה למשחק המשוגע אמש. לצד השמחה מהניצחון ושביעות הרצון מהיכולות ההתקפיות (החמיאו לדמארי ו-ורמוט), בהפועל ישנה דאגה אמיתית ממשחק ההגנה הנרפה של הקבוצה, בעיקר כשהיריבה המושבעת מכבי תל אביב מחכה להם במחזור הבא.
"ההגנה שלנו היא פשוט על הפנים, זו קטסטרופה", ציין גורם בכיר במועדון. גם שחקנים בקבוצה הוסיפו: "אנחנו סופגים שערים יותר מדי בקלות, אנחנו חשופים ולא מצליחים לעצור את זה. מול מכבי אנחנו נשלם על כל טעות קטנה". גם סיימון כץ, המחזיק בארבעה אחוזים ממניות הקבוצה, התייחס לעניין בדף הפייסבוק שלו: "ניצחון חשוב באשדוד, אבל לספוג ארבעה שערים זה קצת מלחיץ לפני הדרבי". חניכיו של רן בן שמעון יצאו ליומיים מנוחה ויחלו בהכנות לדרבי ביום שלישי.