NARKOTIKA כתב:
danired כתב:
אתם יודעים, בכנות, אנשים אומרים לי "אנטבי זקן", ותכלס, אני מרגיש שהמשחק שלו נראה "זקן" בערך מ2007.
הוא קצת מעבר לשיא, הוא גם מעבר לשחקן כדורגל, אנטבי יגאל הוא הסמל, הוא הסמל של גלשיש, של הרוש, של צ'קול ושל עוד מאות בני אדם שאוהבים לשחק כדורגל, אבל לא ממש טובים בזה, הוא ההוכחה שלפעמים זה מצליח, לפעמים חלומות מתגשמים.
פחחחחח
או שאתה ילד או שהזיכרון שלך בתחתונים.
אני מהראשונים פה אולי שצעק שצריך לשחרר אותו עוד לפני כמה שנים טובות, אבל לשים אותו בשורה אחת עם גל שיש והרוש?
הם היו מתים להיות בליגה שלו. יגאל בשנות ה20 היה אחד המגינים הכי טובים בארץ אם לא הכי טוב. היה לו דריבל שלא מבייש אף קשר שמאלי, והוא היה מהיר מאוד. שחקן של צמרת לכל דבר ועניין, בטח לא כמו הכלומניקים האלה.
מספיק לראות כמה משחקים מעונות 2000-2002 כדי לראות שהוא היה באמת שחקן טוב.
ראיתי אותו משחק עוד בדאבל, מספיק טוב לך?
בטוטאל, יש לו אולי 5 עונות טובות בהפועל ועוד כמה בין סבירות ללא מזיקות, והוא איזה 15 שנה בהפועל. אני ראיתי אותו דופק את הגול שבגללו עד היום שרים "מבקיע את הגול", ואת ההרמות הקשתה המביכות שלו אני לא סבלתי גם כשהפרטנרים שלו היו תקווה וחרזי והחולצה הייתה של נייק. שחקן כדורגל לא טוב בעיני, מה אני יכול לעשות, המחשבה הזאת אחורה, גישת הלמל"מ, הדיבור הציני עליו ביציע כאילו מדובר בבן טיפוח סמי-מפגר שלנו, לא בא לי שהבן שלי ישאל אותי "תגיד אבא יגאל אנטבי היה מגן אגדה?" (אולי הפעם הראשונה שהוא יקבל סטירה).