האדס כתב:
ויש פה אנשים שראו את רב"ש עושה רכש גרוע אחרי רכש גרוע,
יש פה אנשים שראו את רב"ש מפרק את הפועל ת"א כלכלית באי העפלה לשלב הבא בגלל השוער העלוב שהוא הביא,
יש פה אנשים שראו את רב"ש עושה חילופים של ילד בן 3 במשך 4 חודשים,
יש פה אנשים שראו את רב"ש מתעקש לשחק עם שחקנים לא מתאימים (עמוס, קולין, ספורי) ועוד מנסה להכריח אותם על הקבוצה.
יש פה אנשים ששולחים את יגאל, סלים ושי הביתה כי הם יושבים על חוזים לא פרופרציונאלים לתרומה המקצועית שלהם.
יש פה אנשים שהם לא רואי חשבון, אבל איכפת להם מהפועל ת"א כקבוצת כדורגל ולא כ"תדמית" שאתם מנסים לחפש כבר שנים.
יש לנו קרוב ל-9 שחקנים שיכולים לרוץ עם הקבוצה הזו קדימה:
קליימן, איליץ', דגני, צ'קול, לוי, סאשה, גילי, עבדורחימי וזגורי.
אפשר ורצוי להחליף את המאמן שמשתכר כמו קשר אמצע טוב,
אפשר ורצוי לשחרר שחקנים שאין להם צידוק מקצועי.
אפשר לבנות פה 11 טובים עם מאמן טוב, בתקציב של 30 מיליון שקל.
חלק מה-9 הביא רב"ש אם אני לא טועה. אבל זה לא מפריע לך לכתוב באותה פסקה שהוא הביא רכש גרוע אחרי רכש גרוע.
רב"ש "פירק את הפועל כלכלית"? תגיד, אתה שתית משהו? נכון, אירופה היה כשלון נקודתי. אבל אתה צריך לזכור שהוא לא קיבל קבוצה מליכטנשטיין. שכחת הפסדים של קשטן 2 עונות קודם נגד 2 קבוצות דייגים. תרשה לי להניח שבשתי העונות האלה, הפועל לא היו עוברים קבוצה כמו פאנדורי. בטח אחרי שחצי קבוצה מתחלפת.
הוא טועה כמו כולם. כמו קשטן וכמו גוטמן וכמו סוזה. הוא מאמן כדורגל מצוין שלקח אליפות עם ק"ש. קבוצה בלי תקציב, בלי קהל ובלי מסורת. אי אפשר לשפוט אותו על חצי עונה שהיא אמנם רחוקה ממה שקיווינו, אבל אם אתה משווה אותה לעונה הקודמת, אין בכלל מה להשוות, בטח שמבחינת איכות כדורגל.
וכמובן, תמיד צריך להבין איזה אלטרנטיבות יש. זה שאנשים טועים לא אומר שהם צריכים ללכת. זה אומר שצריך לשמר את הנקודות החיוביות ולתקן את מה שטעון שיפור. אבל אתה ודומיך, כמובן בגישה הפאטלית. בואו נפרק כל שנה הכל ונבנה מחדש ואז מה, הכל יהיה מושלם, נכון?
לא ייקח לקבוצה זמן להתחבר ותוך חודשיים תהיה פה קבוצה שתעלה לבתים באירופה ותרוץ לאליפות. ברור, כי תהליך וחיבור בכדורגל זה בולשיט ותירוצים של אלה שנכשלים. כי לגוטמן לא לקח שנה פלוס בשביל לבנות את הקבוצה שלקחה פה דאבל, והוא לא איבד אליפות למכבי חיפה ולאלישע שמעניין אותי כמה היו קופצים עליו היום.