האדס כתב:
נניח שרמון הציל אותנו מטביב,
נניח שהוא הביא איתו את סוללת המשקיעים הבלתי רגילה שיש כיום בהפועל,
נניח שהוא חיבר בין הקהל לניהול,
נניח ונניח.
הוא נכשל כמנהל בכל אספקט שיש.
מקצועי, כלכלי, ניהולי.
אני מעריך אותו מאוד על פועלו, עכשיו שיקח צעד אחורה ויתן לאנשים שהשקיעו את הכסף לנהל את הקבוצה.
לא, אני לא בטוח שהם יהיו יותר טובים ממנו, אבל איתו כבר הבנו מספיק פעמים-זה לא עובד.
אני מוכן לקבל כשלון ניהולי אם הכוונות טהורות וטובות. אנשים נכשלים, מה לעשות. זה נכון שאפריורית הסיכוי של אחד כמו רמון להצליח הוא קטן, כי באמת הוא הרס כל מה שהוא נגע בו אי פעם, כולל את הפועל (מה שכמעט הביא לירידת ליגה). אני יכול להוסיף שהוא האדם האחרון שאפשר לראות בו מנהיג. התגובות שלו אחרי ההדחה מאירופה רק מדגישות את זה. אבל עד כאן, הכל במסגרת הסביר והתקין אם כי מבאס יש לומר.
אבל הגווארדיה הזו של רמון ותאומים, שכוללת מנהל כושל ופרסומאי שחושב שכל העולם מטומטם, גורמת לזה שאנחנו אפופים בשקרים, ספינים ותככים. שקיפות זה בודאי הדבר האחרון שאפשר לייחס לצורת הניהול שלהם, וכמובן, האנשים האלה לא מסוגלים לספק להפועל את הצרכים בשביל שהפועל יוכלו להתחרות על המטרות שמועדון כמו הפועל צריך לשאוף אליהן.
אני מעולם לא באתי בטענות לאנשים שלא יכולים לשים כסף בקבוצה. זו כפיות טובה ואני לא מצפה מרמון שיוציא שקל מהכיס שלו אם הוא לא יכול או לא רוצה. גם לא מחג'ג' או כל אחד אחר.
אני כן מצפה מהם שאם לקחו על עצמם את המועדון הזה, שיעשו הכל בשביל להביא אותו למצב שהוא יוכל לעמוד במטרות שלו. אז לא רק שהם לא עושים את זה, ולא מתאמצים בשביל לעשות את זה (רמון - "הסכמתי להיפגש עם כל אחד שהתעניין ברכישת המועדון" - באמת תודה רבה שהסכמת. אתה צריך לרוץ אחרי האנשים האלה, למנות צוות שיתעסק רק בזה, לא לחכות שיגיעו אליך), אלא גם מיותר מדי מקומות מגיעים ריקושטים שהם בכלל לא רוצים לעשות את זה. שיש להם אינטרס כלכלי בהחזקה של המועדון הזה, חלקים ממנו או שלוחות שלו והם מטרפדים אפשרויות של רכישה.
אז אם זה רק עניין של כשלון ניהולי, אז באמת תודה רבה על המאמצים. אבל אם התיאוריות האחרות נכונות - הם לא כמו טביב. הם הרבה יותר גרועים ממנו