תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים רמון - זה לא זה שהציל את הקבוצה מטביב?
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:43 
נראה שכולם כאן חושבים שרמון הוא השטן הגדול שהורס את הפועל.

אז יש אחד שדווקא חושב שרמון הוא המציל הגדול - זה אני.
הבנאדם יכול היה לשבת בצד, או מכסימום ללכת כמוני לחנות של דנה, אבל הוא החליט להוציא את הפועל מהידיים של טביב.
למיטב זכרוני, לא היו הרבה קופצים. למיטב ידיעתי, הבנאדם לא עשיר במיוחד.

אני גם מאמין שהוא מנסה ככל יכולתו למצוא בעלבית חדש.

לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיים רמון - זה לא זה שהציל את הקבוצה מטביב?
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
יוסי האדום כתב:
נראה שכולם כאן חושבים שרמון הוא השטן הגדול שהורס את הפועל.

אז יש אחד שדווקא חושב שרמון הוא המציל הגדול - זה אני.
הבנאדם יכול היה לשבת בצד, או מכסימום ללכת כמוני לחנות של דנה, אבל הוא החליט להוציא את הפועל מהידיים של טביב.
למיטב זכרוני, לא היו הרבה קופצים. למיטב ידיעתי, הבנאדם לא עשיר במיוחד.

אני גם מאמין שהוא מנסה ככל יכולתו למצוא בעלבית חדש.

לילה טוב.

כל הכבוד (לא בציניות) ןתודה רבה.
זה לא סיבה לאפשר לו לעשות מה שהוא רוצה בניהול כושל כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
מי יציל אותך?

סוזה קיסר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:06 
יוסי ידידי,
חיים רמון לא שם שקל בהפועל.
חיים רמון הרוויח רווח פוליטי ותדמיתי עצום כ"משיח" הקבוצה.
הכסף שהוא שיחק איתו, לא שלו.
שני גורמים הצילו את הפועל: אוהדי הפועל שנרתמו לעמותת האדומים, ומני ויצמן.
להם הפרחים והתשבוחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
יוסי ידידי,
להם הפרחים והתשבוחות...

בוא לא נגזים בנושא התדמיתי. הוא בסך הכל הרוויח את השם שלו בחדשות הספורט וביציע העיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:41 
בינמן כתב:
יוסי ידידי,
להם הפרחים והתשבוחות...

לגייס את חג'ג', תושב, צבאן וניהול המגעים עם טביב זה הישג בפני עצמו .
טביב שם אותנו בבלאגן ניהולי אדיר עם חוזים הזויים כמו מקרה דמארי.
מן הסתם שהמצב הנוכחי מוכרח להיות זמני .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
בעידן שבו רמון הופך פה לטביב, מהראוי לציין כמה עובדות הערות והארות:

א. רמון אוהד הפועל עשרות שנים. אוהד השמח בנצחונות והמבואס בהפסדים. אוהד הפועל אמיתי לא כמו טביב וחגג.

ב. רמון גאל אותנו מטביב מאינטרס המועדון ולמען הצלתו אך יתכן וגם מאינטרס אישי (לחזור למרכז הבמה אחרי שפרש-הופרש פוליטית).

ג. קשה לי האמירה שרמון לא מבין בניהול: לבן-אדם יש רקורד עשיר בניהול ההסתדרות ומשרדים ממשלתיים בכירים. לרמון יש בעיה אחרת והיא מציקה לו (ולנו) מאוד: אכזבה. אכזבה מאין ספור הבטחות כלכליות של אוהדים עוד מימי שלטון טביב באפריל12, דרך 2013 וכלה בחלון ההעברות הנוכחי.

ד. פורסם על אוהדים המוכנים לתרום להפועל 3מ״ש על-מנת להשאיר את דמארי אך רמון לא קיבל במשך יותר משבוע את הצעת תרומתם.
מישהו פה בדק אם התורמים הנ״ל הם לא אותם אוהדים שהבטיחו לרמון כסף לפני שנה-שנתיים ועדיין לא מימשו הבטחתם?! בגלל שאני לא מכירם לכן אני נזהר שלא להשתלח ברמון למרות תחושת ההאכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:50 
גרמנרי כתב:
בינמן כתב:
יוסי ידידי,
להם הפרחים והתשבוחות...

לגייס את חג'ג', תושב, צבאן וניהול המגעים עם טביב זה הישג בפני עצמו .
טביב שם אותנו בבלאגן ניהולי אדיר עם חוזים הזויים כמו מקרה דמארי.
מן הסתם שהמצב הנוכחי מוכרח להיות זמני .

רמון לא ניהל את הקבוצה כמי שרוצה למכור אותה, אלא כמי שאוהב את הפוזיציה שהוא נמצא בה.
היו הרבה מהלכים שהיו צריכים להעשות כדי לארוז את הקבוצה בעטיפה אטרקטיבית לרוכש (להמנע מגירעון? להשקיע בנוער? תשתיות?).
למרות זאת אני לא חושב לרגע שהוא שטן או חלילה טביב, יש לי גם מילים טובות לומר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 01:19 
אולי הוא היה המציל אבל הוא התאהב בכסא ונישאר יותר מדיי זמן עשה שטויות ואינו מוכן לקבל את האחריות עליהם .
אני לא שונא את רמון ואין לי שום דבר נגדו אבל זמנו תם כמציל ועכשיו שיפנה את מקומו לאדם שידע איך לנהל את הקבוצה כך שביום מין הימים יבוא לכאן רוכש רציני .
אף אחד לא יקנה את הקבוצה בצורה כאת.
אין תוכניות לעתיד.
הנוער ממש על הפנים.
הקבוצה ממול מתחזקת בכל רגע.
סיכון אמיתי שתוך שנתיים נפסיד את הדירוג הארופאי.
הגרעון גודל והנכסים יורדים.
בלי תארים יהיו פחות אוהדים.
ובכל רגע המחיר של הקבוצה עולה .
אם נמשיך כך נצטרך מציל מהמציל או בעצם אנחנו כבר צריכים אותו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
לך תפתח קמפיין פאתטי למען ערן זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 02:53 
גם פה כנראה אנשים יתעוררו מאוחר כמו במקרה טביב...

רמון האיש שהרס כל דבר שנגע בו, אבל לחלק ממכם הוא מנהל דגול.

לא שם שקל מהכיס שלו, הכי קל לשחק עם כסף של אחרים שלך כנראה אין שקל בכיס אבל משחק אותה מלך העולם.

כנסו ללינק ותקראו את הכותרת http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/954/513.html מעניין אם הוא עוד חושב ככה ואם כן למה הוא לא עושה משהו...

הבטיחו לנו בתחילת העונה שיש כסף גם אם לא נעבור שלב בליגה האירופאית, עכשיו שיעמדו במילה שלהם. שימכרו גם את הקבוצה במחיר נורמאלי ולא ישחקו אותה כאילו אין קונים, בוודאות אני אומר לכם שהיה לפחות אחד שרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

ג. קשה לי האמירה שרמון לא מבין בניהול: לבן-אדם יש רקורד עשיר בניהול ההסתדרות ומשרדים ממשלתיים בכירים. לרמון יש בעיה אחרת והיא מציקה לו (ולנו) מאוד: אכזבה. אכזבה מאין ספור הבטחות כלכליות של אוהדים עוד מימי שלטון טביב באפריל12, דרך 2013 וכלה בחלון ההעברות הנוכחי.

.

החיים מציבים לנו קושיים ואנחנו עושים מאמצים להתגבר.
אני בטוח שבסופו של דבר תצליח להתגבר על הקושי שיש לך לגבי האמירה.

לרמון יש רקורד עשיר של תפקידים ניהוליים. את חלקם מנית. לא זכור לי שיש לו רקורד של הצלחות ניהוליות. ההצלחות היחידות ששאני זוכר לרמון הוא בתחום הקומבינה הפוליטית. הקמת ממשלות וניסיונות להפלת ממשלות תוך כריתת בריתות בעיקר עם מנהיגים פוליטיים שאני לפחות לא אוהב.
אז מה הם ההצלחות הניהוליות של רמון ?? תעזור לי להשכיל מעט.

ואתה יודע על כאלה שהבטיחו לו כסף ? ממי אתה יודע ? מהספינים של רמון או מהכרות ממקור ראשון ? ואולי אלה שהבטיחו ציפו לקבל מרמון שותפות מסויימת בניהול ומשלא קיבלו בכתב את ההבטחות שבע"פ שניתנו להם עצרו.

אין לי טענות לא לרמון ולא לתאומים אם היו מוכרים את דאמרי. אין לי טענות אליהם על כך שלא שמו כסף. גם אני לא שמתי אגורה..
יש לי טענות אליהם על אחיזת העיניים שהם מנסיים לייצר. יש לי טענות אליהם ואל כמה אחרים על "מועדון החברים" שהקימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 06:32 
אתה עדין, אופטימי, לרמון יש אחלה רזומה בחורבן והרס של מערכות ארגוניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 06:56 
פואד כתב:

לא שם שקל מהכיס שלו, הכי קל לשחק עם כסף של אחרים שלך כנראה אין שקל בכיס אבל משחק אותה מלך העולם.

כנסו ללינק ותקראו את הכותרת http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/954/513.html מעניין אם הוא עוד חושב ככה ואם כן למה הוא לא עושה משהו...

הבטיחו לנו בתחילת העונה שיש כסף גם אם לא נעבור שלב בליגה האירופאית, עכשיו שיעמדו במילה שלהם. שימכרו גם את הקבוצה במחיר נורמאלי ולא ישחקו אותה כאילו אין קונים, בוודאות אני אומר לכם שהיה לפחות אחד שרצה.

כמו שאמרו כאן קודם, היכולת בגיוס המשקיעים היא לא טריוויאלית כמו שהרבה כאן מתייחסים אליה.

חגג בכור וצבאן לא היו נותנים לא לך ולא לי ״לשחק עם הכסף שלהם״ להגדרתך.
הוא מעולם לא ניסה לצייר עצמו כאחד שנותן את הכסף.

כמות הפעמים פה שאנשים שמים את השם של רמון באותה שורה עם טביב היא בזוייה ובעיקר מה שעושה זה הופכת אותנו לפאתטים.

נכון, נראה שהוא עשה לא מעט החלטות לא טובות, חלקן הגדול לטעמי בשל האמוציונליות שלו כאוהד, אבל מה לעשות שיש חשיבות גדולה לנסיבות..
כמו להשוות בין רוצח המונים פסיכי, לאדם מהשורה שרשלנות שלו פגעה במישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 07:06 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 07:44 
פואד כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 08:17 
אדום אופטימי כתב:
nirog כתב:

.

החיים מציבים לנו קושיים ואנחנו עושים מאמצים להתגבר.
אני בטוח שבסופו של דבר תצליח להתגבר על הקושי שיש לך לגבי האמירה.

לרמון יש רקורד עשיר של תפקידים ניהוליים. את חלקם מנית. לא זכור לי שיש לו רקורד של הצלחות ניהוליות. ההצלחות היחידות ששאני זוכר לרמון הוא בתחום הקומבינה הפוליטית. הקמת ממשלות וניסיונות להפלת ממשלות תוך כריתת בריתות בעיקר עם מנהיגים פוליטיים שאני לפחות לא אוהב.
אז מה הם ההצלחות הניהוליות של רמון ?? תעזור לי להשכיל מעט.

ואתה יודע על כאלה שהבטיחו לו כסף ? ממי אתה יודע ? מהספינים של רמון או מהכרות ממקור ראשון ? ואולי אלה שהבטיחו ציפו לקבל מרמון שותפות מסויימת בניהול ומשלא קיבלו בכתב את ההבטחות שבע"פ שניתנו להם עצרו.

אין לי טענות לא לרמון ולא לתאומים אם היו מוכרים את דאמרי. אין לי טענות אליהם על כך שלא שמו כסף. גם אני לא שמתי אגורה..
יש לי טענות אליהם על אחיזת העיניים שהם מנסיים לייצר. יש לי טענות אליהם ואל כמה אחרים על "מועדון החברים" שהקימו.

נירוג, למשפט הזה שכתבת אני אגיב במשפט אחד שרשמתי אותו גם שבוע שעבר

אם הייתי צריך למנות אדם שינהל לי את ארון הבגדים בחדר, האחרון שהייתי פונה אליו זה חיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:39 
"...כששואלים: אתה מבטיח?

אני אומר שכן.

מה אני אשם

אחר כך

אם אין לי חשק

לקיים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
נניח שרמון הציל אותנו מטביב,
נניח שהוא הביא איתו את סוללת המשקיעים הבלתי רגילה שיש כיום בהפועל,
נניח שהוא חיבר בין הקהל לניהול,
נניח ונניח.
הוא נכשל כמנהל בכל אספקט שיש.
מקצועי, כלכלי, ניהולי.
אני מעריך אותו מאוד על פועלו, עכשיו שיקח צעד אחורה ויתן לאנשים שהשקיעו את הכסף לנהל את הקבוצה.
לא, אני לא בטוח שהם יהיו יותר טובים ממנו, אבל איתו כבר הבנו מספיק פעמים-זה לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
נניח ונניח.
מקצועי, כלכלי, ניהולי.
אני מעריך אותו מאוד על פועלו, עכשיו שיקח צעד אחורה ויתן לאנשים שהשקיעו את הכסף לנהל את הקבוצה.
לא, אני לא בטוח שהם יהיו יותר טובים ממנו, אבל איתו כבר הבנו מספיק פעמים-זה לא עובד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:08 
האדס כתב:
נניח ונניח.
מקצועי, כלכלי, ניהולי.

אני מוכן לקבל כשלון ניהולי אם הכוונות טהורות וטובות. אנשים נכשלים, מה לעשות. זה נכון שאפריורית הסיכוי של אחד כמו רמון להצליח הוא קטן, כי באמת הוא הרס כל מה שהוא נגע בו אי פעם, כולל את הפועל (מה שכמעט הביא לירידת ליגה). אני יכול להוסיף שהוא האדם האחרון שאפשר לראות בו מנהיג. התגובות שלו אחרי ההדחה מאירופה רק מדגישות את זה. אבל עד כאן, הכל במסגרת הסביר והתקין אם כי מבאס יש לומר.
אבל הגווארדיה הזו של רמון ותאומים, שכוללת מנהל כושל ופרסומאי שחושב שכל העולם מטומטם, גורמת לזה שאנחנו אפופים בשקרים, ספינים ותככים. שקיפות זה בודאי הדבר האחרון שאפשר לייחס לצורת הניהול שלהם, וכמובן, האנשים האלה לא מסוגלים לספק להפועל את הצרכים בשביל שהפועל יוכלו להתחרות על המטרות שמועדון כמו הפועל צריך לשאוף אליהן.
אני מעולם לא באתי בטענות לאנשים שלא יכולים לשים כסף בקבוצה. זו כפיות טובה ואני לא מצפה מרמון שיוציא שקל מהכיס שלו אם הוא לא יכול או לא רוצה. גם לא מחג'ג' או כל אחד אחר.
אני כן מצפה מהם שאם לקחו על עצמם את המועדון הזה, שיעשו הכל בשביל להביא אותו למצב שהוא יוכל לעמוד במטרות שלו. אז לא רק שהם לא עושים את זה, ולא מתאמצים בשביל לעשות את זה (רמון - "הסכמתי להיפגש עם כל אחד שהתעניין ברכישת המועדון" - באמת תודה רבה שהסכמת. אתה צריך לרוץ אחרי האנשים האלה, למנות צוות שיתעסק רק בזה, לא לחכות שיגיעו אליך), אלא גם מיותר מדי מקומות מגיעים ריקושטים שהם בכלל לא רוצים לעשות את זה. שיש להם אינטרס כלכלי בהחזקה של המועדון הזה, חלקים ממנו או שלוחות שלו והם מטרפדים אפשרויות של רכישה.
אז אם זה רק עניין של כשלון ניהולי, אז באמת תודה רבה על המאמצים. אבל אם התיאוריות האחרות נכונות - הם לא כמו טביב. הם הרבה יותר גרועים ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:15 
אני מצטער, אבל אני לא מקבל את הטענה שרמון נכשל בכל האספקטים.

אני יכול להסכים שהוא לא איזה סיפור הצלחה ובטח לא הצליח להמריא לגבהים שאנחנו מצפים, אבל מכאן ועד להציג את תקופתו במועדון ככשלון קולוסאלי יש מרחק גדול.

הקלות הבלתי נסבלת של הקטילה.

הפועל ת"א בעונה וחצי האחרונות היא קבוצת צמרת עם סגל מצויין. נכון לרגע זה היא מחזיקה מעמד כלכלית למרות שהועברה לידי רמון במצב מאד קשה.

יש הרבה בעיות שצריכות להפתר, ויש הרבה מאד לאן להתקדם, אבל כל הטיעון של כשלון ניהולי גורף, הוא פשוט דמגוגיה לשמה.

עכשיו אתם יכולים להמשיך לצטט את האדס כמה שבא לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:16 
הבעיה של רמון היא שאינו מוכר את הקבוצה.
אין מצב שאי אפשר למכור אותה ולא מענין אותי האם הוא נכשל בכוונה או סתם נכשל.

חוץ מזה הוא בסדר גמור. לא גאון בכדורגל (המשך החתמת שירזי) ונתון ללחץ האוהדים ברכש כוכבים (שיש בזה גם יתרונות, רק שרב"ש נכשל באירופה די במפתיע). אבל, עם צד חזק של יכולת מניפולטיבית נדירה שהפסיקה את מלאכת ההרס של טביב.
אם היה מקבל את הפועל במצב שטביב קיבל, סביר מאוד שהיינו מצליחים מאוד. מאוד, מאוד.
ואגב, מי שמתגעגע להסתדרות הישנה ולמערכת הבריאות הישנה, מוזמן להמשיך וללעוג לו. רק שיגיד שהוא בעד מה שרמון "הרס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:24 
נועם שחם כתב:

אני יכול להסכים שהוא לא איזה סיפור הצלחה ובטח לא הצליח להמריא לגבהים שאנחנו מצפים, אבל מכאן ועד להציג את תקופתו במועדון ככשלון קולוסאלי יש מרחק גדול.

הפועל ת"א בעונה וחצי האחרונות היא קבוצת צמרת עם סגל מצויין. נכון לרגע זה היא מחזיקה מעמד כלכלית למרות שהועברה לידי רמון במצב מאד קשה.

יש הרבה בעיות שצריכות להפתר, ויש הרבה מאד לאן להתקדם, אבל כל הטיעון של כשלון ניהולי גורף, הוא פשוט דמגוגיה לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר הדמגוגיה היא שלכם, אתם רוצים שנפתח את הספרים אחורה ונפרט כישלון ניהולי, כלכלי ומקצועי, STEP BY STEP?
מציע לכם רק שניה להפעיל את הזיכרון דג שלכם, אם בכל זאת תרצו אני אעבור איתכם חודש אחרי חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:37 
אני לא בא לטעון שהניהול של המועדון לוקה בהצטיינות יתרה, אבל צריך לראות את התמונה הכוללת. התמונה הכוללת היא שאנחנו קבוצת צמרת, עם סגל מצויין, במועדון שמתנהל בלי שום גב כלכלי, ובהביט הזה, מצבנו סביר. לא הצלחה גדולה, גם לא כשלון גדול. בינוני.

אני לא רוצה שנסתפק בבינוני, אבל גם לא רואה מקום לבזות ולהכפיש בצורה כזו על בסיס יום יומי את האנשים שמנהלים את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:46 
נועם שחם כתב:

חיים רמון קיבל קבוצת צמרת שהתמודדה וזכתה בתארים בשנים שקדמו לו ועם הנוכל,
חיים רמון קיבל קבוצה נקיה מחובות לצורך העניין ועם סגל פחות או יותר דומה להיום מבחינת רמה,
חיים רמון קיבל את הקבוצה במצב הכי טוב שיכל לצפות, הוא קיבל אותה עם קהל אוהדים שהיה מוכן והבין שהולכים לתקופה קשה עד שימצא רוכש.
חיים רמון ניסה להמשיך ולבנות קבוצת צמרת ע"י הלוואת והבטחות של חברים (לדבריו) ובכך יצר ציפיות יתר.

אם חיים רמון היה עושה סטופ ביום הקניה, מארגן סגל בהתאם לתקציב האמיתי וההכנסות הטבעיות של המועדון (תוך שחרור שחקנים במידת הצורך) גם במחיר של עונה בינונית וללא התמודדת על תארים אף אחד לא היה בטענות.

חיים רמון מנסה לאחוז בחבל בשני הקצוות, מצד אחד לרוץ לאליפות ומצד שני לא לשים כסף.

עם כל הצער, חיים רמון שבא רק להציל את הקבוצה ומכור במיידית, "התאהב" בתפקיד ובמעמד (בטח כל עוד זה לא עולה לו אגורה בפועל) ולא נראה כמי שרוצה בכלל לוותר על המועדון.

חיים רמון היה תמיד טוב בניהול מערכות ציבוריות בהן הגרעון מושלם בסופו של דבר ע"י הציבור הרחב......

גילוי נאות, הכותב הכיר את חיים רמון באופן אישי (ואת מעלליו הפרטיים שלא ממש יחמיאו לו ושיכולים למלא ספר עב כרס ולהעיד עוד קצת על אופיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:51 
pokara כתב:
נועם שחם כתב:

חיים רמון קיבל קבוצה נקיה מחובות לצורך העניין ועם סגל פחות או יותר דומה להיום מבחינת רמה,
חיים רמון קיבל את הקבוצה במצב הכי טוב שיכל לצפות, הוא קיבל אותה עם קהל אוהדים שהיה מוכן והבין שהולכים לתקופה קשה עד שימצא רוכש.
חיים רמון ניסה להמשיך ולבנות קבוצת צמרת ע"י הלוואת והבטחות של חברים (לדבריו) ובכך יצר ציפיות יתר.

אם חיים רמון היה עושה סטופ ביום הקניה, מארגן סגל בהתאם לתקציב האמיתי וההכנסות הטבעיות של המועדון (תוך שחרור שחקנים במידת הצורך) גם במחיר של עונה בינונית וללא התמודדת על תארים אף אחד לא היה בטענות.

חיים רמון מנסה לאחוז בחבל בשני הקצוות, מצד אחד לרוץ לאליפות ומצד שני לא לשים כסף.

עם כל הצער, חיים רמון שבא רק להציל את הקבוצה ומכור במיידית, "התאהב" בתפקיד ובמעמד (בטח כל עוד זה לא עולה לו אגורה בפועל) ולא נראה כמי שרוצה בכלל לוותר על המועדון.

חיים רמון היה תמיד טוב בניהול מערכות ציבוריות בהן הגרעון מושלם בסופו של דבר ע"י הציבור הרחב......

גילוי נאות, הכותב הכיר את חיים רמון באופן אישי (ואת מעלליו הפרטיים שלא ממש יחמיאו לו ושיכולים למלא ספר עב כרס ולהעיד עוד קצת על אופיו)

אם רב"ש היה מעביר אותנו שלב באירופה ומתחיל לשחק 4-4-2 (או, לפחות לא שם את שכטר בשפיץ),
לא היו בעיות כספיות והיינו די צמודים לב"ש.
רב"ש הגיע על דעת "כולם".

הבעיה ברמן,, שאגב נכתבה ביום ההעברה מטביב, היא שאינו בעל הון. ובהמשך שאינו מוכר אותנו.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 29 ינואר 2014, 10:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
מה נקיה מחובות? איזה סגל דומה לעכשיו?
איזה זיכרון קצר יא אלוהים.
רמון קיבל את הקבוצה כשהיא מפורקת מנכסיה, וטביב עושה הכל כדי לחסוך כל שקל ולהרוס כל פינה טובה. נראה היה שאנחנו בדרך לרדת ליגה לפני שהוא עזב, בהתחשב בכאוס המקצועי שהיה פה. אחרי שהצליחו בשנה שעברה תוך זמן קצרצר לבנות סגל סביר שיכול להתמודד בצמרת, רציתי לנשק את הרגליים לכל מי שהסכים לקחת את הקבוצה מטביב, זה נראה כמו נס בלתי אפשרי מה שעשו.
והכל עוד תחת הצורך לגייס עוד עשרות מיליונים מאוהדים בעלי הון ומהעמותה (אין חוב אה?) כדי לשלם לטביב.

רמון ככל הנראה מנהל די גרוע. אבל לא צריך להמציא דברים כדי לבקר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:56 
pokara כתב:
נועם שחם כתב:

רמון קיבל קבוצה עם סגל סביר, אבל שבורה מבחינה ניהולית, עם נדוניה של תביעות ועם התחייבות כספית לא קטנה כלפי טביב (הרי בדיוק על זה יש בוררות היום).

לגבי יתר הנושאים, שוב, אני לא בא לומר שרמון איזה מנהל דגול, אבל אני לא חושב שהוא נהג כמנהל לא סביר. היו לו החלטות יותר טובות ופחות טובות.

אפשר לחשוב שעד שרמון הגיע היא נוהלה בצורה מושלמת על ידי מליארדרים שרק שפכו כסף איפה שאפשר.

רמון נמדד קודם כל ביחס לקודמיו וביחס למה שקורה בכלל הענף, ובמישור הזה, אני לא חושב שהוא כזה כשלון. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: