דמארי מחכה להצעת סלטיק, סלטה עוד בתמונה
למרות שהחלוץ שוב כבש ב-1:3 על בית"ר, בהפועל ת"א מבינים: "המצב הכלכלי לא מושפע מניצחונות". האופציה על עבדורחימי תמומש. צפו בתקציר
גם העובדה שהמשטרה נתנה לאוהדי בית"ר לצאת לפניהם לא הרסה לאוהדי הפועל תל אביב את השמחה בעקבות הניצחון אמש (ראשון) 1:3 על היריבה המושבעת מהבירה. למרות שאיבדו את בלומפילד, מילאו האוהדים האדומים את אצטדיון נתניה החדש וזכו לתצוגה נהדרת מהשחקנים שלהם, שנשארו לחגוג איתם.
זו הייתה נקמה מושלמת לאחר ההפסד הכואב בדקות הסיום בסיבוב שעבר בטדי, כאשר הפועל ניצלה את הנצחון הרביעי ברציפות כדי לטפס עד למקום השלישי, מקום ממנו מכיעים לאירופה. גם בסיבוב שעבר שלטה הפועל במחצית הראשונה, אך לא השכילה לכבוש. אמש, הגיע השחקן עם השם הכי מדובר בהפועל תל אביב וככל הנראה גיבור האוהדים החדש - בסארט עבדורחימי ועשה את ההבדל.
כבר אחרי שבע דקות הוא נעץ את הראשון ברשת של אריאל הרוש בסלאלום גדול שהדהים גם את בן שמעון (קוראי השפתיים יכלו לקלוט את המילים "איזה גול") ובדקה ה-41 הוא סיחרר את ניסו קפילוטו עם המהירות וסחט פנדל.
הקרואטי, שנבחר למצטיין והלהיב את הקהל בנאום באנגלית קלוקלת בסיום, הגיע בדקה ה-90 של חלון ההעברות במהלך של עידו חג'ג' עם סוכני השחקנים רונן קצב ואדם קידן. עבדורחימי עשוי להיות הבינגו הגדול של העונה, כאשר בהפועל כבר מתכננים להשלים את רכישת הכרטיס שלו וליהנות משרותיו גם בעונה הבאה, אלא אם תבוא עוד לפני הצעה גדולה מאירופה.
ובכלל, החולייה ההתקפית של הפועל נראית קטלנית מתמיד. עם רביעייה שכוללת את גילי ורמוט, שלא השכיל לכבוש או לבשל, אך המשיך את היכולת הטובה, ישראל זגורי, שעשה הרבה עבודה הגנתית וכמעט בישל שני שערים, איתי שכטר, שעלה מהספסל בפעם השלישית והוסיף נתון לשורה הסטטיסטית וכמובן האיש שכל הכותרות הן סביבו, עומר דמארי. החלוץ שכבש אמש את שערו ה-13 ועלה לראש מלכות השערים.
גורם בכיר בהפועל נשמע מעט כואב כשדיבר על דמארי: "מאוד קשה לשחרר שחקן כזה בתקופה כזו, אך המצב הכלכלי לא מושפע לצערנו מניצחון כזה או אחר". בהפועל עדיין מחכים להצעה רשמית מסלטיק הסקוטית, דבר שטרם הגיע למועדון. בו בזמן מבינים ראשי האדומים שהזמן דוחק ולא מן הנמנע שיווצר מגע מחודש עם סלטה ויגו אם המהלך של סלטיק לא יבשיל. השחקנים עם זאת עדיין מקווים שדמארי ישאר איתם עד סוף העונה. "יכאב הלב אם דמארי יילך. צריך לעשות הכל כדי להשאיר את התלכיד הזה".
כשמדברים על הפועל של הסיבוב השני, יש שני שחקנים שאולי אחראים על ההבדל. הקפטן שי אבוטבול, שמצליח לנווט את המשחק לעומק ולאיזורים המסוכנים והשחקן השני הוא אוראל דגני. בסיבוב הקודם הוא עוד איבד מקומו לאברהם צ'קול וכעת, זהו המחזור הרביעי שהוא פותח כבלם וגם השחקנים בקבוצה מספרים שהרבה מהשינוי מגיע בזכותו.
דגני אמר בסיום: "אני שמח שזה מה שהשחקנים אומרים. אני מרגיש טוב בעמדה הזו ואם אנחנו מנצחים אז זה הכי חשוב. מגן יותר משתתף גם בחלק ההתקפי של הקבוצה, אך אני אעשה מה שהקבוצה תצטרך. מאז המשחק נגד סכנין, שחטפנו זבנג, עשינו סוויץ', הרבה בזכות הקהל שדחף קדימה, אנחנו רוצים להחזיר להם. התחלנו פחות טוב. לכל קבוצה יש משבר ושלנו הגיע מוקדם. מה שהיה היה ואי אפשר לשנות.". לגבי השאיפות העתידיות והאישיות שלו אמר דגני: "הייתי כבר בנבחרת כמגן ואני שואף ורוצה להגיע לנבחרת, בדיוק כמו כל שחקן ישראלי. אלו השאיפות שלנו".
הפועל כעת תעביר את הפוקוס אל עבר המשימה החשובה והקשה בגביע - המשחק מול הפועל חיפה שייערך בבלומפילד. הרקורד של הפועל מול הדולפינים חיובי מאוד ובקבוצה יקוו להעפיל שלב, כששחקנים מחליפים צפויים לקבל דקות משמעותיות ברביעי.
http://www.one.co.il/Article/228697.html