קרן גלץ אתמול בידיעות עם ראיון לזמנים מודרניים.
לא מלאה אתכם בכל הקשקושים שהתפרסמו שם בעמודים הקודמים על איך היא ורן יצחק הכירו, ושהוא מתקשר אליה ואומר לה מה הוא רוצה לאכול והיא רצה מהלימודים כדי להכין לו (הכי מעניין מכל זה היה שהיא רמזה בהקשר לשיר אלמליח שבא לה לתת כאפה לבחורות מהסוג הזה), אבל לתשומת לבו של הקורא רב"ש:
"רן קצת אדיש, הכנסתי בו המון אנרגיות כשהגעתי לחיים שלו, אני חושבת שהיה לי חלק בהתפתחות שלו ככדורגלן. תרמתי שם קצת בלי קשר לכישרון העצום שלו, והוא אחד מהמוכשרים בארץ בעיניי. רן בן שמעון לידיעתך.
אני זאת בינינו שעושה את הדרמות כשרן לא משחק, אני זאת שמתחילה עם ה-למה הוא לא מכניס אותך, ואנחנו נעביר אותך, ותראה לי את הסעיף יציאה בחוזה. העברתי אותו כבר איזה 700 קבוצות מאז שהכרתי אותו. אני לא סבלנית, כל הזמן אומרת לו שהוא צריך לשחק ועכשיו.
בטח יהרגו אותי בהפועל עכשיו, אבל אני מקווה שהם יהיו בפיגור בשביל שהוא ייכנס".
וכבונוס, את הקטע הזה לא הצלחתי להשמיט:
"רן בונקר בקטע של סקס לפני המשחק. גם אם באה לו עם ביריות לפני המשחק זה לא יעזור, וניסיתי. לפני משחק - כלום. עכשיו היתה גם תקופה, אל תשאלי, שהוא שלח אותי למקווה. רצה שאני אשמור על טוהרת המשפחה. אז בהתחלה זה היה נראה לי נחמד בקטע רוחני, הייתי חוזרת ומתמרקת בשבילו, ואז אמרתי לעצמי גם שבועיים בחודש וגם לא לפני משחק? תשתחרר ממני יא בן אדם, אני רוצה לחיות. אני בת 25, גמרת אותי כאילו. זה, אני הפסקתי עם זה."