לא תתפוס אותי כתב:
Adom Bdam כתב:
האדס כתב:
בגדול אסור להקרין הילוכים חוזרים, וחבל שאף אחד לא הלין על כך שהחלאות עושים את זה.
לגבי שידור המשחק עצמו, בשביל מה זה טוב? למי איכפת מזה בכלל?
אפשר לחשוב שיש בבלומפילד 3 קומות של יציעים ואנשים לא רואים את השחקנים.
מותר להקרין הילוכים חוזרים אלא אם כן זה מהלכים מעוררי מחלוקת (כמו הפנדל של זהבי למשל)
אסור להקרין שום הילוך חוזר אלא אם יש שופט מטעם ההתאחדות בעמדת השידור שמאשר להקרין כל הילוך חוזר. במקרה של הדרבי זה נראה כאילו מישהו מטעם מכבי עשה את זה ולא השופט.
גם בטדי הראו הילוכים חוזרים והתלוננתי בהתאחדות בתקווה שיקבלו קנס ורק שלחו להם מכתב הבהרה.
בעבר בחפיף על הנושא והבנתי שמותר להציג הילוכים חוזרים רק במידה ולא היה שום מהלך שמעורר מחלוקת לד: אם רגע לפני הביטה לשער לא הייתה עבירה של השחקן התוקף
מותר להראות גולים באותה מתכונת , רק עם הגול היה מהלך שלם ולא היה שום אירוע שיכול להעיד על עבירה בזמן המהלך של השער
אסור להראות הילוכים חוזרים של פאולים , נבדלים , פנדלים או גול שלא היה שנשרק לגול וההפך . כמו כן אין להציג תוספת זמן כדי שהקהל ימנע השפעה על השופט.
לגבי השופט בחדר השידור אני לא יודע כי לא ראיתי משהו על זה .
לפני חודש וחצי הייתי בגרמניה במשחק של דורטמונד נגד ארסנל בליגת האלופות אחרי הגול של ראמזי הקרינו הילוך חוזר על המסכים ואחרי שניה חתכו אותו כי היה שם איזה התנגשות בין שחקן של ארסנל לדורטמונד ברחבה של דורטמונד