ערן כתב:
אני מת על תזות דמיוניות שמוצגות כעובדה. אז בוא נפרק את המשפט הזה:
jonati כתב:
לא יודע מה ראית משון עד עכשיו אבל ספורי בנוי יותר טוב, יותר פיזי, ויותר חכם משון ועד עכשיו תרם להפועל יותר משון.
נתחיל עם החלק הראשון:
jonati כתב:
ספורי בנוי יותר טוב, יותר פיזי, ויותר חכם
ספורי אכן גבוה יותר משון מלכה. האם זה הופך אותו בהכרח לפיזי יותר? לא. האם הגוף שלו עוזר לו בתאקלים? לא. האם הוא מהיר יותר משחקני ההגנה שמולו? לא. לפי מה אתה קובע שספורי "חכם"? האם קבלת ההחלטות שלו נכונה? לא. האם הוא ניחן בראיית משחק יוצאת דופן (או לפחות סטנדרטית)? לא. האם הוא מחשב את פעולותיו בהתאם למגבלות שלו ומנסה לא לעשות פעולות שסיכוי ההצלחה שלהן נמוך עד לא קיים? לא.
נעבור לחלק השני:
jonati כתב:
ועד עכשיו תרם להפועל יותר משון.
לרמזי ספורי יש שער אחד, בגארבג' טיים נגד מכבי חיפה (שוער בעט עליו כדור). שון מלכה בישל גול מבעיטת קרן (מכבי פ"ת) ובישל "פנדל" (נגד בני יהודה). שניהם לא מרשימים מהבחינה הזו, אבל מה גרם לך לקבוע בצורה כזו חד משמעית ש"ספורי תרם יותר"? אגב, כשמלכה על המגרש הפועל כבשה 8 שערים; כשספורי על המגרש הפועל כבשה רק שניים. והם שיחקו בערך את אותה כמות דקות.
אתה רוצה לחזור בך?
אני מת על סתירת התזה שלי בשקרים
ספורי בנוי יותר טוב זאת עובדה, הוא גבוה יותר וחזק יותר, ואני ציינתי ששון יותר מהיר
בעיני התנועה שלו במגרש והמסירות שלו מראות על יותר חכמת משחק
לגבי החלק השני, קל לשכוח עוד שני גולים משנה שעברה כשזה מתאים לך? דווקא הייתי מצפה מדקדקן כמוך שכל הזמן רק מחפש בקטנות לא לטעות בכאלה דברים, אבל ניחא
אתה רוצה לחזור בך?