תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מסר מההנהלה
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אני כותב מתוך צער עמוק על המצב ולא מתוך רצון להכפיש או להסיט.

לי ברור שהדיווחים בזמן האחרון על מעבר אפשרי של שכטר ודמרי, הם מסרים מההנהלה שלנו, שמנסה לבדוק את השטח והתגובות, ולהרדימו טרם המהלך. ובינתיים יש אור ירוק למהלך!

שיעשו מאמצים למכור יותר כרטיסים, שימצאו עוד ספונסר או אפילו שיקחו עוד הלוואות, אבל שלא יחטאו בקהל וישתמשו בתקשורת כדי לתמרן בנו.

לצערי לא נשמע קולנו בנושא. אפילו לא בנושא שחרור של שחקן שהקהל מימן חלק מהבאתו... הרי הערבויות שנמצאות בבקרה הן לתשלום השכר, אז שלא יתחרטו שהן הופקדו שם רק כי לא חשבו שימומשו (אירופה).

לגבי דמרי, ניהול תקין היה פרואטיבי מזמן ולא מחכה (כמו במקרה טב״ח) שוב, לרגע האחרון ולטוב ליבה של אלילת המזל וכיסו של הלוזון, כדי שאולי זה לא יקרה ושוב נאלץ לבכות על כוכב שעובר לו מעבר לכביש בשקט ובחוסר אונים עלוב.

שחרור השחקנים הללו יהיה עצוב... ובטח לקבוצה בארץ. משמע שהפועל לא שונה מכל קבוצה אחרת בליגה שמעבירה את מיטב כוכביה וכשרונותיה ל״קבוצות הגדולות״ עטירות הממון... כי מה לעשות, זה מה יש.
אם כזו היא הפועל, אז קשה לנבא אלפי מנויים מדי שנה, שבאים לראות את הקבוצה מדי שבת משביחה שחקנים ליריבות!

אגב,
מספיק לקרוא את הכתבה ״החדשותית״ היום בישראל היום, כדי לראות את המסרים - שקופים מאין פעם. אפשר לקרוא שם 5 הדלפות שונות (בנוגע לרב״ש, שון מלכה, אבוטבול, קליימן). זאת מבלי להתייחס לכתבה לגבי טרייד עמאשה ודמארי שגם היא, כנראה ולצערי - מסר סמוי מההנהלה.
http://www.israelhayom.co.il/article/139255

עצוב.

נ.ב.
אם יתמזל מזלנו ודמרי יעבור לשחק בחו״ל, שימו סעיף המקנה זכות ראשונים להפועל, הרי בסוף וכמו במקרה זהבי, אירופה הפכה להיות דלת מסתובבת למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מסר מההנהלה
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:40 
משהו בקשר לנושא הערבויות.
זה שהם שמו ערבויות זה לא אומר שהם התחייבו להשתמש בהן. הערבויות הן (לפי מה שאני מבין) כדי שלא יקרה מצב שהקבוצה לא תפגע קשות מחובות.
זה לא אומר שהם התחייבו להשתמש בכסף הזה בכל זמן שיש פתרונות אחרים שבמקרה של דמארי לדוגמא זה גם לא איזה פתרון כל כך הזוי למכור שחקן טוב מינוס (דעתי האישית) בסוף החוזה שלו.
אם הם היו רוצים לשלם כסף הם כבר היו שמים את הכסף הזה במועדון.

אז כן זה לא כיף לאף אחד שצריך למכור שחקנים, אבל אל תקח את זה שהם שמו את הכסף כערבות למועדון כדבר רע כי הם מנסים עוד דברים במקום פשוט לשלם אותו. בלי הערבות שלהם עוד הרבה דברים לא היו קורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:44 
למה סוף החוזה???
דמארי לא חתום לעוד 3 שנים ?

ובלי קשר....את הערבויות שמים במידה ולא יהיה כסף נזיל לשלם את החוזים של השחקנים ולא על מנת שכל פעם שאמורים לממש ערבות כלשהיא אז מוכרים שחקן.....

למכור אפשר גם את שכטר , ורמוט וכל השאר .......את חיב"ר זה החזיק בחיים כמה עונות מאז שארקדי הפסיק להשקיע
גם נתניה חיה על זה כמה עונות ועכשיו ירדה ליגה
זה העתיד שאתה גם רוצה להפועל ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 15:59 
לא זה לא מה שאני רוצה להפועל. בגלל זה אני חושב שבמקרה של שכטר זה יהיה מאוד לא בסדר. אבל במקרה של דמארי זו הגזמה.
לפעמים גם אנשים לוקחים סיכונים כספיים מסוימים. הם שמו ערבויות בשביל לעזור, לא מדובר פה על מיצ' גולדהארים בוא לא נשכח. להוציא סכומים כאלה של כסף זה כנראה לא דבר שקל להם.
אז במקום להתלונן על אנשים שמנסים לעזור לקבוצה על למה הם לא (אולי) מפרקים את עצמם כלכלית עכשיו בשביל הפועל, אפשר להיות קצת סבלניים.
זה מה שאני חושב בכל אופן.
בכל מקרה אני מסתכל על המכירה של דמארי כדבר שקשור לבעיות הכלכליות אבל לא רק. זה פשוט כמה הזדמנויות ביחד עם לחץ ממכבי פ"ת כנראה שעושים את המכירה לעצובה אבל כדאית בשלב הזה.
ברור שאם היה מלא כסף כנראה לא היינו מוכרים אותו אבל זה לא המצב וצריך לחשוב גם לעונה הבאה במקרה שלא יגיע רוכש בחודש הקרוב. (מקרה סביר מאוד.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: