תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מנהל מקצועי להפועל (חשיבה לטווח ארוך)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שמנהל מקצועי מעביר פסים ושולח כדורים קצרים או יגרום לשחקן כזה או אחר לא לגמור את האוויר אחרי דקה 60 אבל מנהל מקצועי מעביר דרך ושיטה שאין להפועל ולמי שמתבלבל לגבי הבינגו של 2010 מדובר בנס שגם אותו הצלחנו להשמיד שנה אח"כ.

מנהל מקצועי משמש כסמכות המקצועית הבכירה בהנהלה הוא זה שמדבר עם המאמן אחרי משחקים, הוא אמור לתת את הביקורת למאמן כשלא מצליחים, הוא זה שמנחית בסופו של דבר שחקנים ולא מנחיתים על הראש של המאמן ולשורה התחתונה הוא הכתובת (זה תפקיד שנתפס רק בארץ הקטנה שלנו כ"המצאה של אירופאים" או כתקן לאוכלי חינם).

המהלך של מכבי עם קרוייף הוא לא "הברקת העשור" זה לא "גניבת המאה" זה סה"כ התנהלות של מערכת בריאה ונכונה (בדיוק זו שאחרי עידן אלי טביב הבטיחו שתהיה), התנהלות מערכתית של בעלים שאומר שחור על לבן - "אני אוהד הקבוצה ובעלי המועדון ואני אביא מישהו שאני מאמין בו שיתווה דרך ושיטה לשנים הבאות".

שאלה - האם כל מחלקות הפועל רגל משחקות באותה השיטה של המאמן רן בן שמעון?
למה זה חשוב בכלל?

קחו את הדוגמה הקלאסית של ברצלונה. בברצלונה כבר קרוב לעשור משחקת את ה4-3-3 המבריק שלה אותו אחד ששיחק בו רונאלדיניו אותו אחד ששיחק בו איברהימוביץ' אותו אחד שמשחק בו מסי והוא דיי זהה ל4-3-3 שמשחקת באיירן (בטח השנה עם הגעתו של פפ וההתאמות שביצע לכך). ילד שהיה בן 12 אז כשרונאלדיניו נעץ את אותו גול מופלא מול צ'לסי בסטמפורד ברידג' ומשחק כילד בברצלונה יודע שאם הוא יהיה טוב הוא ישובץ אולי במשבצת הזאת (ואז הגיע מסי) היום הילד הזה בן 22 וקוראים לו קואנקה או טייו, עזבו אתכם חלוצים כל אחד רוצה להיות חלוץ לא הרבה חולמים להיות צ'אבי/אינייסטה אולי טיאגו אלקנטרה לא חלם להיות אבל ברצלונה גידלו אותו בדיוק בשביל זה (וכן זה הלך עם האבא הרוחני שלו לבאיירן) , בוסקטס עלה לבוגרים למשבצת הקשר האחורי ומאז מסצ'רנו ואלכס סונג ושאר תחליפים פשוט לא מתאימים כמו בוסקטס שמורגל לשיטה מגיל צעיר (שגם התעלה עליהם בסופו של דבר מקצועית).

הבטחת השיטה לשנים הבאות יוצרת דורות של שחקנים שמורגלים לשחק בתפקידים הדרושים לקבוצה בעתיד.
מחפשים דוגמה פחות נוצצת מברצלונה? נבחרת גרמניה.
נבחרת?
בוודאי.

באיירן,דורטמונד משחקות בשיטה כמעט זהה ושימו לב שבסגל הנבחרת הקיים רוב השחקנים (בעיקר הצעירים) גדלו לתפקידים שלהם בנבחרות הצעירות -
רוייס (קיצוני)
שורלה (קיצוני)
מרקו מארין קיצוני)
מריו גצה (קשר תוקף\קיצוני)
מולר (קיצוני,חלוץ)
דרקסלר (קשר התקפי\קיצוני)
קרוס (קשר התקפי\50:50)

למישהו יש ספק אם זה מקרי שדור שלם כזה של כדורגלנים יצא בטעות? (כל השחקנים ברשימה מתחת לגיל 25).
יורגן קלינסמן ואוליבר בירהוף האגדיים הגיעו לגרמניה אחרי שהתרסקה במשך 6 שנים בטורנירים (זה קרה בין 98 ל2004), כשהגיעו לתפפקידים הם יצרו שרשרת של נבחרות שכולן משחקות תחת שרביט אחד כדי לגדל דור אחרי דור אחרי דור של שחקנים.
כשקלינסמן הגיע למקום ה3 ב2006 בגרמניה החבר'ה ברשימה למעלה היו בני 16 פחות או יותר (פחות גצה).
קלינסמן כבר לא היה בנבחרת אחרי המונדיאל מבחירתו אבל בירהוף נשאר כדי להבטיח שאף אחד לא יוכל להמר נגד נבחרת גרמניה גם במונדיאל הקרוב.

הבלגים הנחמדים שהעיתונאים שהביאו להם מקלדת נהנו לצחוק עליהם היום הם נבחרת שלא רק נמצאת במונדיאל אלא גם בעלת שחקנים במועדונים הגדולים ביותר בעולם (או בצ'לסי). למישהו יש ספק שאדן הזאר, קווין דה ברויין (אותו שנתון 91), לוקאקו (93) זה לא מקרי?

מנהל מקצועי שהיה מגיע ב2011 לדוגמה רוואה היום את שכטר משחק באמצע במקום בצד שהוא היה כל כך טוב בו בהפועל בטוח היה מאיר או מעיר לו ואולי גם מסכים למרות זאת. (מי לעזאזל נותן ביקורת מקצועית בקבוצה הזאת? השחקנים?! חיים רמון? חג'ג'? הקהל?), הוא היה נפרד משכטר לגרמניה ומגדל עוד 4-5 שחקנים בדיוק כמוהו כדי שהמנהל המקצועי עידו חג'ג' לא יצטרך לרדת על הברכיים כדי להחזיר אותו ולהכניס את הקהל להיסטריה.
ואגב אם לא היה ישראלי שיגדל לעמדה שלו הוא היה מביא לנוער אחד כזה בדיוק כמו שמכבי עושים (למרימי הגבה כשקבוצות פאר רוכשות ילדים בני 14).

אפשר לצעוק עד מחר על הטעויות של רן בן שמעון, אפשר להביא 10 שחקנים רק עיוור לא שם לב שהתסריט של השנה מתנגן הוא אותו תקליט ישן של 2005 כזה, זה שבו מכבי חיפה שולטת ללא עוררין בליגה (בדומה ל...) יש קבוצה מפתיעה בשם מכבי פ"ת (בדומה ל...) והפועל מדשדשת בתחתית או כמו עונה לפני זה (03\04) באמצע הטבלה ושאר הגדולות גם כן נראות לא יציבות בלשון המעטה.
החלפנו 3 מאמנים בפחות משנה וחצי ויש פה לחשושים על ה4 שבדרך החוצה.
ומי שמפספס את תמונת המראה שלנו אל מול ביתר כדאי שיפקח עיניים, ההנהלות הם זהות כמעט אחת פלילית לכאורה (2 אנשים בעלי כתבי אישום נכון להיום ועוד אחד שהלך לגלות לכמה שנים) ואצלנו אתם יודעים מי נמצא, מה משותף אהה שום דבר חוץ מהעובדה ששתי ההנהלות מדברות באותה שפה של סבלנות, איפוק הבנה, שימוש ציני בלתי פוסק במילה "קהל" ואמונה שהם הגיעו על תקן האביר על הסוס הלבן שיציל את הקבוצה מהאדם הנורא שהיה שם קודם.

אז שתי הקבוצות חטפו בבית רביעייה (ולמען האמת כמעט גם מקבוצות דיי זהות מלאות באבוחצירות) הקהל נהג כפי שהוא נוהג אצל כולם יש אווירה שמשהו לא דופק ואף אחד לא חושב שבמקום הזה כבר היינו ואנחנו (הקהל) הוא לא מנהל מקצועי כזה טוב אם לקחנו אליפות אחת ב14 שנים (זאת שתמיד היה נעים להזכיר פה לקבוצה אחרת).

תמיד קל להגיד שאין שיטה, ברור שאין שיטה, אף פעם לא היתה אחת כזאת ובהוקוס פוקוס מקרי הצלחנו להוציא דאבל בשנה שהכל התחבר (כן גם זה קורה). קבוצת כדורגל זה עסק (נכון מר אלי טביב) והעסק מנוהל לא באופן מקצועי על ידי "יודעי דבר" שנסעו להשתלמויות פה ושם והביאו איתם 0 חדשנות.

להפועל תל אביב היום אין דבר וחצי דבר לתרום לכדורגל הישראלי (שאגב גם הנבחרות שלנו לא תורמות כלום בהיעדר מנהל מקצועי - אלוהים ישמור שאוחנה מאמן את רמזי ספורי ובאמת שאני מרחם עליו עם הפוטנציאל שלו) ולכן אנחנו נישאר קבוצה גם עוד עשור של אליפות אחת כשהכל מתחבר פתאום עם ניהול שמביא בקיץ 10 שחקנים חדשים ("מתיחת פנים") ונשאר אותה קבוצה אדומה בעלת הניואנסים המיוחדים שלה וכולנו יכולים להמשיך במנטרה הזאת כי היא נחמדה. כעסק שאמור לקחת תארים ולהתקדם לאן שהוא, אנחנו עומדים במקום כבר עשור ואף אחד לא דואג לדחוף את העסק קדימה, אז תאשימו את רב"ש כי אולי הוא באמת אשם וכדאי שתכינו את הכיס כי המנויים יעלו עוד כי את שכר הלימוד של שירזי, אבוקסיס, פרדי דוד אנחנו עדיין משלמים.

גילוי נאות - בחיים לא הלכתי להשתלמות אחת בנושא ניהול כדורגל וטרם ניהלתי עסק גדול שכזה.
אבל, אני מסתכל על הכדורסל שלנו של הפועל שם יש אקדמיה לנוער, יש מנהל מקצועי שקוראים לו אורי שלף ויש מאמן עם שיטה ועם תקציב שכמעט לא משתנה (לצערנו) ועדיין לכולם ברור שהקבוצה הזאת רוצה להיות כדי להישאר וכדי להצליח בגדול לטווח ארוך, בכדורגל זה נראה כאילו תוך עונה הכל יקרה בהוקוס פוקוס כל שנה.
נ.ב בסוף המשחק ניגש אליי אוהד שרצה שאסביר לו מדוע אני מוחא כפיים לשחקנים (לא הספקתי לענות מן הסתם אלא רק חטפתי המון צעקות והסברים למה אסור לי לעשות את זה).
אוהד אחר שאני מכיר כבר שנים ליווה אותי ליציאה אמר לי "אוהד שלא שורק בוז לקבוצה שלו כשהיא לא טובה הוא לא אוהד אמיתי", הפוסט הזה הוא הבוז שאני חש כלפיי הקבוצה היום, להפסיד יקרה לנו וגם לא מעט, בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנהל מקצועי להפועל (חשיבה לטווח ארוך)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
הכול טוב ויפה. וזה תפקיד מאוד חשוב במערכת. השאלה היא האם בכלל אפשר לייצר תפקיד כזה במערכת המבולגנת של הפועל ת"א
ובכדורגל הישראלי בכלל.
ברגע שיש תפקיד כזה, זה אומר שההנהלה חוץ מענייני תקציב לא מתערבת בכלום. אתה רואה מציאות כזו בהפועל? בקבוצות אחרות? עם כל קומבינות הסוכנים-מאמנים-מנהלים?
זה תפקיד שצריך לבנות אותו נכון, עם היררכיה ברורה בין המאמן לבינו, כאשר הוא זה שממנה את המאמן, והמאמן כפוף אליו. אם זה לא נבנה ככה, זה סתם תפקיד בלי תוכן.

במכבי זה עובד טוב (שוב, מעבר לכסף האינסופי) כי שם גם כל התנאים האלה מתקיימים. אני לא רואה את זה קורה בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
הכול טוב ויפה. וזה תפקיד מאוד חשוב במערכת. השאלה היא האם בכלל אפשר לייצר תפקיד כזה במערכת המבולגנת של הפועל ת"א
ובכדורגל הישראלי בכלל.
ברגע שיש תפקיד כזה, זה אומר שההנהלה חוץ מענייני תקציב לא מתערבת בכלום. אתה רואה מציאות כזו בהפועל? בקבוצות אחרות? עם כל קומבינות הסוכנים-מאמנים-מנהלים?
זה תפקיד שצריך לבנות אותו נכון, עם היררכיה ברורה בין המאמן לבינו, כאשר הוא זה שממנה את המאמן, והמאמן כפוף אליו. אם זה לא נבנה ככה, זה סתם תפקיד בלי תוכן.

במכבי זה עובד טוב (שוב, מעבר לכסף האינסופי) כי שם גם כל התנאים האלה מתקיימים. אני לא רואה את זה קורה בקבוצה אחרת.

אמרת יפה את כל מה שחולה בכדורגל כאן.
כשלוזון שולח הביתה את גוטמן אחרי קמפיין בנבחרת עם מי הוא מתייעץ? עם אורי שילה? עם פלטיני?
וגם אם הוא שלח הביתה, מי מחליט איזה מאמן להביא ולמה? ומה לוזון מבין בכדורגל אם תפקידו דורש אך ורק ניהול נכון ונקי בו הוא נכשל טוטאלית (להאשים את לוזון על הישגים זה פשוט טמטום).

זה המצב היום בהפועל ולדעתי זה נושא הרבה יותר חשוב לשנים הבאות ממי שוער יותר טוב עמוס או בוריס או מי טוב יותר בהתקפה ומי בהגנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה בדיוק העניין. זה תוצאה של מערכת בריאה, זה לא מה שמבריא את את המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
אבל זה בדיוק העניין. זה תוצאה של מערכת בריאה, זה לא מה שמבריא את את המערכת.

גם אם מדובר בסימפטום ראוי שנתייחס אליו ברצינות.
אותי עם כל הכבוד לא מעניינת הבעיות של הכדורגל הישראלי, אותי מעניין אך ורק הפועל תל אביב.
הדבר האחרון שאני מוכן לקבל זה שוב הנהלה שלא פועלת בצורה בריאה וזה סימפטום שהתוצאה הישירה שלו היא בהישגים.

אגב גם במכבי היתה מערכת לא בריאה לאורך שנים והדבר הראשון שעשו שם זה להביא מישהו שינהל מקצועית את העסק ואחר כך הלכו להביא מנהלים וכל מה שהכסף שלהם מאפשר.

היום בהפועל אין לי תלונות על אנשי ההנהלה כי אף אחד מהם לא סמכות מקצועית ולכן זכותי לבוא לכולם בטענות ושאין כתובת ואין דרך שולחים 4 מאמנים הביתה בשנה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
זה רעיון טוב מאוד, אבל מי בדיוק ימנה את המנהל המקצועי הזה?
אני חושש שאין לנו במועדון אף אחד שמעוניין בכלל בדבר כזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
זה רעיון טוב מאוד, אבל מי בדיוק ימנה את המנהל המקצועי הזה?
אני חושש שאין לנו במועדון אף אחד שמעוניין בכלל בדבר כזה.

הפתרונות הם לא אצלי, אין לי שמות למועמדים פוטנציאלים אבל ראוי שיתעסקו בזה, גם אם זה אומר שצריך להבין מי ממנה ואיך בוחרים.
ואני חושש שאם במועדון שרוצה להתנהל נכון וזה מה שחרטנו על דגלנו אחרי שטביב יצא מהפועל את המילים - יושר ומקצועיות, לא הרווחנו כלום חוץ מכתב אישום נגד טביב.
בחייכם יש אנשים שטסים כמעט כל הזמן להשתלמויות כאלה ואחרות בחו"ל ומרוויחים על זה כסף!

שלא תבינו לא נכון אין לי טענות ספציפיות כנגד אדם זה או אחר בהנהלת הפועל יש לי בעיה גדולה מאוד עם ההנהלה כגוף שלם וכגוף שלם הוא בלתי פגיע ומי שאשם היחיד הוא המאמן (גם אם הוא אשם) ואין לו שום אדם לביקורת מקצועית נטו שיכול לעבוד איתו.

כבר שנים שמאמן בה ומאמן הולך ורק אלה שנשארו כמה זמן באמת הצליחו בבלאגן הזה.
הנה דוגמה - גוטמן כמנהל מקצועי ומנחם קורצקי כמאמן ראשי סתם דוגמה ששלפתי הרגע מהביצה הישראלית.

התשובות בכל מקרה לא אצלי, העלתי סוגיה שלדעתי לא נותנים עליה אצלנו בהנהלה ובקהל בכלל את הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 17:31 
אני מכבד מאוד את מה שכתבת פה, אבל זה לא רלוונטי כרגע למועדון כמו הפועל תל אביב.
אף אחד לא יכול לבנות פה שום שיטה, שום משהו סיסטמתי, שום מינוי לטווח ארוך ושום כלום, כל עוד הקבוצה מתנהלת מחלון ההעברות לחלון ההעברות, גוררת חובות ומלווה כספים ומיליון אנשים מושכים בחוטים.
זו המציאות וזה המצב.

אגב, הדוגמאות שלך לא רלוונטיות והן בטח לא קשורות ל"שיטה", הן קשורות למשהו הרבה יותר גדול, הרבה יותר מקצועי, בעצם לרפורמה בכל הספורט אצלנו שכנראה לא תקרה בקרוב וזה מתחיל בנגמר בכסף ותרבות ספורט. אקדמיות ואנשי מקצוע. פה משלמים למאמן לפעמים 500 ש"ח בחודש ועוזרים עובדים בחינם ומצפים שיבואו לכדורגל אנשים איכותיים שיתנו את הנשמה ואח"כ ישמעו הורים מקללים אותם במשך 90 דקות מהגדר.
אין פה מגרשי אימונים, אין פה מתקנים ראויים, הכל זה חלטורה. אם בחלטורה כזאת כל המחלקות ישחקו 4-4-2 או 4-3-3 לא ייצא מפה שום גצה, תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 18:09 
מנהל מקצועי זה דבר הכרחי לכל מועדון שרואה עצמו מקצועי
אבל, כדי שהפונקציה הזו תתקיים צריך קודם כל שהקודקודים במערכת יתפקדו.
אני לא רואה שום בעל בית ישראלי שתחתיו העסק הזה יפעל
הרי אם היה לנו מנהל מקצועי אז איך חג'ג' היה יכול להנחית עלינו את עבדורחימי האגדי?
ואיך רמון היה ממנה את הסחבק אבוקסיס למאמן ואז בשיא הכישלון מחתים אותו לעונה נוספת?

גולדהרד הבין זאת אחרי שנתיים, העיף את כל העסקונה הישראלית שניהלה את העניינים והביא את אנגלידיס, שהביא את קרוייף שהביא את גרסייה וסוזה והתוצאות לא איחרו להגיע
עד שלא נעיף את כל הרמונים ותאומימים, לובינים ומני וייצמנים, בואנואים וכל היתר אז שום מנהל מקצועי לא יעזור פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

אגב, הדוגמאות שלך לא רלוונטיות והן בטח לא קשורות ל"שיטה", הן קשורות למשהו הרבה יותר גדול, הרבה יותר מקצועי, בעצם לרפורמה בכל הספורט אצלנו שכנראה לא תקרה בקרוב וזה מתחיל בנגמר בכסף ותרבות ספורט. אקדמיות ואנשי מקצוע. פה משלמים למאמן לפעמים 500 ש"ח בחודש ועוזרים עובדים בחינם ומצפים שיבואו לכדורגל אנשים איכותיים שיתנו את הנשמה ואח"כ ישמעו הורים מקללים אותם במשך 90 דקות מהגדר.
אין פה מגרשי אימונים, אין פה מתקנים ראויים, הכל זה חלטורה. אם בחלטורה כזאת כל המחלקות ישחקו 4-4-2 או 4-3-3 לא ייצא מפה שום גצה, תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מנהל מקצועי להפועל (חשיבה לטווח ארוך)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 18:14 
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 22:17 
הבעיה האמיתית בהפועל עוד לפני מנהל מקצועי זה בעל בית
בעל בית עם כסף שיודע לנהל גוף גדול כמו הפועל
אנחנו כאוהדים פשוט מסתכלים על הקבוצה שלו נכנסת למערבולת של אפרוריות וחוסר יכולת וזה רק בגלל שאין פה סדר שנובע מחוסר של בעל בית

השאלה שלי היא איך אנחנו כאוהדים תורמים לעליית הקבוצה והמועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:08 
חיפה של 2 העונות האחרונות = הפועל של אמצע העשור הקודם , מכבי = חיפה של אמצע העשור הקודם , הפועל = מכבי של אמצע העשור הקודם, רק עם הרבה יותר בלאגן. שם לפחות היה בן אדם אחד שמחליט.
אין פה באמת בעל בית, יש פה רמון שהדבר היחיד שמעניין אותו זה להיות במרכז העניינים, יש עוד כמה תאומים, חג'ג'ים, סיימון כץ וכד' שחשוב להם להיות קרובים להכל ולהשיג קשרים ולשלוט על מה שקורה מסביב, יש עוד אוהדים מקורבים אחרים שעסוקים בלסדר חוזים לשחקנים מסוימים, ויש את העמותה שעושה עבודה טובה אבל אין לה באמת השפעה (חוץ מכמה דברים שרמון זורק מידי פעם שהם גם ככה בסיסים ודרושים שיהיו בכל מועדון אוהדים כמו הסעות ורכבות, וניהול מחלקת נוער) ובכל פעם שיש משבר זורקים ספין שחג'ג' (לב לב לב) יממן איזשהו רכש "שלא נראה כמותו אף פעם", או שרמון וחג'ג' (לב לב לב לב) הצליחו במאמץ עילאי לשכנע את חג'ג' (לב לב לב) להשאר במועדון לטובת האוהדים.
אני עדיין מחכה לספין על התקדמות עם הרוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:51 
אתה לא יודע כמה אתה צודק.

אבל...

בשביל זה צריך בעלים שמוצא מי שימלא את התפקיד הזה שהוא אפור, עדין ומאחורי הקלעים מצד אחד וחזק והחלטי
מן הצד השני.
אתה צריך איש מקצוע מוערך שיודע לבנות מערכת כוללת (אקדמיה) שדוגלת בשיטת משחק מסוימת שעובד בשיתןף פעולה
עם המאמן של הבוגרת. הרבה אגו.
אתה צריך אורך רוח וזמן רב של מס' שנים ליצב מע' כזו - בעלים קבוע ויציב.(מצד שני גם כזה שלא יספור את הקהל בשלבים
מסוימים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
יפה שעל כולם מסוכם שעד לא מגיע משקיע אפשר להמשיך במצב הקיים, אם זה המצב אז יש מצב לא רע שעד הדרבי הקהל יבצע שימוע לרן בן שמעון ועצוב מאוד שכך המצב ואנחנו מקבלים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 03:05 
יאללה מיאטוביץ!!
יביא לפה גם סרבים מרגשים וישלוט בעניינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 10:46 
שחר כתב:
אף אחד לא יכול לבנות פה שום שיטה, שום משהו סיסטמתי, שום מינוי לטווח ארוך ושום כלום, כל עוד הקבוצה מתנהלת מחלון ההעברות לחלון ההעברות, גוררת חובות ומלווה כספים ומיליון אנשים מושכים בחוטים.
זו המציאות וזה המצב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 10:49 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
זו המציאות וזה המצב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: