redrony כתב:
kobster כתב:
אין לי בעיה עם אף אחד מלבד גורדנה.
גילי לא ממש עשה הכנה לעונה, דגני מתאושש מפציעה, ודווקא בעשרה שחקנים ובדקות האחרונות איליץ' ובריאן נתנו ספרינטים יפים מאוד.
גורדנה זה שחקן שלא צריך לראות הרכב בהפועל עד שישפר את הנושא הזה.
לא יכול להיות הבור הזה באמצע מדקה 60, פשוט לא יכול להיות.
לא גורדנה אשם. הפועל פתחו את המשחק ב-20 דקות בסדר גמור ואז פשוט הפסיקו לשחק את הכדורגל שלהם. לא יודע מה בדיוק היתה הסיבה, אבל איבדו את הסבלנות בהתקפה ולא עשו מספיק לחץ קדימה. מה שקרה זה משחק שכרגע עיין לא מתאים להפועל של כדורים מרחבה לרחבה בלי אמצע. זה היה יותר בולט בחצי השני ואז כבר היתה ההרחקה וכל הקבוצה היתה בלי אוויר, לאו דווקא גורדנה. דווקא הוא היום היה מהיותר טובים.
הפועל עדיין לא עברו מבחן אמיתי נגד לחץ, ואני מאוד חושש שמהבחינה הזו, הפועל עוד לא שם. גרזיצ'יץ, שאני חושב שהוא מצוין, מניע את הכדור לאט מדי ולא משחרר בזמןץ נגד קבוצה שתלחץ זה מתכון לקטסטרופה.
הכל טוב ויפה אבל זה לא קשור לכושר גופני.
הגול של הפנדל עליו, איבוד כדור של חוסר בחמצן.
הוא שחקן עם כישרון אדיר, יש לו יציאה קדימה מהמקום שאין להרבה שחקנים בליגה והוא דוחף קדימה מצוין.
רק שלבחור נגמר האוויר מהר מאוד ואז אחרי כל פעם שהוא עולה הוא מתקשה לרדת, קבלת ההחלטות שלו צוללת מרגע לרגע ובריאן נאלץ לחפות עליו באופן קבוע, מה גם שזה פוגע במשחק של המגנים שלנו כי הוא אמור לצמצם אליהם מרחק כדי להיות אופציה למסירה ולסגור אותם אם הם עולים קדימה.
אתה לא יכול להתחיל משחק עם שחקן שצריך חילוף במחצית. לא יכול. שיעלה כמחליף ויתן את כל מה שיש לו בפרק זמן מוגבל אבל חייב לצאת מההרכב.