תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בלמים והכנה
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 01:45 
ההגנה של הפועל התייצבה לדעתי, שני הבלמים מראים יציבות ועושה רושם שמדובר בצמד איכותי.
אהבתי את הפריצות קדימה שהם עושים לפעמים, ככה הם מאפשרים לקשרי האמצע להתפנות ומהווים עוד אופציה התקפית.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בלמים והכנה
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 02:17 
בכללי זה עדיין מפתיע אותי שהצליחו להביא לכאן בכזאת שקט וקלות שני בלמים כמו איליץ' וקולין , נכון שאיליץ' הרבה יותר טוב ועולה על קולין בכל פרמטר חוץ מהמהירות , אבל גם קולין עושה אחלה של עבודה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 02:21 
לדעתי הם טיפה שונים בינהם, אבל השעטות קדימה של קולין הן תוספת כוח ומחץ להתקפה, הוא מאוד מהיר וטכני ומוסר מדויק.
כאשר גרזיצ'יץ ואיליץ' עושים עבודת חיפוי טובה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 02:29 
עכשיו רק שיתחלו גם לכבוש ממצבים נייחים והם מושלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 08:55 
קולין השתפר מאוד, ושניהם נראים נהדר. יש שטות פה ושם אבל הסה"כ הכללי הוא תענוג, רק תהיו לי בריאים כי אין כלום על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:11 
קולין טכני??? זה אחד הבלמים עם יכולת המסירה הכי גרועה שראיתי בהפועל. כל פס שלו זה התקף לב ולא סתם לוקח לו חמש שניות לשחרר כדור כי גם הוא יודע כמה הוא נגר.
מה שכן, הוא אחד הבלמים המהירים ביותר ששיחקו בארץ.
איליץ' זה קלאסה. איטי, אבל קלאסה - טכני, קר רוח, יודע להחזיק בכדור, מיקום טוב, חזק ויודע לשים גוף.

לצערי שניהם לא נראים כמו נוגחים גדולים ובקרנות הם לא פוקנציה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:19 
אני פשוט מאוהב באיליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
האהבה פה לאיליץ' קצת משכיחה ממכם שכמעט כל משחק הוא עושה איזה שטות שבמזל איכשהוא זה מסתדר בסוף ולא מגיעים מולנו למצב מסוכן.
הוא אוהב לשחק עם הכדור בהגנה שיש מטר ממנו שחקני יריבה, נגד קבוצות חזקות זה יעלה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:48 
קולין לא איבד כדור מאז שנחת בהפועל אבל הוא מוסר גרוע, בסדר
שניהם מצוינים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
קולין טכני??? זה אחד הבלמים עם יכולת המסירה הכי גרועה שראיתי בהפועל. כל פס שלו זה התקף לב ולא סתם לוקח לו חמש שניות לשחרר כדור כי גם הוא יודע כמה הוא נגר.
איליץ' זה קלאסה. איטי, אבל קלאסה - טכני, קר רוח, יודע להחזיק בכדור, מיקום טוב, חזק ויודע לשים גוף.

מסכים לגבי יכולת המסירה המביכה של קולין, אבל מה בדיוק מהיר בו? הוא טיפה פחות איטי מאיליץ' וזהו, בלם מאוד מאוד בינוני. אתמול דווקא הוא נתן אולי את המשחק הכי טוב שלו בהפועל והייתי סך הכל מרוצה ממנו.
איליץ' ממשחק למשחק עושה רושם של בלם מהטובים שנחתו פה בעשור האחרון, אבל נצטרך לחכות למבחן אמיתי, לגבי שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:53 
RedFox כתב:
bergkamp כתב:

מסכים לגבי יכולת המסירה המביכה של קולין, אבל מה בדיוק מהיר בו? הוא טיפה פחות איטי מאיליץ' וזהו, בלם מאוד מאוד בינוני. אתמול דווקא הוא נתן אולי את המשחק הכי טוב שלו בהפועל והייתי סך הכל מרוצה ממנו.
איליץ' ממשחק למשחק עושה רושם של בלם מהטובים שנחתו פה בעשור האחרון, אבל נצטרך לחכות למבחן אמיתי, לגבי שניהם.

תכלס, כשמתסכלים על אסופת הכלום ושום דבר שהיו בעמדה הזאת מאז דגלאס (למעט אולי פצ'אלקה שהיה בסדר), קולין באמת בלם טוב לליגה, לא מבריק, בינוני, אבל מספיק לליגה ויותר טוב מכל מה שדרך בתפקיד הזה מאז דגלאס.
איליץ' מסתמן כאגדת כדורגל עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 21:52 
תזכרו מה היה עם חיימוביץ פטקוביץ בן יוסף.. לידם קולין הוא מאלדיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
קולין לא איבד כדור מאז שנחת בהפועל אבל הוא מוסר גרוע, בסדר
שניהם מצוינים

פחחחח, היו לו העפות כדורים שלא היו מביישות את פרנסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 09:24 
bergkamp כתב:

אתם מגזימים לגבי יכולת המסירה. הוא לא מוסר מדהים אבל סהכ בסדר גמור ויוצא קדימה בכלל לא רע.
אגב מסירה גרועה, הוא זה שהתחיל את המהלך בגול הראשון מול עכו כשמסר את הכדור לשכטר על ה16

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
כמו עם בוריס, איך אפשר למדוד בלמים שכמעט לא עמדו במבחן אמיתי השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 10:31 
אדום נחמד כתב:
כמו עם בוריס, איך אפשר למדוד בלמים שכמעט לא עמדו במבחן אמיתי השנה?

ההסתכלות על עניין המבחן הזה היא קצת לא נכונה. הפועל משחקת השנה בשיטה אחרת, שהעיקר שלה הוא לגרום לכך שההגנה תעמוד בכמה שפחות מבחנים. שהכדור אצלך ההגנה לא עומדת במבחן וגם לא שאתה לוחץ את היריב. הבלמים הם חלק מהלחץ. הם משחקים יותר גבוה ומשתתפים גם בהנעת הכדור כאשר הם מהווים כל הזמן אופציה למסירה.
המבחן של הפועל בתור קבוצה יהיה שיבואו לשחק נגד מכבי ואפילו נגד מכבי חיפה שאלה קבוצות שגם אם אתה בא במטרה ללחוץ, זה לא תמיד הולך כי איכותית הן לא פחות טובות ובטח מכבי, יבואו ללחוץ את הפועל בעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
בגדול אתה צודק, בעיקר נגד ב"ש ובית"ר.
אבל פרט לשתי הקבוצות האלה, שאר המשחקים היו מול בונקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:05 
אדום נחמד כתב:

זה כיוון אחד להסתכל על זה. הכיוון השני הוא להסתכל על שתי העונות האחרונות ולראות שגם נגד קבוצות חלשות, כאלה שהיו אמורות לעשות נגדך בונקר, ההגנה שלך עמדה בהרבה מבחנים, כי גם הקבוצות האלה עשו לך בית ספר באמצע.
הפועל השנה שינו את צורת המשחק לגמרי. בהתחלה זה עלה בנקודות כי לשחקן כמו ישראל זגורי לדוגמא יותר קשה להכנס לשיטה כזו, אז שיחקו עם 3 שחקנים באמצע. לאט לאט אני מאמין שהוא משחרר ורואה שגם עם שחקנים פחות "ממושמעים" אפשר להחזיק את הכדור, בטח שהוא קיבל שני משחקים נוחים יחסית בשביל לעשות את זה.
עם הזמן משחק האגפים ישתפר וגם הנעת הכדור באמצע תיהפך למהירה וקטלנית יותר. זה דבר שדורש מיומנות, אבל להפועל יש את ורמוט ואני מקווה שעוד כמה חודשים גם את זגורי כשחקנים שיוכלו לעשות את החיים הרבה יותר קלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
כל ההשוואה לשנה שעברה מיותרת. הפועל משחקת כדורגל אמיתי השנה. אמנם איטי לרוב, אבל עקבי ויציב ובעיקר חזק.
את העבודה שעושה הקישור השנה, לא עשה אף אחד בשנה שעברה וכל התקפה הגיעה לבלמים.
אנחנו לא בוחנים את הפועל בדיון הזה, אלא את הבלמים. הם עצמם בקושי עומדים במבחנים.
אין הרבה דרכים לומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 14:36 
אדום נחמד כתב:
כל ההשוואה לשנה שעברה מיותרת. הפועל משחקת כדורגל אמיתי השנה. אמנם איטי לרוב, אבל עקבי ויציב ובעיקר חזק.
את העבודה שעושה הקישור השנה, לא עשה אף אחד בשנה שעברה וכל התקפה הגיעה לבלמים.
אנחנו לא בוחנים את הפועל בדיון הזה, אלא את הבלמים. הם עצמם בקושי עומדים במבחנים.
אין הרבה דרכים לומר את זה.

אני מבין את מה שאתה אומר, אבל זה כמו שתגיד (סליחה שאני מזכיר את זה באותה נשימה) על הבלמים של ברצלונה. 17 מתוך 19 קבוצות הם לא מבחן בשבילם. אתה עדיין יכול לראות על בלם טכניקה, איך הוא מנקה שטחים, איך הוא עושה לחץ קדימה עם הקבוצה.
אני מעדיף בלם כמו איליץ' שיודע ללכת עם הכדור, אינטילגנט ונותן בטחון להגנה, אפילו אם פה ושם הוא עושה חור כמו שעשה בב"ש או אפילו בעוד משחק.
איליץ' בעיניי בלם מצוין. קולין בסדר, עושה את העבודה שלו, למרות שאני מתרשם ממנו שהוא פחות טוב עם הכדור ופחות מבין את המשחק מאשר איליץ. השילוב שלהם יחד נראה בסדר. בטח ביחס למה שהתרגלנו בשנים האחרונות בהפועל חוץ מדה סילבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 15:01 
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

זה כיוון אחד להסתכל על זה. הכיוון השני הוא להסתכל על שתי העונות האחרונות ולראות שגם נגד קבוצות חלשות, כאלה שהיו אמורות לעשות נגדך בונקר, ההגנה שלך עמדה בהרבה מבחנים, כי גם הקבוצות האלה עשו לך בית ספר באמצע.
הפועל השנה שינו את צורת המשחק לגמרי. בהתחלה זה עלה בנקודות כי לשחקן כמו ישראל זגורי לדוגמא יותר קשה להכנס לשיטה כזו, אז שיחקו עם 3 שחקנים באמצע. לאט לאט אני מאמין שהוא משחרר ורואה שגם עם שחקנים פחות "ממושמעים" אפשר להחזיק את הכדור, בטח שהוא קיבל שני משחקים נוחים יחסית בשביל לעשות את זה.
עם הזמן משחק האגפים ישתפר וגם הנעת הכדור באמצע תיהפך למהירה וקטלנית יותר. זה דבר שדורש מיומנות, אבל להפועל יש את ורמוט ואני מקווה שעוד כמה חודשים גם את זגורי כשחקנים שיוכלו לעשות את החיים הרבה יותר קלים

מסכים לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בלמים והכנה
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 02:39 
שאלה למי שהולך לאימונים,באימון עובדים עם הבלמים על כדורים חופשיים וקרנות בהתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
קולין יחסית לליגה הוא בלם טוב. מספיק לנו. איליץ הוא רמה מעל הליגה ולא סתם הוא בהרכב קבוע של סלובניה. הבעיה האמןתית שלנו היא שפשוט לא קיים שום מחליף במקרה ואחד מהשניים לא כשירים. אני מניח שזה יקרה מתישהו , שאחד מהם לא יוכל לשחק וחיימוביץ יעלה בהרכב וזה יבטיח ליריב לפחות פנדל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: