JustZiv כתב:
mbracha כתב:
כחלק מסנדרום פורום השדים יש שיטענו שהוא לא משהו, ולו בגלל שבמשחקים הראשונים לא היה משהו, אבל שיחק מצויין בכל משחקי הליגה שלנו העונה, והוא רק הולך ומשתפר. הוכיח לאלו שהורידו אותו לספסל כי "אין צורך בגרזן" שהוא וורסטילי במשחק שלו, ולרב"ש הוא הוכיח (אני מקווה) שבלעדיו כל המערך של הקבוצה נשבר לחלוטין ואין לנו שום יכולת להחזיק כדור.
ואתה החלק השני של הפורום שמצליח לעוף משחקן שנתן משחק טוב מול קונוסים כמו רמה"ש.
אבל היי, בוא נרשום שהוא שיחק טוב גם בתחילת העונה למרות שהוא היה פח ובכאילו נעקוץ את מי שהיו לו ביצים שהוא שיחק כמו אנסומבו 4
חשבתי שהוא מצויין גם בתחילת העונה (כשאני אומר עונה אני מתכוון לליגה, כי באירופה הוא לא שיחק טוב, וגם אז חשבתי וכתבתי שהוא עוד יעשה את שלו) וכתבתי את זה אחרי כל משחק. וזה שהוא נתן משחק טוב מול רמה"ש בוודאי אומר לא מעט, כי את במשחקים שצריך עוגן במרכז המגרש הוא יודע לעשות את זה, והיום הוא הראה שבמשחקים פתוחים יותר הוא גם תורם מקדימה וממש לא מיותר על המגרש. ולא ניסיתי לעקוץ בהודעה שלי, אבל כן מכעיס מאוד שקוברים פה שחקנים טובים בגלל שלוקח להם קצת זמן להסתגל למקום העבודה החדש שלהם, ולא קוברים אותם רק בפורום שדים אלא גם טורחים להרוג אותם במגרש ולא חסרות דוגמאות לכך.