אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
הפעם, בניגוד לשלטי העידוד וההאדרה העצמית בשער 5, יש פה אנשים שבאמת עושים את זה מאהבה נטו למועדון ולקבוצה ובורחים מכל אור זרקורים, לפחות השניים שאני מדבר איתם באופן קבוע (מניח שכולם יודעים במי מדובר) וזה מה שעושה לדעתי את המאבק הזה לצורה בה הוא מתנהל ונראה.
בוא לא נהפוך את האשכול הזה לויכוח על מהות ואופן ניהול המאבק, יהיה לזה מספיק זמן כשהכל יגמר.
היה חשוב לי להבהיר שלא היה בכוונתי לרמוז לכך שמי שלא שותף אקטיבי למאבק לא זכאי להביע את דעתו.
כפי שציינתי, לאף אחד אין מונופול על השכל. בוא רק נקווה שהימים הנוראים תחת טביב יבואו לקיצם במהרה.
ושוב, הרבה בריאות.
מה קשור שער 5 למה שכתבתי ?
מה קשורים שילטי העידוד והאדרה העצמית ?
מה קשורה דעתי על שער 5 רט דעתך על שער 5.
אני לא העברתי ביקורת על ניהול המאבק. נהפוכו. כך שאני לא מבין למה אתה קורא לי להפסיק להתווכי על מהות המאבק.
אני לא כתבתי שאנשים מחפשים את אור הזרקורים. לכן לא מבין למה אתה כותב שאנשים בורחים מאור הזרקורים.
ואתה כן קבעת שמי שנוטל חלק במאבק הוא בעל זכויות יתר.
ואתה כן קבעת שמי שלא נוטל חלק פעיל במאבק לא רשאי לבקר את אלה שמחרישים כשיש קומבינות.- אתה מוזמן לקרוא את תגובתי הראשונה לך באשכול זה בערך בעמוד 13 ולהיווכח,
הרמתי ידיים, וככל שאני יודע אני בריא.
יש כמובן כמה גאונים שיחלקו על כך.

1) אתה טענת שמי שמעורב במאבק עושה את זה ממניעים אגואיסטים כמו במקרים אחרים, חבל שאתה לא מכיר מקרוב את המעורבים. אני לא צריך לסנגר עליהם אבל לדעתי והתרשמותי האישית והקרובה, רובם ככולם לא עושים את זה ממטרות אגו אלא מדאגה אמיתית לקבוצה. אף אחד לא מגיע למצב של אפיסת כוחות בגלל שהכין שלטים עד 3 בבוקר והיה במבצע דנה במשך 5 שעות תחת השמש הקופחת ממניעים אגואיסטים, בטח כשזה לא מפורסם בשום מקום.
2) לא כתבתי שמי שלא נוטל חלק במאבק לא רשאי לבקר את מי שכן מעורב באופן אקטיבי, זו גם לא היתה כוונתי והבהרתי אותה שוב ושוב בהודעות הקודמות. אני כן חושב שבמסגרת ההחלטה לגבי כדאיות העיסקה, צריך לקחת בחשבון מה זה יגרום למאבק ולאנשים המעורבים בו. זה הכל. אגב, אם תעבור על האשכול של מבצע דנה האחרון, תראה שהבעתי את דעתי על מי שלא יכול להגיע למשמרות ולחנויות מסיבותיו הוא והצעתי לראשי המאבק דרכים חלופיות לאפשר לאנשים לתרום למאבק החשוב הזה.
3)הכוונה שלי באיחולי הבריאות היתה לרגל שלך ולתאונה שהיתה לפני הדרבי בסיבוב הראשון. שמח לשמוע שהכל בסדר איתה. כולנו חולים מעצם היותנו אוהדי הפועל, בטוח שהשנה האחרונה ובמיוחד הימים האחרונים רק הוציאו את מעט שפיות הדעת שנשארה לאנשים (ראה גיא ברזל וטדי שגיא...)
4) נקווה לטוב.